پيشنهاد حماس براي توقف عمليات عليه غيرنظاميان فلسطيني و اسرائيلي
حماس:اگر دشمن صهيونيستي نپذيرد كه غير نظاميان را از آتش جنگ دور نگه دارد ،مقاومت با همه توان ادامه خواهد يافت
|
|
جنبش حماس كه مذاكرات درباره احتمال آتش بس را با دولت احمد قريع نخست وزير جديد فلسطين آغاز كرده است موافقت كرد كه در صورت توقف حملات اسرائيلي ها به غيرنظاميان فلسطيني، حملات خود را به غيرنظاميان اسرائيلي محدود كند.
به گزارش خبرگزاري رويتر، عبدالعزيز الرنتيسي از رهبران حماس در گفتگو با اين خبرگزاري در سخناني كه مي تواند شرايط حماس در مذاكرات با دولت خودگردان باشد گفت: مقاومت ادامه مي يابد اما مي توان از تلفات غيرنظاميان جلوگيري كرد.
اما اگر دشمن اين را نپذيرد، مقاومت با همه توان ادامه خواهد يافت.
«رنتيسي» همچنين به تلويزيون العربيه گفت : حماس نظرات خود را در ديدار با احمد قريع نخست وزير تشكيلات خودگردان مبني بر دور نگه داشتن غيرنظاميان فلسطيني و اسرائيلي از آتش جنگ و ادامه مقاومت اعلام مي كند.
وي گفت : از آن نگرانم كه آتش بس همزمان با تشكيل دولت جديد باشد و يا اينكه تنها دستاورد هر دولت جديد، همان آتش بس باشد. اين به معني آن است كه اين چنين دولتي بيشتر از آنكه به پيروزي نزديك باشد، به شكست نزديك است . به همين جهت به صراحت مي گوييم كه ما در سايه دشمني مستمر اسرائيل ، به اين مساله فكر نمي كنيم . زماني كه با نخست وزير تشكيلات ديدار كنيم اين مساله را به وي يادآوري خواهيم كرد.
عضو كادر رهبري حماس در مورد برنامه اين جنبش در ارتباط با دور نگه داشتن غيرنظاميان از حملات گفت : انديشه اي كه در دستور كار جنبش مقاومت اسلامي حماس وجود دارد، دور نگه داشتن غيرنظاميان از آتش جنگ است . چنانچه دشمن صهيونيستي اين مطلب را قبول كند چه بهتر، و اگر نه ، مقاومت ادامه دارد. اگر دشمن صهيونيستي قبول كند كه غير نظاميان را از آتش جنگ دور نگه دارد، در اين هنگام عمليات تنها بر ضد شهرك نشينان و سربازان اشغالگر خواهد بود و افرادي كه به عنوان شهروندان صهيونيستي ناميده مي شوند، از عمليات مقاومت دور خواهند بود. اين زماني انجام خواهدشد كه دشمن صهيونيستي قبول كند كشتار كودكان ، زنان و پيران و حمله به شهروندان را متوقف كند.
در همين حال دهها هزار تن از كارگران فلسطيني مقيم غزه از ديروز اجازه يافتند وارد اسرائيل شده و مجدداً به كار خود مشغول شوند.
پس از عمليات انتحاري ماه گذشته حيفا در سرزمينهاي اشغالي و تدابير شديد امنيتي و اخراج كارگران فلسطيني از سرزمينهاي اشغالي از سوي اسرائيل، اين نخستين بار است كه فلسطينيها قادر خواهند بود به محل كار خود در سرزمينهاي اشغالي بازگردند.
شبكه تلويزيوني سي.ان.ان ديروز گفت: اسرائيليها همچنين به هزاران تن از بازرگانان غزه نيز اجازه دادند براي كار وارد اسرائيل شوند.
|
|
سخنان طارق عزيز درباره آخرين روزهاي صدام
|
|
روزنامه آمريكايي واشنگتن پست در شماره ديروز خود نوشت : صدام حسين هنگامي كه نيروهاي آمريكايي پيشروي به سوي عراق را آغاز كردند، به نيروهايش دستور ضد حمله را نداد زيرا متقاعد شده بود كه از حمله آمريكايي ها جان سالم به در مي برد.
