رئيس مجلس خواستار رسيدگي به مشكل
تصادفات جاده اي شد
گروه اجتماعي: غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي با شركت در نشست مشترك اعضاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي و مسئولان اورژانس كشور، به حساسيت و گستردگي موضوع تصادفات جاده اي و تلفات ناشي از آن اشاره كرد و از دستگاههاي اجرايي مرتبط خواستار حل اين مشكل شد.
به گزارش اداره اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس شوراي اسلامي ، حدادعادل با اشاره به هم پوشاني وظايف وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و هلال احمر در موضوع امدادرساني به مصدومان جاده اي ، خواستار پرهيز از اختلاف نظرهاي اجرايي به جاي حل مشكل مردم شد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي ، همچنين نبود آمبولانس مورد نياز اورژانس كشور و اجرا نشدن تعهدات شركت هاي خودروساز در اين زمينه را تعجب آور خواند و گفت : چگونه براي آلوده كردن هوا و ايجاد ترافيك ، كارخانه هاي خودروساز آمادگي توليد سالانه ۹۰۰ هزار دستگاه خودرو را دارند، اما آنجا كه مسئله جان مردم در ميان است براي ساخت يك هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس مشكل داريم .
|
|
با تصميم هيات وزيران:
تمام مدارس كپرنشين استان سيستان و
بلوچستان جمع مي شوند
ايرنا: هيات وزيران مقرر كرد به منظور احداث ۸۳۰ كلاس و حذف مدارس كپرنشين درسطح استان سيستان و بلوچستان ، ۱۸ ميليارد ريال در سالجاري در اختيار وزارت آموزش و پرورش قرار گيرد.
روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور روز يكشنبه گزارش داد: هيات وزيران همچنين با پرداخت دو ميليارد ريال اعتبار در سال ۱۳۸۵ به وزارت آموزش و پرورش براي احداث مدرسه موافقت كرد.
به موجب اين مصوبه ، وزارت آموزش و پرورش بايد به نحوي برنامه ريزي وپيگيري كند كه براي شروع سال تحصيلي ۸۶ - ،۸۵ دانش آموزان اين استان ازفضاهاي جديد استفاده كنند.
هيات وزيران همچنين به بانك مركزي ماموريت داد، مبلغ ۶۰ ميليارد ريال وام قرض الحسنه ضروري ، وديعه مسكن ، درمان ، تحصيل و ازدواج را علاوه بر سقف اعتباري عادي استان سيستان و بلوچستان از طريق بانكهاي عامل اين استان اختصاص دهد تا به متقاضيان واجد شرايط از جمله دانشجويان با معرفي ونظارت استانداري تا سقف پنج ميليون ريال پرداخت شود.
|
|
فراكسيون حمايت از بازنشستگان تشكيل مي شود
نماينده محلات و دليجان در مجلس شوراي اسلامي از فراهم شدن مقدمات تشكيل فراكسيون حمايت از بازنشستگان خبر داد.
به گزارش مهر، حسن عباسي در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: پيشنهاد دهندگان تشكيل فراكسيون حمايت از بازنشستگان معتقدند بايد با نگاه ويژه اي به بازنشستگان برخورد شود زيرا تلاش هاي آنها براي ارتقاء كمي و كيفي كشور انكارناشدني است ولي متأسفانه اين موضوع مغفول مانده است.
|
|
آغاز به كار دبيرخانه سومين جشنواره مطبوعات شهري
گروه اجتماعي: دبيرخانه سومين جشنواره مطبوعات در حوزه شهري در فرهنگسراي دانشجو آغاز به كار كرد.
به گزارش روابط عمومي و امور بين الملل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران موضوعات سومين دوره جشنواره مطبوعات در حوزه شهري در ۲ محور و ۸ رشته تقسيم بندي شده كه در هر رشته به سه نفر جوايز نفيسي اهدا خواهد شد. همچنين در سومين دوره جشنواره بخش ويژه اي تحت عنوان نقد گنجانده شده كه براي اولين بار در طي دو سال برگزاري اين جشنواره از منصفانه ترين و سازنده ترين نقد از عملكرد مجموعه مديريت شهري، تقدير ويژه اي به عمل خواهد آمد.
