تكذيب دفتر آيت الله سيستاني
دفتر آيت الله سيستاني در واكنش به اين ادعاي الشرق الاوسط كه آيت الله سيستاني و شريف علي بن حسين بيانيه اي صادر كرده اند اين خبر را تكذيب كرد و نوشت: شريف علي مانند بسياري از شخصيت ها و صاحب نظران، ملاقات كوتاهي با آيت الله سيستاني داشته است و پس از آن نيز آيت الله سيستاني بيانيه اي صادر نكرده اند، اصولا آيت الله سيستاني به عنوان يكي از مراجع عراق، بنا ندارد كه به صادر كردن اينگونه بيانيه ها بپردازند.
به گزارش سايت بازتاب «الشرق الاوسط» ادعا كرده بود: شريف علي بن حسين از بستگان آخرين پادشاه عراق در شهر نجف با آيت الله سيستاني، ديدار كرد و آنها پس از اين ديدار، بيانيه مشتركي صادر كردند و در آن خواستار اجراي انتخابات آزاد در عراق شدند.
شريف علي بن حسين، از نزديكان ملك فيصل دوم، آخرين پادشاه عراق است كه پس از سال ها تبعيد، به عراق بازگشته است و به عنوان يكي از مخالفان در ميان شيعيان عراق از محبوبيت برخوردار است.
ماهيگيري ممنوع
نيروهاي آمريكايي از حضور صيادان عراقي در خور عبدالله جلوگيري كردند. صيادان عراقي كه تنها منبع درآمدشان صيد است، نسبت به اين عمل آمريكايي ها به سختي خشمگين شدند.
خبرنگار «بازتاب» با اعلام اين خبر افزود:
خور عبدالله نزديك ترين محل به دهانه الوند است و آمريكايي ها نگرانند كه مبادا نيروهاي عراقي به كشتي هايي كه از اين آبراه، نفت عراق را خارج مي كنند آسيب وارد كنند؛ به همين دليل ماهيگيري دراين منطقه را ممنوع كردند.
همچنين بنا بر شنيده ها، به سربازان آمريكايي اجازه داده شده كه هر قايق با لنج صيادي در خور عبدالله را هدف قرار داده و از بين ببرند.
فراكسيون وفاق
دومين جلسه فراكسيون وفاق (گروه معتدلين جبهه دوم خرداد) كه به ابتكار مجمع روحانيون مبارز شكل گرفته است روز گذشته با دعوت از تعدادي از نمايندگان مجلس تشكيل شد.
به گزارش خبرنگار همشهري، دو نماينده مجلس با استقبال از تشكيل چنين فراكسيوني انگيزه و نتيجه اين كار را تشريح كردند.
علي شكوري راد عضو فراكسيون مشاركت از اينكه اعضاي غيرفعال يا كمترفعال فراكسيون هاي متعدد دوم خردادي پس از سه سال به فعاليت روي آورده اند آن را اقدامي مثبت خواند كه هزينه طيف مشاركت را كاهش خواهد داد.
شكوري راد همچنين پيش بيني كرد اگر مجمع روحانيون از مشاركت جدا شوند اين كار به انشعاب در اين مجمع منجر خواهد شد. زيرا طرفداران اتحاد با جناح راست در مجمع روحانيون در اقليت هستند.
رحماني خليلي يكي از اعضاي برگزاركننده فراكسيون معتدلين جبهه دوم خرداد نيز به خبرنگار همشهري گفت: اين جلسه براي بررسي تنگناها و دغدغه ها و راه حل هاي انتخابات مجلس هفتم است.
وي در مورد علت دعوت نشدن از سران مشاركت در مجلس گفت: كار ما مرحله به مرحله است و در مرحله اول دوستاني كه مي توانند تفاهم بيشتري با يكديگر داشته باشند و كمتر رودرروي يكديگر باشند دعوت شده بودند.
وي تاكيد كرد كه اين جلسه در تقابل با هيچ حزب و گروهي نيست و تنها به كسب نظرات نمايندگان راجع به راه حل چالش هاي انتخابات هفتم مي پردازد.
رحماني خليلي با اشاره به دعوت وزير كشور به اين جلسه گفت: در جلسات بعد هم از مسئولين شوراي نگهبان دعوت مي كنيم تا دو طرف اجرا و نظارت مسائل را مطرح كنند شايد به تفاهم برسيم و انتخابات آينده آرام و خوب برگزار شود.
جانشين وزير
خبرگزاري فارس گزارش داد: در پي استعفاي مصطفي معين از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و افزايش احتمال پذيرش استعفاي وي از سوي خاتمي گمانه زني درخصوص جانشين احتمالي معين آغاز شده است. بنابراين گزارش واعظ زاده بيشترين شانس براي جايگزين شدن را دارد.
هنوز رئيس جمهوري به استعفانامه معين پاسخ نداده است.
دادگاه در انتظار نيوزويك
محسن آرمين در مورد شكايت ستاد مشترك سپاه از وي گفت: قاضي پرونده تا ارائه مدارك معتبر از سوي شاكي، موضوع را مسكوت گذاشته است.
به گزارش خبرنگار همشهري وي كه در مورد اين شكايت به دادگاه مربوطه مراجعه كرده است در مورد مسائل مطرح شده گفت: پيرو شكايت ستاد مشترك سپاه عليه بنده به دليل انجام مصاحبه با مجله نيوزويك و طرح اين نكته كه سران القاعده در ايران در اختيار سپاه هستند به دادگاه مراجعه كرده و اطلاع يافتم كه مستند ستاد مشترك سپاه براي اين شكايت خبر نشريه حريم و سايت «گويا نيوز» است.