به گزارش خبرگزاري رويتر اين روزنامه به نقل از مقامهاي آمريكايي نوشت كه طارق عزيز معاون نخست وزير سابق عراق كه در آوريل گذشته خود را تسليم نيروهاي آمريكايي كرد، به بازجويان خود گفت كه صدام حسين پس از ملاقات با ميانجيگران روسي و فرانسوي متقاعد شده بود كه مي تواند از بروز جنگ جلوگيري كند.
عزيز به بازجويان خود گفت كه ميانجيگران فرانسوي و روسي در اواخر سال ۲۰۰۲ و اوايل سال ميلادي كنوني به صدام اطمينان دادند كه مي توانند با تاخيرها و استفاده از حق وتو در شوراي امنيت سازمان ملل متحد، مانع جنگ به رهبري آمريكا بر ضد عراق شوند.
واشنگتن پست به نقل از مقامهاي آمريكا گزارش داد كه صدام در شبي كه جنگ آغاز شد، از جلسه اي كه شاهد تماسهايي با فرانسويها وروسها بود درحالي بيرون آمد كه متقاعد شده بود آمريكا دست به جنگي فوري بر ضد عراق نخواهد زد.
اين روزنامه افزود: معاون نخست وزير سابق عراق به بازجويان خود گفته است كه صدام آنچنان اعتماد به نفسي داشت كه حتي حاضر نشد هنگامي كه خبرسرازير شدن نيروهاي زميني آمريكا را به عراق شنيد، دستور حمله نظامي فوري را صادر كند زيرا تصور كرد كه اين امر يك حيله وترفند است .
واشنگتن پست به نقل از مقامهاي آمريكايي شركت كننده در بازجويي از عزيز نوشت كه منابع ديگر اظهارات وي را تأييد نكرده اند.
به نوشته اين روزنامه بازجويان به رهبري آمريكا از ساير مقامهاي ارشدعراقي بازداشت شده پرسيدند چرا صدام تلاش كرد به جهانيان بباوراند كه سلاحهاي كشتار جمعي دارد در صورتي كه عملاً فاقد چنين سلاحهايي بود.
برخي از اين بازداشت شدگان گفتند كه به اعتقاد آنان صدام نگران آبروي خود نزد كشورهاي همسايه عرب بود زيرا آنان از ترس داشتن سلاحهاي كشتار جمعي ، به وي پول مي دادند.
|
|
با چشماني اشكبار ايراد شد
نخستين سخنراني جانشين ماهاتير محمد در پارلمان مالزي
«عبدالله احمد بداوي »، نخست وزير جديد مالزي ، ديروز در نخستين نطق خود در پارلمان اين كشور قول داد براي ارتقاء دموكراسي و مبارزه با تروريسم و فساد تمام تلاش خود را به كار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، احمد بداوي كه روز جمعه پس از كناره گيري ماهاتير محمد از سمت نخست وزيري مالزي ، جانشين وي شد، در سخنراني خود در پارلمان گفت به عقيده ما دموكراسي بهترين نظام حكومتي در جهان است . ما بايد پيوسته انتقادها و عقايد مخالف رابشنويم و بپذيريم تا بتوانيم فرهنگ دموكراسي را در كشور بنيان نهيم .
احمد بداوي كه سخنان خود را به نام الله و با چشماني پر از اشك آغاز كرد در ادامه خاطر نشان كرد :دموكراسي به معناي آزاديهاي بي حد و حصر نيست . وي تأكيد كرد نبايد اجازه داد مسايل حساسي چون مذهب ، نژاد وفرهنگ دستخوش احساسات و تلاشهايي قرار گيرد كه هدف آنها به خطر انداختن امنيت ملي است .وي ادامه داد ما نمي توانيم در برابر افراط گرايي ، تروريسم و زورمداري از خود سازش نشان دهيم .
وي با اداي احترام به ماهاتير محمد وي را قهرمان ملي توصيف كرد.
|
|
البرادعي خواستار بازگشت فوري بازرسان هسته اي به عراق شد
مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: از بازگشت فوري بازرسان اين آژانس به عراق براي انجام ماموريتهاي خود حمايت مي كند.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره قطر، محمد البرادعي وجود هرگونه دليلي براي تملك عراق بر سلاحهاي هسته اي يا تلاش اين كشور براي اجراي برنامه هاي توليد سلاحهايي از اين نوع را تكذيب كرد.