گفتني است مهلت ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره تا ۲۵ اسفندماه ۸۴ است. دبيرخانه سومين جشنواره مطبوعات حوزه شهري در خيابان سيدجمال الدين اسدآبادي، خيابان ،۲۱ فرهنگسراي دانشجو است و علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با تلفن ۸۸۷۲۲۱۱۵ تماس بگيرند.
|
|
هلال احمر توانايي اسكان اضطراري ۲ درصد
جمعيت كشور را دارد
مهر: جمعيت هلال احمر هنگام بروز حوادث غير مترقبه مي تواند ۲ درصد جمعيت ايران را براي اسكان اضطراري در زمان كوتاه و اوليه بروز حادثه تحت پوشش قرار دهد.
دكتر محمد حسن قدسيان مقدم دبيركل جمعيت هلال احمر افزود: ميزان ۲ درصد تحت پوشش قرار دادن هلال احمر بر اساس استاندارد مصوب در كشور است اما در برخي موارد به علت كاهش تجهيزات امدادي اين ميزان ممكن است به يك تا ۵/۱ درصد نيز برسد.وي اظهار داشت: منابع مالي جمعيت هلال احمر مشخص است ولي مانند ديگر دستگاههاي دولتي اعتبار مشخص دولتي ندارد.
بنابراين در صورت بروز اتفاقاتي نظير زلزله بم تا حدي از امكانات جمعيت هلال احمر استفاده مي شود اما بيشترين اصل هزينه ها معمولا از محل كمكهاي مردمي با اعلام فراخوان هزينه مي شود.
|
|
گروگانگيري ۹ مرزبان از سوي اشرار
ناپديد شدن ۹ نفر مرزبان در شوراي امنيت كشور بررسي شد
فارس : در حالي كه خبر ناپديد شدن ۹ نفر از مرزبانان نيروي انتظامي ايران امروز در برخي محافل خبري منتشر شد، يك مقام مسؤول در وزارت كشور گفت: شوراي امنيت كشور اين مسأله را در جلسه اي بررسي كرد.
يك مقام آگاه در وزارت كشور در گفت وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس ضمن تأييد ناپدپد شدن ۹ نفر مرزبان ايراني در منطقه مرزي ميان ايران و پاكستان، تصريح كرد: شوراي امنيت كشور در حال بررسي اين مسأله است و درخصوص آن تا ساعات آينده تصميم مقتضي اتخاذ خواهد شد.
اين مقام آگاه، افزود: ۹ سرباز نيروي انتظامي در منطقه مرزي ايران و پاكستان ناپديد شده اند و گروهي با پذيرش مسئوليت آن خواستار مبادله آنها با تعدادي از خرابكاران كه پيش از اين با ورود غير قانوني به مرز ايران، توسط نيروهاي امنيتي كشور دستگير شده اند، مي باشند.
شبكه عربي زبان العربيه امروز از به اسارت گرفتن ۹ سرباز ايراني توسط گروه سني مذهب ناشناخته اي در مرز ايران با پاكستان خبر داده است.
العربيه با اعلام اين خبر افزود: فردي در تماس تلفني از جانب گروه موسوم به جندالله به اين شبكه اعلام كرد؛ اين سربازان در نزديكي مرز ايران و پاكستان اسير شدند.
فرد تماس گيرنده با اين شبكه خواستار آزادي ۱۶ نفر از اعضاي دربند اين گروه كه مدعي است توسط ايران دستگير شده اند، مي باشد.
در عين حال يك مقام آگاه در وزارت امور خارجه در واكنش به اين خبر از بررسي اين موضوع توسط مقامات مرزي كشورمان خبر داد و گفت: مقامات مرزباني ايران در حال بررسي اين موضوع مي باشند و پس از اخذ نتايج لازم موضوع از طريق مقامات ذيصلاح به اطلاع افكار عمومي خواهد رسيد.
