در هيأت وزيران
آيين نامه اجرايي مبارزه با قاچاق كالاهاي خارجي تصويب شد
وزارت بازرگاني از تصويب آيين نامه مبارزه با قاچاق كالاهاي خارجي از سوي هيأت وزيران خبر داد و افزود: ميزان جرايم قاچاق كالا براساس قانون نحوه اعمال تعزيرات حكومتي راجع به قاچاق كالا و ارز و آيين نامه اجرايي آن محاسبه و اعمال مي شود.
به گزارش واحد مركزي خبر، وزارت بازرگاني ديروز تأكيد كرد: مبارزه با قاچاق كالاهاي خارجي كه جنبه تجاري دارند و از طريق غيرمجاز و بدون پرداخت حقوق ورودي وارد كشور مي شوند در مراحل انبارداري ، حمل و نقل ، توزيع و فروش مطابق اين آيين نامه سامان مي يابد.
مجامع امور صنفي و اتحاديه هاي مربوط در سراسر كشور موظفند با مشاركت و همكاري دبيرخانه هيأت عالي نظارت بر سازمان هاي صنفي ، تمهيدات لازم را براي اجراي اين آيين نامه در سطح واحدهاي صنفي فراهم آورند.
همچنين همه صاحبان حقيقي و حقوقي انبارها و مكان هاي نگهداري كالاهاي مشمول اين آيين نامه موظفند ميزان موجودي كالاهاي خود را در مقاطع زماني يك ماهه به سازمان بازرسي و نظارت بر قيمت و توزيع كالا و خدمات اعلام كنند.
بازرسي از انبارها و مكان هاي نگهداري كالاها توسط سازمان بازرسي و نظارت بر قيمت و توزيع كالا و خدمات در صورت لزوم با مشاركت نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و گمرك ايران انجام مي شود.
ضوابط اجرايي نحوه اعلام موجودي كالاها را سازمان بازرسي و نظارت بر قيمت و توزيع كالا و خدمات تهيه مي كند و به اطلاع عموم مي رساند.
همچنين هيأت وزيران ، كنترل دقيق حمل و نقل كالاهاي موضوع اين آيين نامه را برعهده سازمان حمل و نقل و پايانه هاي كشور گذاشته است .
شركت ها و مؤسسات حمل و نقل كالا نيز موظف شده اند درخصوص حمل كالاهاي موضوع اين آيين نامه اسناد مثبته از جمله تاريخ ترخيص و گمرك
ترخيص كننده را بر روي بارنامه حمل كالا قيد كنند.
در صورت تخلف شركت ها و مؤسسات مذكور از ضوابط ياد شده ، نسبت به لغو پروانه فعاليت و تعطيلي آنها، مطابق آيين نامه اجرايي حمل بار و مسافر مصوب سال ۱۳۷۸ شوراي عالي هماهنگي ترابري كشور اقدام خواهد شد.
واحدهاي صنفي كه به عرضه كالاهاي خارجي موضوع اين آيين نامه مبادرت مي كنند، درصورت عدم ارائه مدارك معتبر و اسناد مثبته درخصوص واردات قانوني كالاهاي مذكور، متخلف محسوب و مشمول مجازات هاي قانون تعزيرات حكومتي مصوب ۱۳۶۷ و قوانين مربوط به مبارزه با قاچاق كالا و ارز مي شوند.
|
|
وزير صنايع:
امسال در زمينه سيمان كمبودي نخواهيم داشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران: در طول هشت ماه گذشته تعداد ۱۲ طرح سيمان به ارزش ۴۴۰ ميليون يورو با ظرفيت ۱۳ ميليون تن از سوي وزارت صنايع و معادن تصويب شده كه هفت طرح آن گشايش اعتبار شده است.
اسحاق جهانگيري وزير صنايع و معادن در مراسم افتتاح كارخانه ۳ هزار تني سيمان داراب با اعلام اين مطلب، تصريح كرد: ۱۴ طرح ديگر به ظرفيت ۱۳ ميليون تن در زمينه سيمان در بانك ها در حال بررسي است كه تمامي آنها از سوي بخش خصوصي اجرا مي شود.
