تأليف: فيروزه نظري (بدري)/ مؤسسه انتشارات مدبر/ ۲۱۶ صفحه، رقعي/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ شمارگان، ۲۰۰۰ نسخه/ قيمت: ۱۵۰۰ تومان.
مجموعه «پس گردني هاي روزگار» شامل سيزده داستان كوتاه است كه به طنز نوشته شده است. طنز اين مجموعه داستان هاي كوتاه، خواننده را وادار به تفكر مي كند و حتي در كنار طنز داستان، خواننده را غمگين نيز مي سازد. همه داستان هاي اين مجموعه، واقعي است و در شهرستان بندرانزلي اتفاق افتاده است.
شناختنامه اكبر رادي
به كوشش: فرامرز طالبي/ نشر قطره/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۷۸۲ صفحه، وزيري/ با جلد سلفون/ ۵۵۰۰ تومان.
آثار اكبر رادي، با حدود پنجاه سال سابقه كار، خود نمادي از جريان نمايشنامه نويسي اصيل در ايران است. آثار او همانند آثار تمامي بزرگان هنر، با اوج و فرودهاي ويژه خود گنج نامه نمايشنامه نويسي دوران ماست.
مؤلف در بخشي از سرآغاز كتاب آورده است: «... در اين وجيزه در پي آن نيستيم كه به بررسي آثار اكبر رادي بپردازيم. قصد، اداي دين و ارج نهادن به نويسنده اي است كه با پنجاه سال عرق ريزي روح، حرمت انسان، حرمت قلم و حرمت آزادي را همواره پاس داشته است...»
افسون
تأليف: سيدمحمدرضا صفوي/ ناشر: ياس بنفش/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۱۳۰ صفحه، رقعي/ ۱۶۰۰ تومان
بعد از چندين روز بحث و مشاجره، بالاخره زهره پيروز مي شود و آقاي حامد مشكين با رضايت كامل تسليم نظريات همسرش شده و هنوز خورشيد بيرون نيامده، خبردار آماده حركت است. زهره با ظرف سپنج اطراف شوهرش را دود مي دهد...
داستان كتاب مربوط به شخصي است كه همه عمر خود را به آموزش و موعظه درستي و درستكاري گذرانده و ناگاه در مقابل آنچه برايش حادث شد، بهت زده باقي مانده بود.
چگونه مي توان از منافع سكوت، در برابريك قتل ناجوانمردانه و يك سرقت كلان طراحي شده بهره جست؟
بازگشت روح
نويسنده: كارول باومن/ ترجمه: سعيد خاكسار/ ناشر: موزون/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۳۴۴ صفحه، رقعي/ ۲۴۰۰ تومان
ناشر در مقدمه كتاب آورده است: در اين كتاب نويسنده تلاش كرده، تا مسئله تناسخ يا بازگشت روح انسان در قالب يك نوزاد را با ذكر برخي شواهد به اثبات رساند. اگر چه مطالب اين كتاب مي تواند جالب و خواندني باشد، اما از نظر ما و فرهنگ دين باوري ما نمي تواند مقرون به واقعيت باشد ... آنچه نويسنده به عنوان تناسخ _ و يا رجعت _ مطرح كرده با باورها و دلايل عقلي فلسفه هاي الهي _ و حتي مادي _ منافات دارد. هر چند در اديان آسماني رجعت به گونه اي پذيرفته شده است، اما تناسخ يا رجعت روح در قالب يك انسان ديگر هرگز مورد تأييد نبوده است.