مراكز مشاوره دختران فراري در تهران وجود ندارد.
معاون مجتمع قضايي اطفال با اعلام اين خبر گفت: متاسفانه چنين مراكزي در تهران به عنوان شهري كه بيشترين آمار دختران فراري را در خود جاي داده وجود ندارد.
ربابه قادري در گفت وگو با خبرگزاري مهر بر ضرورت ايجاد مراكز مشاوره براي هدايت دختران فراري تاكيد كرد.
وي با اشاره به كاهش ۵۰ درصدي فرار دختران از خانه در فصل زمستان گفت: فرار دختران از خانه در فصول سرما به ويژه زمستان به علت شرايط نامناسب براي سپري كردن در خيابان ها و پارك ها تا ۵۰ درصد كاهش دارد.
قادري با اشاره به اين كه برخي دختران فراري از خانواده هاي مرفه هستند، گفت: «اكثر دختران فراري از شهرستان هاي مختلف براي رسيدن به آرزوهايشان خانه را ترك كرده و راهي تهران مي شوند و غالباً پس از سرگرداني در خيابان هاي شهر گرفتار افراد سودجو مي شوند.»
مسافر خوش شانس فوكر ۵۰
يك ايراني از حادثه سقوط فوكر ۵۰ جان سالم به در برد. از ميان ۴۶ سرنشين هواپيماي فوكر ۵۰، سه نفر زنده مانده اند كه يكي از آنان ايراني است. اين فرد كه نويد خداورديان نام دارد، هم اكنون در بيمارستان بستري است.
سرپرست سازمان هواپيمايي كشوري در جلسه اي خبري، با اعلام اين خبر گفت: از همان ابتداي حادثه جعبه سياه هواپيما كه شامل نوار مكالمات و اطلاعات ثبت شده است در حال انتقال به يك كشور ثالث است تا پس از بررسي، علت قطعي اين حادثه اعلام شود.
براساس خبري كه سايت جام جم منتشر كرده است، مهندس حاج محمد علي فر افزود: «آنچه تاكنون مشخص شده است تاييد مي كند كه هواپيما در يك لحظه دچار اختلال شده و در ادامه دماغه هواپيما به سمت پايين كشيده شده كه در نتيجه پس از اصابت هواپيما به زمين، اين حادثه رخ داده است.»
با توجه به شدت سانحه و آسيب هاي جدي به مسافران آزمايش DNA در امارات در حال انجام است كه تاكنون جسد ۱۸ مسافر خارجي شناسايي شده و از ۱۳ نفر ديگر آزمايش و تشخيص هويت انجام خواهد شد و سپس اجساد به كشور انتقال خواهند يافت.
گفتني است كه هواپيماي فوكر ۵۰ متعلق به كيش اير به علامت D-LCA در بيست و يكم بهمن از كيش به مقصد شارجه به پرواز درآمده است كه در ساعت
۱۱ و ۳۸ دقيقه به وقت محلي شارجه در فاصله دو مايلي فرودگاه شارجه دچار سانحه شد و سقوط كرد.
اين هواپيما داراي ۴۶ مسافر بود كه شش نفر از آنان را گروه پروازي تشكيل مي داد. در اين حادثه تنها سه نفر زنده مانده اند و هم اكنون در بيمارستان بستري هستند.
۳۰۰ زن قرباني قاتلان
نزديك به ۳۰۰ زن در يك شهر مرزي مكزيك كشته و ناپديد شده اند. قتل هاي زنجيره اي و ناپديد شدن زنان و دختران در شهر «سيودادخوآرز» مكزيك به يك فاجعه بين المللي تبديل شد. از سال ۱۹۹۳ حدود ۱۰۰ زن و دختر در اين شهر كشته شده و اجساد مثله شده آنان در ميان زباله هاي حومه شهر پيدا شده است. نزديك به ۲۰۰ تن از قربانيان اين جنايت ناپديد شده و اجسادشان نيز تاكنون كشف نشده است.
سايت جام جم در خبري آورده است كه قربانيان اين جنايات زنان جوان سياهپوست و فقير بوده اند كه غالباً در سر راه مدرسه يا كار ناپديد شده اند.
در راهپيمايي اعتراض آميزي كه هفته گذشته برپا شد، علاوه بر مردم اين شهر، عده زيادي دانشجو از آمريكا و مليت هاي ديگر شركت كردند.
به نظر مي رسد با توجه به موقعيت اجتماعي قربانيان دولت مكزيك براي پيدا شدن قاتل يا قاتلان اين قربانيان تلاش جدي و موثري نداشته است.
زيرآبي رفتن
۳۳ زوج جوان در سال گذشته «زيرآبي» ازدواج كردند. همين «زيرآبي» ازدواج كردن باعث شد تا نام آنها از كتاب هاي مربوط به وقايع عجيب سردربياورد.
وجود آب در مراسم عروسي مردم تايلند نشانه اي از شكوفايي و شادي است. به همين دليل ۱۴ زوج تايلندي براي به حداكثر رساندن شادي در مراسم عروسي شان تصميم گرفتند عروسي خود را در دريا در عمق ده متري برگزار كنند.
واحد مركزي خبر به گزارش از شبكه تلويزيوني رويتر خبر داد كه اين ۱۴ زوج پس از مراسم رسمي ازدواج در يك معبد بودايي در جزيره كودانگ تايلند با رفتن به عمق ده متري دريا در حالي كه از كپسول اكسيژن در زيرآب استفاده مي كردند اقدام به امضاي دفتر ثبت عقد و ازدواج كردند و سند ازدواج دريافت كردند.