دستكش هوشمند
محققان به تازگي موفق به ساختن نوعي دستكش شده اند كه مي تواند با استفاده از رايانه، دامنه حركات مفاصل انگشت دست را افزايش دهد.
اين دستكش كه هيومن گلاوز يا دستكش انساني نام گرفته است مي تواند به دقت ميزان دامنه حركت مفاصل را اندازه گيري كند.براساس اين گزارش، اين دستكش همچنين مي تواند هنگام انجام حركات عملي ميزان حركت دست و انگشت را ضبط كند.
به گفته محققان اين فناوري مي تواند براي پيشبرد اهدافي از قبيل روشهاي اندازه گيري ميزان توانايي انگشتان در انجام حركات به كار رود و نيز در كساني كه دچار ناتواني در قسمت دست و انگشتان هستند مورد استفاده قرار گيرد.
اين وسيله همچنين مي تواند در كساني كه دچار ناتواني حركتي و يا گفتاري هستند براي كنترل حركات و يا ترجمه زبان علائم به زبان ترجمه يا ترجمه همزمان مورد استفاده واقع شود.
تكثير غيرمجاز از آثار موسيقي
تكثير غيرمجاز آثار موسيقي به ويژه از طريق شبكه اينترنت، هر ساله زيانهاي هنگفتي را به شركتهاي صاحب امتياز اين آثار وارد مي كند.
به گزارش شبكه تلويزيوني رويترز،به نقل از اتحاديه بين المللي صنعت ضبط موسيقي، ارزش تكثير و نسخه برداري غيرمجاز از آثار موسيقي تنها در سال ۲۰۰۱ ميلادي بر ۳/۴ ميليارد دلار بالغ مي شد و ۴۰ درصد از سي دي ها و نوارهاي موسيقي كه به فروش رفتند به طور غيرمجاز تكثير شدند. در حال حاضر برآورد مي شود روزانه حدود نهصد ميليون فايل موسيقي براي ذخيره و دان لود غيرمجاز در دسترس باشد. از اين رو بيم آن است كه تكثير غرمجاز آثار موسيقي بتواند شغل ششصد هزار نفر را در اين صنعت به خطر اندازد.
اتحاديه بين المللي صنعت ضبط آثار موسيقي به منظور حل اين معضل با كمك گرفتن از فناوريهاي پيشرفته سعي دارد تا از كپي هاي غيرمجاز آثار موسيقي در اينترنت جلوگيري كند و در اين راه به موفقيتهايي هم دست يافته است.
از سرگيري سودآوري شركت توشيبا
شركت ژاپني توشيبا اعلام كرد كه در پي تجديد ساختار و افزايش تقاضا براي نيمه هاديها در آسيا بار ديگر سودآوري آن در سال مالي منتهي به ماه مارس، از سر گرفته شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از توكيو سود خالص اين شركت به ۲/۱۵۴ ميليون دلار در اين مدت رسيد. در حالي كه سال پيش از اين شركت توشيبا متحمل ۲۵۴ ميليارد ين زيان شده بود.
شركت توشيبا همچنين اعلام كرد درآمدش با ۹/۴ درصد افزايش به ۶۶/۵ تريليون ين رسيده است.
اين شركت افزايش تقاضا براي محصولات الكترونيك مانند نيمه هاديها و رايانه هاي شخصي را در سراسر آسيا عامل بهبود وضعيت كسب درآمد اعلام كرد.
اين شركت همچنين انتظار دارد سود خالص آن در سال جاري به ۴۰ ميليارد ين برسد.
راهنماي ساخت Weblog
اين كتاب تأليف حسين يعسوبي بوده و توسط انتشارات ناقوس در تيراژ ۳ هزار نسخه به چاپ رسيده است.
كتاب مذكور داراي دو بخش بوده است كه بخش اول ايجاد يك وب لاگ در سايت «پرشين بلاگ» را آموزش مي دهد و بخش دوم به معرفي سايت هاي Blogger اختصاص داده شده است.
نرم افزاري براي تشخيص سرطان ريه
يك شركت ژاپني موفق به ساخت نرم افزاري رايانه اي براي تشخيص سرطان ريه شد.
شركت سازنده اين نرم افزار اعلام كرد كه شناسايي سرطان ريه با چشم نياز به تجربه زيادي دارد، اما با استفاده از نرم افزار جديد مي توان درصد عدم تشخيص اين بيماري را كاهش داد.
اين نرم افزار رايانه اي كه با مشاركت پژوهشگران دانشگاه كيوشو ساخته شده، بر اساس اطلاعات مربوط به عكس هايي كه با پرتوي ايكس از هشت هزار بيمار مبتلا به سرطان ريه گرفته شده، برنامه ريزي شده است.
به گفته كارشناسان شركت سازنده اين نرم افزار با مقايسه اطلاعات خود با سايه ها و اشكال موجود در عكس ارايه شده به طور خودكار بخش هاي سرطاني بزرگتر از پنج ميليمتر را شناسايي مي كند.
ايجاد فروشگاه OnLine بوسيله FrontPage
كتاب ايجاد فروشگاه OnLine (e-Commerce) به وسيله ForntPage نوشته Grey Holedn با ترجمه مهندس حسين يعسوبي توسط انتشارات ناقوس و در تيراژ ۵هزار نسخه به چاپ رسيده است.
در اين كتاب مباحثي چون: ايجاد سايت هاي تجارت الكترونيك، ايجاد و نصب تابلوهاي تبليغاتي در سايت، راه اندازي اتاق چت در سايت e-Commerce، كسب درآمد از طريق جذب آگهي، نصب گيشه پرداخت OnLine و مواردي از اين دست آمده است.
يكي از نكات برجسته اين كتاب ارائه آدرس سايت هاي خاص در هر بخش است كه خواننده را در كسب اطلاعات بيشتر و كامل تر ياري مي رساند.
كاربرد شبكه اينترنتي wifi در مدارس آمريكا
شبكه اينترنتي بي سيم wifi كه تاكنون به عنوان منبع درسي فعال براي انجام امور تحصيلي مورد استفاده دانشجويان آمريكايي بوده است، با سرعتي بالاتر در اختيار دانش آموزان مقاطع پايين تر نيز قرار گرفت.
به گزارش سرويس IT خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين خط اينترنتي كه از سرعت بسيار بالايي برخوردار است به دانش آموزان مدارس امكان مي دهد تا از طريق اينترنت، حتي در صورت غيبت از كلاس هاي حضوري، بتوانند به هريك از موضوعات كلاس هاي خود دسترسي پيدا كنند.
براساس گزارش خبرگزاري رويتر، در حال حاضر اكثر مدارس عمومي آمريكا به رايانه هاي روميزي و آزمايشگاههاي رايانه اي مجهز هستند.
فناوري wifi هم اكنون در بسياري از تجارتخانه ها و منازل مورد استفاده قرار مي گيرد. كاربرد اين فناوري در مدارس مي تواند در بهبود وضعيت آموزش در مدارس مؤثر باشد.