|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ديدار هيأت نظارت بر اجراي قانون اساسي با رئيس جمهور
گروه سياسي: سيدمحمد خاتمي رئيس جمهوري ديروز در جمع اعضاي هيات پيگيري ونظارت بر اجراي قانون اساسي وظايف و عملكرد دولت در اجراي اصول قانون اساسي درزمينه آموزش و پرورش رايگان و تامين اجتماعي ، اشتغال وپياده كردن نظام اداري صحيح و پاسخگو را تبيين كرد.
به گزارش ايرنا رئيس جمهوري دراين نشست با اشاره به تحولات و پيشرفت هاي بشر در عرصه هاي مختلف ، بر متناسب شدن بينش و انديشه هاي ديني باتحولات و مقتضيات زمان ومكان تأكيد كرد.
سيدمحمد خاتمي بينش وسيره حضرت امام (ره ) درباره جايگاه مصلحت در حكومت اسلامي را خاطرنشان ساخت و اظهار اميدواري كرد كه لوايح اختيارات رئيس جمهور و اصلاح قانون انتخابات با تفاهم شوراي محترم نگهبان و مجلس محترم شوراي اسلامي به تصويب برسد.
پيش از سخنان رئيس جمهوري دكتر حسين مهرپور رئيس هيأت پيگيري و نظارت بر اجراي قانون اساسي گزارشي از عملكرد و مراودات اين هيأت در زمينه حسن اجراي قانون اساسي با قواي مختلف ارائه كرد.
وي با اشاره به برخي اصول معطل مانده ياكمتر اجراشده قانون اساسي وپيشرفت هاي صورت گرفته در اين زمينه ، از تهيه گزارشي درباره چگونگي تعامل اين هيات بانهادهاي متولي اين گونه موارد خبر داد.
همچنين دراين جلسه ساير اعضاي هيأت ديدگاههاي خودرا پيرامون حوادث روز جامعه ومسائل جهاني مطرح كردند.
|
|
|
استانداري تهران:
مراجع صلاحيت دار ۴۷۰ نفر را بازداشت كرده اند
گروه سياسي : معاون سياسي و امنيتي استانداري تهران ، تعداد افراد بازداشتي گزارش شده از منابع ذيصلاح در شهر تهران در جريانات اخير را حدود ۴۷۰ نفر اعلام كرد.
ابراهيم رضايي بابادي ديروز در گفت وگو با ايرنا افزود: اين بازداشت شدگان در يك محل و تحت نظارت اطلاعات استان تهران براي انجام مراحل قانوني بسر مي برند.
وي اظهار اميدواري كرد با پايان مراحل اوليه ، مقامات مسئول اطلاعات لازم را در اختيار خانواده هاي بازداشت شدگان قرار دهند.
معاون استاندار تهران ، همچنين دستگيري تعدادي افراد بعد از جريانات دانشگاه ها را توسط دادستاني تهران اعلام كرد.
وي افزود: در ارتباط با دستگيري هاي اخير، قوه قضاييه هماهنگي با شوراي تأمين استان تهران و شوراي عالي امنيت ملي نداشته و در اين ارتباط تصميمي در شوراي تأمين استان اتخاذ نشده است .
به گفته وي ، دستگيري هاي اوليه جريانات دانشگاه ها با نظارت و هماهنگي نيروهاي اداره اطلاعات و با تصميم شوراي تأمين استان و شوراي عالي امنيت ملي براي بررسي هاي قانوني و روشن شدن ابعاد مختلف جريانات دانشگاه انجام شده است .
بابادي اظهار اميدواري كرد بتدريج بازداشت هاي اخير روند قانوني به خود گيرد و بازداشت شدگان در جريانات اخير در اختيار وزارت اطلاعات قرار گيرند.
وي در ارتباط با اطلاع رساني در خصوص وضعيت بازداشت شدگان بعد از جريانات دانشگاه ، گفت : تصميم گرفته شده است وزير علوم ، تحقيقات و فن آوري يك نفر را به عنوان رابط به دستگاه قضايي معرفي كند.
