لومپي عليه ايرباس
فرار سگي از قفسش در فرودگاه دوسلدورف، پروازهاي اين فرودگاه را نيم ساعت به تعويق انداخت. اين سگ كه نامش لومپي است، پس از فرار از قفسش در باند فرودگاه شروع به دويدن كرد و به همين خاطر برج مراقبت فرودگاه اجازه فرود و پرواز را تا نيم ساعت براي هيچ هواپيمايي صادر نكرد. ماموران فرودگاه كه نتوانستند اين سگ را به دام اندازند، در آخر از صاحب سگ كمك خواستند تا خود سگش را به جاي اصلي اش بازگرداند.
جريمه اشتباه شماره گرفتن
آمريكا- زني كه مي خواست شماره تلفن دوستش را بگيرد اشتباهي شماره 911 كه همان 110 خودمان است را گرفت، ولي تا متوجه شد كه اين شماره را اشتباهي از روي حواس پرتي گرفته، گوشي را قطع كرد. پس از آن نيروهاي پليس سريعا به محل سكونت زن آمده و بسته هاي بزرگ موادمخدر را درخانه اش پيدا كرده و وي را دستگير كردند. در اكثر كشورهاي پيشرفته اگر شخصي با تلفن هاي ويژه تماس بگيرد و گوشي را قطع كند، آدرس دقيق وي به پليس داده مي شود و نيروهاي پليس سريعا به آنجا اعزام مي شوند!
صدهزار قرباني جنگ
طبق آمار جديد يك موسسه آمريكايي، بيش از 100 هزار غيرنظامي در جنگ آمريكا با عراق كشته شده اند.
آثار جديدي كه از موسسه گالوپ منتشر شده است نشان مي دهد۸۴ درصد از اين كشته شدگان بر اثر حملات نظامي نيروهاي متحد به مواضع عراقي قرباني شده اند و اكثر آنان را زنان و كودكان تشكيل مي دهند.
محبت كشنده!
يك مرد آمريكايي با گذاشتن سيم لخت برق در وان قصد داشت تا به همسرش در حين استحمام يك شوك قوي الكتريكي بدهد، به طوري كه وي تجربه نزديك به مرگ داشته باشد. اين مرد كه اكنون به اتهام اقدام به قتل تحت بازداشت پليس است اظهار داشت به خاطر اختلافاتي كه با همسرش داشته، مي خواست تجربه نزديك به مرگ، به همسرش بدهد تا شايد وي از او جدا نشود و به زندگي مشتركش ادامه دهد. اين هم نوعي ديگر از دوستي خاله خرسه.
افزايش اميد زنان كويتي
اميد زنان در كويت براي راي دادن بيشتر شده است . پارلمان كويت اظهار داشته از مصوبه اي كه به زنان كويتي حق راي مي دهد حمايت خواهد كرد. در كويت زنان حق راي ندارند، اما اعضاي پارلمان كويت در ديدارهايي كه با مراجع ديني داشته اند چگونگي دادن حق راي به زنان را بررسي مي كنند، اما در همين حين كوچكترين حقي را براي دادن پست و مقام براي زنان قايل نيستند. اميد زنان براي سهيم شدن در انتخابات زماني افزايش پيدا كرد كه عده اي از روشنفكران كويتي بيان داشتند كه منع زنان از راي دادن نه بر اساس دستورات ديني ، بلكه بر اساس سنت هاي عربي است.