سه شنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۲
شماره ۳۱۵۵- Sep, 2, 2003
ورزش
Front Page

حركت ورزش مادر
فصل تازه
زير ذره بين
دووميداني زيباترين، متنوع ترين و دل انگيزترين رشته ورزشي است. مدالهاي بيشمار در المپيك و مسابقات جهاني بزرگترين ره آورد كشورها براي بالاتر ايستادن بوسيله دووميداني بدست مي آمد. شور و هيجان دوهاي سرعت،  شوق پرشهاي طول و ارتفاع ،  نگاه بلندپروازي با نيزه ،  قدرت توانگري بدن در پرتاب ها و استقامت انساني در دوهاي سرعت. خاطر ه هاي زيبا اين رشته پر خانواده هنوز در خاطره ها باقي است. مينياتورهاي حركت، يكصدم ثانيه فاصله و هماهنگي انسانها در امدادها و در نهايت پرواز از فراز موانع كه تمثيلي است بر فائق آمدن انسان.
ايران ما در اين رشته خوش آمد. خوب پيش رفت در دوهاي استقامت الگوي بزرگ باغبانباشي داريم. در پرتاب كشميري ها را، در دوهاي سرعت كريم آبادي و شاهخوره ها و در پرواز تيمور غياثي را،  از اين جمع حتي آصف هم نمونه بود. بايد اينگونه باشيم. مي رويم تا دووميداني را بسازيم.
008950.jpg

سيامك قليچ خاني- دوو ميداني در شرايط فعلي به دوران جديدي گام مي گذارد. آغاز مسئوليت هاي رئيس جديد دووميداني و برنامه هاي حسين جلالي انعكاس خوبي در بين اقشار ورزشي (به خصوص دووميداني) ايجاد كرد. در سايه قرار داشتن دو و ميداني هرگز اجازه نداد تا برنامه هاي اين ورزش پايه، در روند حقيقي خود قرار گيرد.
دووميداني ايران در سال ۱۳۸۲، در مقايسه سالهاي گذشته از تحرك نسبي بيشتري برخوردار بود. اعزام چند تيم به خارج، جابه جايي حداقل ۲۰ ركورد ملي بهانه اي است تا عنوان گذشته «دووميداني، كارنامه اي با معدل صفر» را با عنوان « دووميداني با روزنه هاي اميد» عوض كنيم.
هر چند اين روزنه اميد به مفهوم برطرف شدن كليه موانع و مشكلات دووميداني ايران نيست. چرا كه هنوز هم كمبود امكانات، بودجه و حتي فقدان سياست كاملاً مشخص از سوي سازمان تربيت بدني به قوت خود باقي است.
تحليل كيفي دووميداني و پيشرفت آن به لطف تبديل پذيري آثار كيفي نتايج به عوامل كمي و مقايسه يافته ها با يافته هاي مشابه سالها و حتي ماههاي گذشته امكان پذير است. تحليلي درهمين راستا نشان مي دهد كه دووميداني ايران با سرعتي در حد انتظار در راه پيشرفت گام برمي دارد.
چند پيشنهاد
دووميداني ما با روند معقولي در حال پيشرفت است. با اين حال براي جبران عقب ماندگي سالهاي گذشته و تسريع حركت صعودي كه مشاهده مي شود،  خوب است سازمان تربيت بدني، فدراسيون دووميداني و هيأت هاي تابعه، هر كدام در حد مسئوليت خود به پيشنهادات زير توجه كنند:
۱- كيفيت مجموعه ركوردها به گونه اي است كه با كمي توجه بيشتر از سوي سازمان تربيت بدني، اولويت قائل شدن واقعي براي ورزش مادر دووميداني، تخصيص بودجه كافي و حمايت شايسته و دادن آزادي عمل بيشتر به فدراسيون جهت اعزام تيمهاي مختلف به خارج از كشور و ايجاد تجربه و انگيزه در ورزشكاران اين رشته زمينه هاي پيشرفت را مساعد سازد.
۲- در محدوده فدراسيون، نكته  هايي كه براي رسيدگي به دووميداني كارهاي برتر كشور كه به عنوان كميته هاي تيمهاي ملي، جوانان، اميد و غيره تشكيل شد قدرت بيشتري پيدا كنند، واقعيتي است كه اغلب دووميداني كارهاي برجسته و اميدوار ما با مشكلاتي نظير مشكلات تمريني،  مربي، كمبود وسايل و كمبود مواد غذايي مؤثر روبه رو هستند. تشكيل كميته رسيدگي به امور دووميداني كارهاي برجسته و پرداختن به آنچه مفهوم واقعي قهرمان پروري است توانسته اند يكي از معضلات دووميداني  ما را حل كند.
008955.jpg

