خوابگاه هاي دانشگاه اروميه پنجشنبه تعطيل شدند
علي رغم آنكه امتحانات برخي دانشجويان پايان نيافته است، امور دانشجويان دانشگاه اروميه به تعطيلي كليه خوابگاه هاي دانشجويي، پانسيون ها و رستوران دانشكده ها تا پايان روز هفدهم تير ماه رأي داده است.
تعطيلي خوابگاه هاي دانشجويي در حالي صورت مي گيرد كه تعداد زيادي از دانشجويان به انحاي گوناگون همانند امتحانات پايان ترم، تسويه حساب يا اجراي پروژه درگير مسايل آموزشي هستند.
دانشگاه اروميه ۲ هزار و ۱۶۰ دانشجوي پسر ساكن خوابگاه و يك هزار و ۹۷۴ دانشجوي دختر با اين شرايط دارد كه اگر تنها ۵ درصد اين دانشجويان در تاريخ مقرر امتحانات يا پروژ ه شان به اتمام نرسد، حداقل ۲۰۷ دانشجو در صورت تعطيلي خوابگاه با مشكل مسكن مواجه مي شوند.
يكي از دانشجويان معترض به تصميم اداره امور دانشجويان در مورد تعطيلي خوابگاه ها گفت: شوراي صنفي خوابگاهي بايد در قبال اين مساله، تكليف دانشجويان مشكل دار را مشخص كند چرا كه قرار نيست اين دانشجويان امتحانات يا پروژه درسي خود را در هتل يا مسافرخانه بگذرانند.
وي افزود: تا زماني كه با دانشگاه تسويه نكرده ام دانشجوي دانشگاه محسوب مي شوم و دانشگاه در قبال مشكلات من بايد پاسخگو باشد.
مدير كل امور دانشجويان دانشگاه اروميه با بي مورد دانستن اعتراضات دانشجويان، گفت: تعطيلي خوابگاه ها و رستوران دانشكده هاي دانشگاه اروميه مطابق تقويم دانشگاهي است.
مهندس مهرداد متقيان، در اين باره گفت: تأخير در امتحانات يا برگزاري طولاني مدت آنها در تقويم دانشگاهي ثبت نشده است.
وي ادامه داد: خوابگاه دانشجويان كارشناسي ارشد دانشگاه هم مطابق همين تصميم در تاريخ مقرر تخليه خواهد شد و در صورتي كه دانشجويان بعد از اين تاريخ امتحان يا پروژه داشته و مجبور به ماندن در خوابگاه باشند، مي توانند با تهيه نامه رسمي از آموزش دانشكده، به مدت لازم از خوابگاه استفاده كنند.
مدير امور دانشجويان دانشگاه اروميه در پايان گفت: دانشجويان ترم تابستاني مي توانند از اواخر تير تا ۲۰ شهريور ماه در خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه سكونت كنند.
خانواده يك دانشجو بعد از گذشت ماهها از زلزله بم او را جستجو مي كنند
ساعاتي بعد از زلزله بم يكي از دانشجويان دانشگاه پيام نور با نام «غلامرضا دوستكي زابلي» در اثر جراحات وارده به اورژانس بيمارستان افضلي منتقل شده و بعد از مدتي ناپديد مي شود.
به گفته پدر اين دانشجو، اسم وي در ليست بيمارستان افضلي بوده است كه بعد از مدتي به بيمارستان باهنر كرمان اعزام مي شود كه اسم وي در ليست اين بيمارستان نيز موجود است، اما بعد از انتقال وي از بيمارستان باهنر كرمان به فرودگاه، هيچ خبري از اين دانشجو به دست نيامده است.
پدر غلامرضا به مراكزي چون وزارت علوم، دانشگاه پيام نور و نيروي انتظامي نيز مراجعه مي كند، اما اين مراجعات حاصلي براي وي نداشته و نتوانسته خبري از فرزند خود به دست آورد.
«غلامرضا دوستكي زابلي»۲۵ سال دارد و دانشجوي سال آخر رشته زيست شناسي است كه در شب قبل از زلزله براي دادن امتحان از جيرفت به بم آمده بود.
مرگ مغزي دانشجوي شريف
دانشجوي ۲۱ ساله دانشگاه صنعتي شريف كه هفته گذشته از طبقه دوم خوابگاه طرشت به پايين سقوط كرد، دچار مرگ مغزي شده و در بيمارستان حضرت رسول اكرم(ص) بستري است.