به گزارش سايت بازتاب در حالي كه خبرگزاري هاي داخلي و خارجي از تلاش يك گروه تروريستي بين المللي براي آزاد كردن چند تن از اشرار در قبال پرسنل ناجا خبر مي دهند، خبرنگار بازتاب جزييات نحوه گروگانگيري اين افراد را منتشر كرد.
بنا بر اين گزارش، در سحرگاه چهارشنبه گذشته، يك دسته از اشرار با حمله به پاسگاه گودار ناهوك سراوان، حدود ده نفر از پرسنل آنجا را به گروگان گرفتند. اين دسته از قاچاقچيان بين المللي، سپس گروگان ها را به آن سوي مرزهاي ايران منتقل كردند. گفته مي شود، اشرار در اين فاصله، يكي از گروگان ها را نيز آزاد كرده اند.
بحران اشرار در منطقه سراوان از حدود دو هفته پيش و با ترور محافظ رئيس جمهور و يكي از مأموران محلي به اوج خود رسيد، چنان كه در همين مقطع، مولوي عبدالحميد، امام جمعه مسجد مكي زاهدان، در فتواي شديداللحني، هرگونه گروگانگيري را حرام شرعي اعلام كرد.
اين در حالي است كه، مأموران در هفته گذشته در درگيري با اشرار، يكي از عوامل ترور محافظ رئيس جمهور را دستگير كردند.فتنه اشرار از بحران هاي دامنه دار مناطق جنوبي كشور است كه هر از چند گاهي به مرحله حاد خود مي رسد.
به گزارش خبرنگار بازتاب از كرمان، در سال ۷۶ نيز گروهي دوازده نفره از نيروهاي سپاه كرمان طي كمين اشرار در حين انجام مأموريت، به شهادت رسيدند كه پس از گذشت سال ها، گروهي از اين جنايتكاران دستگير شدند و هنوز پرونده قضائي آنان در جريان است.
|
|
گفته مي شود...
* بازتاب: پس از انتصاب اختري به عنوان سفير جمهوري اسلامي ايران در دمشق، شوراي عالي مجمع جهاني اهل بيت، محسن اراكي را به عنوان سرپرست اين مركز انتخاب و معرفي كرد. پس از معرفي اراكي، اختري در مراسم خداحافظي اعلام كرد همچنان مسئول اين مركز است و هر ماه يك بار به مجمع سركشي خواهد كرد.
* عارف: دو ويلاي بزرگ در خيابان شريعتي با بيش از ۱۰ هزار متر زمين در سال ۱۳۶۸ طي قرارداد اجاره به شرط تمليك به قيمت كمتر از ۸۰ ميليون تومان از صندوق بازنشستگ به يكي از دانشگاه ها واگذار شده است. اين دانشگاه نيز اين دو ويلا را در اختيار مدرسه غيرانتفاعي همسر رئيس دانشگاه گذشته است اما هيچ گونه وجهي به صندوق بازنشستگي بابت اين دو ويلا پرداخت نمي شود و بعد از ۱۶ سال مدرسه غيرانتفاعي در آستانه تصاحب مالكيت اين دو ويلا است.
* البرز: تعدادي از كاركنان بيمارستان راضيه فيروز با تجمع در اين بيمارستان خواستار مذاكره با مديران بيمارستان شدند. تجمع كنندگان كه اكثر آنها را زنان تشكيل مي دادند اظهار نمودند عليرغم وعده هاي مديران و مسئولان استان مبني بر پرداخت حقوق و حق بيمه كاركنان، آنها ۱۱ ماه است كه هيچ حقوقي دريافت نكرده و ۸ ماه است كه حق بيمه آنها پرداخت نشده است.
|
|
خاتمي: اشتباه استراتژيك اصلاح طلبان فاصله از مردم بود
ايسنا: اعضاي شوراهاي مركزي مجاهدين انقلاب اسلامي با سيدمحمد خاتمي ديدار و درباره مسائلي از جمله جمع شدن و جهت دهي نيروهاي اصلاح طلب، شرايط سياسي حساس كنوني و ترسيم فضاي سياسي آينده گفت وگو كردند.خاتمي در اين ديدار احساس خطر خود را با توجه به وضعيت كنوني تركيب نيروها، براي آينده انقلاب اعلام و بر ضرورت تفاهم بر سر اولويت ها تأكيد كرد.
