سقوط از طبقه پنجم
بن: يك پسر بچه ۴ ساله در آلمان از پنجره منزل خود واقع در طبقه پنجم سقوط كرد اما زنده ماند. اين كودك هنگامي كه در كنار پنجره مشغول بازي كردن بود، ناگهان تعادل خود را از دست داد و روي سطح خيابان سقوط كرد اما تنها آسيبي كه به وي وارد شد، شكستگي از ناحيه دست بود.
آنچه باعث جلوگيري از شدت جراحات وارده به كودك شد، شاخه درختي بود كه در مسير سقوط وي قرار داشت. كودك پيش از زمين خوردن به اين شاخه برخورد كرد و از شتاب سقوط او كاسته شد.
راهزني در ماراتن
دوربان: يك دونده ژاپني كه در طولاني ترين ماراتن جهان به طول ۸۹ كيلومتر شركت كرده بود در ميانه هاي مسير مسابقه، مورد تعرض سارقان قرار گرفت.
سارقان پس از متوقف كردن اين دونده ۶۰ ساله، كفش هايش را به سرقت بردند و به همين دليل وي مجبور شد خود را با اتوبوس به خط پايان برساند. همچنين سارقان، دونده ديگري را به زور داخل يك خودرو تاكسي كرده و تمام متعلقات وي را ربودند. اين حوادث در حالي رخ داد كه ۳۰۰ كارگاه خصوصي براي برقراري امنيت در طول مسير مسابقه به خدمت گرفته شده بود. يك دونده از آفريقاي جنوبي پس از ۵ ساعت و ۲۸ دقيقه به خط پايان رسيد و قهرمان اين مسابقه شد.
پيامد سارس
سنگاپور: بيماري سارس لطمه جبران ناپذيري به اقتصاد كشورهاي آسياي جنوب شرقي وارد كرده و ضررهاي هنگفتي به بار آورده است.
يكي از اين شركت ها، شركت هواپيمايي سنگاپور است كه به دليل كاهش ۷۰ درصدي مسافران ورودي به سنگاپور ۱۲۴ ميليون دلار ضرر كرده است. به همين دليل اين شركت قصد دارد با اخراج ۲۵۰۰ نفر از كاركنان خود تا حدودي اين ضرر را جبران كند. اين براي اولين بار پس از ۲۰ سال است كه شركت هواپيمايي سنگاپور اقدام به اخراج كاركنان خود مي كند.
جايزه نوبل براي مردي كه زنده نيست
هانوي: برخي از محافل پزشكي جهان پيشنهاد كرده اند، جايزه نوبل در بخش پزشكي به دكتر كارلو اورباني، تعلق گيرد. اين پزشك ايتاليايي ۴۶ ساله در فروردين ماه سال جاري به دليل ابتلا به بيماري سارس چشم از دنيا فروبست اما وي اولين نفر در جهان بود كه ويروس بيماري سارس را در ويتنام شناسايي كرد و جهانيان را از آن مطلع ساخت.
هنگامي كه دكتر اورباني اين ويروس را در بدن يك تاجر چيني-آمريكايي شناسايي كرد از مقامات كشور ويتنام خواست تا بيماران حامل اين ويروس را قرنطينه كرده و در حقيقت اين اقدام و تيزبيني او باعث شد تا بيماري سارس تمام جهان را در كام خود فرو نبرد. البته هنوز مشخص نيست كه آيا جايزه نوبل به شخصي كه از دنيا رفته اعطا خواهد شد يا خير.
ابتكار يك پيتزافروشي
پورت لند (آمريكا) : يك پيتزافروشي در آمريكادست به ابتكار جالبي زد و به استخدام افراد بي خانمان پرداخته است.
افرادي كه به مدت ۴۵ دقيقه تابلوي تبليغاتي اين پيتزافروشي را در دست بگيرند به ازاي آن يك پيتزا به همراه نوشابه و چند دلار پول توجيبي دريافت خواهند كرد. جالب اينكه روي تابلوهاي تبليغاتي نوشته شده: پيتزافروشي... به من در ازاي در دست گرفتن اين تابلو غذا و پول مي دهد و از گدايي كردن من جلوگيري كرده است.
قديمي ترين كارخانه توليد كنسرو ساردين
پاريس: قديمي ترين كارخانه توليد كنسرو ساردين در بندر دوآرننز فرانسه، يكصدمين سال تأسيس خود را جشن گرفت.
اين كارخانه در سال ۱۸۵۳ تأسيس شد و يكصد سال قبل بيش از ۹۰ درصد كنسروهاي ساردين جهان در اين كارخانه توليد مي شد. هم اكنون ۸۵ درصد از ۳۱۵ نفر كارگر اين كارخانه زن هستند كه پسران و شوهران آنها در دريا به صيد ساردين مي پردازند. اين كارخانه در سال، ۵۹ ميليون دلار گردش مالي دارد و ۱۵ ميليون كنسرو توليد مي كند.
سقوط هنرپيشه از بالكن
لندن: هنرپيشه يكي از سريال هاي پرطرفدار تلويزيون انگليس از بالكن آپارتماني در شهر لندن سقوط كرد و هم اكنون در بخش مراقبت هاي ويژه بيمارستان بستري است. اين هنرپيشه از بالكني كه ۱۲ متر با سطح زمين فاصله داشت سقوط كرد و پزشكان احتمال زنده ماندن وي را بسيار ضعيف مي دانند.
به گفته پليس، احتمال دارد كه يكي از هنرپيشه هاي ديگر اين سريال وي را از بالاي بالكن به زمين انداخته باشد.
|