وي با اشاره به اين كه ظرفيت توليد سيمان كشور تا پايان سال ۸۴ به ۵۰ ميليون تن افزايش مي يابد، تصريح كرد: از اين مقدار ۸ ميليون تن آن از طريق بهينه سازي واحدهاي موجود محقق خواهد شد و بر اين اساس، از مديران واحدهاي توليد كننده سيمان كه در طول اين مدت در جهت انجام اصلاحات براي افزايش ظرفيت در واحدهاي خود اقدام كنند، از طريق وام ارزي و منابع ريالي حمايت خواهد شد.
وزير صنايع و معادن، ميزان مصرف سيمان در سال ۸۲ را ۳۱ ميليون تن پيش بيني كرد و افزود: با بهره برداري از سيمان داراب از نظر تامين سيمان مورد نياز كشور در سال ۸۲ كمبودي وجود نخواهد داشت و حركت مهمي نيز براي صادرات سيمان انجام نخواهد شد.
وي، مشكلات صنعت سيمان كشور در طول سال هاي گذشته را عدم رغبت بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين صنعت به دليل انحصاري بودن آن، ديربازده بودن و نياز به سرمايه زياد دانست و خاطرنشان كرد: از سال ۷۳ تا سال ۸۰ هيچ گشايش اعتبار جديدي براي واحدهاي سيمان ايجاد نشده بود كه دولت از اين بابت احساس نگراني مي كرد.
جهانگيري، افزود: براين اساس دولت در سال گذشته از محل حساب ذخيره ارزي، وام بلند مدت با بهره نرخ لايبور ۱۷ ساله با دو سال تنش و تنها ۱۵ درصد سهم آورده به سرمايه گذاران اختصاص داد كه اين امر موجب مشاركت جدي بخش خصوصي در ايجاد واحدهاي توليدي سيمان و گشايش اعتبار براي آنها شد.
وي، از جمله اقدامات مهم دولت خاتمي را ايجاد صندوق ذخاير ارزي عنوان كرد و اظهار داشت: تاكنون از محل اين صندوق، ارزيابي ۵۴۱ طرح صنعتي به ارزش ۳ ميليارد دلار دربانك ها انجام شده كه ۵/۱ ميليارد دلار آن در مرحله گشايش اعتبار است.
در استان فارس نيز تاكنون ۲۰۰ ميليون دلار طرح از سوي وزارت صنايع و معادن تاييديه صادر شده كه تاكنون حدود ۳۳ ميليون دلار آن گشايش اعتبار شده است.
وزير صنايع و معادن با بيان اين كه در سال ۸۲، بيش از ۲۰۰ طرح بزرگ صنعتي با ارزش بيش از يك ميليون دلار در كشور به بهره برداري خواهد رسيد، افزود: امسال از لحاظ بهره برداري از طرح هاي بزرگ صنعتي، جزو سال هاي استثنايي پس از انقلاب خواهد بود.
|
|
با تصويب شوراي اقتصاد
ميزان يارانه چاي صادراتي مشخص شد
گروه اقتصادي: شوراي اقتصاد در جلسه روز شنبه مورخ ۱۰/۳/۱۳۸۲ خود به رياست آقاي خاتمي، رئيس جمهوري ، با پرداخت ۲۵۰۰ ريال براي هر كيلوگرم چاي صادراتي در سال جاري به عنوان يارانه موافقت كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور در اين جلسه درخواست راه آهن جمهوري اسلامي ايران در خصوص استفاده از تسهيلات خارجي به منظور خريد يك مجموعه شبكه نوري براي تجهيز راه آهن به تجهيزات مخابراتي پيشرفته و خريد قطعات يدكي لكوموتيوهاي راه آهن مطرح شد و اعضاي شوراي اقتصاد با تأكيد بر استفاده حداكثر از توان فني و اجرايي كشور با آن موافقت نمودند.
