نشست حاميان معين برگزار شد
معين : بزودي معاون اول خود را معرفي مي كنم
ايسنا: نخستين نشست حاميان انتخاباتي مصطفي معين صبح ديروز در سالن اجتماعات وزارت كار برگزار شد.
معين در اين نشست با اشاره به برنامه هايش اظهار داشت: اين انتخاب بهادادن و پذيرش يك خرد و تصميم جمعي است. من هيچ گاه خود را قهرمان ندانسته ام و به اين نكته واقفم كه امروز قهرمان ها هم افراد نيستند.
وي در ادامه افزود: من همه موانع، كمبودها و كارشكني ها را نه تنها از هم اكنون تا زمان برگزاري انتخابات، كه حتي پس از كسب موفقيت هم مي دانم و هم تجربه كرده ام.
دبير كل سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي هم در اين نشست، با بيان اين مطلب كه ما در جامعه در برابر سئوالي از چرايي و سودمندي شركت در انتخابات رياست جمهوري قرار داريم، اظهار داشت: «يك حزب سياسي معتقد به مشي اصلاحي مبارزه پارلمانيستي به فرصت هاي سرنوشت ساز سياسي نظير انتخابات توجه و تاكيد دارد و به همين خاطر، براي چنين حزبي كناره گيري و عدم حضور، نشانه انفعال، بي عملي و تسليم است.»
سلامتي تصريح كرد: «مادامي كه امكان و احتمال برگزاري انتخاباتي با حداقلي از رقابت سياسي وجود داشته باشد، در نظر طرفداران مبارزه اصلاحي، حضور در انتخابات بايد يك ضرورت تلقي شود.»
وي تأكيد كرد:« محافظه كاران، حضور ضعيف و يا عدم حضور ما را براي دستيابي بي دردسر و بي هزينه به اهداف انحصارطلبانه خود مفيد مي دانند».
سلامتي، از دارا بودن ديدگاه هاي اصلاح طلبانه، سابقه سياسي و فردي روشن و آشنايي با امور كشور و توان مديريت و اجراي برنامه اي اصلاحي، برخورداري از زمينه ها و ظرفيت هاي لازم براي كسب آراي قابل قبول در مقايسه با كانديداهاي ديگر و فقدان بهانه ها و دستاويزها براي رد صلاحيت به عنوان پنج محور اساسي براي انتخاب كانديداي اين سازمان يعني دكتر معين ياد كرد.
علي شكوري راد هم به عنوان رئيس ستاد انتخابات معين، در اين جلسه اظهار داشت:« انتخابات دومين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا انتخاباتي كاملا آزاد بود، اما بسياري از مردم به پاي صندوق هاي راي نيامدند. نيامدن مردم موجب شكست اصلاح طلبان در شهرهاي بزرگ شد. در آستانه انتخابات مجلس هفتم عده اي مي گفتند مردم نمي آيند. انتخابات فايده اي نخواهد داشت. ما نيز مي دانستيم اگر مردم نباشند، كاري از پيش نخواهد رفت.»
وي در ادامه مدعي شد: «رد صلاحيت هاي گسترده نامزدهاي انتخابات مسير مشاركت حداكثري مردم را مسدود ساخت و امكان شركت بسياري از نامزدهاي انتخاباتي را از آنان و انگيزه حضور در پاي صندوق هاي راي را از مردم سلب كرد.»
شكوري با طرح اين مطلب كه «پس از حوادث انتخابات مجلس هفتم اين سئوال به صورت جدي مطرح شد كه با چنين وضعيتي آيا سياست ورزي ممكن و مفيد خواهد بود؟» گفت:« بحث هاي بسياري انجام شد و نظرات مختلفي مورد بررسي قرار گرفت كه نتيجه بحث ها اين شد كه نه تنها راه ديگري وجود ندارد و يا مفيد نخواهد بود، بلكه ادامه مسير اصلاحات و سياست ورزي در چارچوب قانون اساسي موجود مي تواند فرصت هاي بسياري را براي مردم به وجود بياورد تا به تحولات و اهداف اصلاح طلبانه خود نزديك شوند ».وي افزود كه بحث تعيين نامزد بعد از مهندس موسوي كه گفته شد نخواهد آمد حدود سه ماه به طول انجاميد،اما« سازوكاري كه بشود بر اساس آن به نامزد واحدي در ميان اصلاح طلبان دست يافت، به دست نيامد ».
