تا پايان امسال برگزار مي شود
۱۰۰ مانور امداد بحران در تهران
|
|
|
|
ايلنا: رئيس مركز مديريت بحران شهر تهران، اعلام كرد: امسال حدود يك صد مانور در سه محور ارتباطي در تهران برگزار مي شود.
مازيار حسيني، رئيس مركز مديريت بحران شهر تهران، گفت: تاريخ برگزاري مانورها مخفي است؛ اما اين مانورها در تمام مناطق تهران همراه با ۱۶ استان معين شامل قزوين، قم، مازندران، سمنان، مركزي و اصفهان و محل هاي منتخب مردمي برگزار مي شود.
به گفته حسيني، در مانورهاي مذكور تمامي ۳۵ سازمان عضو در ستاد مديريت بحران شركت خواهند داشت.
وي تصريح كرد: سه مانور اصلي شامل مانور ستاد مديريت بحران، مانور استان هاي معين و مانور مشاركت هاي مردمي است.
رئيس مركز مديريت بحران شهر تهران، با اشاره به يك مانور فوق العاده بزرگ، گفت: احتمال برگزاري يك مانور فوق العاده بزرگ در تهران وجود دارد كه تمامي نيروهاي مورد نياز براي برگزاري آن مشاركت مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: در اين مانور فوق العاده تمامي مناطق ۲۲ گانه تهران، استان هاي معين و مشاركت هاي مردمي شركت دارند.
حسيني در پايان تصريح كرد: اگر اين مانور فوق العاده برگزار شود، نتايج بسيار خوبي خواهد داشت.
نشست زمين در تهران
از نقطه بحراني فراتر رفت
همچنين رئيس ستاد حوادث غيرمترقبه استان تهران از فرو نشست زمين هاي محدوده جنوب و جنوب غرب تهران در مناطق شهريار تا ورامين خبر داد و گفت: در حالي كه بين ۳ تا ۵ سانتيمتر نشست زمين در دنيا بحران تلقي مي شود در تهران ساليانه شاهد نشست زمين بين ۱۳ تا ۱۵ سانتيمترهستيم.
علي جهانبخشي با بيان اين كه طي سالهاي اخير ۱۲۰ الي ۱۸۰ سانتيمتر زمين در محدوده جنوب و جنوب غرب تهران نشست كرده است، افزود: كليه تاسيسات، شبكه هاي آب رساني، گاز، برق، پل ها، راه آهن، جاده ها، نيروگاهها و فرودگاهها در اين مناطق در معرض خطر قرار دارند.
وي با اعلام اينكه ميزان فرو نشست زمين هاي استان تهران را حدود ۴۸۰ كيلومتر مربع است، برداشت هاي بي رويه از آب هاي زيرزميني را عامل مهم فرو چاله هاي محدوده هاي شهري مذكور دانست و خاطر نشان كرد: در حالي كه سازمان آب تعداد چاه هاي غيرمجاز استان تهران را ۸ هزار حلقه اعلام كرده اما بنا بر اعلام نظر برخي كارشناسان، اين رقم ۳۰ هزار حلقه ذكر شده است.
رئيس ستاد حوادث غير مترقبه استان تهران تصريح كرد: در حالي كه سازمان آب ميانگين افت آب هاي زيرزميني را ۳ متر عنوان مي كند، سازمان زمين شناسي كشور آن را تا حد ۴۰ متر اعلام كرده كه در اين صورت بايد در انتظار عواقب زيانبار ناشي از آن بود.
همچنين محمدتقي جاپلقي كارشناس ستاد حوادث غيرمترقبه استان تهران گفت: در طول دو سال گذشته علل فرونشست زمين در اين محدوده ها توسط كارشناسان زمين شناسي مورد مطالعه قرار گرفته و فاز اول مطالعاتي آن در حالي در حال انجام است كه فاز دوم آن نيز متعاقبا آغاز مي شود.وي فرونشست زمين در شهرك طالقاني شهر اشتهارد را به دليل تقليل آبهاي زيرزميني ذكر و عنوان كرد: بيشتر منازل مسكوني اين مناطق تحت تاثير اين نشست ها دچار خسارات فراواني شده اند.
