افزايش فروش آن لاين موسيقي
موج: با ادامه روند رو به رشد فروش موسيقي هاي آن لاين در آمريكا، هم اكنون بيش از ۴۰ درصد از كل فروش موسيقي در دنيا به اين كشور تعلق دارد.
با وجود اين كه در ساير نقاط جهان مانند اروپا ۶ درصد و استراليا ۷/۷ درصد فروش اين گونه موسيقي ها كاهش يافته است، در ۶ ماهه ابتدايي سال جاري فروش موسيقي در آمريكا ۹/۳ درصد رشد داشته در حالي كه در مدت مشابه سال قبل اين رقم ۱۲ درصد كاهش يافته بود.
انتظار مي رود فروش موسيقي و فيلم هاي دي وي دي بار ديگر تا ۲۰ درصد رشد يابد و با ادامه اين روند ضررهاي صنايع موسيقي اين كشور جبران شود .دو دليل مهم براي افزايش فروش موسيقي ها ارائه شده است، يكي كاهش قيمت CDها و ديگري مبارزه شديد با متخلفان قانوني كپي رايت است.
كاهش بهاي نمايشگرهاي LCD
موج: بهاي صفحات نمايشگرهاي LCD به پايين ترين سطح خود از سال ۲۰۰۱ رسيد.
بر اساس گزارش AU ، سومين سازنده بزرگ صفحات نمايش تخت بعد از سامسونگ و LG/Philips كره جنوبي، قيمت صفحات LCD از سال ۲۰۰۱ به شدت كاهش يافته است ولي انتظار مي رود با به كارگيري اين صفحات توسط شركت هاي كامپيوتري بزرگي مانند Dell و افزايش تقاضا، ميزان فروش مانيتورهاي LCD افزايش يابد.تحليل گران ميزان رشد تقاضا را از ۲۸/۱ ميليون واحد تا ۵/۱ ميليون واحد براي صفحات تخت در اندازه بزرگ پيش بيني مي كنند.با توجه به ابداعات اخير در زمينه صفحات نمايش تخت انتظار مي رود قيمت اين محصولات در سپتامبر و اكتبر(مهر و آبان) تثبيت شود و قيمت صفحات LCD به كار گرفته شده در كامپيوتر هاي لب تاب در مقايسه با صفحات مانيتور LCD به ثبات قيمت بهتري برسد.در اين راستا شركت LG/Philips به واسطه كاهش تقاضا در محصولات LCD جهت تلويزيون ها، توليد ششمين نسل اين محصولات را در كارخانه اي در كره جنوبي كه به توليد اين صفحات براي تلويزيون ها پرداخت جايگزين توليد صفحات LCD براي مانيتورهاي كامپيوترها كرد.
آموزش ۷۵ هزار مربي حوزه IT در پاكستان
ايسنا: اينتل كمپاني مشهور سازنده مغز رايانه اي، ۷۵ هزار مربي و ۳ ميليون و ۷۵ هزار دانشجو را طي چند سال گذشته در حوزه فناوري اطلاعات در پاكستان آموزش داده است.
به گزارش روزنامه ديلي تايمز، اين كمپاني همچنين مجموعه اي از برنامه هاي جهاني را راه اندازي كرده است كه هدف از آن تربيت مربياني براي افزايش يادگيري كارآموز از طريق كاربرد فناوري در ساختار اين برنامه هاست.
يك كارگاه دو روزه نيز كه از سوي اين كمپاني سازماندهي شده است كه به شركت كنندگان اطلاعاتي درباره پروژه ها و فعاليت هاي گسترده جهاني IT در حوزه توسعه منابع انساني در پاكستان ارايه مي دهد.
مدير نمايندگي اينتل در پاكستان در بيانيه اي در اين رابطه خاطرنشان كرد: ما با اختصاص حدود يكصد ميليون دلار به بخش آموزش بيش از ۷۵ هزار مربي در اين كشور تعليم داده ايم. ما به خودمان به دليل ارايه اين خدمات گسترده افتخار مي كنيم.
مطالعات اين كمپاني نشان داد كه ۸۰ درصد از استادان هنري و علمي اين كشور در نظر دارند در روش تدريسي خود از فناوري استفاده كنند.
وي افزود: برنامه هاي ما با بهبود علوم، رياضيات، مهندسي و آموزش فناوري در رفع نيازهاي دانشجويان و جوامع كمك موثري محسوب مي شوند. اين كمپاني همچنين در نظر دارد كه برنامه هاي بيشتري را براي سال آينده در جهت آماده سازي مربيان و دانشجويان براي پاسخگويي به نيازهاي آينده راه اندازي كند.
سرويس جديد مخابرات
گروه دانش: با راه اندازي سيستم شبكه باهوش (IN) از قفل شدن و ترافيك شبكه تلفن ثابت جلوگيري مي شود.
مدير كل دفتر برنامه ريزي و كنترل پروژه هاي مخابرات با اعلام اين خبر گفت: طرح كلان پروژه شبكه IN يا شبكه باهوش شبكه تلفن ثابت تهيه شده و عمليات پياده سازي آن در حال انجام است. اين سيستم احتمالاً تا ۲ماه آينده در تهران و تا آخر سال در سراسر كشور راه اندازي مي شود.وي يادآور شد: مزيت راه اندازي اين سرويس بر روي تلفن ثابت بهبود ارتباط و جلوگيري از قفل شدن شبكه است، بدين ترتيب كه از ايجاد ترافيك روي شبكه تلفن ثابت جلوگيري شده و هنگام افزايش حجم مكالمات زياد تلفن آنها را روان مي كند. وي خاطرنشان كرد: سيستم مذكور در مراكز تلفني نصب مي شود، كه در حال حاضر در حال طراحي و خريد تجهيزات مورد نياز هستيم. اين تجهيزات تركيبي از مواد داخلي و تجهيزات خارجي است و جزو سرويس هاي جديد مخابراتي به شمار مي رود.
تأثير ICT بر مردم برونئي
ايسنا: تمايل به دسترسي و كسب دانش و مهارت در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات در ميان مردم برونئي طي بيش از دو دهه اخير افزايش يافته است.
به گزارش منابع اينترنتي، ظاهرا علت اين امر به دليل قرار گرفتن اين كشور در معرض پيشرفت فناوري است، در اين شرايط نقش مردم تنها به عنوان يك شنونده است اما فاقد حضور عملي كافي نخواهد بود. حاجي آونگ با دارو دين، رييس فعال كميسيون خدمات عمومي طي سخنراني خود در افتتاحيه بيتكس هفتگي ۲۰۰۴ در اين خصوص خاطرنشان كرد: مردم برونئي بايد نقش مهمي در توسعه ICT ايفا كنند كه اين امر بخشي از يك عنصر داخلي در حوزه گسترش ICT محسوب مي شود. وي در ادامه به دو نكته مهم مبني بر اين كه مردم برونئي به مصرف كنندگان فناوري تبديل مي شوند، چرا كه قدرت خريد كافي دارند و دوم اين كه آنها همزمان بايد كاربرد اين فناوري و دانش و مهارت لازم را به دست آورند، اشاره كرد.