وي با تأكيد بر اينكه اصلاح طلبان در موقعيت فوق العاده حساسي به سر مي برند تصريح كرد: «هم نقطه هاي اميد وجود دارد و هم نقطه هاي نگراني بسيار بسيار بزرگي هست. امروز فرصت ها بيشتر شده، اگر چه تهديدها هم افزايش يافته است. ممكن است كه اگر روي افراد يا گروه ها دقت كنيم، ببينيم كه امروز تأمل نسبت به سرنوشت مملكت و ديدگاه هاي مشترك بيشتر شده است.»
خاتمي با تأكيد بر ضرورت بررسي نحوه تماس اصلاح طلبان با كل جامعه اظهار داشت: «يكي از اشتباهات بزرگ استراتژيك اصلاح طلبان تقريباً بريده شدن از جامعه و مسائل روزمره جامعه بوده است. در اثر اين كوتاهي و بعد تبليغات وسيعي كه صورت گرفت مردم احساس كردند اصلاح طلب يعني كسي كه درد مردم را ندارد.»
وي افزود: صداي شما به مردم نرسيده است. ما بايد رابطه اي تعريف شده و سامان يافته با مردم برقرار كنيم.
وي به فرصت مقاطعي مانند دو انتخابات مجلس خبرگان و شوراي شهر براي تشكيل جبهه متحد اشاره كرد و افزود:« من حتي از نظر وضعيت كنوني تركيب نيروها براي آينده انقلاب اسلامي و رهبري احساس خطر مي كنم. يعني در مجلس خبرگان ممكن است مسير به سمتي برود كه كساني كه دقيقاً با انقلاب سازگاري نداشتند ابتكار عمل را در دست بگيرند. كساني كه مطلقاً سازگاري نداشتند. اين مسأله خطرناكي است كه مطمئنم اين طيف نه رهبري را قبول دارند نه قانون اساسي را و نه... اين خطر وجود دارد.»
|
|
اصول گرايان مرزبندي خود با برخي متحجران
را مشخص كنند
ايسنا: يك عضو دفتر سياسي جبهه مشاركت ايران اسلامي تأكيد كرد: اصول گرايان بايد مرزبندي خود را با جرياناتي كه خلاف جهت تفكر امام (ره)، آرمان هاي نظام و اصول انقلاب حركت مي كنند روشن نمايند و سكوت در اين زمينه معناي خاصي پيدا مي كند و از عوارض اين سكوت مصون نخواهند ماند.مصطفي درايتي با تأكيد بر ضرورت تعريف اصول گرايي خاطرنشان كرد: واژه اصول گرايي كه هنوز روشن نيست از چه زماني وارد ادبيات سياسي كشور ما شده، متأسفانه به درد واژه اي كه در اصلاحات وارد ادبيات سياسي شد دچار مي شود و دايره وسيعي پيدا مي كند كه مبهم و بدون چهارچوب است.وي خاطرنشان كرد: تا زماني كه تعريف مشخصي از اصول گرايي از سوي كساني كه خود را با اين نام معرفي كرده اند ارائه نشود و هم چنين استراتژي و راهبرد آنها براي فعاليت سياسي اعلام نشود، آنها مسئول تمامي حركات و مواضعي هستند كه با عنوان اصول گرايي انجام مي شود.
|
|
محك اصول گرايي، عمل به اصول است
ايسنا: عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت كه جمعيت متبوعش معيار حركت خود را بر اصول گرايي قرار داده؛ از اين رو نزديكي و دوري آن با جريان ها و گروه هاي سياسي، به آشنايي و رفاقت هاي تاريخي و تقسيم بندي هاي مرسوم سياسي موجود نيست.سلطان پور تأكيد كرد: ما اصول گرايي را در صيانت و التزام عملي به اصول انقلاب در مجموعه اجرايي كشور مي دانيم و به عنوان يك تكليف در حال انجام آن هستيم.عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پاسخ به اين مطلب كه برخي تشكل هايي ديگر نيز خود را براساس اين مفهوم، اصول گرا مي دانند، گفت: ما رد نمي كنيم كه در تشكيلاتي مانند مجمع روحانيون مبارز يا تشكيلاتي مشابه آن، ويژگي هايي از اصول گرايي وجود دارد، ليكن عمده بحث ما اين است كه اصول گرايي را بايد در مرحله عمل، مورد محك و ارزيابي قرار داد.
