مديريت رفتار سازماني
تأليف: فرزاد فخيمي/ناشر: هستان/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۵۲۹ صفحه، وزيري/ ۵۰۰۰ تومان.
به گفته دكتر فخيمي، كتاب حاضر نگاهي توصيفي- تحقيقي- پديدارشناختي (فنومولوژيك) به رفتار سازماني و نحوه مديريت آن است. اين تحقيق در جهت كشف رفتار صحيح و مناسب از رفتار نامناسب نيست. زيرا هر نوع رفتاري را برخاسته از نيازهايي مي داند كه ريشه در شخصيت فرد دارد، بلكه تلاش در دستيابي به مديريت رفتار سازماني معتبر و اطمينان آور را مد نظر داشته است، اين كتاب شامل دوازده بخش و ۴۵ فصل است.اين تأليف با مقدمه اي مبسوط و جامع در توضيح و تشريح جايگاه و نقش علوم رفتاري در سازمان آغاز شده است كه به گفته مؤلف هدف از اين كار، شفاف و روشن كردن مطالب و خواننده را با واقعيت هاي مرتبط با رفتار سازماني و لزوم مديريت آگاهانه آن بيشتر آشنا كردن و او را با ارائه تعريفي كوتاه و مختصر در وادي ابهامات رها نكرده بوده است.
اولين آژانس كارآگاهي زنان
نويسنده: الكساندر مك كال اسميت/ مترجم: گودرز جوادي زاده/ ناشر: كتاب سراي نيك/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۲۵۵ صفحه، رقعي/ ۲۵۰۰ تومان.
كتاب حاضر يك داستان انگليسي است كه تصويري زيبا و جذاب از دنياي بي رحم ترسيم مي كند.
بنيادهاي نثر معاصر فارسي
مؤلف: حسينعلي قبادي/ ناشر: پژوهشكده علوم انساني و اجتماعي جهاد دانشگاهي/ چاپ اول، ۱۳۸۳/۲۱۰ صفحه، رقعي/ ۱۵۵۰ تومان.
مؤلف در بخشي از مقدمه كتاب آورده است:
«.... پژوهش حاضر گرچه مدعي پاسخگويي به همه نيازها و خلأها در حوزه نثر معاصر نيست؛ اما وجه تمايز آن كوششي است كه براساس آن حتي المقدور به نحوي جامع تر و چند سويه همه عوامل، بنيان ها، مجاري و چگونگي تكون و تحول، زمينه ها، بسترها و قالب هاي ادبيات منثور جديد فارسي دريافته و بريافته و به چنگ الفاظ سپرده شود تا با اين سازوكار چنگ نثر شناسي معاصر بهتر به صدا درآيد؛ به دليل التزام به همين هدف و مباني روش تحقيق، اين پژوهش بنيادهاي نثر فارسي ناميده شده است. مقصود از اين كار تعميق محدوده تحقيق در دوره اي است كه اساس و نثر فارسي در آن شكل مي گيرد؛ يعني دوره پيش از مشروطيت كه از آن به عنوان عصر جديد نام برده مي شود و دنباله آن، يعني عهد مشروطيت.وجه تمايز و تشخص اين پژوهش، كوشش براي شناخت، صورت بندي، نظم بخشي و معرفي اشكال، شگردها و شيوه هاي منثور ادبي پس از ادبيات كلاسيك و رسميت بخشيدن به برخي از آنها به عنوان« قالب »ادبي منثور است؛ از جمله سفرنامه نويسي به عنوان قالب رايج و پراستقبال اين دوره، كتابچه و رساله نويسي، مقاله نويسي و صورت هاي تتبعي جديد، مطبوعات ادبي و انواع ادبي ديگري از قبيل رمان.وجه ديگر نوآوري اين تحقيق پرداختن به تعامل ميان قالب هاي ادبي است كه به تفصيل درباره آن تحقيق و تدقيق شده است؛ از جمله تبيين نقش سفرنامه ها در پيدايش رمان و تحول و دگرديسي قالب هاي داستاني رايج به رمان هاي جديد و نيز تأثير آنها در انتقال«نمايش» با مفهوم جديد آن در عرصه ادبيات فارسي، در اين فرايند سير تعاملي ترجمه ها نيز بازگو شده است.
فيله ماهي (هنر تغيير كردن)
مؤلف: استفان سي، لاندين/ مترجم: نيلوفر محمودي/ ناشر: جيحون/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۱۰۲ صفحه، رقعي/ ۱۰۰۰ تومان.
رفتار شناسي جوان در دهه هاي سوم و چهارم انقلاب اسلامي
مؤلف: مرتضي منطقي/ ناشر: پژوهشكده علوم انساني و اجتماعي جهاد دانشگاهي/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۱۸۶ صفحه، رقعي/ ۱۹۰۰ تومان.
كتاب حاضر كه مطالعه اي مبتني بر آينده شناسي به شمار مي رود و از اين رو به دهه هاي سوم و چهارم انقلاب اسلامي نظر دارد. اين كتاب در چهار فصل با عناوين« مسئله جواني در جهان حاضر و ايران »،«چالش بين نسلي »،«روان شناسي اجتماعي نسل سوم انقلاب »و« چه بايد كرد»، تأليف شده است.
ايران و خليج فارس
مؤلف: جان اف. ستانديش/ مترجم: عبدالرضا سالار بهزادي/ ناشر: ني/ چاپ اول / ۴۱۱ صفحه / ۳۰۰۰ تومان.
«ايران و خليج فارس» ، كه نخستين بار در سال ۱۹۹۸ در انگلستان منتشر شد، به تعبيري مهم ترين اثر جان ف. ستانديش است كه خود قبل از انتشار آن وفات يافت.
«ستانديش» از اعضاي انجمن سلطنتي، جغرافيايي بريتانيا و از متخصصان مسايل ايران و خليج فارس به شمار مي رفت. كتاب حاضر جنبه هاي تاريخي، جغرافيايي و فرهنگي ايران را از قديم ترين ايام مورد بحث قرار داده و با نزديك ساختن اين سه رشته بحث به يكديگر، با تفصيل بيشتري به مسايل مربوط به قرون هجدهم و نوزدهم و سرانجام بيستم مي پردازد، و مسايل مرتبط با سياست بريتانيا در خليج فارس و دعاوي متقابل ايران و بريتانيا را در آن آبراه مهم بين المللي، عمدتاً با استناد به مأخذ رسمي بريتانيايي بررسي مي كند. اهميت اين كتاب در شرح دعاوي بريتانيا و نقطه نظرات آن دولت در مورد مسايل مورد اختلاف با ايران در اين منطقه است و از اين نظر و نيز آشنايي با پيش زمينه هاي سياست هاي استعماري بريتانيا در اين منطقه كتابي روشنگر است.
جاروبكهاي كربني و ماشين هاي الكتريكي
مؤلف: هانتر براون/ مترجم: واحد تحقيق و توسعه شركت هاي ذغال هاي صنعتي كاوه/ ناشر: گردون سپهر (شركت هاي ذغال هاي صنعتي كاوه)/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۲۹۶صفحه، وزيري/ ۴۰۰۰ تومان.
آشنايي با فاركس
تأليف: سعيد دليلي- سعيدعرب/ ناشر: مؤلف/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۴۷ صفحه/۷۵۰ تومان.
صوفي دجال فعل
مؤلف: محمدرضا پونكي/ ناشر: بهار سبز/ چاپ اول، ۱۳۸۳/ ۲۰۹ صفحه، وزيري/ ۱۷۰۰ تومان.