به گفته وي ، رابط بين وزارت علوم و قوه قضاييه موظف شده است ضمن رسيدگي به پرونده دانشجويان بازداشت شده ، اطلاع رساني لازم را براي جلوگيري از افزايش نگراني هاي خانواده هاي بازداشت شدگان انجام دهد.
|
|
|
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس:
پيوستن ايران به قرارداد الحاقي فرصت چانه زني ايجاد مي كند
گروه سياسي: الهه كولايي عضو هيات پارلماني ايران در ملاقات با نمايندگان اتحاديه اروپا در بروكسل نتايج اين سفر را براي خبرنگاران تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار همشهري وي كه به همراه محسن ميردامادي رئيس كميسيون امنيت ملي، سيد طاهر موسوي و جعفر گلباز اعضاي كميسيون و شهربانو اماني نماينده اروميه و از اعضاي فراكسيون زنان به دعوت اتحاديه اروپا به بروكسل رفته بود گفت: اروپايي ها خواستار پيوستن ايران به پروتكل الحاقي كنوانسيون منع تكثير سلاح هاي هسته اي هستند.
كولايي اضافه كرد: اروپايي ها تحولات داخلي ايران را به شدت دنبال مي كردند و در خصوص دادن امتياز به ايران براي پيوستن به پروتكل الحاقي معتقد بودند كه پيوستن به اين پروتكل وظيفه ايران است و جايزه ندارد.
عضو كميسيون امنيت ملي در باره تبعات پيوستن ايران به قرارداد الحاقي گفت: اگر ايران به اين پروتكل نپيوندد ظرف دوماه آينده سازمان ملل به اين مورد رسيدگي مي كند، ولي در صورت پيوستن به اين پروتكل ما زمان مذاكره و چانه زني را بدست خواهيم آورد.
|
|
|
دو مصوبه مجلس درباره مطبوعات و جنگل ها به مجمع تشخيص مصلحت رفت
گروه سياسي: بحث و گفت وگو درباره ناآرامي هاي ده روزه اخير در تهران و ديگر شهرهاي كشور ديروز بيشترين وقت مجلس شوراي اسلامي را به خود اختصاص داد.
اما اين موضوع باعث نشد كه نمايندگان به امور از پيش تعيين شده در دستور جلسه هفتگي مجلس نپردازند.
نمايندگان ديروز به گزارش كميسيون اصل ۹۰ قانون اساسي مجلس درباره نحوه عملكرد هيات هاي گزينش گوش فرادادند و سپس دو مصوبه قبلي خود را كه شوراي نگهبان در آنها ايراداتي وارد كرده بود به مجمع تشخيص مصحلت نظام فرستادند.
ديروز الهه كولايي مخبر كميسيون اصل ۹۰ در قرائت گزارش اين كميسيون درباره هيات هاي گزينش عمده ترين مشكل هسته گزينش را اعمال سليقه به خاطر نبودن ضوابط و معيارها عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، در اين گزارش آمده است : از آنجا كه طبق قانون همه هياتهاي گزينش زيرنظر رياست جمهوري فعاليت مي كنند به نظر مي رسد توجيه اين هياتها وتوصيه آنها به رعايت قوانين و پرهيز از اعمال سليقه امري لازم است .
اين گزارش مي افزايد: باز گذاشتن دست هياتها به اعمال سليقه كه عمدتا به خاطر نبودن ضوابط و معيارهاي تشخيص و حاكم كردن برداشت افراد از صلاحيت متقاضيان استخدام است عمده ترين مشكل را ايجاد كرده است كه ضروري است در رفع اين تنگناها و تبيين صريح و شفاف شاخص ها و معيارها اقدام شود.