در ادامه درخواست وزارت نفت در خصوص بخشودگي بخشي از اعتبارات پرداختي به طرح هاي انتفاعي شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران مطرح شد و شوراي اقتصاد با منظور نمودن ۵۰ درصد اعتبارات پرداختي براي اجراي طرح هاي انتفاعي شركت مذكور طي سالهاي ۱۳۵۲ لغايت ۱۳۷۸ به عنوان كمك بلاعوض دولت موافقت نمودند.
اعضاي شوراي اقتصاد همچنين در اين جلسه با تمديد اجاره ماهواره ترانسپوندر كه از سوي سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران براي پخش برنامه هاي برخي از شبكه هاي بين المللي صدا و سيما در خواست شده بود، موافقت نمودند.
در خاتمه اين جلسه با درخواست وزارت نفت در زمينه سرمايه گذاري شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران براي اجراي طرح هاي نيمه تمام و جديد آن شركت در سال هاي ۱۳۸۱ لغايت ۱۳۸۵ مطرح شد و اعضاي شوراي اقتصاد اين درخواست را مورد تأييد قرار دادند. براساس اين مصوبه ۳۳ طرح نيمه تمام و ۳ طرح جديد شركت مذكور تامين مالي خواهد شد.
|
|
قيمت هر ليتر بنزين وارداتي ۳ برابر قيمت فروش آن است
مديركل دفتر امور انرژي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور گفت : يك سوم بنزين مصرفي كشور از طريق واردات تامين مي شود.
«احمد داوودي» افزود: قيمت بنزين با اعمال لايحه تجميع عوارض به هر ليتر ۶۵۰ ريال رسيده درحالي كه قيمت تمام شده هر ليتر بنزين براي كشور براساس قيمت وارداتي شامل هزينه خريد، انتقال و توزيع در حدود ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ ريال است كه ۳ برابر قيمت فروش آن است. وي ، با اشاره به وضعيت نامناسب مصرف انرژي در كشور گفت : عرضه بنزين با قيمت پايين در طول سال هاي طولاني با اين توجيه كه كشور توليدكننده انرژي است ، بر الگوي مصرف تاثير گذاشته و موجب اسراف و هدرروي انرژي در كشور شده است .
داوودي افزود: در ميان حامل هاي انرژي ، وضعيت مصرف بنزين به حد بحراني رسيده و تمام كارشناسان و مسئولان مربوطه به اين نتيجه رسيده اند كه در اصلاح روند مصرف بنزين بايد اقدام فوري انجام شود. داوودي گفت : با توجه به اين ضرورت سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور به تدوين لايحه «بهينه سازي مصرف بنزين » اقدام كرده كه در صورت تصويب هيأت وزيران و مجلس شوراي اسلامي ، اجرا خواهد شد.
با اجراي اين پيشنهاد دولت يارانه بنزين را هدفمند مي كند و براي مصارف عمومي و حداقل هاي جامعه قيمت يارانه اي ادامه مي يابد.
|
|
تخليه و بارگيري بيش از ۳ ميليون تن كالا در فروردين ماه
گروه اقتصادي: روابط عمومي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران طي گزارشي اعلام كرد: ۰۷۵/۱۵۵/۳ تن كالا توسط حوزه بازرگاني كشتيراني جمهوري اسلامي ايران در فروردين ماه سال جاري بارگيري و تخليه شده است.
براساس اين گزارش از اين ميزان ۸۶۱/۵۷۷/۱ تن كالا سهم بارگيري و ۸۸۹/۵۷۷/۱ تن كالا سهم تخليه مي باشد.
|
|
يادداشت
درباره راهپيمايي دامداران
محمدصادق جنان صفت
دامداران و تشكل هاي دامپروري استان تهران امروز گردهمايي اعتراض آميزي را سامان داده اند كه قرار است در يكي از محل هاي اين اتحاديه برگزار شود. موضوع گردهمايي اعتراض آميز اعضاي اتحاديه «صدور مجوز واردات گوشت قرمز» و «نهاده هاي دامي شامل جو، سبوس و گندم» است كه گويا ضربه مهلكي بر صنعت دامپروري وارد خواهد كرد.