كارشناس ستاد حوادث غيرمترقبه استان تهران افزود: همچنين ايجاد شكاف ۵/۳ كيلومتري در روستاي معين آباد و ايجاد شكاف مشابهي نيز در روستاي نظرآباد منجر به ريزش چاه ها و آبهاي زيرزميني شده است.
|
|
معاون فني و عمراني شهرداري تهران:
افتتاح تونل رسالت به تاخير افتاد
|
|
خبرگزاري مهر: معاون فني و عمراني شهرداري تهران از به تاخير افتادن افتتاح تونل رسالت به دليل ريزش در برخي از قسمت هاي آن خبر داد.
مهندس محمد علي آبادي با اشاره به آماده بهره برداري بودن تونل رسالت، گفت: در آخرين مرحله از پايان كار تونل به مشكلات ريزش برخورديم و همين امر سبب شد كه افتتاح طرح با تاخير مواجه شود.وي ايمن سازي نقاطي از تونل را كه ريزش كرده، علت اصلي براي به تاخير افتادن افتتاح تونل رسالت عنوان كرد و افزود: چون احتمال ريزش تونل باتوجه به استفاده از دستگاه هاي مكانيكي وجود داشت، لذا ادامه كار به صورت دستي صورت خواهد گرفت و همين امر بهره برداري از تونل را به تاخير مي اندازد.
معاون فني و عمراني شهرداري تهران حداكثر زمان مورد نياز براي ايمن سازي نقاط در حال ريزش تونل را بين دو تا سه ماه خواند و تاكيد كرد: تا زماني كه نتوانيم ايمني صد درصد را فراهم نماييم، امكان افتتاح طرح وجود نخواهد داشت.
شايان ذكر است، قرار بود تونل رسالت ظرف روزهاي آتي و حداكثر تا پايان شهريور آماده افتتاح شود كه اين ريزش موجب به تاخير افتادن يكي از عظيم ترين پروژه هاي شهرداري تهران گرديد.
با گشايش تونل رسالت ضمن دوخته شدن غرب به شرق تهران، از بار ترافيك بزرگراه شهيد همت تا ۳۰ درصد كاسته مي شود.
|
|
عرضه سبزي و ميوه در ماه مبارك رمضان
|
|
قائم مقام سازمان ميادين ميوه و تره بار با اشاره طراحي سبد كالاي رمضان گفت: با توجه به فرارسيدن ماه مبارك رمضان اين سازمان به منظور دسترسي آسان شهروندان به مايحتاج روزانه شان، اقدام به ايجاد ۲۰ مركز سيار ميوه و تره بار در سطح شهر تا ۱۵ مهرماه خواهد كرد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري تهران ، صدرالله دولت با اعلام اين خبر افزود: سبد كالاي رمضان شامل انواع سبزيجات ، مواد پروتئيني ، محصولات لبني ، خرما، برنج، زولبيا و كالاهاي اساسي ديگر مي شود و با توجه به اينكه تقاضا براي اين كالاها در ماه رمضان زياد است سعي خواهد شد تا به لحاظ كمي و كيفي ، شهروندان با مشكل مواجه نشوند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه مشكل عرضه سبزيجات در بازارها و ميادين تقريبا منتفي شده است، اظهار داشت: در اوج تبليغات شيوع وبا، عرضه سبزيجات به طور كامل قطع نشد بلكه با اشاره به رعايت مسايل بهداشتي برخي از سبزي ها از جمله آش ، پلو و.. در اختيار شهروندان قرار مي گرفت و در ماه مبارك رمضان نيز غرفه داران ملزم به تامين نياز روزه داران در اين زمينه خواهند شد.
قائم مقام سازمان ميادين ميوه و تره بار افزود: با توجه به اينكه مصرف مواد پروتئيني اعم از گوشت ، مرغ و تخم مرغ افزايش مي يابد، با برنامه ريزي هاي صورت گرفته در طول ماه مبارك رمضان در حد تقاضاي شهروندان به اندازه كافي اين محصولات عرضه مي شود.به گفته وي در رابطه با خرما علاوه بر غرفه هاي عرضه كننده اي كه در طول سال وجود داشته اند ۳۰ جايگاه اختصاصي عرضه خرما نيز از ۱۰ روز قبل از ماه مبارك رمضان تا پايان اين ماه مايحتاج مورد نياز روزه داران را تامين مي كنند.