در اين گزارش با استناد به مجموع يك هزار و ۵۲۸ نفر از كساني كه رد صلاحيت شده اند، آمده است : از مجموع اين افراد ۱۲۷ نفر به استناد گزارش وزارت اطلاعات ، مراجع قضايي و انتظامي ، حراست و يا آزمايش مثبت اعتياد رد صلاحيت شده اند در حالي كه ۸۷۶ نفر به استناد تحقيقات محلي يا مصاحبه قبلي ، ۲۰۷ نفر به استناد مصاحبه مجدد و ۳۱۸ نفر به استناد تحقيق مجدد رد صلاحيت شده اند.
اين گزارش مي افزايد: عمده كساني كه در تجديد نظر مورد تاييد قرارگرفته اند افرادي بوده اند كه به علت عدم وجود چارچوب واضح در مرحله اول به خاطر تحقيقات محلي رد شده اند.
اين گزارش مي افزايد: از ۹۸ مورد شكايات وارده به كميسيون در موردگزينش وزارت آموزش و پرورش ۱۵ مورد خارج از حدود و اختيارات اين كميسيون تشخيص و ۱۶ مورد با پيگيريهاي انجام شده تاييد صلاحيت شده از باقي مانده ۲۴ نفر به دليل نداشتن شرايط لازم (بدون هيچ مستند قانوني )، ۶ نفر به استناد مصوبه ۱۳۶۳ شوراي عالي قضايي ، ۱۶ نفر به استناد بند ۲ يا ۴ماده ۲ يعني عدم التزام عملي به احكام اسلام و اشتهار به فساد اخلاقي وتجاهر به فسق رد صلاحيت شده اند.
ديروز همچنين نمايندگان با اصرار بر دو مصوبه خود در خصوص بهره برداري از مراتع و جنگلها و نيز محدوديت حوزه توزيع نشريات، تصميم گيري در اين خصوص را به مجمع تشخيص مصلحت واگذار كردند.
نمايندگان ديروز مجددا طرح اصلاح ماده ۳۳ اصلاحي قانون حفاظت و بهره برداري از جنگلها و مراتع اعاده شده از سوي شوراي نگهبان را مورد بررسي مجدد قرار داده و با اصرار بر مصوبه قبلي خود آن را به مجمع تشخيص مصلحت فرستادند.
نمايندگان اين اقدام را در خصوص طرح اصلاح ماده شش قانون مطبوعات، مصوب ۱۳۷۹ كه از سوي شوراي نگهبان اعاده شده بود نيز انجام دادند نمايندگان خواهان آن هستند كه گستره جغرافيايي توزيع نشريات تنها در محدوده حوزه فعاليت آنها نباشد و بتواند در ساير نقاط كشور نيز توزيع گردد.
|
|
|
بحث ناآرامي ها ي اخير درمجلس
|
|
ناآرامي هاي اخير در كشور ديروز به طرق مختلف در مجلس بازتاب داشت.
در نخستين گام ديروز مهدي كروبي رئيس مجلس شوراي اسلامي كه در آغاز جلسه علني مجلس سخن مي گفت از نيروهاي امنيتي و انتظامي خواست به شدت با افراد خودسر برخورد كنند.
به گزارش خبرنگار پارلماني همشهري، كروبي در ادامه سخنان خود با ابراز تاسف نسبت به حادثه بوجود آمده براي نماينده اهواز گفت: عليرغم خواهش ها و تذكرات ما باز هم در گوشه وكنار كشور حوادث تلخي بوجود مي آيد. وي از نيروي انتظامي خواست از فعاليت افراد خودسر جلوگيري كرده و با اين مسئله برخورد كنند.
ديروز همچنين ۱۶۶ نماينده مجلس در بيانيه اي به آنچه «حركتهاي وحشيانه و بيرحمانه نيروهاي موسوم به لباس شخصي هاي خودسر و مضروب كردن دانشجويان» خواندند اعتراض و اعلام انزجار كردند.
در اين بيانيه علاوه بر توصيه به دانشجويان براي «مراقبت از تحركات عناصر مشكوك» با اشاره به «برخوردهاي نامهربانانه با دانشجويان و دانشگاه در سالهاي اخير» مواجهه جنبش دانشجويي با اين حوادث، دلسوزانه، مسئولانه و عقلاني توصيف شده است.
