|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سازمان بازرسي كشور بر اساس گزارش ۹ ماهه اول امسال اعلام كرد
رشد ۴۰ درصدي شكايت مردم
از دستگاههاي اجرايي و قضايي
گروه اجتماعي: رئيس سازمان بازرسي كل كشور در نشست مسئولان هماهنگي و رسيدگي به تخلفات دستگاههاي اداري ، گفت : ميزان رضايتمندي مردم از دستگاههاي اداري مطلوب نيست .
به گزارش سازمان بازرسي كل كشور حجت الاسلام والمسلمين نيازي در اين مراسم تشكيل هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري را از جمله اقدامات برجسته نظام بعد از انقلاب عنوان كرد.
وي از اينكه امروزه دستگاههاي اداري كشور سرويس هاي لازم را بدون فساد ارايه نمي دهند شديدا انتقاد كرد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در ادامه سخنان خود به ارايه گزارشي از شكواييه ها و ارتباطات مردم با اين سازمان پرداخت و گفت : طي ۹ ماه اول سال ۸۴ ، ۱۱ هزار و ۴۸۷ فقره شكايت به سازمان بازرسي كل كشور ارايه شده و در مقايسه با سال ۸۳ ، ۴۰ درصد رشد داشته است .
وي گفت : يكي از علل افزايش آمار شكايات در سال جاري ، راه اندازي مركز ارتباطات مردمي سازمان بازرسي كل كشور (شماره ۱۳۶ ) است كه اين خود نشان از افزايش دسترسي مردم به سيستم هاي نظارتي براي اعلام و پيگيري شكايت از دستگاههاي اداري است .
رئيس سازمان بازرسي كل كشور افزود: بعضي دستگاهها نظير وزارت جهاد كشاورزي (۱۷ درصد)، نهاد رياست جمهوري ( ۱۶ درصد ) و وزارت بهداشت و درمان (پنج درصد) تخلفاتشان در سال ۸۴ نسبت به سال ۸۳ افزايش داشته است و برخي از دستگاهها نظير سازمانهاي وابسته به قوه قضاييه با (۷۴درصد)، واحدهاي قضايي و دادگستري با ( ۵۹ درصد)، وزارت تعاون با ( ۵۲درصد)، وزارت بازرگاني با ( ۴۲ درصد)، نيروهاي نظامي و انتظامي با( ۳۹ درصد) جزو دستگاههايي هستند كه كمترين افزايش تخلفات را در سال ۸۴ نسبت به سال ۸۳ داشتند.
وي با اعلام اين مطلب كه اكثر تخلفات در سال جاري كاهش يافته ، گفت : در سال ۸۴ تخلفاتي نظير تاخير در اجراي پروژه ها و طرح ها ( ۸۰درصد)، گردهمايي پر هزينه ( ۷۵ درصد)، ايجاد تعهد در ذمه دولت ( ۶۰ درصد) اخذ پورسانت و هديه ( ۵۹ درصد) و عدم رعايت ضوابط مصرف اعتبارات خارج از شمول ( ۵۶ درصد ) كاهش داشته اند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين به تخلفاتي كه در سال ۸۴ (نسبت به سال ۸۳) افزايش داشته اشاره كرد و گفت : تخلفاتي نظير تباني در انجام معاملات دولتي با ( ۱۳ درصد) و عدم رعايت آيين نامه دولتي در مزايده ها و مناقصه ها (سه درصد) افزايش داشته است .
حجت الاسلام والمسلمين نيازي با بيان موضوعاتي كه بيشترين شكايت از آنها در سالهاي ۸۲ ، ۸۳ و ۸۴ به سازمان شده است ، افزود: اهمال و سهل انگاري در انجام وظيفه ،عدم رعايت بخشنامه هاي دولتي و سو استفاده از مقام و موقعيت شغلي از بالاترين موضوعات شكايت سازمان بازرسي در سال ۸۲ بوده است .
در سال ۸۳ نيز، اهمال و سهل انگاري در انجام وظيفه ، سوء استفاده از مقام و موقعيت شغلي و عدم رعايت بخشنامه هاي دولتي به ترتيب جزو بيشترين شكايت ها به سازمان بوده است .
