|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
كليات لايحه مبارزه با جرم پولشويي تصويب شد
كليات لايحه «مبارزه با جرم پولشويي» در نشست علني روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي از تصويب نمايندگان گذشت .
به گزارش خبرنگار گروه سياسي ايرنا، بر اساس اين لايحه هرگونه تبديل يا تغيير يا نقل و انتقال يا پذيرش يا تملك دارايي با منشاء غيرقانوني ، به طور عمدي و با علم به آن براي قانوني جلوه دادن دارايي ياد شده ، به عنوان «جرم پولشويي» محسوب مي شود.
تبصره ماده يك اين لايحه تصريح كرده است دارايي با منشاء غيرقانوني وجوه يا اموال يا منافعي است كه از طريق فعاليت هاي مجرمانه از قبيل ارتشاء، اختلاس ، تباني در معاملات دولتي ، كلاهبرداري ، فرار مالياتي ، قاچاق كالا و ارز، فحشاء، قمار، قاچاق مواد مخدر، ربا و سرقت كسب شده باشد.
بر اساس ماده سه اين لايحه ، اشخاصي كه مرتكب جرم پولشويي مي شوند اعم از مباشر يا شريك ، علاوه بر ضبط دارايي با منشاءغيرقانوني و منافع حاصل از آن ، به جزاي نقدي معادل يك چهارم ارزش دارايي مذكور محكوم مي شوند.
ارائه ندادن اطلاعاتي كه برحسب وظايف قانوني يا حرفه اي خود، منجر به كسب دارايي با منشأ غيرقانوني مي شود، در اين لايحه به عنوان كمك يا تسهيل جرم پولشويي تعريف شده است .
طبق ماده چهار اين لايحه ، انجام اقدامات اداري مانند ثبت در ادارات ثبت اسناد و املاك ، دفاتر اسناد رسمي و شهرداري ها و عمليات بانكي در بانكها، موسسه هاي مالي و اعتباري و صندوق هاي قرض الحسنه از سوي هرشخص كه بطور عمد براي كمك يا تسهيل جرم پولشويي انجام شود، جرم محسوب مي شود.
بر اساس ماده هفت اين لايحه ، شوراي مبارزه با پولشويي به رياست معاون اول رئيس جمهور و عضويت وزيران امور اقتصادي و دارايي ، بازرگاني ، اطلاعات و دادگستري و رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و رئيس كل بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و دادستان كل كشور تشكيل مي شود.
|
|
|
همزمان با سفر هيأت سياسي تهران به بغداد
شوراي حكومت انتقالي عراق خواستار روابط نوين با ايران شد
يك عضو شوراي حكومت انتقالي عراق ديروز اعلام كرد، بغداد خواستار گشودن باب نويني در روابط با ايران ، و برقراري مناسباتي براساس اعتماد دوجانبه و حسن همجواري با تهران است .
به گزارش خبرگزاري فرانسه موفق الربيعي يكي از اعضاي شوراي حكومت انتقالي عراق ديروز اعلام كرد مناسبات ميان ايران و عراق طي دو دهه گذشته و در دوران رژيم صدام حسين با بي اعتمادي و مناقشه همراه بود ولي اين شورا خواستار همكاري با ايران به منظور حل و فصل اختلافات و مسائل ديرينه همچون مسئله اسيران جنگ هشت ساله ميان دو كشور و نيز افزايش كنترل مرزي با هدف كاهش قاچاق مواد مخدر است .
وي تأكيد كرد، شوراي حكومت انتقالي عراق همچنين از تهران مي خواهد قدرت جديد در عراق را به رسميت بشناسد و از لحاظ امنيتي آن را حمايت كند. پيش از اين نيز عبدالعزيز حكيم عضو ديگر شوراي حكومت انتقالي عراق خواستار تعريف تازه از روابط تهران و بغداد شده بود.
يك هيأت بلندپايه ايراني به سرپرستي حسين صادقي از مسئولان بلندپايه وزارت امور خارجه كشور روز دوشنبه در بغداد با اعضاي شوراي حكومت انتقالي عراق ديدار و گفتگو كرد.