۳- با آن كه معتقديم افزايش كمي مي تواند آثار كيفي بيافريند، اين را هم به همان اندازه معتقديم كه آثار كيفي مطلوب بر شدت افزايش كمي اضافه مي كند و در نتيجه دايره بسته اي اين بار در جهت پيشرفت ايجاد شده كه حاصل آن بدون ترديد كسب ركوردها و سكوهاي افتخار است. به همين دليل است كه توجه به قهرمان پروري را در محدوده پيشنهاد فوق، پيشنهاد مي كنيم.
۴- بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد كه در بعضي از رشته ها و بخصوص در پرتابها پيشرفت خوبي داريم. براي رسيدگي به مشكلات تخصصي هر يك از زيرگروه هاي دووميداني پيشنهاد مي شود، كميته هاي تخصصي متشكل از مربيان ذيربط و آگاه در سطح فدراسيون تشكيل شده، پس از بررسي همه جوانب، در برطرف كردن موانع موجود بكوشند.
۵- با توجه به اين كه كمبودهاي اطلاعاتي مربيان يكي از گرفتاري هاي عمده دووميداني ماست، پيشنهاد مي شود، ضمن ادامه آموزشهاي موجود در كشور، مربيان مستعد به دوره هاي تخصصي خارج از كشور اعزام شوند، به نظر مي رسد، كمبود دانش هاي تخصصي، بخصوص در برخي از رشته ها، يكي از موانع عمده ركود ركوردهاست.
وضعيت كنوني (همراه با روند صعودي) دووميداني را حسين جلالي بهتر توضيح مي دهد.
دووميداني در انتظار كسب ۵ سهميه المپيك
رييس  فدراسيون  دووميداني  مي گويد: دوندگان  كشور تلاش  بي وقفه اي  مي نمايند تاركوردهاي  ورودي  بازيهاي  المپيك  سال  ۲۰۰۴ آتن  را كسب  كنند.
«حسين  جلالي » اظهار داشت  : با توجه  به  ركوردهاي  نزديكي  كه  ورزشكاران  دووميداني  دارند، احتمال  كسب  پنج سهميه  از سوي  آنان  مي رود.
وي  گفت  : «عبدالقفار سقر» در ماده  ۱۰۰ متر با ركورد ورودي  بازيهاي المپيك  فقط يك  صدم  ثانيه  اختلاف  دارد.
رييس  فدراسيون  دووميداني  خاطرنشان  ساخت  : در ۸۰۰ متر نيز دوندگان كشورمان  ۳ دهم  ثانيه  با ركورد ورودي  بازيهاي  المپيك  فاصله  دارند كه  اميد مي رود «احسان  مهاجر شجاعي » و «سجاد مرادي » بتوانند اين  زمان  را كاهش داده  و به  ركورد ورودي  المپيك  دست  يابند.
جلالي  اظهار داشت : در پرتاب  ديسك  نيز عباس  صميمي  ۹۰ سانتيمتر كمتر از ركورد ورودي  پرتاب  مي كند كه  انتظار مي رود تا يك  سال  باقيمانده  صميمي  بتواند پرتاب  خود را ارتقاء داده  و به  اين  بازيها راه  يابد.
وي  در ادامه  افزود: انتظار مي رود «مهدي  روايي» در پرتاب  نيزه  بتواند ركورد بازيهاي  المپيك  را كسب  نمايد و همچنين امين ابراهيم نيك فر در پرتاب وزنه.
جلالي  گفت  : در صورت  كسب  ركورد ورودي  از سوي  دوندگان  كشورمان ، براي نخستين  بار خواهد بود كه  ورزشكاران  دووميداني  ايران  با كسب  ركورد ورودي ، به  اين  بازيها راه مي يابند.
رييس  فدراسيون  دووميداني  همچنين  اظهار داشت : از اوايل  مهــرماه  سال جاري  رقابتهاي  ليگ  دو صحرانوردي  كشور نيز راه اندازي  خواهد شد و در نيمه  دوم  امسال  با فدراسيون هاي  دووميداني  مراكش  و تونس  همكاري  تنگاتنگي  خواهيم  داشت .
وي  گفت  : سياست  فدراسيون  در جهت  همكاري  نزديك  با فدراسيونهاي  كشورهاي آفريقايي  و اروپايي  است  و تلاش  مي شود دوندگان  كشورمان  را به  رقابتهاي  دووميداني  بين المللي  كشورهاي  اسپانيا و انگليس  اعزام  نماييم .
رييس  فدراسيون  دووميداني  متذكر شد: در چند روز آينده  ورزشگاه  اختصاصي  دووميداني  كشور افتتاح  خواهد شد تا براي  برگزاري  مسابقه هاي  دووميداني  قهرماني  داخل  سالن  آسيا كه  در روزهاي  هجدهم  تا بيستم  بهمن  ماه  سال  جاري  در ايران  برگزار مي شود، با مشكلي  مواجه  نباشيم  .
جلالي  همچنين  گفت : اهداف  اين  فدراسيون  در مسابقات  دووميداني  قهرماني آسيا كه  اواخر شهريور ماه  جاري  در كشور فيليپين  برگزار خواهد شد، علاوه  بر كسب  سهميه  بازيهاي  المپيك ، حضور دوندگان  كشور در رقابتهاي  دو و ميداني جايزه  بزرگ  آسيا است .
وي  افزود: در ســـال  جاري  «عباس  صميمي » از كشورمان  توانست  در ايــن رقابتها حضور داشته  باشد و در هر چهار مسابقه  جايزه  بزرگ  كه  در چهار كشوربرگزار شد، به  موفقيت  دست  يابد.
جلالي  گفت : چنـــانچه  دوندگان  كشورمان  بتوانند در جمع  شش  نفــر برتر رقابتهاي  دووميداني  قهرماني  آسيا قرار گيرند به  رقابتهاي  جايزه  بزرگ  راه خواهند يافت .