در باره اين راهپيمايي اعتراضي چند نكته را يادآور مي شويم:
۱-برگزاري راهپيمايي انتقادي و اعتراض آميز از سوي اعضاي يك تشكل صنفي نشانه اي از بلوغ اجتماعي و آشكار شدن هويت اقتصادي و پيگيري منافع شخصي است. اين گردهمايي كه پس از برگزاري نشست جنجالي مرغداران كه در هفته هاي گذشته برگزار شد مؤيد اين است كه پيگيري منافع شخصي و صنفي ديگر قبح ندارد و اقدامي شايسته به شمار مي آيد.
۲-ريشه چنين اعتراض هايي، البته به گذشته تاريخي اقتصاد ايران برمي گردد كه دولتهاي وقت تلاش كرده اند سررشته همه امور را در دست داشته باشند. اين شرايط موجب شده است كه در آينده نيز شاهد برگزاري چنين گردهمايي هايي باشيم.
۳-يك برداشت نادرست از منطق اقتصادي كه در آن «توليد» يك اقدام مثبت و متعالي و بازرگاني يك فعاليت منفي جلوه داده شده موجب شده است، توليد كنندگان فضاي مناسبي براي ايجاد تشكل و استفاده ابزاري از آن را عليه دولت پيدا كنند. رقابت وزارتخانه ها براي اينكه نشان دهند به تشكل هاي توليد كنندگان علاقه دارند، تعداد آنها را افزايش داده و شرايط را گونه اي ديگر كرده اند.
۴-در صورتي كه فضاي اجتماعي و سياسي مساعد بود و مصرف كنندگان نيز حق داشتند منافع خود را پيگيري كنند، احتمالاً به توليد كنندگان يادآور مي شدند كه نبايد منتي بر آنها بگذارند و تحت عناويني مثل «خودكفايي» مانع از ارزان شدن كالاها شوند.
|
|
عرضه سهام سازمان تأمين اجتماعي و صندوق بازنشستگي در بورس افزايش مي يابد
گروه اقتصادي: مهدي كرباسيان معاون كل وزير امور اقتصادي و دارايي در ديداري كه با حسين عبده تبريزي دبير كل بورس اوراق بهادار تهران در محل اين سازمان داشت بر عرضه گسترده سهام سازمان تأمين اجتماعي تأكيد كرد.
به گزارش اطلاع رساني بورس اوراق بهادار تهران ديروز طي نشستي با حضور معاون كل وزير امور اقتصاد و دارايي و دبير كل بورس راهكارهاي تعميق و گسترش بازار مورد بررسي قرار گرفت.
در اين نشست مهدي كرباسيان به عنوان عضو شوراي تأمين اجتماعي و عضو كميته تبصره بودجه براي واگذاري شركت هاي دولتي، گفت: تلاش خواهد شد تا عرضه سهام سازمان تأمين اجتماعي و صندوق بازنشستگي افزايش يابد.
او همچنين گفت: وزارت امور اقتصادي و دارايي همچنان اصرار دارد تا مصوبه گذشته خود را مبني بر تعيين سقف ۱۰ درصد براي سرمايه گذاري هاي وابسته به بانك ها در شركت ها اجرا كند چرا كه بانك ها و شركت هاي سرمايه گذاري وابسته به آنها بايد از سرمايه گذاري در سبد سهام و بنگاه داري خارج شوند. همانگونه كه بيمه ها در حال حاضر از بنگاه داري خارج شده اند و به وظيفه اصلي خود كه بيمه است مي پردازند. كرباسيان اظهار داشت: ما در عين حال با حضور فعال و گسترده تر شركت هاي سرمايه گذاري بانك ها و شركت هاي بيمه در بورس تهران كاملا موافقيم و آنرا تشويق هم مي كنيم.