اين مذاكرات در چارچوب نخستين سفر مسئولان ايراني به عراق از زمان سرنگوني رژيم صدام صورت گرفته است .
|
|
|
موافقت مقام معظم رهبري با پيشنهاد حجج اسلام قمي و ابوترابي
تهران- خبرگزاري جمهوري اسلامي: حجت الاسلام والمسلمين قمي مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها و حجت الاسلام والمسلمين ابوترابي مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه تهران در نامه اي به مقام معظم رهبري با اشاره به اغتشاشات خرداد ماه و بازداشت شماري از دانشجويان در اين اغتشاشات ، خواستار عطوفت و رأفت اسلامي نسبت به دانشجوياني كه از اصحاب فتنه متمايز بودند، شدند.
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در پاسخ به اين نامه ضمن موافقت با كليات اين پيشنهاد، تأكيد كردند: چگونگي اجراي آن بر عهده مراكز مسئول است .
متن نامه حجج اسلام والمسلمين قمي و ابوترابي به رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه اي بدين شرح است :
بسمه تعالي
محضر مبارك حضرت آيت الله خامنه اي (دامت بركاته )
رهبر معظم انقلاب اسلامي
با سلام و تقديم ادب و احترام
وديعه گرانسنگ انقلاب اسلامي با توجه به دستاوردهاي تعيين كننده سياسي اجتماعي و فرهنگي آن همواره هدف كينه و عداوت قدرت هاي شرك آلود و ضد بشري بوده است به رغم پرشماري دسيسه ها به مدد بي نهايت خداوندي كشتي پولادين انقلاب از درياي متلاطم حوادث به سلامت عبور و ناخداي خدامحور آن امت عدل و امامت را به مقصد رهنمون گشته است .
حوادث اخير خرداد و تير ماه را نيز بايد در شمار همين فتنه گري ها ارزيابي و تحليل كرد فتنه اي كه با پيش بيني نادرست از رفتار و عكس العمل مردم بويژه دانشجويان برنامه ريزي و اجرا گرديد.
گرچه تلاش تبليغاتي و عزم برخي دولتمردان آمريكايي و غربي دميدن بر آتش فتنه بود اما اين تجربه بار ديگر اثبات نمود عده و عده آنان در سرزمين شهيدان از عمق و گستردگي توهم آلودشان برخوردار نيست و سالها فتنه انگيزي منطقه اي و داخلي جز بي حاصلي و ياس و نااميدي رهاوردي براي آنان نداشته است .
در اين ميان دانشجويان ، دانشگاهيان ، تشكلهاي دانشجويي و مردم كوچه و خيابان و جوانان حزب اللهي هر كدام نقش سترگ ايفا كردند و چون دامن از فتنه برچيدند در ميدان ، جز معدودي متهتك مزدور و يا جاهل و خودسر كسي باقي نماند.
مسئولان ذيربط نيز با كليت ماجرا حتي همين جمع محدود برخوردي دقيق ، دورانديشانه ، واقع بينانه و در عين حال قاطع و ارشادي اتخاذ كردند كه نتيجه آن مهار و كنترل آشوب با كمترين هزينه و رسوايي و بي فرجامي ارباب و اصحاب فتنه با بيشترين خفت و خواري بود و اين خود برگ زريني از افتخارات انقلاب اسلامي است كه مديون هوشياري ملت و هماهنگي و همدلي مسئولين مي باشد.
اينك كه به لطف خداي متعال غبار فتنه فرونشسته ، خواهشمند است درصورت صلاحديد دستور فرماييد نسبت به تعداد اندك دانشجوياني كه به دليل كنجكاوي يا تعرض به حريم يكي از خوابگاهها يا مطالبات صنفي و سياسي ديگر اما متفاوت با اصحاب فتنه يا غفلت يا نداشتن تحليل نسبت به مجموع وقايع و ظرف زماني آن گرفتار تبعات سياسي يا امنيتي يا انتظامي حوادث اخير شده و از فتنه گران و آشوب طلبان برائت جسته و وفاداري خود را به نظام مقدس جمهوري اسلامي اعلام مي دارند همانگونه كه سيره هميشگي حضرتعالي بوده است با عطوفت و رأفت اسلامي رفتار و زمينه آزادي آنان فراهم گردد.
|
|
|
استقبال عراقي ها از سفر قانوني زائران ايراني
يك منبع آگاه به همشهري گفت در جريان مذاكره هيات سياسي ايران در بغداد، ميزبانان عراقي گفته اند ما از ورود زائران ايراني و افزايش تعداد آنان استقبال مي كنيم مشروط بر اينكه آنان با گذرنامه و به صورت قانوني به آن كشور سفر كنند. عراقي ها تاكيد كرده اند اين سفرهاي زيارتي موجب گسترش و تحكيم روابط دو كشور خواهد شد.