امضاءكنندگان اين بيانيه هتك حرمت دانشجو و دانشگاه مانند تعرض ناجوانمردانه به خوابگاه هاي دانشجويي را حاكي از نوعي بغض و كينه و انتقام گيري از فرهيختگان كشور تلقي كرده و سپس با حمايت از كليه فعاليتهاي دانشجويي در چارچوب قانون تصريح شده است: (ما امضاءكنندگان) همواره شنواي انتقادات دلسوزانه دانشجويان و پاسخگوي اقدامات خود در هر جمعي هستيم.
۱۶۶ نماينده مجلس در بيانيه خود ضمن محكوم كردن هرگونه سوءاستفاده از فضاي كنوني براي متهم نمودن بي دليل جريانات دانشجويي اصلاح طلب و نيز برخي فعالان سياسي و دستگيري آنان كه همواره در جريان ۱۸ تير سال ۷۸ عامل كاهنده تشنجات بوده اند، اين كار را پاك كردن صورت مسئله اي خواندند كه بعضي محافل موجب و موجد آن بوده اند.
ديروز همچنين محسن آرمين نماينده مردم تهران در تذكري آيين نامه اي از هيات رئيسه مجلس خواست تا با توجه به آنچه كه وي حساسيت شرايط كنوني كشور خواند، نيمه اول تعطيلات تابستاني مجلس به تعويق افتد.
وي معتقد بود ادامه كار و حضور مجلس در اين شرايط هم از جهت كنترل وضعيت و حفظ آرامش كشور و هم از اين جهت كه مردم از نمايندگان خود انتظار دارند در چنين وضعيتي خانه ملت را تعطيل نكنند، مهم است.
آرمين در پايان جلسه ديروز مجلس در گفت وگو با خبرنگارهمشهري دراين خصوص گفت: بعيد مي دانم نمايندگان شهرستاني با اين درخواست موافقت كرده و به تعويق تعطيلات راي دهند.
محسن آرمين در همين گفت وگو از تشكيل دومين جلسه غيرعلني مجلس درخصوص حوادث اخير دانشگاه ها خبر داد.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: متاسفانه عليرغم تدبير و درايتي كه در مرحله اول تشنجات اخير توسط نيروي انتظامي نشان داده شد، ولي بعدا دستگاه هاي موازي وارد عمل شدند و مجددا موج جديد دستگيري ها رخ داد.
وي با بيان اينكه وزير اطلاعات و فرمانده نيروي انتظامي به نمايندگان گفته اند كه اين دستگيري ها با هماهنگي آنها نبوده است گفت: رئيس جمهوري نيز در نشست شوراي عالي امنيت
ملي از مرجع دستگيري هاي اخير ابراز بي اطلاعي كرده است.
خبرنگار پارلماني همشهري همچنين خبر از تحصن چهل نفر از دانشجويان در مقابل مجلس داد كه اين عمل منجر به حضور خانواده دانشجويان و برخي استادان بازداشت شده و دانشجويان متحصن در داخل پارلمان و ديدار نمايندگان دانشجويان با رئيس و اعضاي هيات رئيسه مجلس شد.
به گزارش خبرنگار همشهري اين دانشجويان كه از اعضاي دفتر تحكيم وحدت (شاخه علامه) بودند نحوه برخوردهاي اخير با دانشجويان دانشگاه ها، بازداشت تعداد زيادي از آنها حدود ۳۰۰ نفر و احضاريه هاي جديد براي تعداد ديگري از دانشجويان را از مسائل اصلي خود براي طرح با رئيس مجلس عنوان كردند.
پس از پايان جلسه مشترك دانشجويان با رئيس مجلس و تعدادي از نمايندگان كه بيش از يكساعت بطول انجاميد، داود سليماني نماينده تهران در جمع خبرنگاران گفت: در چند روز اخير دستگيري هاي زيادي اتفاق افتاده كه هيچ ربطي به حوادث اخير نداشته است.وي مدعي شد: نوع دستگيريها نشان مي دهد كه تعدادي از دانشجويان از قبل شناسايي و با روشهاي نامطلوب نظير اسپري زدن به صورت و تعقيب آنها دستگير شده اند.