كرباسيان تأكيد كرد كه براساس مصوبه شوراي عالي تأمين اجتماعي شركت سرمايه گذاري تأمين اجتماعي وابسته به اين سازمان بايد تا پايان خردادماه وارد بورس شود. بر همين اساس مقرر شد تا دبير كل بورس تهران در مراحل پذيرش و ورود اين شركت سرعت لازم را به خرج دهد. در اين ديدار بر افزايش مشاركت و آسان تر شدن ميزان دسترسي بيش از پيش مردم به بورس و كارگزاران آن تأكيد شد و دو طرف به اين نتيجه رسيدند كه بايد اقدامات جدي و مؤثري براي اين كار صورت بگيرد تا همانگونه كه دسترسي مردم به بازار پول سهل و آسان است، دسترسي آنها هم به بازار سرمايه آسان گردد.
|
|
۲ گروه جديد كالايي مشمول قانون تجميع عوارض شدند
گروه اقتصادي: سازمان امور مالياتي كشور اعلام كرد: ابزارآلات و تجهيزات پزشكي،دندانپزشكي، آزمايشگاهي و ارتوپدي و نيز انواع شناورهاي آبي (قايق، كشتي، لنج و مانند آن) هم مشمول قانون تجميع عوارض هستند.پيرو اطلاعيه قبلي اين سازمان مبني بر اعلام ۱۲۱ قلم كالاي مشمول قانون تجميع عوارض، كالاهاي فوق نيز در فهرست كالاهاي مزبور جاي مي گيرند.
|
|
نخستين همايش مديريت فناوري در ايران برگزار مي شود
گروه اقتصادي: نخستين همايش مديريت فناوري از ۱۹ تا ۲۱ خرداد ماه سال جاري برگزار مي شود.
«سيدمحمد طباطبايي» مديرعامل شركت مركز تكنولوژي نيرو (متن) ديروز افزود: توسعه پايدار مستلزم دسترسي به فناوري نوين است و ارتقاي فناوري بدون فناوري مديريت ، امكان پذير نيست .
|
|
خبرها و نكته ها
پاسخ بانك اقتصاد نوين
روز گذشته درباره درخواست استثنايي مديرعامل بانك اقتصاد نوين از دولت در همين ستون مطلب كوتاهي نوشته شد. روابط عمومي اين بانك در جوابيه اي نوشته است: «مديرعامل بانك اقتصاد نوين در پاسخ به سئوال خبرنگار مبني بر چگونگي اعطاي تسهيلات با نرخ پائين به اقشاركم درامد اعلام داشته با توجه به قيمت تمام شده بالاي پول در بانك اقتصاد نوين جهت عملي شدن اين امر مي بايست منابع ارزان قيمت (از جمله منابع ارزان حساب هاي دولتي) در اختيار بانك قرار گيرد تا امكان اعطاي تسهيلات با نرخ پائين ميسر گردد.»
همشهري: دقت در جوابيه نشان مي دهد كه تفاوتي بين آنچه در ستون روز گذشته آمده بود با آنچه روابط عمومي بانك گفته است وجود ندارد.
