|
|
|
|
|
|
|
|
الماس ها ابدي اند
جايزه الماس داوينچي، تنها يكي از جايزه هايي بوده كه در طول اين سال ها خلعتبري براي فعاليت هاي انتشاراتي اش دريافت كرده است
سعيده امين
يك جايزه واقعي؛ چيزي شبيه به الماس ، يك الماس منحصر به فرد دست ساز و زير آن يك لوح كه شماره دارد. نام الماس داوينچي را روي آن گذاشته اند و قرار است به عنوان جايزه از سوي مركز جهاني تذكره نويسي به خانم فريده خلعتبري مدير انتشارات شباويز اهدا شود: كدكتر خلعتبري گرامي: دليل وجودي مركز جهاني تذكره نويسي، كشف،شناسايي، اعلام عمومي و پاداش دادن به افرادي است كه از توانايي و تخصص ويژه اي برخوردار هستند. خرسندم كه بگويم، در مورد شما هيچ يك از اين اقدامات لازم نبوده است و ما صرفا به روشي انحصاري در برابر يكي از درخشان ترين ستارگان آسمان خود، سرتعظيم فرود آورد ه ايم. هيات داوران مركز جهاني تذكره نويسي افتخار دارد به شما، يكي از سروران مورد احترام و اعتماد اين مركز، الماس داوينچي گرانبها و زيبا را پيشكش كنند. اطمينان داريم اين الماس را با همان فروتني هميشگي كه به آن شناخته شده ايد دريافت خواهيدكرد.
نيكلاس اس. لاو
مديرعامل مركز جهاني تذكره نويسي
جوايز نخستين
در آن طرف پارتيشن، زني بلند قامت روي رايانه اي تاشده، با طراح و گرافيستش بر سر طراحي يك پوستر با طرح يك جغد چانه مي زند. از طرز سخن گفتنش پيداست كه مدير نشر شباويز بايد زن مقتدري باشد. از خودم مي پرسم كه چرا جغد؟ چند دقيقه بعد زني با صورتي ريز نقش، عينكي بزرگ و صورتي روشن وخندان روبه رويم نشسته است، مي گويد:كجغد يعني شباويز و شباويز يعني مرغ حق يادم مي آيد كه در افسانه هاي ادبيات فارسي، شباويز نام دختر جمشيد شاه است كه به شكل شباويز درآمده و نگهبان كشاورزي و كشت وكار است. شباويز سنبل عقل و دانايي و حق گويي نيز هست. 22سال قبل شباويز متولد شد. خانم خلعتبري بعداز گرفتن دكتراي ماليه بين الملل، فوق ليسانس تجارت بازرگاني، فوق ليسانس مديريت صنعتي و گذراندن يك دوره تحقيقي بازارپول و سرمايه در سوئيس، نهايتا به عنوان ناشر در كشور مشغول به كار شد. خودش مي گويد: كجايزه الماس داوينچي مهمترين جايزه زندگي اش نيست. او جوايز بسياري را در طول چند سال گرفته كه ارزش معنوي زيادي داشته، بويژه اينكه برخي از آنها براي اولين بار در حوزه فرهنگ به كسي داده شده است .الماس داوينچي هم يكي از آنهاست. جايزه اي است كه به ياد داوينچي، نابغه بزرگ جهان داده شده است.
خلعتبري قرار است كه در سال 2006 در سي و دومين كنگره دانش، فرهنگ و هنر كه در هونولولو مركز هاوايي آمريكا برگزار خواهد شد، اين جايزه را از دستان نيكلاس اس. لاو بگيرد. البته مهمترين جايزه مدير نشر شباويز مربوط به سال 2004 است. كدر اين سال من لوح كافق هاي تازه را كه متعلق به بولونياي ايتاليا و مهمترين جايزه دنياست و در حوزه نشر هرگز به كسي داده نشده بود را دريافت كردم. هيات داوران در هنگام اهداي اين جايزه اعلام كرد كه به دليل خدمت استثنايي كه نشر شباويز در حوزه كتاب كودك و نوجوان كرده و نقش استثنايي آن در ارتقاي فرهنگ كتاب كودك ونوجوان، اين جايزه به مدير نشر شباويز اهدا مي شود.مدال طلاي ككارسالارجهاني بازهم براي اولين بار در حوزه نشر به خلعتبري اهدا شد كه دولت انگلستان سال 2005برگزار كننده اين كنگره بود.