در سال ۸۴ عدم رعايت بخشنامه هاي دولتي ، اهمال و سهل انگاري در انجام وظيفه و ايجاد نارضايتي در مراجعين جزو بيشترين موضوعات شكايت به سازمان بازرسي گزارش شده است .
حجت الاسلام والمسلمين نيازي در ادامه به بيان آمار و گزارش هاي ارسالي سازمان بازرسي كل كشور به هيات هاي تخلفات اداري اشاره كرد و گفت : سازمان بازرسي كل كشور از سال ۸۱ تا ،۸۴ دو هزار و ۱۱۶ فقره گزارش به هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري ارسال كرده است كه از اين تعداد ۴۷۷ فقره منجر به برائت شد و همچنين به يك هزار و ۱۰۹ مورد گزارش رسيدگي نشده است .
وي از عدم رسيدگي به يك هزار و ۱۰۹ مورد گزارش هاي ارسالي سازمان بازرسي كل كشور به هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري انتقاد كرد و گفت : طبق ماده شش قانون تشكيل سازمان و ماده ۳۶ ، ۳۷ ، ۳۸ آيين نامه اجرايي سازمان بازرسي كل كشور گزارشهاي ارسالي سازمان بايد خارج از نوبت رسيدگي شود كه اين آمار حاكي از آن است كه به اين شكل عمل نشد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور همچنين از تفاوت چشمگير در ميزان پرونده هاي منجر به برائت و محكوميت انتقاد كرد و گفت : برائت ۲۵ درصدي و محكوميت ۲۲ درصدي پرونده هاي ارسالي سازمان به هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري نشان از ضرورت همكاري ، تعامل و هماهنگي بيشتر بين سازمان بازرسي كل كشور و هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري است .
وي در اين زمينه خواستار آسيب شناسي و بررسي دقيق تر اين موضوع شد.
حجت الاسلام والمسلمين نيازي از وجود برخي دلسوزي هاي بيش از حد در برخي تصميمات هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري نيز انتقاد كرد و گفت : در اين زمينه نبايد مصالح اداري كشور و مردم فداي مصالح فردي شود ضمن اينكه از افراط و تفريط نيز بايد خودداري شود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در اين زمينه خواستار بررسي دقيق تر كار هيات هاي رسيدگي به تخلفات اداري و تعيين ميزان اثربخشي اين هيات ها شد.
حجت الاسلام والمسلمين نيازي بر عدم برخورد تبعيض گونه با تخلفات اداري تأكيد و عنوان كرد: از اعمال سليقه ، صدور احكام سست و غير مستند خودداري كنيد.
حجت الاسلام والمسلمين نيازي در پايان ضمن حمايت از مديران كشور، دستگاهها و وزارتخانه ها، گفت : بناي ما بر اين است تا سازمان بازرسي كل كشور به يك سازمان اثر گذار، موثر، كارآمد و مدافع حقوق مردم تبديل شود.
وي خاطر نشان كرد: همين نكته كه سازمان بازرسي هم مدافع حقوق مردم وهم مدافع حقوق دستگاههاي اداري كشور باشد، ظرافت كار سازمان بازرسي را نشان مي دهد.
|
|
|
برداشت بعدي...!
علي درويش
* امروز «نقد» است، فردا «نقل» !
* اگر «كور» نباشيم «گور» را در گهواره خواهيم ديد!
* غبطه «گذشته» را مي خوريم. غصه «آينده» را داريم، «حال» مان به هم خورده است!
* يا «خواب مي بينيم» يا «خوب نمي بينيم» .
* «اميد» ، ميخ ها را از تابوت مي كشد!
|
|
|
جهش ويروس آنفلوآنزاي پرندگان براي انتقال به انسان
اتحاديه آفريقا هشدار داد ويروس آنفلوآنزاي مرغي و نوع حاد آن يعني ويروس آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان كه حدود ۸۰ قرباني در آسيا و تركيه بر جاي گذاشته است ممكن است به آفريقا هم سرايت كند، مگر آنكه اقدامات پيشگيرانه اي صورت گيرد.
به گزارش ايسنا خبرگزاري شينهوا گزارش داد: پرندگان مهاجر از شرق اروپا و آسيا كه به سوي آفريقا در حال پرواز هستند، تهديد جدي براي ساكنان اين قاره به همراه دارند. اتحاديه آفريقا همچنين هشدار داد كه در صورت اپيدمي شدن ويروس آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان در اين قاره يك فاجعه انساني در راه خواهد بود.
