لپ تاپ هاي زنانه
در اين تصوير لپ تاپ هاي جديد شركت هلندي اگو ديده مي شوند. اين لپ تاپ ها با طراحي بسيار جديد و مدرن خود با استقبال بسيار زيادي در نمايشگاه سبيت مواجه شدند. به ويژه خانم ها طرفداران اين دستگاه هاي جديد بودند، چون مي توانستند آن را همچون يك كيف دستي با خود حمل كنند.
نمايشگاه سبيت كه در هانوفر آلمان برگزار مي شود بزرگترين نمايشگاه حوزه آي تي دنيا به شمار مي رود. در اين نمايشگاه كه با سخنراني خانم آنگلامركل صدراعظم آلمان- آغاز به كار كرد تمام شركت هاي معتبر آي تي دنيا حضور داشتند و آخرين محصولات نرم افزاري و سخت افزاري خود را به نمايش گذاشتند.
يكي از سالن هاي نمايشگاه امسال براي عرضه محصولات شركت هاي كوچك در نظر گرفته شده بود. فرق اصلي شركت هاي حاضر در اين سالن با ديگر شركت كنندگان نمايشگاه، آزمايشي بودن دستاوردهاي آنهاست كه اميدوارند در آينده نزديك با حمايت دولت ها و شركت هاي بزرگتر به توليد انبوه برسانند.
يكي از محصولات بسيار جالب ارائه شده در سبيت، كتي تقريباً جادويي بود كه موقعيت جغرافيايي شخص استفاده كننده را با دقت بسيار زيادي به صورت زنده به مركزي مخابره و امكان رديابي لحظه به لحظه وي را فراهم مي كرد. اين كت همچنين به دستگاه پخش MP3 و تلفن همراه مجهز بود كه ميكروفن و گوشي آن در داخل كت جاسازي شده بودند.
خشكسالي در شاخ آفريقا
تصوير اثر خشكسالي شاخ آفريقا بر منطقه اي از سومالي را نشان مي دهد. اين خشكسالي پس از خشكسالي سال 1992 اثرات بسيار زيان باري براي مردم و محيط زيست منطقه به همراه داشته است و كارشناسان زيست محيطي پيش بيني مي كنند اثر آن تا 15 سال آينده از بين نخواهد رفت. اين خشكسالي باعث شده است بيشتر حيوانات اهلي اين منطقه تلف شوند و از آن جا كه اكثر ساكنان منطقه عشاير دامدار هستند، عملاً زندگي آنان فلج شده است. 70 درصد فروشگاه هاي منطقه تعطيل شده اند و 5/11 ميليون سكنه سراسر شاخ آفريقا نياز فوري به غذا دارند. اين خشكسالي وحشتناك كه ثمره 10 سال كمبود باران است اقتصاد منطقه را فلج كرده است. شاخ آفريقا در تاريخ معاصر هميشه با بحران گره خورده است. اتيوپي مهمترين كشور اين منطقه است چون حدود 85 درصد ساكنان منطقه در اين كشور زندگي مي كنند. پنبه، قهوه و موز از مهمترين محصولات زراعي اين منطقه به شمار مي روند، اما شغل اصلي اكثر ساكنان بيابان نشين آن پرورش دام است.
پايان عصر مائوئيسم در چين
در عكس فوق تصوير يكي از اسكناس هاي چيني مشاهده مي شود. به تازگي خبري مبني بر احتمال برداشتن عكس مائو از روي اسكناس هاي چيني انتشار يافته است.
پس از پايان اجلاس سالانه نهاد مشورتي پارلمان چين يكي از اعضاي اين نهاد پيشنهادي مبني بر حذف تصوير مائوتسه دونگ، رهبر سابق چين از روي اسكناس هاي اين كشور را مطرح كرده است.
دوان هويدان توصيه كرده است كه تصوير مائو روي اسكناس هاي يوآن واحد پول چين- جاي خود را به تصوير قهرمان هايي از جمله سون يات- سن، پدر اولين انقلاب چين و دنگ شيائوپينگ مبتكر اصلاحات اقتصادي چين بدهد. مطرح شدن چنين اظهاراتي تنها با رجوع به تاريخ براي مخاطبان و تصميم گيرندگان معني پيدا مي كند و در آن صورت است كه آنان خواهند توانست نظري قطعي در اين باره بدهند، مائوتسه دونگ پس از به قدرت رسيدن در چين نه تنها گامي جهت اصلاح جامعه چين برنداشت كه با اتكا به مفاهيم ماركسيسم و بدون در نظر گرفتن آن كه قواعد اقتصادي ماركس به هيچ روي قابل انطباق با جامعه چين نيست، اصلاحاتي چند را انجام داد كه در نتيجه آن چين از نظر رشد اقتصادي سير قهقرايي را طي كرد.
اما دنگ شيائويينگ رهبر سابق چين را مي توان به لحاظ تلفيق ديدگاه هاي اقتصادي در نظام كمونيستي با ديدگاه هاي سرمايه داري نوين، مبتكر اصلاحات اقتصادي چين دانست.