ركورد بي سابقه
دو هفته قبل بود كه به قول خودش جالب ترين و عجيب ترين موفقيت نشر شباويز در عرصه بين المللي در بلگراد شكل گرفت: كاز 52 تصويرگر نشر شباويز، 260 تصوير به چهل و سومين دوره نمايشگاه تصويرگري كودك فرستادم كه طي اعلام نتايج داوري، هر 260 تصوير برگزيده شده و از هر 52 تصويرگر، چند تصوير در كاتالوگ اصلي نمايشگاه به چاپ رسيده است. اين رقم در دنيا ركورد شكسته است و در تاريخ، برگزيده شدن اين تعداد تصوير از يك كشور كاملا بي سابقه است. اما ويژگي كار شباويز به اينجا ختم نمي شود. همزمان با نمايشگاه بلگراد، نمايشگاه تصويرگري پرتغال نيز نتايج را اعلام كرد كه طي آن، سه تصويرگر ايراني نيز مقام آوردند و طرح آنان در كاتالوگ جهاني به ثبت رسيد. در همين روزها نيز قرار است كه تصويرگران شباويز به نمايشگاه كسارمده ايتاليا و نمايشگاهكبراتيسلاو جمهوري صربستان راه پيدا كنند.
كتابخانه ديجيتال
شباويز به شكل يك كشور فرهنگي درآمده است، اين نشر، عنوان صدويكمين كشور دنيا در كتابخانه ديجيتال بين المللي كودكان را به خود گرفته است. اين كتابخانه توسط دانشگاه مريلند آمريكا راه اندازي شده و 100 كشور دنيا در آن عضو هستند كه هر كدام، 100عنوان كتاب به زبان اصلي را در آن وارد كرده اند. سايت
www.icdlbook.org يكي از معتبرترين كتابخانه هاي ديجيتال دنياست. شباويز به معرفي 100 عنوان كتاب به عنوان يك كشور فرهنگي، نام صدويكمين كشور دنيا را به خود گرفته است. خلعتبري مي گويد: ترجمه و تصوير كتاب هاي ايراني هم اكنون به عنوان كتاب درسي در اختيار بچه هاي چيني، تايلندي و مالزي قرارگرفته است. اما اي كاش بچه هاي ايراني هم بتوانند با تصاوير جذاب و جديد به يادگيري ادبيات بپردازند. شباويز يكي از معدود ناشراني است كه فرهنگ مكتوب ايراني را به دنيا معرفي كرد. با درخشش در نمايشگاه هاي دنيا، كتاب و تصوير ايراني به عنوان زيباترين كارها به دنيا عرضه شد. كرواسي يك كشور صاحب سبك در هنر است و هميشه ايران جزو اولين كشورهايي است كه جزو اولين مدعوين قرار مي گيرد.
ناشران مسلمان در فرانكفورت
نمايشگاه كتاب فرانكفورت، نمايشگاه ناشران مسلمان است. 100 ناشر از 10 كشور مسلمان دنيا در اين نمايشگاه محصولات فرهنگي خود را به نمايش مي گذارند. خلعتبري به عنوان يكي از ناشران حاضر در اين نمايشگاه مي گويد:كشناخت جايگاه ناشران اسلامي و فرهنگ اسلامي كتاب از اهداف اين نمايشگاه است. نشر شباويز به عنوان يكي از ناشران فعال، همواره در اين نمايشگاه شركت مي كند.
|
|
|
كالي شباويز سفيد
يك جفت چشم سياه وسط يك توده پرسفيد خيلي شبيه به جغد (شباويز) نقش بسته روي پوستر بي صدا آنقدر نگاهم كرد تا اينكه متوجه جغد سفيد رنگ (كالي) خانم خلعتبري شدم. كالي ساكت و بي صدا درون كنده درختي كه در داخل يك قفس آهني جاسازي شده بود، يكي در ميان پلك مي زد. به گفته خانم خلعتبري كالي شب ها آواز شگفت انگيزش را سر مي داد. گاهي در قفس روي كالي باز مي شد تا فكر نكند كه در قفس محبوس است، اما كالي خيلي دوست ندارد كه جايش را ترك كند. كالي سفيد رنگ فقط 12 سال دارد و تصويرش به عنوان نماد انتشارات شباويز در تمامي پوسترها و آرم ها نقش بسته است.