البرادعي در عين حال گفت: مسئولان و بازرسان آژانس بايد به جامعه جهاني ثابت كنند كه هيچ زمينه اي براي اجراي برنامه هسته اي در عراق وجود ندارد.
|
|
ديدار مشرف با رهبران چين
ژنرال پرويز مشرف رئيس جمهور پاكستان ديروز براي ديدار و گفت وگو با هو جينتائو رئيس جمهور چين و رهبران نسل جديد اين كشور وارد پكن شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، روساي جمهور پاكستان و چين در جريان ديدار خود درباره امنيت منطقه، تجارت دوجانبه، سازمان ملل متحد، مبارزه با تروريسم و اوضاع عراق و كره شمالي گفت وگو مي كنند.
خبرگزاري هاي رسمي پاكستان اعلام كردند، همچنين در جريان ديدار سه روزه رئيس جمهور پاكستان از چين اسناد همكاري در زمينه كمك مالي و فني چين به نيروگاه هسته اي ۳۰۰ مگاواتي «چاشما ۲» پاكستان امضا شود.
ساخت نيروگاه هسته اي «چاشما ۲» پاكستان ۶ سال به طول خواهد انجاميد و بالغ بر ۷۰۰ ميليون دلار هزينه دربر خواهد داشت.
از زمان روي كارآمدن رئيس جمهور جديد چين در ماه مارس گذشته تاكنون اين نخستين ديدار ژنرال پرويز مشرف از اين كشور است.
|
|
وزير خارجه روسيه:
آمريكا دخالت نكند
ايگور ايوانف وزير امور خارجه روسيه ضمن انتقاد شديد از سياست هاي دوگانه آمريكا اين كشور را به مداخله در امور داخلي كشورش متهم كرد.
ايوانف يكشنبه شب در گفت و گو با شبكه اول تلويزيون دولتي روسيه و درواكنش به سخنان سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا در مورد تحقيقات صورت گرفته در ارتباط با شركت نفتي يوكاس، آمريكايي ها را از مداخله در امورقضايي روسيه بر حذر داشت .وي گفت : آمريكا تلاش مي كند تا جايگاه قوه قضاييه روسيه را مورد سئوال قرار دهد.ايوانف تأكيد كرد، اين امر مداخله در امور نهادهاي قضايي يك كشور خارجي است كه در يك جامعه دموكراتيك عادي غير قابل قبول است .
وزير امور خارجه روسيه در همين حال يادآور شد كه بر خلاف آمريكا كشورهاي اروپايي موضع متعادلي در پيش گرفته و از مداخله در امور داخلي روسيه واز جمله پرونده مربوط به شركت يوكاس خودداري مي ورزند.
ميخاييل خودوركوفسكي رئيس شركت نفت «يوكاس » روسيه از دو هفته پيش به دستور دادستاني كل اين كشور بازداشت و تحت بازپرسي قرار گرفت .
دادستاني روسيه اين شركت را كه سرمايه آن بيش از ۳۰ ميليارد دلار برآوردشده است به خودداري از پرداخت كامل ماليات و همچنين عمليات مالي خلاف قانون متهم كرده است .بازداشت خودوركوفسكي در ۱۰ روز گدشته پيامدهاي اقتصادي و سياسي گسترده اي در جامعه روسيه به همراه داشته است .
|
|
رزمايش مشترك اسرائيل، تركيه و آمريكا
يك روزنامه تركيه اي ديروز فاش كرد، رزمايش جنگنده هاي رژيم صهيونيستي، تركيه و آمريكا، در فضاي استان قونيه در بخش مركزي تركيه آغاز شده است.
به گزارش ايرنا از آنكارا روزنامه اسلامگراي «واكيت» با اعلام خبري تحت عنوان «جنگنده هاي قاتل» نوشت اين رزمايش كه نام «عقاب آناتولي» به آن داده شده است از روز دوشنبه آغاز و به مدت ۱۱ روز ادامه خواهد داشت.
به نوشته اين روزنامه اهالي استان قونيه به حضور جنگنده هاي اسرائيل و آمريكا در خاك تركيه اعتراض كردند.