اين فعال سياسي خاطرنشان كرد: محك اصول گرايي، عمل به اصول است؛ از اين رو در عرصه هاي مختلف مانند انتخابات، تقسيم قدرت، معارضه سياسي، ائتلاف سياسي و... بايد بررسي كنيم كه به چه ميزان به اصول اعتقادي توجه كرده ايم.
|
|
مددي: رسالت اصلي ما افزايش درآمد مستمري بگيران است
فارس: مدير عامل سازمان تامين اجتماعي گفت: تلاش براي سرمايه گذاري به منظور ايجاد درآمد، رسالتي است كه براي افزايش درآمد در جهت تامين بيشتر مستمري بگيران مد نظر داريم.
به گزارش روابط عمومي سازمان تامين اجتماعي، داوود مددي كه در مراسم افتتاح شعبه اي از سازمان تامين اجتماعي در كرمان سخن مي گفت، خاطر نشان كرد: سازمان تامين اجتماعي رسالتش خدمت رساني است كه اگر اين امر در اين سازمان به معناي واقعي جاري شود بايد مقدمه اي باشد براي اينكه در جامعه تخلفي صورت نگيرد.
وي افزود: صحبت اين است كه داريم ۲۷ درصد حق بيمه دريافت مي كنيم ولي نقطه موثر ما به دليل فرارهاي بيمه اي ۱۷ درصد محاسبه شده است ، لذا بايد در افزايش درآمد تلاش كنيم.
مددي تصريح كرد: بر اساس سال ۸۵ ما يك بودجه اي حدود ۶ هزار ميليارد تومان را پيش بيني كرديم كه اين مبلغ درآمد ۶۵۰۰ ميليارد تومان هزينه ، يعني يك كسري هزينه اي معادل ۵۰۰ ميليارد تومان داريم كه بودجه سال ۸۵ خود را مي بنديم و آن ۵۰۰ ميليارد تومان را بايد تلاش بكنيم از بخشهاي مختلف اقتصادي خودمان و سرمايه گذاريها و مطالبات و غيره جمع آوري كنيم.
وي افزود: من اميدوارم با تلاشي كه همه عزيزان در سراسر كشور مي كنند بتوانيم به يك منابع درآمدي مطمئن و پايدار دسترسي پيدا كنيم كه اين مستمريها را افزايش بدهيم.
مددي در ادامه تصريح كرد: طي محاسبه اي كه انجام شده از مقدار پولي كه بابت بازنشستگي از بيمه شدگان خودمان دريافت كرديم از سال ۵۱ تا ۸۲ يعني طي ۳۰ سال اين گونه محاسبه مي شده است كه پولي كه بابت ۲۷ درصد گرفتيم در بانك گذاشته و با سودهاي بانكي هر سال اضافاتي داشتيم و نهايتا اين پول رقمي شد كه اين رقم را حالا آمديم و مي خواهيم برگردانيم، رقمي كه برگردانيم ديديم كه فقط قادر خواهيم بود ۵/۳ درصد حقوق يك بازنشسته را بپردازيم در صورتي كه الان متوسط، بعد از دوره بازنشستگي ۲۲ سال ما بايد حقوق بازنشستگي پرداخت كنيم.
وي افزود: جا دارد از همه شركاي اجتماعي سازمان ، هيأتهاي كارگري، كارفرمايي، بخصوص كانونهاي بازنشستگي عزيز خودمان و كساني كه در اين كانونها دارند براي رفاه شريفترين افراد، خدمت مي كنند تشكر و قدرداني كنم.