نماينده تهران نقش تعدادي از دانشجويان دستگيرشده را در آرام كردن حوادث پيش آمده مؤثر خواند و گفت: اعضاي انجمن هاي اسلامي حائلي ميان طرفين درگير بودند. وي افزود: دانشجويان مجلس را آخرين جايگاه طرح خواسته هاي خود دانسته و مي گفتند اگر از مجلس پاسخ مطلوب را دريافت نكنيم به مجامع بين المللي شكايت خواهيم كرد.
داود سليماني گفت: رئيس مجلس پس ازشنيدن اظهارات دانشجويان نكاتي را به آنان متذكر شد و از جمله اينكه بر اجراي قانون اساسي تاكيد كرد و گفت كه خواسته هاي دانشجويان را در چارچوب قانون پيگيري مي كند. در غيراين صورت پيگيري امكان پذير نخواهد بود.
سليماني اضافه كرد: رئيس مجلس همچنين از حقوق قانوني شهروندان دفاع كرد و گفت كه ما از اپوزيسيوني كه در چارچوب قانون حركت كند دفاع مي كنيم.
سليماني گفت: در اين نشست مقرر گرديد كميته اي مركب از سه نفر از دانشجويان و تعدادي از نمايندگان تشكيل گردد تا از طريق مجلس بويژه هيات رئيسه خواست هاي خود را دنبال كنند و با اعلام اسامي دانشجويان دستگير شده زمينه آزادي آنها از طريق رئيس مجلس فراهم شود.
|
|
|
تا دي ماه امسال
۵۰۰ هزار مهاجر افغاني از ايران مي روند
رئيس كميسارياي عالي سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در استانهاي سيستان و بلوچستان ، كرمان و هرمزگان گفت تا دي ماه امسال ۵۰۰ هزار نفراز مهاجران افغاني ساكن ايران به كشورشان بازمي گردند.
به گزارش ايرنا از زاهدان «تيلك ابسينگ هه» افزود: در سال گذشته ميلادي حدود ۴۰۰ هزار پناهنده و مهاجر افغاني ساكن ايران به صورت داوطلبانه به كشورشان بازگشتند.
وي بدون توضيح بيشتر گفت : كميسارياي عالي سازمان ملل درامور پناهندگان ،اعتبار لازم براي بازگشت داوطلبانه افاغنه به كشورشان را تامين كرده و تسهيلات مورد نياز بازگشت آنها را دراختيارشان قرار مي دهد.
تيلك اين تسهيلات را شامل تامين غذا، هزينه نقل مكان ، زمينه سازي و تامين بخشي از هزينه هاي ساخت يا بازسازي منازلشان در افغانستان و غيره برشمرد.
وي ادامه داد: هم اكنون ۱۴ هزار پناهنده افغاني در قالب سه اردوگاه دراستانهاي سيستان و بلوچستان و كرمان از خدمات اين نمايندگي كميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان استفاده مي كنند.
تيلك گفت : كميسارياي عالي سازمان ملل متحد تنها به پناهندگان افغان كه در اردوگاهها ساكن هستند خدمات مختلف اعم از بهداشتي و آموزشي ، درماني وغيره ارائه مي دهد.
|
|
|
ولاديمير پوتين:
موضع روسيه در باره ايران تغيير نمي كند
ولاديمير پوتين رئيس جمهوري روسيه ديروز بر لزوم گسترش مناسبات و همكاريهاي اين كشور با جمهوري اسلامي ايران تأكيد كرد.
وي در گفتگو با شبكه تلويزيوني «بي بي سي» در مورد برنامه هسته اي ايران گفت : ايران همسايه و همچنين شريك سنتي روسيه به شمار مي رود كه هر دو كشور از ساختار و سطح مناسبات مشخصي بر خوردار هستند.