در همين حال اين گزارش هشدار آميز بر اهميت و ضرورت همكاري و هماهنگي كشورهاي آفريقايي جهت مقابله با اين ويروس مهلك تاكيد كرده است.
روزنامه يواس اي تودي چاپ آمريكا نيزگزارش داد: بر اساس گزارشي كه اخيرا در نشريه معتبر علمي «نيچر» به چاپ رسيده است، جهش هايي در خصوص ويروس آنفلوآنزاي مرغي در يكي از مبتلايان به اين ويروس در تركيه مشاهده شده است كه مي تواند انتقال اين ويروس مهلك از پرندگان به انسان را راحت تر كند.
به گزارش ايسنا اين روزنامه گزارش داد در حال حاضر سازمان بهداشت جهاني در حال بررسي دقيق اين موضوع نگران كننده است با اين حال يك سخنگوي اين سازمان بين المللي گفت كه هنوز خيلي زود است كه بگوييم اين ويروس در حال تغييرات و جهش هاي خطرناك است. همچنين دولت الجزاير نيز ۱۱۱ ميليون دلار جهت مقابله با اين ويروس مهلك هزينه خواهد كرد.
|
|
|
مركز پژوهش هاي مجلس خواستار شد
تغيير كامل «لايحه آزادي اطلاعات» توسط دولت
گروه اجتماعي: مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي در يك اظهارنظر كارشناسي پيرامون لايحه «آزادي اطلاعات» خواستار بازگرداندن اين لايحه براي بازنگري كامل و رفع نواقص به دولت شد.مركز پژوهشها همچنين در نظر كارشناسي خود آورده است براي رفع نواقص، ايرادات و ابهامات موجود در لايحه پيشنهادي كلي بايد تهيه و فضاي فرهنگي مناسب به منظور شناسايي ضرورتها و پيچيدگي هاي اين مسئله (آزادي اطلاعات) فراهم شود.دفاتر مطالعات حقوقي و سياسي مركز پژوهشها در ادامه شفاف سازي بيشتر براي دفاع از لايحه را خواستار شده و افزودند: از آنجايي كه لايحه آزادي اطلاعات يك حلقه از زنجيره لايحه حمايت از حريم خصوصي و نيز لايحه جرايم رايانه اي است، پيشنهاد مي شود، اين سه لايحه به صورت پيوسته و معطوف به يكديگر موردمطالعه، بررسي و در نهايت طرح و تصويب قرار گيرند تا در يك عرصه وسيع و همه جانبه، موضوع موردارزيابي قرار گيرد.
مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از اين اظهارنظر كارشناسي با در نظر گرفتن اهميت و ضرورت وجود قانون آزادي اطلاعات در كشور، تصويب لايحه مذكور را مشروط بر انجام اصلاحاتي در آن، گام مثبتي در جهت تضمين «اصل آزادي اطلاعات» در كشور دانست و افزود: در همين راستا عمومي كردن بسياري از جلسات مهم دولتي نيز ضرورت دارد زيرا اين مسئله در بسياري از كشورها نهادينه شده است به گونه اي كه دستگاه هاي دولتي در راستاي شفاف سازي بايد جلسات عمومي داشته باشند كما اين كه در بسياري از كشورها در اين خصوص قانوني وضع شده است كه به موجب آن دستگاه هاي دولتي به اقتضاي كارها و فعاليتهايشان بايد ماهانه حداقل يك جلسه عمومي داشته باشند.در اين اظهارنظر كارشناسي همچنين از اين كه تركيب اعضاي كميسيون آزادي اطلاعات كاملاً دولتي است و اين امر با آزادي اطلاعات منافات دارد، انتقاد شده و آمده است: چه بسا دولتي بودن، آزادي اطلاعات را با محدوديتهاي بيشتري روبرو كند و به همين دليل ضروري است كه نمايندگان احزاب، مطبوعات، اساتيد دانشگاه و سازمانهاي غيردولتي نيز در تركيب اعضاي كميسيون مزبور حضور داشته باشند تا اميد به تأمين اهداف آزادي افزونتر گردد.
|
|
|
گفته مي شود...
