خطا در گوگل باعث بلوك شدن هزاران سايت شد
آي تي ايران: يك خطا در جستجوگر گوگل باعث بلوك شدن هزاران سايت و عدم نمايش آنها در نتايج گوگل شده است. خطا كاملا جديست و جالب اينكه تعداد نتايج درست است اما هنگام نمايش ،گوگل تنها تعداد محدودي را نشان مي دهد.
برخي معتقد هستند كه اين مشكل به خاطر خطا در سيستم آنتي اسپم گوگل است . براي نمونه مي توانيد عبارت keyboard bracelet را جستجو كنيد كه تنها چند سايت از بيش ازچهار هزار مورد يافت شده نمايش داده مي شود و حتي وقتي لينك موارد تكراري را هم انتخاب مي كنيم باز هم تعداد نتايج كمي نشان مي دهد.
موبايل خودكار
رويتر:بسياري از كساني كه به تكنولوژي اس ام اس معتاد شده اند از صرف وقت بسيار براي نوشتن متن مورد نظر خود بر روي موبايل يا پاسخ دادن به نامه الكترونيكي از طريق موبايل شكايت دارند.مخترعين به دنبال اختراع موبايلي هستند كه بتواند حرفهاي صاحب موبايل را خود بنويسد.البته هنوز چنين چيزي اختراع نشده است.
مايكروسافت از فروش مرورگر وب محروم مي شود
باشگاه سيب:شركت (اي اولاس) كه قبلاً مايكروسافت را به علت استفاده از تكنولوژي ثبت شده اين شركت در مرورگر اينترنتي معروف اينترنت اكسپلورر تحت تعقيب قرار داده بود، در حال حاضر از دادگاهي در منطقه شيكاگو آمريكا خواسته است تا مايكروسافت را به طور دائم از توزيع مرورگر مشهور خود محروم كند. اگر اين دادخواست به نتيجه برسد، مايكروسافت ازفروش كليه نسخه هاي اينترنت اكسپلورر يا كليه نسخه هاي سيستم عامل ويندوز كه تكنولوژي ثبت شده اي اولاس را در برداشته باشند، منع مي شود. اين اقدام يك روز قبل از آن صورت گرفت كه مايكروسافت از جزئيات طرح جديد خود براي عرضه نسخه جديدي از مرورگر اينترنت اكسپلورر در اوايل سال آينده خبر داد. اين شركت اعلام كرده بود كه تغييرات ملايمي در مرورگر خود خواهد داد. اي اولاس در مقابل اعلام كرده كه مرورگر جديد مايكروسافت را بررسي خواهد كرد تا مشخص شود آيا اين شركت حق اختراع ي اولاس را نقض كرده يا خير.
محاكمه الكترونيكي
آسوشيتد پرس:دادگاهي در ايالات متحده پرونده جنايتكاراني كه دردادگاه به پرونده شان رسيدگي كرده است را بر روي اينترنت قرار داده است.اخيرا اين دادگاه با توسعه سيستم الكترونيكي خود به جاي پرونده هاي كاغذي اطلاعات را در رايانه ذخيره مي كند.مراجعه كنندگان به دادگاه نيز مي توانند دادخواست شكايت وهر گونه كار اجرايي خود را از طريق اينترنت پيگيري كنند.به گفته كارشناسان اين كار باعث مي شود تا ادمهاي فقيري كه دسترسي به اينترنت ندارند نتوانند حق خود را بگيرند و الكترونيكي كردن دادگاهها به ضررشان تمام شود.