مهدي حيدري خليلي دانشجوي مرگ مغزي شده شريف كه به ادعاي برخي از مسئولان وزارت علوم در اثر شوخي با هم اتاقي اش به پايين پرت شده در حال حاضر در بخش ICU بيمارستان بستري است و تنها ضربان قلب دارد.
بستگان مهدي حيدري خليلي كه از مازندران به تهران آمده اند، نسبت به سقوط فرزندشان از خوابگاه طرشت دانشگاه شريف و آن چه از سوي ديگر دانشجويان سهل انگاري مسئولان بهداري و تأخير در اعزام آمبولانس به محل سانحه ناميده مي شود، شاكي بوده و با طرح شكايتي وضعيت پيش آمده را از سوي وكلاي خود پيگيري مي كنند.
هفته گذشته، دكتر بروجردي و علي اكبر محسني به عنوان نمايندگان وزارت علوم از سوي وزير به ملاقات دانشجوي مزبور رفتند.
طرح انحلال تعاوني هاي دانشجويي
مديرعامل شركت هاي تعاوني دانشگاه تهران از ادغام و تغييرمكان چند شركت تعاوني دانشجويي دانشگاه انتقاد كرد و از طرح انحلال اين تعاوني ها توسط معاونت دانشجويي دانشگاهي ابراز تأسف كرد.
حسيني نژاد، با اشاره به دستاوردهاي تعاوني دانشگاه درخصوص ايجاد فرصت هاي شغلي، برگزاري كلاسهاي مختلف آموزش و اداره سايت هاي اينترنتي خوابگاههاي دانشجويي با كمترين قيمت گفت: متأ سفانه معاونت دانشجويي دانشگاه نه تنها از تعاوني هاي دانشجويي حمايتي نمي كند بلكه تصميم به انحلال آنها گرفته و براي اين كار خود هيچ گونه دليل و مدرك مستدلي ندارد.
سايت «جوشش»
در دانشگاه تربيت معلم
سايت «جوشش» به همت تعدادي از دانشجويان دانشگاه تربيت معلم در اين دانشگاه راه اندازي شد. علي قديمي، دانشجوي رشته مكانيك دانشگاه همدان، مسئول اين سايت در گفت وگو با ايسنا با اعلام اين خبر گفت: اين سايت با هدف اطلاع رساني درخصوص مسائل اجتماعي روز و موضوعات دانشگاهي با همكاري تعدادي از دانشجويان دانشگاه تربيت معلم راه اندازي شده است.
وي افزود: لينك هاي اين سايت شامل مباحث اجتماعي، فرهنگ و ادب و دانشگاه ها و مسائل روز ايران و جهان بوده و قرار است از اول مهرماه به هر كدام از انجمنهاي علمي اين دانشگاه يك لينك اختصاص يابد تا گزارش فعاليت هاي خود را در آن عنوان كنند.
قديمي در پايان گفت: سايت «جوشش» يك سايت كاملاً دانشجويي است و هزينه ثبت آن نيز توسط دانشجويان پرداخت شده است، البته در برخي موارد همچون اختصاص خط اينترنت، معاونت پژوهشي دانشگاه تربيت معلم همكاري داشته است.
اين سايت با نشاني www.jooshesh.com كار خود را آغاز كرده است.
۵۶ درصد داوطلبان دانشگاه آزاد را دختران تشكيل مي دهند
۵۶ درصد از شركت كنندگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در سال ۱۳۸۳ را داوطلبان دختر تشكيل داده اند.
آزمون سراسري رشته هاي غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در سال ۱۳۸۳ با شركت بيش از يك ميليون و ۱۳۰ هزار نفر در ۳۰۰ رشته دانشگاهي روزهاي پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ تير ماه سال جاري به طور همزمان درسراسر كشور برگزار مي شود.
بنا بر اين گزارش، آزمون سراسري سال ۸۳ دانشگاه آزاد اسلامي همزمان با ايران در چهار حوزه خارجي از جمله كشورهاي امارات متحده عربي، قطر، كويت و لبنان نيز برگزار مي شود.
داوطلبان دختر همانند سال گذشته با ۵۶ درصد كل متقاضيان همچنان ركورد دار آزمون امسال دانشگاه آزاد هستند، به طوري كه تعداد آنها در اين آزمون به ۶۳۲ هزار و ۶۱۲ نفر رسيده است كه اين تعداد ۵۶ درصد كل داوطلبان را تشكيل مي دهد و پسران نيز با ۴۹۷ هزار و ۵۰۲ نفر، ۴۴ درصد شركت كنندگان را به خود اختصاص داده اند.