رژيم صهيونيستي، تركيه و آمريكا پيشتر نيز سه بار به برگزاري رزمايش مشترك هوايي در اين منطقه اقدام كرده اند.
سال گذشته نيز مراحل ديگري از اين رزمايش برگزار شد.
|
|
انتشار رسمي پيش نويس قانون اساسي افغانستان
«جاويـد لودين » سخنگوي دولت انتقالي افغانستان ديروز پس از برگزاري مراسم ويژه انتشار متن كامل قانون اساسي جديد افغانستان گفت : امروز يك روز مهم و تاريخي براي دولت و مردم افغانستان به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا از كابل وي در نشست هفتگي خبري خود به دههـا خبرنگار خــارجي و داخلي گفت : اين قانون پس از ماهها مطالعه و بررسي دقيق از سـوي كميسيونهـاي تدوين «قانون اساسي » و «بررسي و نهايي سازي قانون اساسي » تقديم ملت شد.
بـه گفته لودين «پيش نويس اين قانون قبلا بـا يك نظرخواهي كتبي از ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان و همچنين مـراجعه به صاحبنظران تكميل و اكنون منتشر شده است .»
سخنگوي دولت افغانستان گفت : در اين مرحله از نظرات همه مردم افغانستان و جامعه بين الملل در مورد آخرين تغييرات اصلاحي تا زمــان بـرگــزاري نشست لويه جرگه قانون اساسي بهره مند خواهيم شد.
وي گفت : رسانه هاي داخلي و خارجي در ايــن راستـا نقش بسزايي دارنــد و مي توانند با بحث هاي كارشناسي در هر چه بهتر شدن متن كامل قانون اساسي كمك كنند.
لـودين در مورد سفر ۱۵ عضو شوراي امنيت سازمان ملل بـه افغانستان گفت :اين گروه براي تعهد حمايت خدشه ناپذير از دولت بــر اساس توافقنامـه «بن »، تداوم امنيت پايدار در كشور، بررسي نحوه عملكرد نيروهاي بين المللي كمك به امنيت افغانستان (ايساف )،بررسي اوضاع حقوق بشر و ميزان پيشرفت اعلاميه كابل در خصوص روابط با همسايگان به كابل آمده اند.
|
|
بحران هسته اي كره شمالي به شرط همكاري آمريكا حل مي شود
يك نماينده پارلمان آلمان ديروزگفت: كره شمالي معتقد است در صورتي كه آمريكا بپذيرد پيونگ يانگ را به حال خود گذاشته و به آن حمله نكند، اين احتمال وجود دارد كه بحران هسته اي دو كشور بسرعت پايان يابد.
خبرگزاري رويتر اين مطلب را به نقل از هارتموت كاسچيك عضو مجلس عوام آلمان اعلام كرد كه هفته پيش در جريان سفرش به كره شمالي با مقامهاي اين كشور ديدار و گفت و گو كرده بود.
اين خبرگزاري به نقل از كاسچيك نوشت، چو سو هون معاون وزير امور خارجه كره شمالي با اشاره به موضع پيونگ يانگ درباره بحران هسته اي كره شمالي با آمريكا، به اين مقام آلماني گفت كه اصلي ترين درخواست پيونگ يانگ از واشنگتن آن است كه دو طرف متعهد شوند عليه ديگري وارد جنگ نشوند و روابط دوجانبه خود را به حالت عادي در آورند.
كاسچيك با تاكيد بر اين كه عين عبارت «چو» را نقل مي كند، افزود: چنانچه آمريكا حاضر شود همزيستي مسالمت آميزي با كره شمالي داشته باشد، آنگاه مي توان بسرعت به بحران هسته اي پايان داد.
|
|
كاهش اعتماد آمريكايي ها به بوش
ناتواني دركنترل اوضاع عراق و افزايش تلفات آمريكايي ها باعث شده است اعتماد مردم آمريكا به عملكرد بوش ، كاهش يابد.
به گزارش واحد مركزي خبراز لندن ، به نقل از روزنامه اينديپندنت، آنان ، از اقدامات بوش درعراق، ناراضي اند.