|
|
|
فرهنگسراها
خانه فرهنگ شيخ هادي: بد نيست سري به خانه فرهنگ شيخ هادي زده و از نمايشگاه گرافيك ديدن كنيد. اين نمايشگاه شامل 65 اثر نقاشي، تصويرسازي، طراحي پارچه و پوستر هنرجويان هنرستان عروه الوثقي، امروز از ساعت 9 الي 12 و از ساعت 15 الي 19 در اين مركز واقع در خيابان ولي عصر (عج)، نرسيده به جمهوري، كوچه وزيري، كوچه شهيد سخنور برپا مي شود. علاقه مندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن هاي۸ – 66498587 تماس حاصل فرمايند.
فرهنگسراي اقوام: اگر به آشنايي به آئين هاي قومي و فرهنگي عاميانه، ضرب المثل ها و ادبيات داستاني اقوام علاقه مند هستيد، حتما با فرهنگسراي اقوام تماس بگيريد. همايش لهجه ها و گويش هاي محلي روز پنج شنبه، هفدهم شهريور ماه ساعت 17 با حضور استادان مجرب دانشگاه و سخنراني دكتر فرهنگ جهانبخش برگزار مي شود. همچنين به منظور شكوفايي خلاقيت نوجوانان و جوانان، كارگاه خلاقيت ذهن در اين فرهنگسرا برگزار مي شود. اين كارگاه نيز روز سه شنبه، پانزدهم شهريور ماه ساعت 9 صبح با حضور كارشناسان برگزار مي شود. علاقه مندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 66237470 تماس بگيرند.
فرهنگسراي دانشجو: نمايشگاه گروهي نقاشي آبرنگ در فرهنگسراي دانشجو برگزار مي شود.فاطمه گوهريان، رحمان منفردپور و سوده ذاكر تا 17 شهريور با تعداد 30 اثر و موضوع طبيعت، پذيراي بازديد علاقه مندان در نگارخانه شفق هستند.علاقه مندان جهت بازديد مي توانند از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 19 به نشاني: خيابان سيدجمال الدين اسدآبادي، خيابان 21، پارك شفق، فرهنگسراي دانشجو مراجعه كنند. تلفن: 88554016
كتابخانه علامه جعفري: به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) مسابقه كتابخواني با عنوان علمدار كربلا در كتابخانه علامه جعفري برگزار مي شود. اين مسابقه 16 الي 24 شهريور ماه برگزار مي شود و به نفرات برتر، جوايز نفيسي اهدا خواهد شد. علاقه مندان براي دريافت كتاب و سئوالات مي توانند به نشاني: بلوار آيت الله كاشاني، خيابان حسن آباد، كوچه چهارم مراجعه كنند.
سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران: پنجمين جشنواره سراسري شعر جوان – شب هاي
شهريور – همزمان با روز جوان و در آستانه روز شعر، در هفته پاياني شهريور برگزار مي شود. عبدالجبار كاكايي، دبير پنجمين جشنواره سراسري شب هاي شهريور، با بيان اين مطلب از حضور صدها نفر از شاعران جوان كشور در اين جشنواره خبر داد. وي گفت: به رغم تاخير در اعلام فراخوان جشنواره طي چند روز، بيش از 200 نفر از شاعران جوان از اقصي نقاط كشور آثار خود را به دبيرخانه ارسال كردند و پيش بيني مي كنيم كه تعداد شركت كنندگان از يكهزار نفر و شمار آثار از 3 هزار اثر بگذرد.
|
|
|
ذهن زيبا
وسيله فرمانروايي زياد، داشتن حوصله است.
حضرت محمد (ص)
شكست ها،پله هاي نردبان موفقيت است.كسي كه از اولين شكست مايوس مي شود لياقت توفيق ندارد .
حضرت علي (ع)
با راستي در اعمال، خود را براي خداي عزوجل بياراي.
امام محمد باقر (ع)
|
|
|
شبكه
امروز و فردا خبري از پخش مستقيم فوتبال هاي اروپايي نيست و مسابقات ليگ هاي آلمان و ايتاليا و اسپانيا و انگليس تعطيل است. به خاطر همين سريال كهنرنمايي هاي علي كريمي و دوستان را با يك فاصله 7 روزه از هفته بعد دنبال كنيد.