همين منبع به همشهري گفت عراقي ها به طرفهاي ايراني گفته اند جلال طالباني از آمريكايي ها خواسته است تلاش نكنند بر سر راه ورود زائران ايراني به عراق مانع ايجاد كنند زيرا ورود اين زائران مشكلي ايجاد نمي كند و حتي موجب رونق اقتصادي بخشهاي مختلف كشور عراق خواهد شد.
|
|
|
نماينده دائم ايران در آژانس خبر داد:
مذاكرات ايران و آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره ابهام زدايي از پروتكل الحاقي
گروه سياسي: نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره نشست حقوقي ايران و آژانس و بررسي ابهام هاي مورد نظر در پروتكل الحاقي گفت : ابهام هاي مورد نظر در قرارداد جنبي پروتكل بررسي و برطرف مي شود.
اين نشست از روز دوشنبه با ورود هيأت حقوقي آژانس بين المللي انرژي اتمي به تهران شروع شده است .
علي صالحي ديروز در گفت وگو با ايرنا، افزود: اصل پروتكل ، يك سند جهاني است و تغييري در آن داده نمي شود بلكه در جريان مذاكراتي كه ميان هر كشور عضو با آژانس انجام مي شود، توافقاتي برسر نحوه اجراي آن صورت مي گيرد كه اين توافق ها، بصورت سند در مي آيد.
صالحي ، خاطر نشان كرد پس از رفع ابهام ، متن مورد توافق ، در سند دو جانبه گنجانده مي شود. وي خاطر نشان كرد كه در اين سند نحوه اجرا و نظارت بر برنامه هاي هسته اي كشور مورد نظر، تعيين و به امضاي طرفين مي رسد.
نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي ، درباره ابهام هاي حقوقي مورد نظر ايران در پروتكل الحاقي ، توضيح نداد، اما گفت كه هم اكنون ، حقوقدانان ايراني و آژانس مشغول مذاكره در اين زمينه هستند.
وي در بخش ديگري از اين گفت وگو، اظهارات اخير نماينده دايم آمريكا در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره برنامه هاي هسته اي ايران را بي اساس خواند و تأكيد كرد كه اينگونه اظهارات با اغراض سياسي صورت مي گيرد. نماينده دولت آمريكا در آژانس بين المللي انرژي اتمي ، مستقر در وين ، اخيراً ادعا كرده كه ايران به دنبال دست يابي به تسليحات هسته اي است .
نماينده آمريكا همچنين مدعي شده كه تجهيزات و مواد خامي كه ايران براي توليد انرژي اتمي از آن استفاده مي كند، به اين كشور توانايي ساخت سلاح هسته اي را خواهد داد.
صالحي اين ادعا را منبعث از اغراض سياسي دانست و يادآور شد كه بخش زيادي از تبليغات آمريكا عليه برنامه هسته اي ما با هدف ايجاد مشكل و وارد آمدن فشار به كشور است .
نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي هسته اي ، به موضع منطقي آژانس درباره برنامه هسته اي تهران اشاره و تأكيد كرد كه بارها مشاهده كرده ايم حتي اگر آژانس بين المللي نيز اين ادعاها را رد كند، همانند موضوع خريد سوخت هسته اي توسط عراق از يك كشور آفريقايي ، آنان (آمريكايي ها) ادعاهاي خود را تكرار خواهند كرد. نماينده دايم ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اين گونه حركات را سياسي خواند و تأكيد كرد چنين كشوري بطور طبيعي آمادگي پذيرش استدلال هاي منطقي را نيز نخواهد داشت .
در همين حال ، سخنگوي سازمان انرژي اتمي ايران ، ديروز از سفر قريب الوقوع يك گروه از كارشناسان آژانس بين المللي انرژي اتمي به تهران خبر داد. سخنگوي سازمان انرژي اتمي ايران گفت : هيأتي از كارشناسان آژانس بين المللي انرژي هسته اي ، بزودي براي تهيه و تكميل گزارش نهايي اجلاس شهريور شوراي حكام اين نهاد وابسته به سازمان ملل وارد ايران مي شوند.