مددي گفت: وظيفه ما خدمت به مردم است بايد اين بخش خدمت رساني را كاملا در وجود خودمان و در سازمانهاي خودمان نهادينه بكنيم. تاخير در پاسخگويي ها و امروز و فردا كردن ها واقعا پذيرفتني نيست.
وي در ادامه اضافه كرد: نكته بعدي موضوع تكريم است خصوصا تكريم سالمندان ، هر چند ارباب رجوع جاي خود دارد اما بازنشستگان و سالمندان هستند كه رفت و آمد برايشان مشكل است و مي خواهد كارشان زود انجام شود و حتي الامكان بايد كاري بكنيم كه مراجعاتشان كم شود.
|
|
نشست سخن و ديدار با نويسندگان و
پژوهشگران خليج فارس برگزار شد
گروه علمي فرهنگي: در اولين روز برنامه سخن و ديدار با نويسندگان و پژوهشگران خليج فارس كه در تالار ناصري با حضور بسياري از نويسندگان، محققان خليج فارس و اهالي فرهنگ برگزار شد دكتر مريم اميراحمدي، دكتر محمدرضا سحاب و دكتر محمد علا به همراه پژمان اكبرزاده، درباره خليج فارس سخن گفتند.
دكتر مريم اميراحمدي گفت: در جهان ايران شناسي هيچ دريايي بيش از خليج فارس مورد توجه همگان نبوده است. سرگذشت خليج فارس به قدمت تاريخ است در اسناد قديمي آب هاي ورودي سواحل جنوب غربي را سه راه مي ناميدند كه اين نام تا عصر ساساني نيز شهرت داشت.
همچنين آشوريان از خليج فارس به عنوان رود تلخ ياد كرده اند.
وي افزود: سالنامه هاي آشوري از اسناد قديمي است كه آنها در مدارك يوناني نيز پرسينو و نام رسمي ايران با پرشيا كنار هم به كار مي رود.
|
|
۳ نشريه از اتهامات تبر ئه شدند
گروه حوادث _ مهديه مصطفايي: صبح ديروز در ادامه رسيدگي به پرونده هاي مطبوعاتي، قاضي صارمي _ رئيس شعبه ۷۶ دادگاه كيفري استان به اتهامات چهار نشريه «چشم انداز ايران» ، «بينندگان» ، «كانون خانواده» و «شاخص» رسيدگي كرد.
به گزارش همشهري در ابتداي جلسه محاكمه مديرمسئول نشريه «چشم انداز ايران» به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع به قصد تشويش اذهان عمومي و انتشار مطالبي عليه اصول قانون اساسي و با شكايت مدعي العموم محاكمه شد.
لطف ا... ميثمي مدير مسئول اين نشريه در حضور هيأت منصفه مطبوعات و سه قاضي عالي رتبه به دفاع از اتهامات خود پرداخت و گفت: من در سال ۱۳۴۲ در جريان دادگاه مرحوم طالقاني بازداشت شدم و شش بار هم در دادگاه نظامي محاكمه شدم و الان خوشحالم كه در دادگاه غيرنظامي و با حضور هيأت منصفه محاكمه مي شوم و اين مسئله جاي تشكر از مسئولان مربوطه به ويژه رئيس قوه قضائيه دارد.اما بازپرس دادسرا با در نظر نگرفتن سوابق وطني ام، وثيقه ۵ ميليون توماني برايم صادر كرد كه در واقع با اين كار تمام سابقه مرا قرباني نمود.
ميثمي افزود: از قضات محترم دادگاه ها تقاضا دارم متهم يا به عبارتي مشتري خود را بشناسند و در صدور قرارهاي تأمين، شخصيت فرد را در نظر بگيرند. من در طوفاني ترين شرايط به مدت ۱۲ سال نشريه «راه مجاهد» را منتشر كردم تا اينكه در سال ۱۳۷۳ متوقف شد و بعد از اين كه از سوي شعبه ۱۴۱۰ دادگاه عمومي تبرئه شدم، تقاضا دارم اسم نشريه به «چشم انداز ايران» تغيير يابد. در اين مدت حتي يك اخطار از وزارت ارشاد و هيأت نظارت بر مطبوعات دريافت نكرده ام. ترجيح مي دهم شكايت هاي مربوط به مطبوعات طبق قانون مطبوعات روند خود را طي كند و در اين مدت نيز اين رويه را دنبال كرده ام. اگر كسي نسبت به نشريه مطالب انتقادي داشته است، جوابيه يا تكذيبيه آن را به طور كامل كار كرده ام.