چند هفته اي مي شود كه شبكه 2 هر شب راس ساعت 10 سريال طنزي به نام كبله آقاي وزير را پخش مي كند. اين سريال قديمي كه محصول شبكه بي.بي.سي است يكي از پر طرفدارترين برنامه هاي اين شبكه بوده و در بين سالهاي 1980 تا 1988 براي انگليسي ها پخش مي شده و به نوعي هجويه اي ا ست بر روابط آدم هاي سياسي در كانون قدرت بريتانيا. در سايت اين برنامه نقل قولي از مارگارت تاچر، نخست وزير سابق انگليس و از طرفداران اين سريال آمده كه مي گويد: بعضي از لحظات سريال، كاملا مشابه اتفاقاتي است كه در راهروهاي قدرت رخ مي دهد.
پيشنهاد مي كنم شب ها ساعت 10، اين مجموعه جذاب را از دست ندهيد چون شنيده مي شود كه تنها 35 قسمت آن براي پخش حاضر شده و با توجه به اينكه هرشب هم پخش مي شود (البته به جز سه شنبه ها و پنج شنبه ها) چيز زيادي به پايانش نمانده.
اگر هم از طرفداران سريال هاي ايراني و البته سيروس مقدم هستيد كه امشب حسابي خوش به حالتان است، چون اين كارگردان چند هفته اي مي شود كه شنبه شب ها با دو سريال در خدمت شماست؛ اول ساعت 9 شب شبكه 3 را تماشا كنيد تا برايتان قسمت ديگري از سريال كريحانه را پخش كند و بعد هم با يك آنتراكت 10-15 دقيقه اي به سراغ شبكه يك برويد و قسمت تازه كمزرعه كوچك را تماشا كنيد. درضمن برايتان يك خبر خوشحال كننده ديگر هم دارم و آن هم اين است كه جناب مقدم در حال فيلمبرداري يك سريال ديگر هستند تا پس از پايان اين مجموعه ها، غيبتشان طولاني نشود. فقط اي كاش آنقدر كه در ساختن مجموعه هاي مختلف به ريتم تند علاقه دارد، در روايت داستان هاي كليشه اي همين مجموعه ها هم، اندكي به ريتمش سرعت مي داد!
ساعت 15:10 هم شبكه يك تكرار مجموعه وكلا را كه ديشب پخش شده بود، روي آنتن مي برد و شبكه تهران هم، ساعت 19 مجموعه كمظنونين را نمايش مي دهد.
|
|
|
خواندني ها
عذاب وجدان (آلبادسس پدس، ترجمه بهمن فرزانه): عذاب وجدان در نگاه اول شايد يك داستان پيش پا افتاده و معمولي به نظر برسد و شبيه يكي از همين داستان هاي بازاري باشد كه درباره مثلث هاي عاشقانه و عشق هاي نافرجام نوشته مي شوند و به احتمال زياد در دوران نوجواني حداقل يكي از آنها را خوانده ايد، اما راستش را بخواهيد اين طوري نيست و عذاب وجدان با اينكه داستاني كليشه اي دارد اما شيوه اي كه نويسنده براي روايت داستان استفاده كرده و همزمان پيش بردن چند داستان موازي با استفاده از چند راوي و زاويه ديد مختلف، باعث شده تا كتاب از سطح يك داستان تجاري و معمولي فراتر رود.
آلبادسس پدس، نويسنده ايتاليايي كتاب، روايت داستان را برپايه نامه هايي گذاشته كه دو دوست با هم در مدت زماني طولاني رد و بدل مي كرده اند و در ميان آنها به يادداشت هاي يك خبرنگار گمنام يك روزنامه پرتيراژ هم سرك كشيده است. همين عامل و قدرت نويسنده در پرداخت شخصيت هاي اصلي و فرعي داستان و مرتبط كردن آنها با هم، باعث جذابيت كتاب شده كه به رغم حجم زيادش خواننده را پس نمي زند. ماجراي آن هم درباره كشمكش دروني و ذهني زني است كه از زندگي تكراري اش خسته شده و حالا اين فرصت را يافته تا زندگي اش را عوض كند.