صابر زعيميان ادامه همكاري هاي گذشته و مذاكره درباره مسائل موجود بين ايران و آژانس بين المللي انرژي اتمي را از ديگر اهداف سفر اين هيأت به ايران خواند.
|
|
|
كاليوژني: روسيه مخالف تقسيم درياي خزر به بخشهاي ملي است
|
|
ويكتور كاليوژني نماينده ويژه رئيس جمهوري روسيه در امور درياي خزر گفت : روسيه با تقسيم درياي خزر به بخشهاي ملي بين كشورهاي ساحلي مخالف است .
به گزارش ايرنا از مسكو به نقل از خبرگزاري اينترفكس وي دوشنبه شب در سخناني در نشست «راه بزرگ ولگا» در شهر بندري آستراخان افزود: روسيه خواستار تقسيم بستر دريا براي بهره برداري از منابع و ذخاير آن و استفاده مساوي از آبش آن بوسيله كشورهاي ساحلي است . معاون وزير امور خارجه روسيه در بخش ديگري از سخنان خود آمادگي كشورش را براي تعيين محدوده مرزهاي كشورها تا ۱۵ مايل دريايي را اعلام كرد. وي گفت : روسيه با در نظرگرفتن مواضع شركاي خود در خزر براي گسترش محدوده اقتدار آنها در اين دريا آماده سازش است .
كاليوژني گفت : به همين دليل ما پيشنهاد تعيين محدوده مرزهاي دريايي تا فاصله ۱۵ مايلي را ارائه مي دهيم كه كشورهاي ساحلي قادر به تعيين مرزهاي خود، كنترل بهداشت و ساير مسائل و همچينن حق ويژه ماهيگيري در اين محدوده خواهند بود.
كاليوژني در پايان اجلاس ۳ روزه نمايندگان ويژه كشورهاي ساحلي در امور درياي خزر كه دو هفته پيش در مسكو برگزار شد از نتايج اين نشست ابراز رضايت و آن را برخوردار از پيشرفتهايي در زمينه حل مسائل درياي خزر توصيف كرد. نمايندگان ساير كشورها نيز با ابراز رضايت از نتيجه كار اجلاس مسكو به وجود اختلاف نظرهايي بين كشورهاي ساحلي خزر اشاره كردند. مهدي صفري نماينده ويژه جمهوري اسلامي ايران تأكيد كرد كه تهران براي حل مسائل درياي خزر در مسيري گام بر مي دارد كه تامين كننده منافع همه كشورها است . وي در گفت و گويي با ايرنا نيز اعلام كرد كه حل مسائل درياي خزر و تدوين رژيم حقوقي آن بايد بر اساس قوانين و مقررات بين المللي در امور درياها صورت گيرد.
|
|
|
رئيس مجلس:
بايد از تجربه شكست مشروطه عبرت بگيريم
گروه سياسي: مهدي كروبي رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سالگرد نهضت مشروطه گفت : همه ما بايد از شكست مشروطه و تجربه تلخي كه از آن داريم ، پند و اندرز و عبرت بگيريم و مراقب باشيم كه بين همه نيروهايي كه به نظام جمهوري اسلامي ، كشور و قانون اساسي وفادار و ملتزم هستند، تشتت و اختلاف بوجود نيايد.
به گزارش ايرنا، آقاي كروبي در آغاز جلسه علني ديروز مجلس با اشاره به روز ۱۴ مرداد سالگرد نهضت مشروطه افزود: بايد به شرايط حساس و مسئوليت هايمان توجه داشته باشيم چرا كه ما مي رويم اما اسلام و هويت اين ملت باقي مي ماند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: كاري نكنيم كه نسلهاي بعد در مورد ما اين داوري را بكنند و بگويند جمعي با ناآگاهي ، عدم بصيرت ، نسنجيدگي ، خودمحوري ، خودبيني و استبداد آمدند و انقلاب را قرباني كردند.
كروبي اظهار داشت : مشروطه گذشته از اينكه يك حركت مقدس و مبارك بود اما تجربه مهمي براي نسلهاي بعدي نيز بود.
