گروه ورزشي: در پنج دوره برگزاري مسابقات فوتسال قهرماني آسيا كه با پنج قهرماني پياپي تيم ايران همراه بود، شايد بدون اغراق قهرماني ديروز سخت ترين قهرماني تيم ما به شمار مي رفت.
اين بار فتح قهرماني توأم با اضطراب و دلهره به دست آمد. و بارها نفس در سينه ۱۲ هزار تماشاگر ايراني حاضر در ورزشگاه ۱۲ هزار نفري آزادي حبس شد ديروز در رشته اي كه با فاصله زياد نسبت به حريفان در قاره حركت مي كرديم، خطر را كاملا نزديك تر از هميشه حس كرديم و متوجه شديم كه اگر دير بجنبيم موقعيت ممتاز چند سال گذشته را به راحتي از دست خواهيم داد.]
بدون شك فينال جام پنجم، پرهيجان ترين بازي نهايي چند دوره گذشته بود كه در تهران برگزار شد.
بايد قبول كنيم كه حريفان آسيايي به خصوص رقباي شرقي ما ژاپن و تايلند، كره و چين برنامه ريزي وسيعي تدارك ديدند تا از ما پيشي گيرند. ژاپن ديروز بدون هراس از عناوين چشمگير تيم ايران به لحاظ تاكتيكي بسيار خوب ظاهر شد، هرچند كه از نظر تكنيكي ژاپني ها به پاي بازيكنان ايراني نمي رسيدند.
ايران ۶ - ژاپن ۴
تيم ايران با همان تركيب هميشگي اش ناصري، حيدريان، صانعي، داداشي و شمسايي شروع بسيار خوبي داشت. گل زيباي دقايق اوليه حيدريان و به دنبال آن دو گل شمسايي برتري سه بر صفر تيم ايران را موجب شد. در شرايطي كه ژاپني ها كاملا تحت تأثير تكنيك بالاي بازيكنان ايران قرار داشتند، دگرگوني كامل تيم ايران باعث شد تا ژاپن به گل نخست برسد. بازگشت مجدد بازيكنان اصلي تيم ايران هم ثمري در پي نداشت و نيمه اول با همان نتيجه سه بر يك به پايان رسيد.
با شروع نيمه دوم، مربيان ايران با احساس خطر ديگر حاضر به ريسك كردن نشدند و همان نفرات اصلي و تيم هماهنگ را به ميدان فرستادند.
با گذشت لحظاتي از بازي، شمسايي باز هم قدرت و شم گلزني خود را به رخ مدافعان ژاپني كشيد و با زدن گل چهارم حريف را به عقب راند. تعقيب وگريز دو تيم پايان ناپذير بود تا جايي كه ژاپن با زدن گل دوم، خود را به تيم ايران نزديك كرد و در حالي كه حيدريان كاپيتان ايران گل دوم و پنجم را زد ژاپني ها با دو گل پياپي فاصله را به حداقل رساندند.
سرانجام در ثانيه هاي پاياني شمسايي با به ثمر رساندن گل چهارم و گل ششم ايران به ترديدها خاتمه داد و تيم ايران را براي پنجمين بار به سوي قهرماني رهنمون ساخت.
تايلند در جاي سوم
در ديدار رده بندي پنجمين دوره مسابقه هاي فوتسال قهرماني آسيا كه در تهران جريان دارد، تيم تايلند با غلبه بر كويت به مقام سوم دست يافت.
در اين ديدار تيم تايلند در يك بازي برتر با نتيجه ۸-۲ كويت را شكست داد و مقام سوم اين دوره از مسابقات را كسب كرد.
انوچا مانجاريان بازيكن شماره ۷ تايلند در پايان اين ديدار، به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.