|
|
بورس
|
تغيير قيمت
|
آخرين قيمت
|
تعدادسهام معامله شده
|
نام شركت
|
۱۸۷۵-
|
۳۵۶۳۴
|
۱۳۴۱۵
|
خدمات انفورماتيك
|
۷-
|
۱۲۸۳
|
۱۰۵۲۵۰
|
توسعه معادن روي ايران
|
۲۰۸-
|
۴۱۹۲
|
۱۸۴۰۷
|
مارگارين
|
۷۰-
|
۳۸۸۰
|
۲۰۰۱۳
|
صنعتي بهشهر
|
۳-
|
۶۰۴۸
|
۹۲۶۹۴
|
روغن نباتي جهان
|
۷۷
|
۹۳۰۰
|
۵۰۰۰
|
لبنيات پاك
|
۲-
|
۲۳۷۶
|
۱۳۵۲۸
|
قند ثابت خراسان
|
۴
|
۱۷۵۶
|
۴۲۱۵
|
شوكوپارس
|
۱۸۶-
|
۵۲۵۰
|
۹۳۱۰۹
|
توليدي مهرام
|
۳
|
۸۲۰۳
|
۱۳۶۶۴
|
ساسان
|
۹۰۰-
|
۴۶۳۰۰
|
۱۳۲۶۹
|
نفت بهران
|
۹۷۵-
|
۱۸۵۲۶
|
۲۳۶۵۰
|
صنايع شيميايي ايران
|
۸-
|
۴۱۶۰
|
۲۰۳۲۶
|
پتروشيمي اراك
|
۶۹۵-
|
۱۳۲۰۵
|
۲۶۴۹۰
|
پارس دارو
|
۶۰۰-
|
۱۷۰۰۰
|
۱۱۰۰۰
|
داروسازي فارابي
|
۱
|
۳۴۰۱
|
۱۰۷۰۷
|
پاكسان
|
۱۱۰
|
۱۳۵۰۰
|
۲۱۱۷۹
|
كربن ايران
|
۵۵۴
|
۱۱۸۱۲
|
۲۳۹۱۶۶
|
صنايع لاستيكي سهند
|
۴۳۵
|
۹۱۵۰
|
۲۱۲۸۹
|
كاشي سعدي
|
۲۲۳۵-
|
۴۲۴۸۰
|
۲۶۳۰۷۷
|
سيمان تهران
|
۴۴۴۶
|
۹۳۴۱۷
|
۲۱۷۴۱
|
سيمان صوفيان
|
۲۱۱۷
|
۴۵۶۷۸
|
۶۳۶۳۸
|
سيمان خزر
|
۱۴۰۱
|
۳۰۲۹۹
|
۲۷۳۶۵
|
سيمان غرب
|
۸۹
|
۴۱۹۹
|
۱۴۸۷۳
|
ايرانيت
|
۱۷۹-
|
۴۱۲۰
|
۱۱۲۷۵
|
نورد و قطعات فولادي
|
۲
|
۵۶۹۶
|
۱۱۰۰۵
|
لوله و ماشين سازي ايران
|
۱۰۴-
|
۳۸۹۶
|
۲۴۵۴۶
|
نورد آلومينيوم
|
۱۶۲-
|
۳۰۸۸
|
۷۸۶۰۶
|
ماشين سازي اراك
|
۱۰۰-
|
۲۰۰۰
|
۱۰۰۰۰
|
حق تقدم ماشين سازي اراك
|
۳۷۲-
|
۷۰۷۸
|
۱۳۸۲۶
|
صنايع آذرآب
|
۳۳
|
۱۴۹۲
|
۱۷۹۶۲
|
بسته بندي ايران
|
۱۰۰
|
۴۶۰۰
|
۱۰۲۵۰
|
پمپ سازي ايران
|
۲۴۸
|
۵۲۹۸
|
۲۶۰۲۶
|
موتوژن
|
۹۸
|
۳۸۱۱
|
۳۸۷۴۸
|
صنايع مخابراتي راه دور ايران
|
۱۲۰-
|
۳۲۵۱
|
۴۰۶۴۸۵
|
ايران خودرو ديزل
|
۴۲-
|
۳۴۰۰
|
۲۲۵۵۶۹۷
|
ايران خودرو
|
۱۸۵-
|
۹۰۰۰
|
۳۱۰۷۹۱
|
سايپا ديزل
|
۸-
|
۸۲۰۰
|
۳۳۷۸۷۵
|
زامياد
|
۱۷
|
۵۰۲۰
|
۸۳۶۱۴
|
لنت ترمز ايران
|
۵۵-
|
۷۳۴۶
|
۴۳۴۰۳
|
سايپا آذين (سهامي عام)
|
۳۸۴