دولت در ادامه گفت: براي عرضه زولبيا و باميه نيز غرفه هاي ويژه اي در نظر گرفته شده است.وي در خاتمه با اشاره به احداث ۲۰ جايگاه سيار عرضه ميوه و تره بار در سطح شهر اظهار داشت: تا پايان سال تعداد كانكس هاي سيار به ۲۰۰ نقطه مي رسد.
|
|
تبليغ روي ديوارهاي مدارس
ايرنا: مديرعامل سازمان زيباسازي شهر تهران با بيان اينكه شهرداري هيچ مجوزي براي نصب تبليغات در فضاي بيروني ديوار مدارس نداده است ، گفت : اجاره دادن ديوارهاي بيروني مدارس براي انجام تبليغات ، قانوني نيست .به گزارش برخي رسانه ها، آموزش و پرورش شهر تهران ، طرح اجاره دادن ديوارهاي مدارس براي انجام تبليغات را آغاز كرده و در اولين گام ، ديوارهاي مدرسه اي در منطقه ۱۰ تهران را براي انجام تبليغات اجاره داده شد.بهمن ماه گذشته نيز سازمان آموزش و پرورش شهر تهران از نصب پنج تا ۱۵تابلوي تبليغاتي در مدارس پايتخت و ارائه ۸۰ درصد از درآمدهاي اين تبليغات به مدارس خبر داده بود.
|
|
آلايندگي خودروهاي عمومي
واحد مركزي خبر: آلايندگي خودروهاي حمل و نقل عمومي در ايران بسيار بالاتر از استاندارد هاي جهاني است .حجت معاون سازمان حفاظت محيط زيست در مصاحبه با خبر راديو سراسري با بيان اين مطلب افزود: با توجه به اينكه گازوئيل توزيع شده در كشورمان گازوئيل مطلوبي به شمار نمي رود، سهم خودروهاي ديزلي در آلايندگي هوا بسيار بالاتر از ديگر خودروها است .وي با بيان اينكه همه آلودگي هاي مربوط به شهر بزرگ تهران ناشي از خودروهاي ديزلي است گفت : حدود ۵۰درصد از ذرات معلق هواي تهران نيز از اين خودروها توليد مي شود.
|
|
پل ملاصدرا - كردستان
مدير عامل سازمان مهندسي و عمران شهرداري تهران گفت: عمليات اجرايي احداث پل ملاصدرا - كردستان روزهاي پاياني خود را مي گذراند و تا ۱۰ مهرماه به بهره برداري مي رسد. به گزارش روابط عمومي شهرداري تهران، مهندس هادياني با اعلام اين خبر در ادامه افزود: اين پل ۳۰۰ متر طول با دهانه هايي به طول ۲۰ متر دارد و براي تردد خودروها دو خط عبور رفت و برگشت پيش بيني شده است.مدير عامل سازمان مهندسي و عمران شهرداري تهران در خاتمه اظهار داشت: عمليات اجرايي احداث اين پل رو به پايان است و هزينه ساخت پل به همراه راههاي جنبي دسترسي آن، دو ميليارد تومان برآورد شده است.
|
|
بازسازي برج آزادي
|
|
ايرنا: معاون فني و عمراني شهرداري تهران گفت : مطالعات اوليه پروژه ترميم وبازسازي برج آزادي تهران انجام شده است .
محمد علي آبادي با بيان اينكه در اين مطالعات ، تمام نيازها و مشكلات فني برج آزادي بررسي شده ، افزود: معاونت فني و عمراني شهرداري تهران نظرات كارشناسي خود را درباره مشكلات برج آزادي اعلام كرده و در اختيار مراجع ذي صلاح قرار داده است .
وي درباره ارائه اين طرح به مجلس شوراي اسلامي ، خاطرنشان كرد: اطلاع خاصي در اين خصوص ندارم ، اما قرار است از طريق شوراي شهر كار پيگيري شود.
علي آبادي با ضروري خواندن تعمير و مرمت برج آزادي تهران به عنوان نمادماندگار پايتخت ، ابراز اميدواري كرد كه اين كار در كمترين زمان ممكن و دراسرع وقت صورت گيرد.
چندي پيش ، رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران ازتصويب طرح ساماندهي ومرمت برج آزادي تهران و ارسال آن به مجلس شوراي اسلامي خبر داده بود.
رسول خادم ، اعتبار پيش بيني شده براي اجراي اين طرح را هفت ميلياردريال عنوان كرد.
وضعيت فني ميدان آزادي تهران در سال هاي اخير با نظرات مختلف و متناقضي رو به رو شده است .
در قسمت زيرين ميدان آزادي ، سازه هايي در سال هاي دور ساخته شده و اين مكان دراختيار گروه هاي مختلف براي برگزاري برنامه هاي فرهنگي و هنري قرارمي گيرد.