ك... چند دقيقه پيش، همان صداي هميشگي. هر بار با شنيدن آن صدا قلبم فرو مي ريزد، درست مثل شبي كه از جزيره برگشته بوديم و من داشتم از ترس مي مردم كه مبادا متوجه شود كسي جلوي در ساختمان، در انتظار من است. با اين حال، وقتي تاكسي حركت كرد، هراسان شده بودم. همان طور كه ماتئو رفته رفته از من دور مي شد، من نيز حس مي كردم كه در صحبت كردن با گوليلمو نبايد شتابي نشان دهم... حس مي كردم كه بار ديگر آن عذاب وجدان نامعلوم و هميشگي دارد در قلبم جاي مي گيرد... (از متن كتاب)
كتاب را همچون ديگر آثاري كه از آلبادسس پدس به فارسي ترجمه شده، بهمن فرزانه ترجمه كرده و انتشارات ققنوس براي اولين بار آن را در سال 1380 چاپ كرده و در طول اين چند سال چند باري هم تجديد چاپ شده و به رغم حجم زيادش آنقدر جذابيت و كشش دارد كه بتواند خواننده را تا پايان با خود همراه كند. در واقع مي توان پدس را يكي از خوش شانس ترين نويسنده هاي خارجي دانست كه به لطف علاقه شخصي يك مترجم و محل زندگي او (بهمن فرزانه سالهاست در ايتاليا زندگي مي كند) اكثر آثارش، از داستان هاي بلند گرفته تا مجموعه داستان، به زبان فارسي ترجمه و منتشر شده است.
(انتشارات ققنوس / 503 صفحه / 2800 تومان)
|
|
|
در شهر
نگارخانه نقش فرهنگسراي طبيعت (اشراق):نمايشگاه نقاشي تحت عنوان كسياه قشنگ در نگارخانه نقش برگزار شده است.
در اين نمايشگاه، بيش از 40 اثر از آثار زهرا باقري با تكنيك سياه قلم تا تاريخ 15 شهريور ماه در معرض ديد عموم قرار خواهد گرفت. علاقه مندان مي توانند جهت بازديد از نمايشگاه مذكور، همه روزه از ساعت 9 الي 12 و 13 الي 20 به نشاني: فلكه دوم تهرانپارس، انتهاي خيابان جشنواره، فرهنگسراي طبيعت (اشراق) مراجعه كنند.
تلفن هاي تماس: 3-77324112
نگارخانه آبي: نمايشگاه و فروشگاه نقاشي رنگ روغن به نفع كودكان بي سرپرست در نگارخانه آبي فرهنگسراي سالمند برپاست.
در اين نمايشگاه تعداد 49 اثر نقاشي رنگ روغن از آثار استاد حسين اعظمي حصار با سبك رئال از طبيعت زيباي اطراف تهران و ساير چشم اندازهاي طبيعي كشورمان با تكنيك قلم مو و كاردك در معرض ديد علاقه مندان قرار گرفته است.در اين نمايشگاه، تابلوهاي نقاشي در معرض فروش گذاشته شده اند كه 40 درصد از مبالغ، صرف امور خيريه و كودكان بي سرپرست خواهد شد. نمايشگاه نقاشي رنگ روغن با هدف گسترش هنرهاي تجسمي و حمايت از هنرمندان و ارائه آثار هنري آنان از 8/6/84 لغايت 15/6/84 در نگارخانه آبي برگزار مي شود.
علاقه مندان مي توانند جهت بازديد، همه روزه از ساعت 9 الي 20 به نشاني: ميدان امام حسين(ع)، خيابان 17 شهريور، خيابان خشكبارچي، پارك خيام مراجعه يا با تلفن 33358688 تماس بگيرند.
فرهنگسراي بانو: كانون شطرنج فرهنگسراي بانو در راستاي برنامه هاي نهضت فرهنگي تابستان، اقدام به برگزاري دوره هاي آموزش شطرنج تحت نظر استاد مهران حق شناس (مربي درجه يك فدراسيون شطرنج) كرده است.
اين كلاس ها روزهاي يكشنبه و سه شنبه هر هفته تشكيل خواهد شد و هنرجويان پس از پشت سرگذاشتن آموزش هاي لازم، در مسابقه هاي دوره اي شطرنج فرهنگسراي بانو شركت خواهند كرد و سپس به فدراسيون شطرنج معرفي مي شوند.علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشاني: خيابان وليعصر(عج)، ضلع شمالي پارك ساعي، كوي ساعي، واحد آموزش فرهنگسراي بانو مراجعه يا با تلفن هاي 8-88786275 تماس حاصل كنند.