* يك نشريه محلي در بندرعباس در آستانه دهه فجر و تشريف فرمايي امام راحل به ايران طي يادداشتي درباره بيماري «ايدز» به طرز باورنكردني مقدسات ملي و انقلابي مردم را مورد اهانت قرار داده است. درپي هجوم مردم به دفتر نشريه و بازداشت سردبير، اعتراض عمومي بالا گرفته و دامنه آن استان را دربر گرفته است. متاسفانه مديرمسئول نشريه، نماينده بندرعباس در مجلس شوراي اسلامي است.
* بازتاب _ يك گروه تروريستي وهابي كه مورد خشم چهره هاي مذهبي اهل سنت سيستان و بلوچستان هستند يك چهره مردمي بلوچ را با شليك دهها گلوله هنگامي كه به منزلش در روستاي پشتكوه مراجعت مي كرد به شهادت رساندند.
* بازتاب _ علي رغم اخبار روزنامه هاي داخلي مبني بر مخالفت البرادعي با ارايه گزارش پرونده هسته اي در دوم فوريه، سايت آژانس بين المللي انرژي اتمي خبر از ارايه گزارش در دوم فوريه داده است. همين سايت گزارش داده است كه اروپا و آمريكا در ماه هاي آينده جوايز رنگارنگ ديگري به خاطر تلاش هاي البرادعي به وي اهدا خواهند كرد.
|
|
|
الهام : انتقال پولهاي ايران از بانكهاي اروپايي
را تكذيب مي كنيم
گروه سياسي: غلامحسين الهام سخنگوي دولت، خارج كردن منابع ارزي ايران در بانكهاي اروپايي و انتقال آن به بانكهاي كشورهاي جنوب شرقي آسيا را تكذيب كرد.
به گزارش همشهري وي كه روز گذشته در جمع خبرنگاران به پرسشهاي آنان پاسخ مي داد عملكرد مالي ايران در سطح جهان را عادي خواند و گفت: ما با همه بانكهاي جهان رابطه داريم و حساب و كتابهاي مالي ما مشخص بوده و روال عادي را طي مي كند.
وي اظهارات طرح شده در مورد خروج پولهاي ايران از بانكهاي اروپا را تاييد نشده خواند و گفت: بانك مركزي جمهوري اسلامي نيز آن را تكذيب كرده است. الهام تاكيد كرد كه ايران تصميم گيرنده اصلي در مورد منابع مالي خود در جهان است و از هر كشور و بخشي كه بخواهد در اين زمينه استفاده مي كند.وي در خصوص اظهارات اخير ژاك شيراك رئيس جمهور فرانسه در خصوص استفاده از سلاح اتمي عليه تروريسم گفت: اظهارات شيراك دو بخش داشت يك بخش آن در مبارزه با تروريسم بود كه براي هر كشوري مثل ايران كه قرباني آن است امر درستي است و ما داعيه دار مبارزه با تروريسم هستيم، اما نحوه مبارزه با آن با فناوري هسته اي محل تعجب جدي است آن هم از سوي دولتي مثل فرانسه.
وي با اشاره به فتاواي صريح رهبر انقلاب در حرام بودن استفاده از سلاح اتمي گفت: از تهديدات شيراك متاسفيم. در مورد نحوه اجراي اين تهديد توسط فرانسه نيز بي خبريم. زيرا گروه هاي تروريستي منافقين در فرانسه هستند و نمي دانيم فرانسه چگونه مي خواهد از بمب هسته اي عليه تروريسم در كشور خودش استفاده كند. به نظر ما مبارزه با تروريسم آنقدر دشوار نيست كه نيازي به سلاح هسته اي داشته باشد.