وي افزود: سالها از عدالت خواهي ملت ايران در محافل مذهبي سخن گفته مي شد و خواستاري عدالتخانه بوسيله روحانيون و علما و روشنفكران مذهبي سالها ادامه داشت تا اينكه منجر به پيروزي شد.
رئيس مجلس گفت : مطمئنا مهمترين عامل شكست عدالتخواهي و مشروطه تفرقه و تشتت و ناآگاهي نيروهايي بود كه وارد شدند و ضربه سخت و جبران ناپذيري به مشروطه و عدالتخواهي زدند.
|
|
|
معاون سياسي وزير كشور:
فرصت ها توسط افراط گرايان به باد رفته است
گروه سياسي: معاون سياسي وزارت كشور گفت در دو دهه گذشته، فرصت هاي متعددي براي كشور پيش آمده كه اقدام هاي افراط گرايان آنها را به باد داده است.
به گزارش ايرنا مرتضي مبلغ، ديروز در همايش بزرگداشت انقلاب مشروطيت در تبريز افزود: اين فرصت ها به دليل مقابله نكردن با راديكاليزم و افراط گرايي از دست رفته و اين تكرار يكي از چالش ها و آسيب هاي مشروطيت است.
معاون سياسي وزارت كشور پندآموزي از شكست نهضت مشروطيت را ضروري دانست و گفت :امروز شاهد هستيم كه افراط گرايي چه به روز كشور مي آورد.وي در عين حال افزود با وجود همه اين چالش ها، ايران همواره نقش پيشتازي را در منطقه براي دستيابي به عدالت و آزادي داشته است.
مبلغ با اشاره به وجود پتانسيل هاي رهايي بخش در ايران، از اينكه اين پتانسيل ها به واسطه وجود چالش هاي بازدارنده به جاي بازده به استهلاك و فرصت سوزي تبديل شده است، ابراز تأسف كرد.وي با ضروري دانستن چالش زدايي و مبارزه با افراط گرايي به منظور مقابله با فرصت سوزي ها تأكيد كرد براي مهار افراط گرايي با شعار نمي توان كاري انجام داد بلكه سه عنصر نهادسازي، عقلاني سازي و اخلاق كه متأسفانه اين روزها بيش از هر چيز فراموش شده است، نياز است.مبلغ افزود: نكته راهبردي اين است كه نخبگان ايران دو چيز را به عنوان اصل فراموش نكنند، اينكه بدون دين و دين مداري و نوگرايي پيشرفت در كشور ممكن نيست و بايد به سمتي برويم كه بين اين دو پيوند ايجاد شود.وي تصريح كرد ديني كه نتواند از عهده مشكلات برآيد با آن نمي شود كشور را به پيش برد و نجات داد.
|
|
|
اجلاس فوق العاده مقام هاي تركيه براي بررسي وضعيت عراق
مقام هاي تركيه براي بررسي آخرين وضعيت عراق و نحوه اعزام نيروي نظامي به آن كشور ديروز اجلاس فوق العاده تشكيل دادند.
به گزارش ايرنا از آنكارا در اين اجلاس كه با شركت نخست وزير، وزراي امور خارجه، دفاع، كشور، رئيس ستاد ارتش، قائم مقام وزارت امور خارجه و رئيس سازمان اطلاعات و امنيت تركيه (ميت) تشكيل شد، آخرين وضعيت عراق مورد بررسي قرار گرفت. بنا به اطلاعيه كوتاهي كه در پايان اين نشست دو ساعته از سوي مركز مطبوعاتي نخست وزيري تركيه صادر شد، در اين نشست علاوه بر وضعيت موجود عراق، نحوه مشاركت تركيه در حفظ آرامش و استقرار آن كشور بررسي شد. ناظران آگاه، هدف برگزاري اين اجلاس را بررسي راه هاي اعزام نيروهاي نظامي تركيه به عراق ارزيابي مي كنند.
|
|
|
در ديدار اخضر ابراهيمي مطرح شد
انتقاد هاشمي رفسنجاني از عملكرد آمريكا در افغانستان پس از جنگ
گروه سياسي: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ديروز در ديدار نماينده ويژه دبيركل سازمان ملل متحد در امور افغانستان ، با اشاره به حضور چند ميليون مهاجر افغاني در ايران ، تأكيد كرد: مردم ايران به لحاظ عواطف ديني و انساني با ملت افغانستان همدرد هستند و از هر كمكي براي ايجاد ثبات در افغانستان حمايت مي كنند.