نتايج يك نظرسنجي كه پيش ازسقوط هلي كوپترآمريكايي درعراق منتشرشد،نشان داد وضع سياسي بوش، يك سال مانده به انتخابات ، روبه نزول است .
نبود امنيت درعراق و اوضاع نابسامان اقتصادي، از عوامل اصلي كاهش محبوبيت بوش، عنوان شده اند.
در همين حال، نظر سنجي روزنامه واشنگتن پست نشان داد ۸۷ درصد مردم آمريكا از اين كه كشورشان در عراق به دام افتد، نگرانند و ۶۲ درصد نيزمعتقدند آمريكادر عراق، به صورت غيرقابل قبول ، تلفاتش افزايش يافته است . ميزان بيكاري نيز كه هم اكنون ۱/۶ درصد است، از ديگر عوامل كاهش محبوبيت بوش محسوب مي شود.در همين حال روزنامه چپگراي گاردين چاپ لندن ديروز گزارش داد: آمريكا، ثروتمندترين كشور جهان ، با فقر روزافزون مواجه است .
به گزارش واحد مركزي خبراز لندن ، گزارشگر گاردين ، طي مقاله اي درباره افزايش فقرو گرسنگي در آمريكا با بيان اين مطلب نوشته است مردم درآمريكا مي پرسند مقامات آمريكايي ۸۷ ميليارد دلار به عراق اختصاص داده اند اما نمي توانند مردم خودشان را سيرنگه دارند.
در ادامه مقاله آمده است از زمان روي كار آمدن جورج بوش در ژانويه ۲۰۰۱، سه ميليون آمريكايي شاغل ، بيكار شده اند و فقط درسال گذشته ميلادي ، يك ميليون و هفتصد هزار آمريكايي ، زيرخط فقر رفته اند.
بدين ترتيب و هم اكنون ، سي وچهار ميليون و ششصد هزار نفر زيرخط فقر زندگي مي كنند كه به عبارتي يك هشتم مردم آمريكا، فقيرمحسوب مي شوند. از اين تعداد، ۱۳ ميليون نفر كودك هستند.درحقيقت ، بيشترين ميزان كودك فقير و بدترين معيار اميد به زندگي در ميان كشورهاي صنعتي ، در آمريكاست . ميزان گرسنگي نيز روبه افزايش است .
حدود ۳۱ ميليون آمريكايي به عنوان گرسنگان بالقوه ، طبقه بندي شده اندزيرا نمي دانند در وعده ديگر، غذا خواهند داشت يا خير. وزارت كشاورزي آمريكا، ۹ ميليون نفراز گرسنكان بالقوه را گرسنگان واقعي دانسته است كه حتي سازمانهاي خيريه نيز آنها را، تغذيه نمي كنند. در ۲۵ شهر عمده آمريكادرسال گذشته ، تقاضاي غذاي اضطراري براي گرسنگان ۱۹ درصد افزايش يافت . در اوهايو گرسنگي ، همه گير شده است .
دوميليون ازجمعيت يازده ميليوني شهر، به كمكهاي غذايي سازمانهاي خيريه ، وابسته اند كه از سال ۲۰۰۱تاكنون ، ۱۸ درصد افزايش يافته است .
|
|
تظاهرات فلسطينيان عليه طرح ژنو
حدود ۳۰۰ فلسطيني ديروز به درخواست جبهه خلق براي آزادي فلسطين در اعتراض به طرح صلح موسوم به، (ابتكار ژنو) در شهر نابلس در كرانه باختري تظاهرات كردند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از نابلس شركت كنندگان در اين تظاهرات شعارهايي عليه طرح ژنو سر دادند و اعلام كردند اين طرح وحدت ملي فلسطينيان را از بين مي برد.
آنان همچنين طرد ياسر عبد ربه وزير پيشين فلسطيني را كه از مبتكران طرح ژنو است از كميته اجرايي سازمان آزاديبخش فلسطين خواستار شدند.
