رئيس پليس ۱۱۰ كشور خبر داد:
دستگيري ۳۴ هزار مزاحم خياباني طي ۵ ماه گذشته
رييس مركز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ به خانواده ها توصيه كرد: علاوه بر اعلام مزاحمت هاي خياباني به مركز ۱۱۰، از اين مركز مشاوره هم بگيرند.
سردار محمد رويانيان در گفت وگو با ايسنا با اشاره به اين كه پليس با مزاحمت هاي خياباني به عنوان يكي از موارد مهم و حساس برخورد مي كند، افزود: طي ۵ ماه گذشته با اعلام زنان و خانواده ها، حدود ۳۴ هزار نفر از مزاحمين خياباني توسط ناجا دستگير شدند.
به گفته وي در صورت معرفي افراد مزاحم، ماموران ۱۱۰ با آنها برخورد خواهند كرد.
سردار رويانيان با اشاره به اين كه پايه اصلي تربيت و امنيت اخلاقي جامعه خانواده است، تصريح كرد: خانواده ها بايد جوانان خود را كنترل كرده و از آنان غافل نشوند.
رييس مركز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ كشور خاطرنشان كرد: كنترل خانواده ها در ابتداي امر بايد با ارتباط دوستانه انجام شده و پس از آن با آموزش مستمر همراه باشد.
وي در پايان يكي از عوامل آسيب هاي اجتماعي و مشكلات جامعه را ارتباط نداشتن خانواده ها با فرزندان و صحبت نكردن با آنها دانست و اظهار داشت: براي جلوگيري از ناهنجاري هايي چون مزاحمت هاي خياباني، جوانان بايد آموزش رفتارهاي مناسب اجتماعي ببينند؛ چرا كه با آموزش صحيح كنترل جوانان امكانپذير است.
آسيب پذيري۱۱ ميليون واحد مسكوني در برابر زلزله
يك استاد دانشگاه گفت : بيش از ۱۱ ميليون واحد مسكوني كشور در برابر زلزله مقاوم نيستند.
جعفرقمي ديروز به ايرنا گفت: از اين تعداد واحدهاي مسكوني هفت ميليون در مناطق شهري و بقيه در روستاها واقع است .
رييس گروه دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد واحد نوشهر و چالوس اظهار داشت : جان حدود ۴۰ ميليون نفر در اين واحدهاي مسكوني در معرض خطر مي باشد.
وي گفت : مصالح بكار رفته در اين واحدها سنتي و از نوع خشت ، گل و آجر است .
وي ادامه داد: رعايت نكردن اصول مقاوم سازي موجب تخريب اين واحدهاي مسكوني در برابر زلزله مي شود.قمي گفت : در بيشتر ساخت و سازهاي مناطق روستايي به مقاوم سازي در واحدهاي مسكوني توجه نمي شود.وي خاطرنشان كرد: شدت تخريب زلزله در مناطق شيبدار و ناهموار بيش از ساير مناطق است .
ضريب امنيت جاده چالوس بسيار كم است
خبرگزاري فارس: رئيس گروه زمين شناسي مهندسي سازمان زمين شناسي و اكتشافات معدني كشور كه به همراه هياتي به منظور بازديد و تخمين ضريب اطمينان جاده چالوس بعد از زلزله كجور، به آنجا سفر كرده بود، گفت: جاده چالوس همچنان ناامن است و در نواحي مختلف آن امكان ريزش و سقوط سنگ وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از گروه خبري سازمان زمين شناسي، محمدجواد بلورچي افزود: بازگشايي جاده چالوس، اقدامي عجولانه بوده و اين محور از لحاظ زمين شناسي براي عبور و مرور مسافران ناامن است.
وي نسبت به خطر سقوط سنگ و ريزش كوه در نقاط مختلف جاده چالوس هشدار داد و تاكيد كرد : به علت وجود بلوكهاي آزاد سنگ در ارتفاعات اطراف اين جاده خطر ريزش كوه همچنان وجود دارد، زيرا باتوجه به زلزله اخير، شكافهاي بسياري در سنگها ايجاد شده كه در اثر آن، سنگها با كوچك ترين لرزه اي مي توانند به پايين سقوط كنند.
رئيس گروه زمين شناسي مهندسي سازمان زمين شناسي افزود: با توجه به نزديك شدن به فصل سرما و ريزش برف و باران در اين محور كوهستاني، درصد سقوط بلوكهاي آزاد افزايش خواهد يافت؛ چرا كه نفوذ آب به درون شكافهاي ايجاد شده در سنگها بويژه در اثر زمين لرزه اخير و انبساط و انقباض مولكولهاي آب در اثر تغييرات حرارتي، تعادل استاتيكي بلوكهاي رها شده را بر هم زده و احتمال سقوط آنها را دو چندان مي كند.