به گزارش ايرنا هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر نقش آمريكا و برخي كشورهاي منطقه در ايجاد و تقويت القاعده وطالبان در افغانستان تأكيد كرد: آمريكا پس از اشغال افغانستان اقدام مؤثري براي حل مسائل اين كشور و رفع مشكلات آن انجام نداده است .
وي افزايش توليد خشخاش و قاچاق مواد مخدر از افغانستان پس از تهاجم نيروهاي آمريكايي به اين كشور را يادآور شد و تأكيد كرد: باوجود حضور نيروهاي آمريكايي در اين كشور و ادعاي قبلي آنها مبني برمبارزه با قاچاق ، هيچ تلاش سازمان يافته اي براي جلوگيري از قاچاق موادمخدر در اين كشور ديده نمي شود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بااشاره به فشارهاي بين المللي بخصوص از طرف آمريكا بر ايران بخاطر مجازات قاچاقچيان مواد مخدر تأكيد كرد: اين مساله نشاندهنده اين است كه قاچاقچيان مواد مخدر حاميان و پشتيباناني درخارج از كشور دارند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به ويراني هاي بجا مانده از جنگ هاي داخلي افغانستان ، اهميت ايجاد ثبات در افغانستان براي ايران را يادآور شد.
اخضر ابراهيمي نماينده ويژه دبيركل سازمان ملل در افغانستان در اين ديدار با تشريح اوضاع در افغانستان ، برخي حمايت هاي خارجي از گروه طالبان را در تشديد بحران اين كشور مؤثر خواند و درباره افزايش توليد مواد مخدر در افغانستان تأكيد كرد: با وجود كوشش هاي انجام شده نمي توان بدون ايجاد دولتي مقتدر و با ثبات در افغانستان ، اين روند را در كوتاه مدت متوقف كرد.
وي با اشاره به تلاش جمهوري اسلامي ايران براي مبارزه با قاچاق مواد مخدر، تصريح كرد: دنيا و حتي آمريكا واقف است كه ايران پيشتاز مبارزه با مواد مخدر است .
|
|
|
فرمانده سپاه پاسداران:
آمريكا در عراق دچار سردرگمي شده است
گروه سياسي: سردار سرلشكر دكترسيد رحيم صفوي ديروز در جمع پاسداران و بسيجيان آذربايجان غربي طي سخناني حمله و اشغال عراق توسط آمريكا را حركتي شكست خورده تلقي كرد و افزود: آمريكا با ادعاي اينكه با اشغال عراق بدنبال تشكيل حكومتي است كه از آن بعنوان مدلي براي تغيير و تحولات بعد استفاده كند بدنبال دخالت در امور دولتها و ملتهاي اين منطقه است .
به گزارش ايرنا از اروميه صفوي تأكيد كرد: ولي مواردي از قبيل اختلافات موجود در بين سياستمداران آمريكايي ، عدم شناخت صحيح از اقشار مردم عراق ، عدم توانايي در حل مشكلات آب و برق و امنيت مردم عراق و عدم موفقيت در رسيدن به اهداف مورد نظر، سردمداران آمريكا را دچار سر در گمي شديد نموده است .
فرمانده كل سپاه گفت : آمريكا نمي تواند وجود كشورهاي مستقل و آزاد راكه با آراء مردم اداره مي شوند تحمل كند لذا هميشه بدنبال اجراي توطئه برعليه اينگونه كشورهاست .
وي ادامه داد: ايجاد نا آرامي و تنش هاي قومي از اهداف اصلي آمريكا برعليه اين كشور هاست ولي آمريكابايد بداند مردم هوشيار و بيدار ميهن اسلامي و مسئولين آگاه آن با هر گونه توطئه اي در اين زمينه مقابله كرده و آنراخنثي خواهند نمود.
سرلشكر صفوي با يادآوري رشادتهاي شهيدان حماسه آفرين غرب كشور ازجمله بروجردي ، باكري ، رداني پور و اميني گفت : سپاه و بسيج سپر مستحكم دفاع و امنيت براي ملت، كشور و انقلاب اسلامي است.
|
|
|