شكوري راد با اشاره به مطرح شدن بحث امكان رد صلاحيت دكتر معين افزود:« اين حرف وقتي دردناك تر است كه برخي از دوستان با حالت تسليم در برابر چنين تهديد و يا اراده ناحقي، ما را نيز نصيحت مي كنند كه تسليم شويم ».
رئيس ستاد انتخاباتي معين تصريح كرد:« ما در برابر اين گفته پايداري كرده ايم و گفته ايم دليلي براي اين مساله وجود ندارد. سعيد حجاريان هم ديروز طي سخناني در همايش انتخاباتي حاميان كانديداتوري دكتر معين، اين همايش را «اتفاق مباركي» دانست و گفت كه نشست انتخاباتي تشكيل شده نخستين بيعت با دكتر معين محسوب مي شود.
حجاريان با بيان اين كه معين وارد عرصه اي پر از مشكلات و مصائب شده است، تاكيد كرد:به عنوان حاميان دكتر معين به ايشان اعلام مي كنيم كه خواستي جز حركت در جهت تحقق آرمان هاي انقلاب اسلامي كه همان آرمان هاي اصلاحات دوم خرداد است، نداريم.
اين تحليلگر در ادامه تاكيد كرد: حتما راه طي شده در ۲۵ سال پس از انقلاب و ۸ سال اصلاحات قابل انتقاد است و حتما ما در مدت باقي مانده تا انتخابات رياست جمهوري بايد نقد گذشته را پيشه كنيم و براي سؤالات مردم پاسخ داشته باشيم.
محمد رضا خاتمي دبيركل جبهه مشاركت ايران اسلامي نيز در اين نشست گفت: نه انفعال و نه انزوا، نه خشم و عصيان بلكه تداوم راه اصلاحات راهبرد اصلي ماست و امروز روز ديگري براي تجلي اراده اين نسل است. وي تاكيد كرد: همه ما دل در گرو اسلام داريم و آن را رمز سعادت دنيا و آخرت خود مي دانيم و به صراحت مي گويم :اگر روزي در اين وادي، حكومتي سكولار به معناي واقعي آن مستقر شود، تلاش خواهيم كرد با منطق و تدبير زمينه هاي استقرار يك نظام مبتني بر معنويت و اخلاق را فراهم سازيم، چرا كه آن را نياز بشريت مي دانيم. وي افزود: آن چه طيف اصلاحات را مي ساخت، خود به خود اين محدوديت را بر همه ما تحميل مي كرد كه به حداقل ها و گاه كمتر از حداقل ها قانع باشيم. دبيركل جبهه مشاركت تاكيد كرد: كانديداي ما بايد راي ملت را داشته باشد، به هيچ وجه ما نبايد بر روي فردي كه از هم اكنون احتمال راي آوري اش كم است سرمايه گذاري كنيم، به عبارت واضح تر؛ حتما براي بردن به صحنه بياييم. وي گفت: اگر به ظرفيت هاي موجود در شخصيت دكتر معين و مجموعه همكاران ايشان و نيز آنچه كه نظرسنجي ها نشان مي دهد توجه كنيم، خواهيم ديد كه رشد سايرين تقريبا امكان پذير نخواهد بود.
گفتني است در اين نشست مصطفي تاج زاده و محمدرضا ظفرقندي نيز به بيان ديدگاههاي خود در خصوص كانديداتوري مصطفي معين پرداختند.
|