• دهقان باقي مي ماند
خسرو دهقان، رئيس انجمن منتقدان سينمايي خبر استعفاي خود را تكذيب كرد.دهقان با تكذيب اين خبر گفت: اگر چنين استعفايي روي مي داد كه مشخص مي شد ولي به هرحال با توجه به سياست هاي جديد، تغيير و تحولاتي در انجمن روي خواهد كرد.
• شوراي عالي سينما تشكيل مي شود
ابوالحسن داودي خبر از تشكيل شوراي عالي سينما داد.رئيس هيأت مديره خانه سينما گفت: اين شورا، قبل از عيد در جلسه اي با حضور آقاي حيدريان تشكيل گرديد و در آن با تعامل نسبت به ارتباط پويا و فعالي كه با مديريت سينمايي از طريق اين شورا مي تواند وجود داشته باشد، قرار شد كه شورا ادامه فعاليت داده و به جلسات خود در مقاطع لازم با معاونت و مجموعه
مديريت موردنظر ايشان ادامه دهد. طبعا با توجه به شرايط مديريتي كه در آن زمان ضرورت شوراي عالي سينما مطرح شده بود و مسئوليت تامي كه آقاي حيدريان در زمينه امور سينما پذيرفته اند، اين شورا به جاي وزير مي تواند مستقيما با رياست شخصي آقاي حيدريان و براساس ضرورت هر جلسه، با مديران زيرمجموعه ايشان برگزار گردد. او گفت: ما سعي داريم در يك ارتباط متقابل با معاونت سينمايي معضلات و مشكلاتي را كه در ارتباط بين صنوف و مديريت دولتي وجود دارد هر چه كمتر كنيم و نشانه هاي اين احترام و همكاري نيز از جانب مديريت دولتي بسيار روشن و اميدبخش است.
ابوالحسن داودي درباره اولويت ها، برنامه ها و سياست هايي كه در سال جديد بايد در نظر گرفته شود، گفت: در سينما چند مسئله اصلي وجود دارد كه اين ها بايد پا به پاي هم پيش بروند، از جمله نوع نگاهي كه دولت به سينما دارد و بحث پيشبرد عملي زيرساخت ها همچون سالن سازي و نوسازي و تكميل تجهيزات فني كه در طول ساليان گذشته به هيچ عنوان براساس شرايط و نيازهاي سينماي ملي ايران پيش نرفتند و ديگر اينكه براساس شرايط و نياز جامعه در يك هماهنگي با دولت كه وظيفه نظارت را برعهده دارد به تركيب سالم و درستي از گونه هاي مختلف فيلم هاي توليدي برسيم و طبعا در اين زمينه دولت هم بايد كاملا مشخص كند كه حدود نظارتش كجا و چگونه است تا بتوانيم در مقاطعي مثل پروانه نمايش و ساخت واقعا سردرگمي سابق را نداشته باشيم تا مثل مسائل پيش آمده در سال هاي گذشته، ديگر شاهد اعمال نظرها و سليقه هاي گوناگون از خارج از حيطه سينما نباشيم.
• مديريت جديد ACEM
صديق برمك از افغانستان به عنوان مدير ACEM و خانم كيوكودان به عنوان مدير ACEM از ژاپن منصوب شدند. محسن مخملباف ضمن اعلام اين خبر افزود كه تشكيل و اداره ۶۳ پروژه مربوط به كودكان افغانستان مدت ۵/۱ سال طول كشيد و او خوشحال است كه اداره اين سازمان خيريه بين المللي را به مديران شايسته جديد واگذار مي كند.
• فيلم هاي ايراني در شب كپنهاگ
چهارمين جشنواره فيلم «شب» از هشتم فروردين ماه سال جاري در شهر كپنهاگ در كشور دانمارك در حال برگزاري است. اين جشنواره، امسال بخش ويژه اي را به سينماي ايران اختصاص داده است كه در اين بخش فيلم هاي «ده»، «خانه اي روي آب»، «من ترانه ۱۵ سال دارم» و «آوازهاي سرزمين مادري ام» به نمايش درخواهد آمد. اين جشنواره تا بيست و چهارم فروردين ماه ادامه خواهد داشت.
• يارگيري سينماتك
سينماتك موزه هنرهاي معاصر تهران براي سال جديد عضو مي پذيرد. همزمان با شروع سال جديد، برنامه هاي نمايش فيلم سينماتك موزه هنرهاي معاصر تهران مجددا آغاز مي شود.موزه هنرهاي معاصر تهران، نخستين فيلم اين دوره «همسران ابله» به كارگرداني «اريك فون استروهايم» خواهد بود كه پنجشنبه بيست و يكم فروردين، راس ساعت ۳۰/۱۶ در سالن سينماتك به نمايش درمي آيد. بخش يك فيلمساز، يك نگاه، برنامه سه ماهه هجدهم واحد ارتباطات سينمايي، به فيلم هاي «اكيراكوروساوا»، فيلمساز شهير ژاپني اختصاص دارد و فيلم هايي همچون «سانجورو»، «روياها»، «ريش قرمز» و. . . از او به نمايش درمي آيد. همچنين در بخش جلوه هايي از سينماي ايران و جهان فيلم هاي: «سانست بلوارد»، «همشهري كين»، «نشاني از شر»، «دزد دوچرخه»، «نون و گلدون»، «زمين آسماني»، «جمعه» و. . . در معرض نمايش گذاشته خواهد شد.
• روز سينما و فروش بليت نصف قيمت
شنبه اول ارديبهشت ماه در سراسر ايران روز سينما ناميده شد. در اين اقدام كه از سوي شوراي صنفي نمايش صورت گرفته، قرار است سينماها بليت هايشان را به صورت نيم بها بفروشند. فرشيد معتمدي سخنگوي شوراي صنفي نمايش در گفت وگو با ايسنا يكي از اهداف اين طرح را جذب مخاطب براي سينماي ايران دانست و گفت: با اين طرح دانشجويان، نوجوانان و خانواده ها كه ممكن است ساير روزها برايشان سخت باشد به سينما مراجعه كنند مي توانند در اين روز برنامه ريزي كنند و فيلم ببينند.