بزرگ ترين سرقت آنلاين دنيا
گروه علمي فرهنگي- كلاهبرداران اينترنتي حدود 1/1 ميليون دلار (576 هزار پوند) را از بانك Nordea كه يكي از معتبرترين بانك هاي سوئيس است، به سرقت بردند.
به گزارش فاوانيوز، اين طور كه رسانه هاي محلي سوئيس اعلام كرده اند، اين بزرگ ترين سرقت آنلايني است كه تاكنون رخ داده و طي سه ماه انجام شده است. اين دزدان پس از ارسال برنامه اي كه در ظاهر شبيه به نرم افزارهاي امنيتي بود، شماره شناسايي و رمز عبور افرادي كه در اين بانك حساب داشتند را شناسايي مي كردند و از اين طريق تمام پول هاي آن را به سرقت مي بردند. بانك Nordea اعلام كرده كه خسارت وارد شده به 250 مشتري خود را پرداخت خواهد كرد و حساب هاي بانكي آنها را ايمن خواهد ساخت.سخنگوي اين بانك مي گويد: آنچه كه هم اكنون اهميت دارد آن است كه هيچ خسارتي به مشتريان ما وارد نمي شود و آنها مي توانند با اطمينان خاطر در اين بانك به فعاليت بپردازند. ما در تلاش هستيم تا هرچه سريع تر جلوي اين سرقت ها را بگيريم. اين سرقت به وسيله يك ويروس از نوع تروجان با نام haxdoor.ki انجام شده و توانسته به كمك آن جزئيات حساب هاي بانكي افراد را به دست آورد. گفته مي شود كاربراني كه در اين جريان خسارت ديده اند، نرم افزاري كه شبيه برنامه هاي ضدويروسي بوده را از پست الكترونيكي خود بارگذاري كرده اند. اين پست الكترونيكي كه از بانك ارسال شد بود، افراد را تشويق مي كرد كه با بارگذاري اين برنامه خود را در مقابل حملات آنلاين ايمن كنند.
|
|
تار عنكبوت مشابه سازي شد
يونايتد پرس : ساخت تار كش دار، اما محكم براي عنكبوت آسان است، اما مهندسان دانشگاه ام آي تي به سختي توانستند مشابه آن را توليد كنند. محققان موسسه فناوري ماساچوست اعلام كردند راهي براي توليد موادي يافته اند كه هم كش دار و هم محكم هستند. اين مواد كه نانو كمپوزيتهاي پليمري نام دارند، در وسايل زيست پزشكي براي محكم كردن بسته بندي يا توليد پارچه ضد فرسودگي به كار مي رود.
گرت مك كينلي گفت: دانشمندان راز استحكام تار عنكبوت را در آرايش نانو كريستالي آن مي دانند. وي گفت: تار عنكبوت از مقادير زيادي بلورهاي كوچك تشكيل شده است كه باعث استحكام آن مي شود.
گروه مك كينلي با افزودن يك ماده پلي اورتان تجاري به ذرات ريز خاك رس، توانستند ساختاري مشابه تار عنكبوت توليد كنند. مشروح اين پژوهش در شماره جديد نشريه نيچر درج شده است.
مولكول كليدي حافظه
ايسنا: حافظه ها چه طور شكل مي گيرند؟ اين سؤال سالها دانشمندان را گيج و سردرگم كرده است اما به نظر مي رسد كه با پژوهش هاي اخير يك گام به كشف پاسخ اين سؤال نزديكتر شده اند. پروسه اصلي مورد نظر روشي موسوم به توانايي بلندمدت (LTP) است كه در آن ارتباطات بين سلول هاي مغزي در هر فرد هرچه بيشتر مورد استفاده قرار بگيرند، قوي تر و توانمندتر مي شوند كه نمونه آن در طول مدت يادگيري است اما از آنجا كه پروسه LTP اغلب در قطعه هايي از مغز در شرايط آزمايشگاهي مشاهده مي شود، ضبط اين پروسه در يك مغز زنده به هنگامي كه يادگيري در حال انجام است، مشكل است. در يافته هاي اخير ليليانا ميني شيلو و دستياران وي از آزمايشگاه بيولوژي مولكولي اروپا در ايتاليا و نيز پابلو دي اولاويد از دانشگاه سويل در اسپانيا همين كار را با ايزوله كردن مولكولي كه مسير نشانه گذاري را براي انجام LTP در مغز يك موش زنده به وجود مي آورد، انجام داده اند.
راهيابي روبات هاي پرستار
به مراكز درماني
مهر: گروهي از محققان دانشگاهي با حمايت مالي اتحاديه اروپا نسل جديدي از روبات هاي تربيت شده را براي به خدمت گرفته شدن در بيمارستان ها به عنوان پرستار مي سازند. دانشمندان دانشگاه هاي وارويك، كارديف، دوبلين و نيوكسل با استفاده از تكنولوژي شگفت آوري روبات هاي پرستار را براي خدمات رساني در بيمارستان هاي انگليس ظرف 3 سال آينده طراحي مي كنند.
به گفته توماس شلگل سرپرست اجراي اين پروژه، هدف از طراحي روبات هاي پرستار جايگزيني آنها با كاركنان بيمارستاني نيست ، بلكه در اين راستا امكان برقراري تقابل دوسويه در بيمارستان هاي اروپايي دنبال مي شود. وي افزود: اجراي اين پروژه نه تنها امكان استفاده از روبات هاي سيار را در بيمارستان ها فراهم مي سازد، بلكه سيستم جامعي از اطلاعات و راهكارها را نيز ارائه مي دهد. بنا بر گزارش يونايتدپرس اينترنشنال، زمان آزمايش اوليه روي سري اول از اين روبات ها براي سال۲۰۱۰ تعيين شده و اصلي ترين نقش اين روبات ها برخوردهايي است كه با انسان ها انجام مي دهند.
تقابل بين انسان و روبات در اين طرح مهارت آميز خواهد بود زيرا روبات هاي پرستار بايد از توان لازم براي مراقبت از بيماران، افراد ناتوان و سالخورده و مجروحان و زخميان برخوردار باشند.