الهام در مورد اظهارات وزير خارجه آلمان در خصوص وجود راه حل ديپلماتيك براي حل مسئله پرونده هسته اي ايران گفت: آلماني ها درست فكر كرده اند. زيرا ايران هيچ حركتي خارج از چارچوب هاي بين المللي نداشته و رفتارش منطقي و حقوقي بوده است. افكار عمومي جهان هم بر حرف ايران صحه مي گذارند.وي با تاكيد بر اين كه ايران زير بار توهين و تحقير نمي رود افزود: شايد آنها به واقع بيني سياسي روي آورده اند. الهام در مورد احتمال شكايت ايران از فرانسه در مجامع بين المللي گفت: مجامع جهاني شاهد اين تهديدات هستند و انتظار مي رود خودشان اقدام كنند. سخنگوي دولت در مورد بازداشت يك تبعه آلماني در بندرعباس و محكوميت او به ۱۸ ماه حبس گفت: اين پرونده قضايي است و روال خود را طي مي كند، در مورد ورود غيرمجاز وي به ايران و تجهيزات و برنامه اي كه داشته تحقيقات هنوز ادامه دارد و حكم قطعي صادر نشده است. سخنگوي دولت در مورد اطلاعيه وزارت كشور در برگزاري انتخابات خبرگان در موعد مقرر قانوني بدون توجه به بررسي طرح تجميع انتخابات گفت: وزارت كشور موظف است طبق برنامه و بودجه قانوني آمادگي داشته باشد و معطل تغيير قانون نباشد. وي در مورد پيشنهاد وزارت راه براي پرداخت ۲۰۰ هزار تومان عيدي به بازنشستگان و موافقت دولت با ۱۵۰ هزار تومان گفت: اين موضوع در دولت مطرح نشده اگر پيشنهادي برسد و منابع اجازه دهد تصميم گيري مي كنيم.
|
|
|
۱۱ نشريه جديد مجوز انتشار گرفتند
ايرنا: هيات نظارت بر مطبوعات با انتشار ۱۱ نشريه جديد و تغيير مديرمسئولي ۲نشريه موافقت كرد.به گزارش روابط عمومي معاونت مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، در نشست ديروز هيات نظارت بر مطبوعات با انتشار ۱هفته نامه ، ۶ ماهنامه و ۳ فصل نامه و ۱ دوفصل نامه و تغيير مديرمسئولي دونشريه درحال انتشار موافقت شد.
|
|
|
روز گذشته رخ داد
انفجار در نزديكي سفارت ايران در بغداد
مهر: يك منبع آگاه در سفارت جمهوري اسلامي ايران در بغداد، روز گذشته تاكيد كرد كه در حادثه انفجار يك دستگاه خودرو در مجاور اين سفارتخانه، هيچگونه خسارت جاني به اعضاي سفارت ايران در بغداد وارد نشده است.اين منبع آگاه گفت كه خودروي مذكور، در حين عبور از يكي از خيابان هاي مجاور سفارت كشورمان منفجر شد.
وي خاطر نشان كرد: خوشبختانه، در اين حادثه هيچگونه خسارات جاني به اعضاي سفارت جمهوري اسلامي ايران در بغداد، وارد نشده است.
|
|
|
با انتخاب مشاور ويژه از سوي وزير رفاه پيگيري مي شود
يكسان سازي حقوق بازنشستگان
گروه اجتماعي : وزير رفاه و تأمين اجتماعي اعلام كرد كه يك نفر از بين بازنشستگان به عنوان مشاور وزير پيگير امور مربوط به يكسان سازي حقوق بازنشستگان خواهد شد.
بنا بر اين گزارش مهندس پرويز كاظمي در جمع تعدادي از بازنشستگان كشوري اظهار داشت: حضور يك نفر از جمع شما به عنوان مشاور وزير در امور بازنشستگي جهت ارائه مشاوره در زمينه مشكلات بازنشستگان ضروري به نظر مي رسد.وي افزود: نبايد انتظار داشته باشيم كه تغييرات مورد انتظار شما يك شبه انجام شود.
مهندس كاظمي با ذكر اين نكته كه به دنبال اجراي نظام هماهنگ پرداخت حقوق بازنشستگان هستيم اظهار داشت: بايد محل افزايش در بودجه ديده شود تا كسري بودجه به وجود نيايد.
وي افزود: در ارتباط با احقاق حق بازنشستگان تلاش خود را انجام خواهم داد تا تعديل حقوق منطقي صورت پذيرد.
لازم به ذكر است در ابتداي اين ديدار برخي از نمايندگان بازنشستگان خواستار رفع اختلاف دريافت حقوق خود با بازنشستگان سازمان هاي ديگر شدند.
از سوي ديگر وزير رفاه و تأمين اجتماعي در جمع كميسيون هاي سلامت سازمان بهداشت جهاني گفت: تأسيس اين وزارتخانه يكي از قدم هاي اساسي در راستاي تحقق اهدافي همچون فقرزدايي، اشتغال، توانمندسازي زنان و بهداشت و سلامت عمومي مي باشد كه همواره در برنامه هاي توسعه كشور مدنظر قرار گرفته اند.