|
۲۳۳۰۰
|
۲۶۹۹۹۳۰
|
صنعتي دريايي ايران
|
۱
|
۳۹۳۱
|
۲۲۰۹۱
|
سرمايه گذاري البرز
|
۱۳۲-
|
۲۶۰۷
|
۱۰۲۴۶۱
|
توسعه صنايع بهشهر
|
۴۸-
|
۲۳۴۷
|
۲۶۰۵۴۹
|
سرمايه گذاري ملي ايران
|
۱۵-
|
۱۶۸۵
|
۱۶۲۳۴۳
|
سرمايه گذاري سپه
|
۶۵-
|
۱۵۹۲
|
۱۳۹۲۵۸
|
سرمايه گذاري پتروشيمي
|
۵۲-
|
۱۲۳۳
|
۲۹۴۵۰
|
سرمايه گذاري ملت
|
۳-
|
۳۲۲۷
|
۱۱۹۰۱۷
|
سرمايه گذاري بانك ملي
|
۱-
|
۲۳۰۱
|
۲۴۴۳۳
|
سرمايه گذاري رنا
|
۳۷-
|
۲۸۰۳
|
۸۸۶۰۷۶
|
سرمايه گذاري غدير
|
۵۴۸-
|
۱۶۴۵۲
|
۳۵۹۹
|
گروه صنعتي سديد
|
۱۱-
|
۳۴۹۹
|
۶۴۵۸۴
|
سرمايه گذاري صنعت و معدن
|
۵-
|
۲۲۴۷
|
۷۹۸۱۶
|
سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات
|
۸۶-
|
۱۶۵۰
|
۶۰۲۹۸
|
سرمايه گذاري صنعت بيمه
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۳۰-
|
۵۱۰۰
|
۲۱۳۸۰
|
بهپاك
|
۳۲۸-
|
۶۲۳۸
|
۲۳۹۰۳
|
قند نقش جهان
|
۶
|
۶۴۵۹
|
۱۱۳۷۰
|
قند شيروان، قوچان و بجنورد
|
۲۰۰
|
۱۸۵۰۰
|
۱۴۷۱۳
|
شركت ايران دارو
|
۹۲
|
۱۹۴۴
|
۱۹۰۰۰۰
|
ايران گچ
|
۷۲۴
|
۱۵۲۱۴
|
۱۴۵۰۰۰
|
فيروزا
|
۲۰۷
|
۴۲۵۵
|
۲۲۴۱۳
|
داده پردازي ايران
|
۳۶-
|
۹۶۴
|
۱۰۸۸۴۹
|
پارس الكتريك
|
۱۸۰-
|
۹۰۹۰
|
۲۸۴۷۴۰
|
پارس خودرو
|
۵-
|
۲۲۶۰
|
۶۶۶۴۶
|
فنرسازي زر
|
۲-
|
۸۸۶۷
|
۲۹۷۴۵۰
|
كمك فنر ايندامين
|
۴۰۸
|
۸۶۲۶
|
۳۱۷۶۰۵
|
ريخته گري تراكتورسازي ايران
|
۶۰-
|
۱۱۵۲
|
۲۷۶۷۰۱
|
سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران
|
۲۵-
|
۲۳۲۸
|
۶۸۴۰۶
|
سرمايه گذاري توكا فولاد
|
۶۰/۴۲-
|
۰۹/۶۱۹۲
|
-
|
شاخص كل قيمت سهام
|
|
|
|
قيمت طلا و ارز
|
نوع قيمت فروش (ريال)
يك بهار آزادي ۸۱۵۰۰۰
نيم بهار آزادي ۳۷۵۰۰۰
ربع بهار آزادي ۲۳۵۰۰۰
يك گرم طلاي ۱۸ عيار (ساخته نشده)۷۲۲۰۰
يك دلار آمريكا (بازار غيررسمي) ۸۱۷۰
يك دلار آمريكا (نرخ رسمي بانك مركزي) ۸۱۴۵
يك يورو (نرخ رسمي بانك مركزي)۹۵۷۷
|
|
|