ميدان آزادي تهران هم اكنون سازه هايي را در زيرپايه هاي خود احساس مي كندكه به دليل گذر ايام و عدم توجه كافي ، با مشكلات فني مواجه شده است .
به علت احداث سريع برج آزادي ، رونما و ملي بودن آن بيشتر مورد توجه قرار گرفت و حال كه ۳۴ سال از احداث اين نماد ملي مي گذرد، سازه هاي زيرزميني آن به ترميم و بازسازي جدي نياز دارد.
به گفته مسئولان شهرداري تهران ، رسيدگي به وضعيت عمراني و فني تاسيسات زيرين برج آزادي در چند سال گذشته به صورت اصولي و دقيق انجام نشده و حال با گذر ايام ، در معرض تخريب قرار گرفته است .
بيش از نيمي از فضاي ۱۰ هزار مترمربعي ميدان آزادي راتاسيسات زيرزميني تشكيل مي دهد و رسيدگي به وضعيت فني و عمراني آن با توجه به حساسيت واهميت آن ضرورتي اجتناب ناپذير است .
|
|
ورود ون به ناوگان حمل و نقل شهري
واحد مركزي خبر: معاون حمل ونقل و ترافيك شهرداري تهران گفت : طرح استفاده از خودروهاي ون در ناوگان حمل و نقل شهري آماده اجراست .
بهبهاني اظهار داشت : اين خودروها در آينده اي بسيار نزديك وارد سيستم حمل و نقل مي شود و با ظرفيتي معادل ده مسافر همچون تاكسي قادر به جابجايي شهروندان خواهد بود.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران همچنين با اشاره به اينكه اتوبوسهاي شركت واحد اتوبوسراني در سال ۸۲ حدود۴۵۰۰ دستگاه بوده است افزود: شهرداري تهران از سال ۸۲ تاكنون براي افزودن ۲۷۰۰دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اتوبوسراني تهران تلاش كرده است .
وي گفت : هزينه افزايش۲۷۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اتوبوسراني در حدود۲۵۰۰ ميليارد ريال بوده است .
معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران از جمله فعاليتهاي اين معاونت در شهرداري را تهيه مگاترانسها، تقويت سيستم مترو، انعقاد قرارداد براي خطوط سه و چهار مترو، تلاش براي رساندن تعداد ناوگان اتوبوسراني به هشت هزار دستگاه و برنامه ريزي براي استفاده از خودروهاي ون استيشن در حمل و نقل عمومي برشمرد.
|
|
طرح تحقيقاتي زيست محيطي سواحل گلستان
ايسنا: طرح پژوهشي پهنه بندي زيست محيطي مناطق ساحلي خزر با هدف ارزيابي درجه حساسيت و آسيب پذيري ناحيه ساحلي نسبت به فرآيند توسعه اقتصادي و اجتماعي و همچنين گزينش مناطق تحت مديريت زيست محيطي در طبقات چهارگانه سازمان حفاظت محيط زيست در سواحل استان گلستان اجرا شد.در اين طرح كه با همكاري محققان سازمان محيط زيست و سازمان فضايي كشور انجام شد، تمام خط ساحلي استان گلستان به عرض ۵ كيلومتر با پايش زميني و با بهره گيري از داده هاي ماهواره اي و سامانه هاي اطلاعات جغرافيايي مورد بررسي قرار گرفت.
در اين مطالعه با استفاده از معيارهاي تعيين شده درجه حساسيت زيست محيطي مناطق ساحلي در كشور، ۱۵ معيار اصلي و ۲۳ معيار فرعي مورد استفاده قرار گرفت كه به صورت ارزش گذاري عددي از صفر تا پنج عمل مي كرد.
|
|
همايش تقدير از مقام جانبازان شيميايي
همايش تقدير از مقام جانبازان شيميايي روز ۲۴ شهريورماه به مناسبت هفته جانباز، در محل شهرداري منطقه دو برگزار مي شود.
دبير انجمن حمايت از قربانيان سلاحهاي شيميايي ديروز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ضمن اعلام اين خبر افزود: در اين همايش مقاماتي از مسئولان بنياد شهيد حضور خواهند داشت و به مسايل و مشكلات مطرح شده ، جانبازان پاسخ مي دهند.
عليرضا حجتي ادامه داد: در اين همايش ۱۵۰ تن از جانبازان شيميايي و خانواده هايشان حضور دارند و در كارگاههاي آموزشي ويژه اي مهارتهاي زندگي به آنها آموزش داده مي شود.