وي افزود: وزارت رفاه در راستاي اجراي مفاد قانون اساسي و نيز قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمين اجتماعي، با رويكرد مشاركت مردمي، سياست ها و برنامه هاي ويژه اي را تدوين نموده است تا با بهره گيري از برنامه ها و ابتكارات اجتماع محور و به كارگيري نسل دوم، استراتژي كاهش فقر و الگوي مديريت خطر اجتماعي، اهداف توسعه هزاره را تحقق بخشد.
وي برنامه هاي وزارت رفاه جهت تحقق اهداف توسعه را تدوين سند ملي كاهش فقر و هدفمند كردن يارانه ها، برنامه ملي چتر ايمني رفاه اجتماعي، برنامه توانمندسازي اجتماع محور، تهيه پيش نويس طرح جامع توانمندسازي زنان سرپرست خانوار و پيش نويس طرح جامع كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي ذكر كرد و افزود: با هدف توانمندسازي زنان سرپرست خانواده فاقد درآمد در جهت دستيابي به توسعه پايدار و عدالت اجتماعي طرحي تهيه شده كه به موجب آن تا پايان برنامه توسعه مي بايست ۷ هزار مجتمع با ظرفيت ۵۰ تا ۱۰۰ نفر در كشور ايجاد گردد.
|
|
|
يك سال از وداع مهندس علاقه مندان
با آموزش و پرورش گذشت
گروه علمي فرهنگي: يك سال پيش مرحوم مهندس جعفر علاقه مندان رئيس فقيد سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش دار فاني را وداع گفت و به ديار معبود شتافت.
مهندس علاقه مندان بيش از بيست سال بدون وقفه براي ارتقاء آموزش و پرورش كشور و دست يافتن فرزندان اين مرز و بوم به جايگاهي كه استحقاق آن را دارند از هيچ كوششي فروگذار نكرد و با تأسي به معلم بزرگ شهيد رجايي در راه رسيدن به آرمان هاي وطني و اسلامي، آبروي خود را نيز در طبق اخلاص نهاد.
به منظور گرامي داشت مجاهدت هاي آن فقيد سعيد مراسم يادبودي از ساعت ۱۴ تا ۱۶ روز چهارشنبه ۱۵/۱۱/۸۴ در تالار انديشه، حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي واقع در خيابان حافظ، تقاطع سميه، روبه روي درب اصلي دانشگاه اميركبير برگزار مي شود.
|
|
|
از سوي وزارت بهداشت:
فعاليت بيمارستان باهر غيرمجاز اعلام شد
معاون سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي طي نامه اي رسمي به گروه پزشكي بيمارستان باهر، ادامه فعاليت بيمارستان را غيرمجاز و پذيرش بيمار توسط آن را تعطيل اعلام كرد.
بيمارستان باهر از جمله مراكز درماني خصوصي است كه در خيابان شيخ هادي تهران واقع شده است .
وزارت بهداشت در نامه خود به گروه پزشكي بيمارستان باهر، به اجراي ماده ۳ اصلاحي قانون مربوط به مقررات امور پزشكي و دارويي و مواد خوردني و آشاميدني مصوب سال ۱۳۷۹ توسط وزارت بهداشت اشاره و تأكيد كرد كه وزارت بهداشت براساس اين ماده قانوني موظف به تعطيل بيمارستان و معرفي متخلفين به مرجع قضايي است ، بنابراين پذيرش بيمار توسط آن مركز، تعطيل اعلام مي شود.اين وزارتخانه در نامه يادشده ، تصريح كرد: اداره كنندگان اين مركزمكلفند از پذيرش بيمار جديد خودداري و نسبت به ترخيص و يا انتقال بيماران حسب اصول پزشكي اقدام كنند.
در پي ارسال اين نامه از سوي وزارت بهداشت به گروه پزشكي باهر، خبرنگار بخش اجتماعي ايرنا در گفت وگوي اختصاصي با دكترسيدمويد علويان معاون سلامت وزارت بهداشت ، از وضعيت اين بيمارستان پرسيد.