وي ادامه داد: من در جريان تحقيقات بازپرسي به توهين به امام(ره) متهم شدم كه در همان جا هم توضيح دادم كه به هيچ وجه قصد توهين به ايشان را نداشته ام.
بعد از صدور قرار وثيقه ۵ ميليوني از سوي بازپرس شعبه سوم دادسراي كاركنان دولت، داديار نظراتش در اين باره تغيير كرد و اين اتهام از كيفرخواست حذف شد.
پرونده نشريه ام همچنان سفيد بماند
در ادامه جلسه محاكمه مديرمسئول نشريه «كانون خانواده» به اتهام استفاده ابزاري از افراد در تصاوير و انتشار تصاوير خلاف عفت عمومي برگزار شد.
اردشير حاجي حسيني مديرمسئول اين نشريه پس از قرائت كيفرخواست گفت: نشريه اي كه هفت سال از انتشار آن مي گذرد لزوماً براي افزايش تيراژ به استفاده ابزاري از تصاوير زنان اقدام نمي كند، اما از دادگاه، تقاضاي بخشش دارم.
سپس مديرمسئول نشريه «بينندگان» نيز به اتهام انتشار تصاوير خلاف عفت عمومي محاكمه شد.
در متن كيفرخواست صادره در مورد اين نشريه آمده بود كه تصاويري از هنرپيشگان بدون رعايت حجاب به منظور جذابيت و افزايش تيراژ به چاپ رسيده است.
در ادامه اكبر نوري در دفاع از اتهامات وارده گفت: عكس هايي كه در اين نشريه به چاپ رسيده، برگرفته از فيلم هايي است كه در سينما به روي پرده به نمايش درآمده يا خبرگزاري هاي رسمي از آن استفاده كرده اند.
در هر حال با توجه به اين كه اولين بار است كه در دادگاه حضور مي يابم و تاكنون ۱۴ شماره از اين نشريه چاپ شده است، اگر قصوري شده است تقاضاي بخشش دارم.
اين گزارش حاكي است، در پايان اين جلسه نيز مديرمسئول نشريه «شاخص» به اتهام سرقت ادبي از طريق چاپ عكس اختصاصي تهيه كننده، افترا و انتشار مطالب خلاف واقع و با شكايت شاكيان خصوصي محاكمه شد.
سپس حسن شاخصي در دفاع ازخود در برابر اتهامات وارده اظهار داشت: شاخص دانسته و ندانسته، مطالبي را منتشر كرده كه حيثيت برخي از افراد زير سئوال رفته است لذا در همين جا از اين افراد عذرخواهي مي كنم.
نظر هيات منصفه
بنابر اين گزارش، هيات منصفه مطبوعات ، مديران مسئول نشريات چشم انداز ايران و كانون خانواده را در مورد اتهامات مطرح شده مجرم تشخيص نداد.
براساس اين گزارش ، هيات منصفه همچنين ، مدير مسئول نشريه بينندگان را درخصوص اتهام مطرح شده با اكثريت آرا مجرم شناخت اما مستحق برخورداري از تخفيف دانست .
هيات منصفه ، مدير مسئول نشريه شاخص را نيز درمورد اتهام سرقت ادبي مجرم تشخيص نداد اما درخصوص اتهامات ايراد افترا و نشر اكاذيب با اتفاق آرا مجرم شناخت و مستحق برخورداري از تخفيف ندانست .
|
|
تدوين آيين نامه نظارتي و نحوه برخورد
با اشتباهات پزشكان
معاون وزير رفاه و مديرعامل سازمان بيمه خدمات درماني از تدوين آيين نامه نظارتي مشترك با سازمان نظام پزشكي درخصوص نحوه برخورد با اشتباهات جامعه پزشكي خبر داد.