پوتين با اشاره به اينكه «ما قصد نداريم موضع خود را در مورد ايران تغيير بدهيم» تأكيد كرد: روسيه مصمم به گسترش مناسبات خود با ايران است .
وي افزود: روسيه در مورد برخي مسائل موضع آشتي ناپذيري دارد كه شركاي ايراني ما از آن آگاه هستند كه مي توان از مخالفت با منع گسترش سلاح كشتار جمعي نام برد.
پوتين در ادامه تأكيد كرد كه روسيه با استفاده از مسائل مربوط به سلاح اتمي براي بيرون راندن شركتهاي روسي از بازار ايران بشدت مخالف است .
|
|
|
پس از نخستين مرحله بازجويي
حكم توقيف موقت مريم رجوي به حكم زندان تبديل شد
دادگاه فرانسه حكم توقيف موقت مريم رجوي از رهبران مجاهدين خلق (منافقين) را به حكم زندان تبديل كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، قاضي ژان لويي بروگه كه پيشتر مريم رجوي را براي مرحله بازجويي به صورت موقت بازداشت كرده بود، پس از برگزاري نخستين جلسه بازجويي كه دو ساعت طول كشيد، حكم وي را به زندان تغيير داد.
طبق قوانين فرانسه، در اين مرحله مريم رجوي رسماً به ارتكاب اعمال تروريستي متهم شده است و براي اثبات اين اتهام محاكمه خواهد شد.
شوراي ملي مقاومت (شاخه سياسي مجاهدين خلق) ديروز با صدور بيانيه اي دولت فرانسه را به معامله با ايران بر سر اين گروه متهم كرد و خواستار آزادي بازداشت شدگان شد. اما فرانسه با رد اين اتهام اعلام كرد پيگرد اعضا و هواداران مجاهدين خلق در چارچوب مبارزه با تروريسم بوده است.
پليس ضدتروريست فرانسه سه شنبه هفته گذشته با حمله به ۱۳ مقر مجاهدين خلق در حومه پاريس ۱۶۵ نفر از اعضاي اين گروه را دستگير كرد.
به گفته مقام هاي قضايي فرانسه در سال ۲۰۰۱ ميلادي نزديك به ۱۹۵ عمليات نظامي از ستاد فرماندهي اين گروه در شهر «اور سور اواز» واقع در حومه پاريس عليه منافع ايران هدايت شده است.
|
|
|
نمايندگان رئيس جمهور را به مجلس فرامي خوانند
نورالدين پيرمؤذن نماينده اردبيل از فراخواني رئيس جمهور به مجلس جهت بررسي حوادث اخير خبر داد.
به گزارش خبرنگار همشهري وي گفت: حضور رئيس جمهور يا در يك جلسه غيرعلني و يا به صورت طرح سئوال از سوي نمايندگان خواهد بود.
پيرمؤذن همچنين از احتمال طرح استيضاح رئيس جمهور خبر داد.
علت اين اقدام نمايندگان وادار كردن رئيس جمهور به اظهارنظر صريح و شفاف در مورد حوادث اخير اعلام شده است.
|
|
|
خبرهاي كوتاه
* در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه (س)، پيكرهاي مطهر ۳۰۰ تن از شهداي جنگ تحميلي در تهران تشييع مي شود.
به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي كميته جستجوي مفقودين ستاد كل نيروهاي مسلح، پيكر ۳۰۰ تن از شهدايي كه در كاوش هاي اخير در مناطق مختلف عملياتي از جمله پادگان زبير عراق بدست آمده است، از روز ۱۶ تيرماه به مدت يك هفته در محل مصلاي بزرگ امام خميني (ره) مستقر مي شود و هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا سخنرانان مذهبي و مداحان اهل بيت (ع) در كنار اين پيكرهاي نوراني به اجراي برنامه مي پردازند.