دكتر علويان در پاسخ به اين سئوال ، در ابتدا تأكيد كرد كه بيمارستان باهر از لحاظ ارائه خدمات بهداشتي و درماني بصورت كيفي و فضاي فيزيكي دروضعيت مطلوبي نيست و بيماران براي مداوا به آنجا مراجعه نكنند.
علويان همچنين با اشاره براينكه مردم اگر سلامتي خود را دوست دارند، براي درمان به اين بيمارستان مراجعه نكنند، خاطرنشان كرد: اگر آمبولانسهاي خصوصي نيز اقدام به اعزام بيماري به بيمارستان باهر كنند، مجوز فعاليت اين آمبولانس ها باطل خواهد شد.
علويان توضيح داد: يك ماه و نيم از مسئوليت بنده به عنوان معاون سلامت مي گذشت كه شكايتي درمورد وضعيت نامطلوب درمان بيمارستان باهر از سوي يك بيمار به دستمان رسيد.
وي گفت : باانجام بازديدهايي كه از بيمارستان باهر داشتيم ، مشخص شد بخشها و ساختمان فيزيكي آن غيراستاندارد است .
وي ادامه داد: به رغم اينكه فضاي فيزيكي اين بيمارستان كوچك است ، تخت هاي متعددي در اين فضا قرار گرفته اند و اين درحالي است كه فقط دوپزشك شامل بيهوشي و عمومي بر وضعيت بيماراني كه روي ۴۰ تخت بستري مي شوند، نظارت دارند.معاون سلامت بااشاره به اينكه اين بيمارستان درمانگاه نداشته و داروخانه آن اقدام به توزيع داروهاي تاريخ گذشته به بيماران مي كند، اظهارداشت : اين بيمارستان پروانه فعاليت ندارد و در واقع بصورت غيرمجاز اداره مي شود.وي افزود: در بازديدهاي مختلف نمايندگان وزارت بهداشت ازاين بيمارستان كه بصورت مكتوب گزارش شده است و بررسي هاي اوليه مشخص شد كه ميزان مرگ ومير بيماران بستري شده در اين بيمارستان بالا است .
علويان اظهارداشت : هيچ كدام از پرسنل بيمارستان باهر از نظر كنترل عفونت و ساير بيماريها آموزش نديده و پرونده آموزشي ندارند.به گفته وي ، پرستاران كمترين اشراف را بر كنترل وضعيت بيماران دارندو پرونده پزشكي بيماران ، ناقص است .
علويان ، نداشتن دي سي شوك شارژ رااز ديگر مشكلات اين بيمارستان ذكر كردو اظهار داشت : بيمارستان باهر مسئول فني واجد شرايط ندارد و از سال ۱۳۸۱مورد ارزشيابي قرار نگرفته است .
وي همچنين افزود: دستگاههاي راديولوژي ، سونوگرافي و سي تي اسكن اين بيمارستان نيز استاندارد نيستند.
وي با تأكيد بر اينكه تعرفه هاي درماني در اين بيمارستان رعايت نمي شوند، گفت : آمبولانس هاي خصوصي ، بيماراني را از كرج ، ورامين ، شهريارو تهران به بيمارستان باهر منتقل مي كنند و هزينه هر تخت كه بيمار در آن بستري مي شود، ۲۰۰ هزار تومان است .
علويان تصريح كرد: با توجه به وضعيت نامطلوب بيمارستان باهرحدود يك ماه است كه نامه هاي متعددي با دلايل مستند به دادسراي جرائم پزشكي ، دانشگاه علوم پزشكي تهران فرستاديم كه اين بيمارستان را تعطيل كنند.وي افزود: اما متاسفانه اين بيمارستان كه با ارائه خدمات نامطلوب باعث مرگ بيماران مي شود، هنوز تعطيل نشده و بنده به عنوان معاون سلامت وزارت بهداشت بايد از طريق نيروي انتظامي اقدام به پلمب اين بيمارستان كنم .
|
|
|
۳۰ درصد خانوارهاي بي مسكن زير خط فقرند
گروه اجتماعي: دولت طرح كمك به تامين مسكن خانوارهاي كم درآمد شهري را در آخرين جلسه خود در حالي تصويب كرد كه اعطاي تسهيلات خريد مسكن كوچك به كارگران و كارمندان كم درآمد، پرداخت وام وديعه قرض الحسنه به مستاجران كم درآمد تحت پوشش كميته امداد، سازمان بهزيستي و مستمري بگيران تامين اجتماعي و سازمان بازنشستگي و احداث و عرضه مسكن اجاره اي در اين مصوبه پيش بيني شده و در اولويت قرار گرفته است. بر اساس آخرين آمار اعلام شده از سوي معاون مسكن و ساختمان كميته امداد امام خميني(ره) ۳۰ درصد خانوارهاي تحت حمايت اين نهاد دچار بي مسكني يا بدمسكني هستند.