وي گفت : اين همايش به منظور آشنايي جانبازان شيميايي و خانواده هايشان با روشهاي برخورد با مشكلات پزشكي جانبازان شيميايي و رواني آنان برگزار مي شود.
|
|
تدارك شهرداري منطقه ۸ براي استقبال از نيمه شعبان
معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه ۸ تهران اعلام كرد به مناسبت نيمه شعبان سالروز ولادت قائم آل محمد(ص)، شهرداري ده ها برنامه فرهنگي و هنري برگزار مي كند.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه ،۸ دكتر كاوه تيمورنژاد گفت: با هماهنگي هاي به عمل آمده با هيأت امناء مساجد و كانونهاي مذهبي و اجتماعي و پايگاه هاي مقاومت بسيج، معابر عمومي شرق تهران آذين بندي مي شوند. همچنين با مشاركت ستاد شعبانيه و صاحبان واحدهاي صنفي، اقلام آذين بندي دراختيار صاحبان صنوف قرار مي گيرد.
وي خاطرنشان كرد: به منظور آشنايي و گسترش فرهنگ مهدوي و وظيفه مسلمانان در عصر انتظار، مراسم سخنراني در كليه مساجد و ده ها همايش يك روزه در نقاط مختلف شرق تهران برگزار مي شود.
دكتر تيمورنژاد گفت: آن دسته از شهروندان و مراكزي كه آذين بندي مناسب و برنامه هاي متنوعي به مناسبت نيمه شعبان برگزار كنند، برگزيده و هداياي نفيسي به آنان اعطاء مي شود.
وي افزود: شهروندان براي دريافت اقلام تزئين و آذين بندي ويژه جشن نيمه شعبان مي توانند به ستاد شعبانيه مراجعه كنند.
|
|
كاهش ميانگين غلظت آلاينده
منو اكسيد كربن در هواي تهران
ايلنا: مديركل محيط زيست استان تهران، با اشاره به روند تغييرات آلودگي هواي تهران به لحاظ آلاينده منواكسيدكربن، گفت: در ۱۴ روز گذشته، ميانگين غلظت اين آلاينده كمتر از حد مجاز بوده است و ايستگاه فاطمي با غلظتي معادل ۵۱/۱ برابر حد مجاز بيشترين و سرخه حصار با غلظتي معادل ۰۹/۰ برابر حد مجاز، كمترين غلظت آلاينده را به خود اختصاص داده اند.
دكتر محمدحسن پيراسته، مديركل محيط زيست استان تهران، افزود: در همين مدت، كيفيت هوا در ۶۴ درصد از ايام در شرايط سالم و در ۳۶ درصد از ايام در شرايط ناسالم گزارش شده است و طي اين مدت، وضعيت بهداشتي پاك و بسيار ناسالم نيز به صفر رسيده است.
وي تصريح كرد: از سوي ديگر ميزان غلظت آلاينده منواكسيدكربن نسبت به ۱۴ روز گذشته ۹/۷ درصد كاهش و نسبت به مدت مشابه طي سال تغييري نداشته است.
پيراسته افزود: به لحاظ انتشار آلاينده منواكسيدكربن روزهاي دوشنبه ۱۴ شهريورماه بيشترين ميزان آلودگي
( PSI برابر ۱۱۵) و چهارشنبه ۹ شهريورماه كمترين ميزان آلودگي ( PSI برابر ۵۸ ) را به خود اختصاص داده كه در آلوده ترين روز بيشترين ميزان غلظت منواكسيد كربن مربوط به ايستگاه فاطمي با غلظتي معادل ۱۹/۲ برابر حد مجاز گزارش شده است.
وي، با اشاره به روند تغييرات آلودگي هواي تهران به لحاظ آلاينده ذرات معلق PM گفت: ميانگين غلظت اين آلاينده كمتر از ميزان استاندارد ملاك عمل ۶۴ PSI گزارش شده و از اين حيث در مجموع وضعيت كيفي هوا تحت شرايط سالم قرار داشته است.
مديركل محيط زيست استان تهران، افزود: در ۱۴ روز گذشته ۹۳ درصد ايام در وضعيتي بهداشتي سالم و ۷ درصد از ايام در وضعيت بهداشتي ناسالم قرار داشته و وضعيت بهداشتي پاك و ناسالم نيز به صفر رسيده است.
|
|
پيش نويس توافق نامه «آموزش مهارت هاي زندگي»
در مدارس تدوين شد
گروه علمي فرهنگي: پيش نويس طرح توافق نامه «آموزش مهارت هاي زندگي» براي افزايش توانمندي هاي مهارتي و شغلي دانش آموزان و فراگيران نهضت سوادآموزي تدوين شد.
