طرح چگونگي پذيرش دانشجويان ورودي دانشگاه ها به مجلس ارائه شد
گروه علمي فرهنگي:دكتر «علي رجالي» دبير كميته علمي سمينار بررسي روشها و مسائل آزمون هاي ورودي دانشگاهها، از تقديم طرح چگونگي پذيرش دانشجويان ورودي دانشگاههاي كشور به كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي خبر داد.
رجالي روز سه شنبه به خبرنگاران گفت : كليات اين طرح ، پس از نظرسنجي و انجام كارشناسي هاي لازم ، تهيه و به نمايندگان مجلس ارائه شده است .
به گفته وي ، طرح مزبور با هدف ارتقاي كيفيت آموزش در مدارس ، بهبود روشهاي سنجش و پذيرش داوطلبان ورودي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي و تضمين استقلال دانشگاه ها در زمينه پذيرش دانشجو تهيه و تدوين شده است .
|
|
احتمال رفتن معين از وزارت علوم قوت گرفت
گروه علمي فرهنگي: احتمال كناره گيري دكتر مصطفي معين وزير علوم، تحقيقات و فناوري از اين سمت طي روزهاي اخير قوت گرفت.
به گزارش خبرنگار ما در پي استعفاي وزير علوم، تحقيقات و فناوري كه طي روزهاي گذشته بازتاب هاي زيادي را در پي داشته است، دكتر معين همچنان بر ترك اين سمت اصرار مي ورزد و اين در حالي است كه هيچ واكنشي از سوي رئيس جمهور در قبال استعفاي معين بروز نكرده است.
مديركل روابط عمومي اين وزارتخانه ديروز در گفت و گويي با خبرنگار ما، عدم مرتفع شدن موانع موجود علت اصلي اصرار دكتر معين بر كناره گيري خود دانست و گفت: به اعتقاد وزير علوم استفعاي ايشان مبتني بر مجموعه اي از دلايل و موانع موجود بر سر راه توسعه آموزش عالي بوده است، كه همچنان به حيات خود ادامه مي دهند و تغييري صورت نگرفته و مشكلي حل نگشته است.
|
|
وزارت علوم، شايعه تخلف و تقلب در آزمون سراسري را تكذيب كرد
گروه علمي فرهنگي: وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري روز سه شنبه در اطلاعيه اي ، شايعه تخلف و تقلب در آزمون ورودي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي را تكذيب كرد.
روابط عمومي اين وزارتخانه در اين اطلاعيه با اشاره به برخي شايعات مطرح شده در تعدادي از سايت هاي اينترنتي تأكيد كرد كه آزمون سال ۱۳۸۲در كمال صحت برگزار شده و هيچ گونه تخلف و تقلب سازماندهي شده در آن صورت نگرفته است .
|
|
مشكلات اشتغال و پژوهش دليل اصلي مهاجرت نخبگان المپيادي
گروه علمي فرهنگي: رئيس باشگاه دانش پژوهان جوان گفت : تنها سه نفر از ۱۸دانش آموز شركت كننده در المپيادهاي جهاني كه به درجه دكترا رسيده اند، به ايران بازگشته اند.
«حسين ميرزايي » روز سه شنبه به ايرنا گفت : ۱۵ نفر از دانش آموزان ياد شده در خارج از كشور به كار و فعاليت مشغول هستند و تاكنون به كشور باز نگشته اند.
وي اظهارداشت : از سال ۱۳۶۶ تاكنون ۳۷۶ نفر از دانش آموزان به المپيادهاي جهاني اعزام شده اند كه ۲۶۲ نفر آنان در خارج بسر مي برند و بقيه به وطن بازگشتند.
ميرزايي بدون ارائه آمار تفكيكي از تعداد افراد مشغول به تحصيل در مقاطع مختلف تحصيلي در دانشگاههاي خارجي گفت : اين افراد در مقاطع ليسانس و فوق ليسانس مشغول به تحصيل هستند. وي ، نبود شغل مناسب و ادامه كارهاي پژوهشي را از دلايل اصلي اقامت اين افراد در خارج از كشور ذكر كرد و گفت : چنانچه شغل مناسب براي اين افراد در داخل فراهم شود به كشور بازمي گردند.
|
|
افزايش ظرفيت پذيرش دانشجوي آموزش عالي كار
گروه علمي فرهنگي: ظرفيت پذيرش دانشجوي مؤسسه آموزش عالي كار در سال تحصيلي آينده با افزايش سيزده رشته تحصيلي جديد با موضوع كلي كار به بيش از دوبرابر خواهد رسيد.
دكتر محمد ربيعي رئيس اين مؤسسه با اعلام اين مطلب گفت: در سالهاي گذشته مجموعاً ۸ رشته آموزشي در اين سه واحد تدريس مي شد كه مجموع رشته هاي در حال تحصيل در واحدهاي اين مؤسسه به ۲۱ رشته خواهد رسيد.
وي افزود: براي اولين بار در ايران ۳ رشته جديد تحصيلي با عنوان «اشتغال»، «روابط كار» و «اقتصاد كار و بهره وري» تا مقطع كارداني در اين واحد آموزشي تدريس خواهد شد.
وي افزود: كليه داوطلبان دختر و پسر در گروه هاي آزمايشي رياضي، تجربي و علوم انساني در انتخاب تمامي رشته هاي ۲۱ گانه كه در حال حاضر در اين مؤسسه تدريس مي شود، محدوديتي ندارند.
|