سيد مسعود حسيني با اشاره به اين كه ۱۰ درصد اعتبارات خانه سازي محرومان از محل مشاركت هاي مردمي تامين مي شود، گفت: سالانه نيازمند يكصد هزار واحد مسكوني براي نيازمندان تحت پوشش هستيم و رفع مشكلات مسكن نيازمندان نسبت به ساير خدمات در اين نهاد از اولويت بالايي برخوردار است.
|
|
|
آموزش۸۰ درصد پزشكان فقط براي كار در بيمارستان
فارس: وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت:۸۰ درصد فارغ التحصيلان رشته هاي پزشكي فقط آموزشهاي بيمارستاني را در دانشگاه فرا مي گيرند در حالي كه ۸۰ درصد فارغ التحصيلان پزشكي در بازار كار در درمانگاهها به كارگيري مي شوند و اين امر نشانه نبود سنخيت بين آموزش و اشتغال پزشكان است.
|
|
|
وزارت بهداشت اعلام كرد:
توزيع سالانه ۶ ميليون قوطي شير خشك در ايران
مهر: شركت سهامي دارويي كشور سالانه ۶ ميليون قوطي شير خشك يارانه اي خريداري و در سطح كشور توزيع مي كند.
براساس توافقات مسئولان وزارت بهداشت و شركت صنايع پودر شير مشهد(مُلتي) طي چند ماه آينده شير خشك هاي يارانه اي اين شركت وارد بازار كشور مي شود.
|
|
|
پاسخ قائم مقام وزير كشور به تهديد گروگان گيران ۹ سرباز ايراني:
دوران باج گيري تمام شده است
شبكه تلويزيوني العربيه دهم ديماه گزارش داد، يك گروه با ادعاي اين كه چند تن از اعضاي گروهش در ايران در بازداشت به سر مي برند، براي آزادي آن ها، ۹ سرباز ايراني را در مرز پاكستان ربوده است. سخنگوي اين گروه كه خود را «جندالله» مي نامند، آزادي تعدادي از اعضاي اين گروه را كه ادعا مي كنند در ايران در بازداشت به سر مي برند، خواستار شد. قائم مقام و معاون امنيتي و انتظامي وزير كشور ديروز در گفت وگوبا ايسنا به تهديدهاي گروگان گيران ۹ سرباز ايراني اينگونه پاسخ داد: دوران باج گيري تمام شده است. محمدباقر ذوالقدر در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران درباره آخرين وضعيت گروگان هاي ايران كه اخير گروگان گيران ادعايي مبني بر كشتن يكي از اين افراد را مطرح كردند، اظهار داشت: هنوز خبر قطعي در اين زمينه به دست ما نرسيده است. وي در زمينه تهديد گروگان گيران مبني بر اينكه در صورت عملي نشدن خواست شان از جانب دولت ايران، هفته آينده يك نفر ديگر از گروگان ها توسط آنها كشته مي شود، نيز گفت: چنانچه مطلع شويم گروگان گيران تعرضي به نيرو هايي كه در اختيار دارند داشته اند، قوه قضاييه اين آمادگي را دارد تا با شديدترين وجه برخورد كند و به عقيده ما اين اظهارات جنگ رواني براي دستيابي به خواسته هايشان است.
وي با اشاره به تهديدهاي گروگان گيران خطاب به آنها تصريح كرد: دوران باج گيري تمام شده است. ذوالقدر تأكيد كرد: به مجرد اين كه آنها به اقدام خلافي دست بزنند ما نيز برخورد متناسب با آن را انجام مي دهيم.
معاون امنيتي انتظامي وزير كشور همچنين با اشاره به تلاش هاي جدي انجام شده بر پي گيري جدي مساله آزادي گروگان هاي ايراني تأكيد كرد و گفت: دولت پاكستان نيز به ما در زمينه بازگرداندن گروگان ها قول جدي داده است.
|
|
|