بلورچي در ادامه اين بازديد با اشاره به بهمن سنگي در ناحيه دريابك و سياه بيشه گفت: با توجه به پتانسيل جاده چالوس در اين زمينه، چنانچه زلزله اي به وقوع بپيوندد، با حركت توده بزرگ و عظيم سنگها در محدوده وسيعي از جاده، بهمن سنگي رخ مي دهد كه اين امر لزوم توجه به اين منطقه را دوچندان مي كند.
وي در خصوص پديده بهمن سنگي گفت : در اين پديده بلوكهاي سنگ و خاك موجود، بر اثر زمين لرزه در طول ۲ تا ۳ ثانيه حركت كرده و به پايين مي لغزند و ناحيه وسيعي را تحت تاثير فعاليت خود قرار مي دهد، لذا باتوجه به اين كه سن بهمن سنگي دريابك را نمي توان حدس زد؛ اما ابعاد آن و پتانسيل موجود در منطقه جاده چالوس را مي توان به راحتي تشخيص داد.
مددكاران سيار، در سطح شهر فعال مي شوند
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي، اعلام كرد: مددكاران سيار براي ارائه خدمات مورد نياز در سطح شهر فعاليت مي كنند.
حسن علم الهدا، معاون اجتماعي سازمان بهزيستي كشور، در گفت وگو با ايلنا گفت: شهرداري و سازمان بهزيستي، براي سامان دهي مددكاران سيار، با يكديگر همكاري دارند.
وي، در ادامه افزود: مددكاران سيار در ميني بوس هاي تعيين شده به كساني كه به خدمات اجتماعي و رواني نياز دارند، كمك مي كنند.
به گفته علم الهدا، طرح مددكاران سيار كشوري نبوده و در تمام كشور قابليت اجرا ندارد.وي، تصريح كرد: در حال حاضر با توجه به شرايط و آمادگي شهرهاي تهران و اصفهان اين طرح در اين دو استان اجرا مي شود.
علم الهدا يادآور شد: ميني بوس هاي مذكور به نام اورژانس هاي خدمات اجتماعي معروف هستند و افراد مددجو به آنها مراجعه مي كنند.
شرايط سخت زندگي براي۲ ميليون و ۵۰۰ هزار كودك در خانواده هاي معتاد
عضو هيات علمي دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي گفت : چنانچه تعداد كل معتادان ايراني را دو ميليون نفر محاسبه كنيم كه تنها ۷۰ درصد آنها متاهل باشند و فقط ۸۵ درصد آنها بيش از دو فرزند نداشته باشند ، بر اين اساس حدود ۲ ميليون و ۵۰۰ هزار كودك پدر معتاد در كشور شرايط سخت و دشواري را در محيط خانواده تجربه مي كنند .
دكتر حبيب آقابخشي با بيان اين مطلب به خبرگزاري مهر گفت : اين در حالي است كه بر اساس بررسي مشترك دفتر كنترل مواد مخدر سازمان ملل و سازمان بهزيستي بين سالهاي ۷۷-۷۸ حدود ۴/۹۳ درصد از معتادان ايراني را مردان متاهل در فاصله سني ۲۳ تا ۴۴ سال تشكيل مي دادند . وي به اضطراب و نگراني دائم حاكم بر فضاي خانواده هاي بدر معتاد و به خصوص بر روي فرزندان اشاره كرد و افزود : اعضاي خانواده همواره دچار بيم دستگيري پدر خانواده هستند، فرزندان هنگام مراجعه پدر به خانه به جاي اينكه او را با دست پر ببينند ، معمولا هنگام رفتن از منزل نظاره گر اين هستند كه چطور پدرشان با دست پر از خانه خارج مي شود تا وسيله اي را به پول تبديل كند.
اطلاعات از عوامل كليدي شكل گيري فرآيندهاي اجتماعي
دكتر علي خاكي صديق رييس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت :ارتباطات و فن آوري نوين اطلاعات از عوامل كليدي در تكوين ، شكل گيري و تجزيه و تحليل فرآيندهاي اجتماعي است .
به گزارش ديروز روابط عمومي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي ، وي كه به مناسبت راه اندازي پايگاه اطلاع رساني روابط عمومي اين دانشگاه سخن مي گفت ، افزود: پيچيدگي ابعاد وجودي انسان به خوبي در ارتباطات تبلور يافته و ضرورت آن براي رفع نيازهاي جدي جامعه بشري انكارناپذير است .وي اظهار داشت : در سايه ارتباطات و انتقال مفاهيم و يافته هاي بشري است كه مي توان با خلاقيت ها و نوآوري ها، افق هاي جديدي را در مسير تكامل و تعالي ، پيش روي جامعه بشري قرار داد.