دكتر سيد ابوالقاسم موسوي در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به موارد تخطي از قراردادهاي فيمابين سازمان بيمه خدمات درماني و پزشكان و مراكز درماني افزود: ناآگاهي و بي اطلاعي پزشكان به مقررات سطح بندي دارويي، بيشترين موارد بي توجهي به قراردادهاست، منظور از مقررات سطح بندي دارويي اين است كه متخصصان و پزشكان عمومي مي توانند چه سطح از دارو را براي بيمار تجويز كنند.
وي تصريح كرد: استفاده از دفترچه بيمه غير و ناآگاهي نسبت به تعرفه ها از ديگر موارد تخطي از مقررات و قرارداد منعقد شده پزشكان و مراكز درماني با سازمان بيمه خدمات درماني است.
|
|
جنايتكاران در كمين فروشندگان منزل
گروه حوادث- آزاده مختاري: روز گذشته جنايتي در شهر تهران رخ داد كه تشابه زيادي به حوادث چند ماه گذشته در پايتخت دارد.
به گزارش همشهري عصر روز گذشته خبر قتل يك زن ۴۱ ساله به اطلاع پليس رسيد. وقوع جنايت در منطقه قلهك بود و قرباني شهره ۴۱ ساله نام داشت كه در منزل مسكوني خود به قتل رسيده بود.
به گزارش تورنگ رئيس روابط عمومي ۱۱۰ همسر شهره عصر روز گذشته از محل كارش با منزل تماس گرفت، شهره به تماس او جواب داد اما در ميانه مكالمه ناگهان ارتباط قطع شد، چند دقيقه بعد همسر شهره نگران از بي پايان ماندن تماس هايش به منزل مراجعه كرد.
زنگ در را زد اما كسي جواب نداد. مرد نگران تر از قبل وارد آپارتمان شد و ناگهان با جسد همسرش كه دست ها و پاهاي وي بسته شده بود و از گردنش خون سرازير بود مواجه شد.
كارآگاهان دايره ۱۰ مركز و بازپرس حسين اصغرزاده بعد از اطلاع از وقوع اين جنايت خود را به محل واقعه رساندند.
بررسي هاي اوليه از صحنه جرم صورت گرفت. بخشي از وسايل منزل سرقت شده بود. منزل مجهز به آيفن تصويري بوده و بدين ترتيب عاملان اين قتل نمي توانستند به جبر وارد خانه شوند.
جسد شهره كه مانتو و روسري بر سر داشت به دستور بازپرس اصغرزاده به پزشكي قانوني انتقال يافت تا با انجام آزمايشات علت تامه مرگ اين زن كه در منزل مسكوني خود مورد حمله قرار گرفته بود مشخص شود.
اين زن داراي دو فرزند است كه در زمان وقوع جنايت در محل تحصيل خود حضور داشتند.
لازم به ذكر است در ماه گذشته چند قتل با روش مشابه در پايتخت رخ داده است كه در آن زن و مردهايي كه به تنهايي در منزل حضور دارند مورد حمله قاتل يا قاتلان قرار مي گيرند و سپس اموال باارزش منزلشان به سرقت مي رود كه از اين جمله قتل ها مي توان قتل يك مرد ارمني در خيابان افتخاري را نام برد كه در زمان قتل تنها در خانه حضور داشت و مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.
قتل ديگر قتل زني در شهرك غرب است كه روز ۷ دي ماه رخ داد. جسد وي نيز توسط همسرش در خانه درحالي كه دست ها و پاهايش با طناب بسته شده بود كشف شد. اموال باارزش منزل آنها نيز به سرقت رفته بود.
يك منبع آگاه در اين خصوص گفت در سه مورد از اين قتل ها صاحبان منازل خانه خود را از طريق آگهي روزنامه براي فروش گذاشته بودند و همه با يكي از شركت هاي هرمي در ارتباط بودند .
|