نگارخانه بانو: آثار زيباي لعيا كشاورز و سارا باقري با عنوان كقاصدك به صورت نمايشگاه گروهي، در اين نگارخانه برگزار مي شود.در اين نمايشگاه، 25 اثر نقاشي رنگ روغن به سبك انتزاعي و با موضوعات گل و مرغ مدرن، كلاژ روي شيشه و خورشيد به نمايش گذاشته شده است. علاقه مندان مي توانند تا 16 شهريور ماه از اين نمايشگاه بازديد كرده و براي اطلاعات بيشتر با شماره تلفن هاي 8-88786275 تماس گرفته يا به نشاني: خيابان وليعصر (عج)، ضلع شمالي پارك ساعي، كوي ساعي، فرهنگسراي بانو مراجعه كنند.
نگارخانه انديشه: آثار نقاشي احمد ميرزايي و چند هنرجو در نگارخانه انديشه به نمايش گذاشته شده است. اين نمايشگاه تا به حال در چندين مركز فرهنگي و هنري در معرض نمايش گذاشته شده و شامل آثاري به سبك سورئال و مدرن است.
علاقه مندان مي توانند امروز از ساعت 9 صبح الي 19 به نشاني: خيابان شريعتي، نرسيده به پل سيدخندان، پارك هلال احمر، فرهنگسراي مدرسه مراجعه يا با شماره تلفن هاي 5-88505513 تماس بگيرند.
شباويز: همزمان با برگزاري جشنواره بزرگ شباويز، مراسم بزرگداشتي براي احمدرضا احمدي، نويسنده پيشكسوت كودكان و شاعر برجسته كشور برگزار مي شود.در اين مراسم كه به پيشنهاد هيات داوران جشنواره برگزار مي شود، درباره آثار احمدرضا احمدي و تاثير وي در ادبيات كودكان و نوجوانان بحث خواهد شد.اين مراسم روز يكشنبه، 13 شهريور ماه از ساعت 16 در باشگاه هنرمندان و نويسندگان برگزار خواهد شد.
همچنين آثار سه تصويرگر كتاب كودك در پانزدهمين دوسالانه تصويرگري كتاب كودك پرتغال پذيرفته شد.
هدا حدادي، مرتضي زاهدي و فرشيد شفيعي، سه تصوير گر ايراني هستند كه به ترتيب براي تصوير گري كتاب هاي كغصه پرداز نوشته علي نامور، كببين، ببين اينطوري نوشته كامبيز كاكاوند و كتاب كپير جنگل ، نوشته فريده خلعتبري به اين جشنواره راه يافته اند.
اين نخستين بار است كه كتاب هاي كودك و نوجوان منتشره در ايران، موفق به شركت در اين جشنواره مي شوند. از كشورهاي آسيايي تنها ايران توانسته سه اثر به اين جشنواره بفرستد. در اين دوسالانه، آثاري از كشورهاي آلمان، فرانسه، اسپانيا، ايتاليا، مجارستان، بلژيك، ژاپن، اسلووني، اروگوئه، بريتانيا و كرواسي شركت دارند.
تالار وحدت: گروه نيريز به سرپرستي مليحه سعيدي، در ساعت 20 و 30 روزهاي 22 و 23 شهريورماه كنسرتي را در تالار وحدت برگزار مي كند.
اين كنسرت كه اختصاص به بزرگداشت زنده ياد احمد ستوده ، سازنده ساز قانون و همسر مليحه سعيدي دارد، نخستين اجراي رسمي از دو نوازي سازهاي قانون و پيانو به شمار مي آيد.
دراجراي گروه نيريز، مليحه سعيدي نوازنده قانون، سامان احتشامي نوازنده پيانو، عمران فروزش نوازنده تنبك، حسين عليشاپور و فاروق كسمايي آواز خوان و خانم اديبي شعرخوان هستند.
در كنسرت ياد شده كه در دو بخش برگزار مي ژشود، حسين عليشاپور قطعات تازه اي را از ساخته هاي سعيدي، شامل تصانيف ياد آر و لالايي با اشعار معيد حيدري خواهد خواند.
بخش دوم اين برنامه نيز به بازخواني تصانيف قديمي اختصاص دارد كه فاروق كسمايي آن ها را اجرا خواهد كرد.
|
|
|