مديركل مركز فناوري پست:
پست اينترنتي راه اندازي مي شود
موج: پست تركيبي يا اينترنتي متشكل از كارهاي الكترونيكي و پستي است كه به زودي در شركت پست راه اندازي خواهد شد.
ناصر محمدي كرتلاني، مديركل مركز فناوري و مجري طرح بهينه سازي و ارتقاء فناوري عمليات پستي، با بيان اين مطالب گفت: پست تركيبي اين امكان را براي اشخاصي كه مي خواهند در كمترين زمان، پيام يا تصويري را براي شخصي كه مجهز به دستگاه فاكس و كامپيوتر نيست بفرستند، فراهم مي كند.
وي افزود: در پست تركيبي متقاضيان مي توانند با خريد كارت اعتباري (مربوط به شركت پست) پيام يا تصوير خود را با مراجعه به مراكز پستي از طريق اينترنت بفرستند كه اين پيام يا تصوير ارسال شده در مقصد خود، در كمتر از دو ساعت توسط نامه رسان به نشاني گيرنده ارسال مي شود.
محمدي كرتلاني با بيان اينكه در ۱۱ استان كشور تجهيزات نرم افزاري و سخت افزاري طرح پست تركيبي نصب شده است از افتتاح آن حداكثر تا بهمن ماه سال جاري خبر داد.
وي در باره هزينه اجراي اين طرح گفت: براي اين طرح به دليل اينكه يكسري وسايل را از قبل تهيه كرده بوديم تاكنون ۴۰۰ ميليون تومان اعتبار تخصيص يافته است.
مديركل فناوري شركت پست مهم ترين مشكل در مسير اجرايي طرح هاي جديد شركت پست را ميزان تعرفه هاي پروژه ها دانست و خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه نحوه استفاده مردم و كارهاي آنها متفاوت است بايد براي هر كار مجزا تعرفه اي جداگانه تعيين شود كه همين تعدد تعرفه ها و تعيين نرخ براي آنها از بزرگترين مشكلات پيش روي طرح هاي شركت پست است.
بيش از نيمي از دانشجويان پزشكي اروميه بااينترنت آشنا نيستند
سينا: بر اساس نتايج يك تحقيق مشخص شد كه ۴/۵۶ درصد از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي اروميه اصلاً با اينترنت كار نمي كنند و يا كار كردن با اينترنت را بلد نيستند.
در اين تحقيق همچنين معلوم شد كه اكثريت كاربران كامپيوتر و اينترنت را زنان با ۴/۵۴ درصد شامل مي شوند و ۳۱/۲۶ درصد از دانشجويان داراي كامپيوتر شخصي بودند.
نتايج اين پژوهش در خصوص آگاهي دانشجويان اين دانشكده(آگاهي از مزاياي اينترنت) حاكيست: ۰۸/۳۵ درصد از دانشجويان آگاهي ضعيف از اينترنت داشتند در حالي كه ۳۲/۲۶ درصد دانشجويان به طور متوسط ۶۰/۵۶ درصد از دانشجويان تاكنون اصلاً از اينترنت استفاده نكرده بودند و ۰۴/۱۴ درصد به طور متوسط و۴/۳۳درصد نيز زيادتر با اينترنت كار مي كرده اند.
۲۰/۳۷ درصد دانشجويان اصلاً علاقه اي به آموختن اينترنت و كامپيوتر نداشتند در حالي كه ۷۴/۴۰ درصد از دانشجويان به طور متوسط ۸۹/۳۸ درصد دانشجويان علاقه فوق العاده اي براي آموختن كامپيوتر و اينترنت داشتند.
همچنين ۵/۴۵ درصد دانشجويان امكانات ضعيف در رابطه با استفاده از اينترنت داشتند، ۰۲/۳۰درصد از امكانات اينترنتي متوسط و ۵/۳۱ درصد امكانات خوبي در رابطه با استفاده از اينترنت در خارج از محل دانشگاه داشتند.بر اساس تحقيقات صورت گرفته ديگري آمار حاكي است كه از جمعيت ۵/۲ ميليون نفري استان آذربايجان غربي فقط ۲ دهم درصد يعني ۵ هزار نفر از اينترنت استفاده مي كنند.