دارو گران نمي شود
سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان و كميته قيمت گذاري ستاد كنترل قيمت ها، بر افزايش نيافتن قيمت كالا هاي اساسي و دارو در سال 84 تاكيد كردند.
به گزارش ايسنا، به دنبال افزايش قيمت خودسرانه برخي از اقلا م دارو در كشور، كميته قيمت گذاري ستاد بررسي و كنترل قيمت ها هر گونه افزايش خودسرانه قيمت دارو در سال 84 را غير قانوني دانست.
در پي مخالفت كميته قيمت گذاري با افزايش قيمت دارو در سال 84، تاكيد شده است تغييراتي كه در سال گذشته در خصوص استراتژي تعيين قيمت داروهاي انساني با تصويب ستاد كنترل قيمت ها صورت گرفته بود، بايد عينا همان تغييرات در سال 84 نيز اعمال شود.
با اتخاذ اين تصميم، دستور العمل اجرايي آن توسط سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليد كنندگان در تاريخ دوم ارديبهشت امسال به منظور اعمال اين تصميم به وزارت بهداشت ابلا غ شده است.
در ابلا غيه سازمان حمايت بر غير قانوني بودن هر گونه افزايش قيمت در اقلا م دارويي كشور تاكيد شده است.
به گفته پرويز منصور خاكي، معاون سازمان حمايت از مصرف كنندگان و توليدكنندگان در راستاي عمل به طرح تثبيت قيمت ها در مجلس شوراي اسلا مي در سال 84، قيمت اقلا م دارويي و كالا هاي اساسي ثابت نگه داشته مي شوند و در قيمت مصرف كننده دارو، هيچ افزايشي را نخواهيم داشت.
او مي گويد: طرح تعرفه هاي دارويي نيز هيچ تغيير نمي يابد.
وي احتمال حذف يارانه كالا هاي اساسي از ليست يارانه اي وزارت بازرگاني را رد كرد و از ادامه روند اختصاص يارانه به كالا هاي اساسي در سال 84 خبر داد.
۲۰ دستگاه اتوبوس براي فرودگاه امام (ره)
فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) در جنوب تهران كه امروز به بهره برداري مي رسد جا به جايي مسافران آن را اتوبوس هاي شركت سير و سفر از طريق خط ويژه اتوبوسراني از توقفگاه بيهقي به فروگاه امام انجام مي دهند.
۲۰ دستگاه اتوبوس سير و سفر ويژه به همراه يكصد دستگاه تاكسي سمند كرم رنگ، از امروز ، مسافران فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) را از پاركينگ بيهقي به سمت فرودگاه و بالعكس جا به جا خواهند كرد.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران كه صبح امروز در مراسم افتتاح خط ويژه اتوبوس از بيهقي به فرودگاه امام با خبرنگاران صحبت مي كرد، در اين باره مي گويد: اين تعداد خودرو در مرحله نخست وارد شبكه حمل و نقل به فرودگاه امام شده اند و در آينده توسعه خواهند يافت.
به گفته حميد بهبهاني، شركت سير و سفر كه عهده دار جا به جايي مسافران اين فرودگاه شده است، به زودي در 4 مسير ميرداماد، تهرانپارس، پونك و فرودگاه مهرآباد مسافران را به فرودگاه بين المللي امام (ره) انتقال خواهد داد.
بر اساس اعلا م وزارت راه و ترابري، در هفته اول راه اندازي اين فرودگاه، روزانه 20 پرواز خارجي انجام خواهد شد كه در ابتدا پروازهاي كشورهاي حوزه خليج فارس به اين فرودگاه منتقل مي شود و به تدريج تمام پروازهاي بين المللي فرودگاه مهرآباد تهران به فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) منتقل خواهد شد.
شركت فرودگاه هاي كشور به جز شركت هواپيمايي جمهوري اسلا مي ايران كه به طور مستقل در فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) خدمات كترينگ و جا به جايي ارايه مي كند، به همراه يك شركت ديگر با سهامداري ساير شركت هاي هواپيمايي داخلي خدمات فرودگاهي در اين فرودگاه ارايه خواهند كرد.
افزايش تعرفه بيمه رانندگان متخلف
هيات وزيران، شوراي عالي بيمه را مكلف كرد نسبت به افزايش تعرفه هاي بيمه رانندگان متخلف اقدام كند.
اين اقدام به منظور، كاهش تخلفات منجر به تصادفات صورت مي گيرد. مقرر است شوراي عالي بيمه مكانيزمي را جهت جريمه رانندگان متخلف و تشويق رانندگاني كه در طول يك سال تصادفي نداشته اند، پيش بيني كند.
اين اقدام سبب مي شود تعرفه بيمه خودروهاي فرسوده و غير فني بيشتر از خودروهاي استاندارد شود.
بررسي ها نشان مي دهد بخش عمده اي از تصادفات به دليل تردد خودروهاي فرسوده در كشور رخ مي دهد چرا كه وضعيت موتور اين خودروها مناسب نبوده و مشكلا تي را به هنگام بروز سانحه ايجاد مي كند.
آمار تصادفات در ايران نسبت به ساير كشورهاي جهاني بسيار بالا ست. نامناسب بودن وضعيت جاده ها، نامناسب بودن شرايط فني خودرو و عدم رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي از علل مهم وقوع تصادفات است.
هيات وزيران مقرر كرده است به منظور كاهش تراكم ترافيك ناشي از تصادفات خسارتي، شوراي عالي بيمه نسبت به افزايش مبلغ خسارت ناشي از تصادفات بدون ارايه گزارش پليس تا مبلغ يك ميليون و 500 هزار ريال اقدام نمايد. كارشناسان معتقدند اتخاذ چنين تدابيري سبب حذف خودروهاي فرسوده و غير فني خواهد شد.