* آيت الله هاشمي رفسنجاني صبح ديروز در ديدار با «گوران اوپاچيچ» سفير جديد صربستان و مونته نگرو در تهران بر اهتمام ايران در ارتقاي سطح روابط با كشورهاي منطقه بالكان به ويژه صربستان و مونته نگرو به عنوان دروازه ورود به اروپا تأكيد كرد.
به گزارش ايرنا رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به سوابق تاريخي دو كشور و علاقمندي انقلابيون ايران به مارشال تيتو اشاره كرد و گفت: متأسفانه در يك مقطع زماني به دليل سياستهاي خاص مسئولان وقت صربستان در ارتباط با مسلمانان، روابط دو كشور به تيرگي گرائيد. وي افزود: خوشبختانه با تحولات جديد صورت گرفته در صربستان و مونته نگرو توسعه روابط و همكاريها مدنظر قرار گرفته و از آن استقبال مي شود.
* مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي از اعلام تمايل ايران براي همكاري با اين آژانس در مورد برنامه هاي هسته اي استقبال كرد.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره قطر، محمد البرادعي گفت: ميزان اعتماد جهاني به گفته هاي ايران مبني بر مسالمت آميز بودن فعاليتهاي هسته اي اين كشور، مبتني بر ميزان شفافيت در همكاري ايران با آژانس است.
البرادعي افزود: هر چه ايران همكاري بيشتر و شفافتري نشان دهد، اعتماد جامعه جهاني به ماهيت مسالمت آميز بودن برنامه هاي اين كشور بيشتر مي شود و آنان از همكاري خود با آژانس سود خواهند برد.
* «روبرتو توسكانو» سفير جديد ايتاليا در جمهوري اسلامي ايران پيش از ظهر ديروز با كمال خرازي وزير امور خارجه ايران ملاقات و رونوشت استوارنامه خود را تسليم وي كرد. به گزارش اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، خرازي در اين ديدار ضمن نمونه خواندن روابط تهران- رم ابراز اميدواري كرد در طول مديريت سفير جديد ايتاليا در ايران به ويژه در آستانه رياست دوره اي ايتاليا در اتحاديه اروپايي روند مثبت و سازنده روابط دو كشور در ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و فرهنگي گسترش يابد. سفير جديد ايتاليا در تهران نيز در اين ديدار با ابراز خرسندي از مأموريت خود در تهران، روابط ميان تهران-رم را ديرينه و توأم با احترام متقابل خواند.
* آيت الله سيدمحمد كاظم دهدشتي از علماي بزرگ آبادان و پدر حجت الاسلام سيدعلي دهدشتي امام جمعه موقت آبادان شنبه شب در سن ۷۵ سالگي بر اثر عارضه قلبي در بيمارستان «طالقاني» آبادان دار فاني را وداع گفت.
مرحوم آيت الله دهدشتي بنيانگذار «حوزه علميه امام جعفر صادق (ع)» آبادان و مؤسسه خيريه «دارالايتام» در آبادان بود.
*همايش «طرح ميثاق با جوانان» سپاه ناحيه شهيد بهشتي ديروز با حضور مسئولان، فرماندهان حوزه ها و پايگاه هاي اين ناحيه در سالن «بصيرت» سفارت سابق آمريكا برگزار شد.
به گزارش ايرنا سرهنگ پاسدار اكبر بختياري جانشين فرماندهي سپاه ناحيه شهيد بهشتي، هدف از برگزاري اين همايش را تدوين راهكاري اصولي در پركردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در ايام تابستان عنوان كرد.
معاون سياسي نيروي مقاومت بسيج كشور نيز در اين گردهمايي گفت: امروز موج اسلام خواهي و اسلام گرايي در جهان، زمامداران و سياستمداران آمريكايي را به وحشت انداخته است. شعباني افزود: در يك بازشناسي و رويكرد سياسي جهاني پس از پيروزي انقلاب اسلامي همواره شاهد دشمن ستيزي آمريكا نسبت به دستاوردها و آرمانهاي انقلاب بوده و هستيم.
|
|
|