كميته اجرايي سازمان آزاديبخش فلسطين كه وابسته به سازمان آزاديبخش فلسطين است جنبش چپگرايي است كه از توافقنامه مربوط به خودگرداني تشكيلات فلسطيني انتقاد مي كند و با هرگونه سازش با اسراييل مخالف است .ابتكار ژنو دوازدهم اكتبر به ابتكار مقامات مخالف چپگراي دولت تل آويو و شخصيتهاي فلسطيني ارايه شد. اين توافقنامه قرار است به زودي در ژنو امضا شود.در اين طرح واگذاري ۵/۹۷ درصد از كرانه باختري رود اردن به فلسطينيان پيش بيني شده است . در مقابل فلسطينيان بايد درباره بازگشت آوارگان فلسطيني امتيازاتي را به اسراييل بدهند.
در همين حال كميته مركزي جنبش فتح ديروز در نشستي موضوع وزير كشور و محدوده اختيارات او را در كابينه احمد قريع بررسي مي كند و اين درحالي است كه قريع و عرفات همچنان در اين باره با يكديگر اختلاف دارند.
به گزارش واحد مركزي خبر از بيروت ، به گفته اين منابع ، عرفات همچنان نمي خواهد از اختيارات امنيتي كامل خود دست بكشد.عرفات همچنين با خواسته قريع براي تعيين نصر يوسف در سمت وزير كشور مخالف است و از همين رو بعيد نيست قريع خود اين سمت را به همراه نخست وزيري بر عهده بگيرد.منابع فلسطيني گفتند كه به احتمال زياد قريع فردا و پس فردا نمي تواند كابينه را براي گرفتن راي اعتماد به پارلمان فلسطين معرفي كند.
ادامه تهاجم اسرائيل به غيرنظاميان فلسطيني
مناطق مختلف شهر مرزي رفح در جنوب نوار غزه سراسر شب گذشته زير آتش جنگ افزارهاي سنگين نظاميان رژيم صهيونيستي قرار داشت .
به گزارش واحد مركزي خبر از بيروت ، منابع فلسطيني گفتند كه در اين آتشباري زيان هاي فراواني به خانه هاي مسكوني شهر رفح وارد آمد.شهر خان يونس در جنوب نوار غزه نيز پريشب هدف آتشباري نظاميان صهيونيست قرار گرفت .
گروهي از نظاميان رژيم صهيونيستي نيز به اردوگاه بلاطه شهر نابلس در شمال كرانه باختري رود اردن يورش بردند و خانه هاي اين اردوگاه را زير آتش قرار دادند كه سه فلسطيني از جمله دو كودك زخمي شدند.
شهر الخليل در جنوب كرانه باختري رود اردن همچنان در محاصره كامل است و نظاميان رژيم صهيونيستي با يورش به داخل اين شهر تعدادي از فلسطينيان را بازداشت كردند.
اين در حالي است كه نظاميان رژيم صهيونيستي در شهر قدس در آماده باش كامل بسر مي برند و پاسگاه هاي بازرسي اين رژيم رفت و آمد فلسطينيان را بشدت كنترل مي كنند.
منابع صهيونيست گفتند كه اين تدابير بدنبال دريافت هشدارهايي مبني بر برنامه ريزي فلسطينيان براي اجراي عمليات ضد صهيونيستي اتخاذ شد.
به تلافي اين حمله ها، مبارزان فلسطيني ديشب و ديروز به چند پايگاه نظاميان رژيم صهيونيستي حمله بردند.
در شهر طولكرم در شمال كرانه باختري رود اردن ، مبارزان فلسطيني با سلاحهاي خودكار و بمبهاي دست ساز به يك گشتي رژيم صهيونيستي حمله كردند كه دست كم يك سرباز زخمي شد.
گروهان هاي قدس شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي فلسطين اعلام كرد كه مبارزان آن ديشب شهرك جنيتال در جنوب نوار غزه را با دو فروند موشك هدف قراردادند.
مبارزان فلسطيني همچنين به شهرك گاديد سه گلوله خمپاره شليك كردند و سپس با افراد مستقر در كنار اين شهرك به مبادله آتش پرداختند.
شهرك گوش كاتيو هم يكي ديگر از اهداف مبارزان فلسطيني بود.راديو رژيم صهيونيستي نيز از حمله افراد مسلح فلسطيني به يك پايگاه نظامي رژيم صهيونيستي خبر داد و ادعا كرد كه تلفاتي نداشته است .گردانهاي عزالدين قسام ، شاخه نظامي حماس نيز مسئوليت حمله موشكي به سدروت در جنوب فلسطين را پذيرفت .
|