مدير دفتر نظارت و هماهنگي «آموزش براي همه» وزارت آموزش و پرورش روز دوشنبه گفت : اين توافق نامه كه بزودي به امضاي سازمان بهزيستي و وزارت آموزش و پرورش خواهد رسيد، به آموزش مهارتي و شغلي دانش آموزان پس از فارغ التحصيلي ، توجه كرده است .«جواد يزداني» افزود: اين توافق نامه ، در مدت سه سال و طي دو مرحله در سراسر كشور به مورد اجرا گذاشته مي شود.
به گفته وي ، هم اكنون نظام آموزش كشور، مهارت و توانمندي هاي مورد نياز را به فراگيران ارايه نمي دهد و اين مساله ، انگيزه هاي فراگيران را كاهش داده است .
مدير دفتر آموزش براي همه ، اظهار داشت : در طرح «آموزش مهارت هاي زندگي» تلاش شده كه سطح توانمندي هاي شهروندي فراگير افزايش يابد تا با آموختن حرفه اي ، در آينده سربار جامعه نشود.
يزداني گفت : در اين طرح آموزش مورد نياز فراگير به او ارايه مي شود و اين طرح در مدارس و مراكز يادگيري سازمان نهضت سوادآموزي كشور به اجرا در مي آيد.
وي افزود: محتواي آموزشي اين طرح توسط صندوق حمايت از كودكان سازمان ملل متحد(يونيسف ) تهيه و پس از بازنگري به استان ها ابلاغ خواهد شد.
يزداني توضيح داد: هر استاني با توجه به اين محتوا، كارگاه هايي در اين خصوص براي فراگيران برپا خواهد كرد.
|
|
اتوبوس هاي گازسوز در ۷ كلان شهر
خبرگزاري مهر: سازمان شهرداريهاي كشور ۱۴۱ ميليارد تومان براي خريد اتوبوس گاز سوز در۷ شهر آلوده كشور را با مصوبه دولت در اختيار دارد.
عباد الله فتح اللهي مديركل حمل و نقل و ترافيك سازمان شهرداري هاي كشور گفت: حل مشكل ترافيك و حمل و نقل شهري بحث روز است و با بودجه اي كه در اختيار سازمان شهرداريهاي كشور قرار دارد به زودي كليه اتوبوسهاي ۷ شهر بزرگ كشور گاز سوز مي شوند.
وي با اشاره به ضرورت حمل و نقل ريلي در شهرهاي بزرگ اظهار داشت: يكي از مهم ترين راهكارهاي حل مشكل ترافيك شهرهاي بزرگ ايجاد سيستم حمل و نقل ريلي است و خوشبختانه امروز شاهد استقبال قابل توجه مردم از اين سيستم هستيم.
فتح اللهي افزود: ۸ سال گذشته تجربه اي درخصوص سيستم حمل و نقل ريلي نداشته ايم؛ اما امروز با استقبال كم نظير مردم از اين سيستم و پيشرفتهاي قابل توجه اين بخش حتي مطالعاتي درخصوص انتقال تجربيات ايران به ساير كشورها انجام شده است.
مدير كل حمل و نقل و ترافيك كشورخاطر نشان كرد: در سال جاري در راستاي بهينه سازي سيستم حمل و نقل كشور ۱۲ ميليارد ريال به صورت فاينانس در اختيار سازمان شهرداريهاي كشور قرار گرفته و ۱۵۱هزار و ۵۰۰ ميليارد ريال نيز براي توسعه سيستم ريلي به سازمان مديريت ريلي اختصاص يافته است كه با مجموع اين ارقام اميد مي رود وضعيت حمل و نقل كشور تغييراتي درخور توجه داشته باشد.
وي افزود: از ۸ سال پيش تاكنون تعداد اتوبوس ها از ۱۰ هزار دستگاه به ۲۱ هزار دستگاه و تاكسي ها به مرز ۲۰۰ هزار دستگاه رسيده اند كه نسبت به ۸ سال گذشته دو برابر افزايش داشته است.
فتح اللهي اجراي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك را از جدي ترين دغدغه هاي برنامه چهارم توسعه كشور دانست و اظهار اميدواري كرد: با اجراي برنامه چهارم توسعه كشور مشكلات ترافيك شهرهاي بزرگ ايران حل شود.
|