... اين پرسپوليس

008990.jpg

معراج مژده - هفته اول ليگ برتر فوتبال ايران حلال بسياري از مسائل و مشكلات فوتبال بود. شرايط و موقعيت دو تيم پرطرفدار پايتخت قبل از آغاز بازيها چندان مساعد نبود به ويژه پرسپوليس كه در بحران مديريت فني تيم و دسته بندي بازيكنان گرفتار بود.
اما زماني كه بازيها به پايان رسيد انگار تمام آفت هاي فوتبال را باد با خود برده است. پرسپوليس در يك بازي حيرت انگيز هشت گل زد. نتيجه اي كه در بهترين دوران پرسپوليس و حتي ديگر باشگاه هاي ايران اتفاق نيفتاده بود. آيا انگيزه عامل اصلي اين حركت و تحول بود؟ يا هوشياري مديران پرسپوليس در يادگيري و انتخاب مربي چنين نتيجه اي را به بار آورد. اين پيروزي علاوه بر اين كه به پرسپوليس هويت تازه بخشيد، كل فوتبال باشگاه ها را به روشنايي برد و تماشاگران را به شور و نشاط خاصي كشاند. تغيير شرايط حاكم بر فوتبال روي كارآمدي علم فوتبال اتفاق افتاد. بارها نوشتيم كه عرصه فوتبال با ديگر پديده ها تفاوت زيادي دارد. اين رشته از دل جامعه برخاسته و درك موقعيت روز جامعه بسيار مهم است. پرسپوليس از اين مسير آغاز كرد و با بهره گيري از مهره هاي كارآمد و كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به آنچه خواست رسيد. دايي در اوج پختگي و هدايت يك تيم است. او به خوبي تحت تاكتيك انتخاب شده مربي خود عمل كرد، جاگيري مناسب در نقطه هاي حساس دفاعي حريف باعث شد تا استقرار نفرات دفاعي پگاه دچار اشكال شود. او متمايل به دفاع چپ داخلي پگاه بازي كرد تا فضاي لازم را براي بقيه مهاجمان و بازيكنان خط مياني خود به وجود آورد. زماني كه توپ به اين فضاهاي خالي فرستاده مي شد، دايي حركت خود را به درون محوطه جريمه حريف آغاز مي كرد. هر زمان كه فضا وجود داشت خود گل مي زد و اگر پوشش داده مي شد با پاس به موقع مهاجمان كناري خود (كاظميان) را صاحب توپ مي كرد. تاكتيك اتخاذ شده بگوويچ و اجراي صحيح آن توسط دايي باعث شد تا هارموني لازم بدست آيد و ديگر بازيكنان نيز با انجام وظايف خود به اجراي كامل شيوه بگوويچ بپردازند.
008985.jpg

خط دفاعي پرسپوليس نيز با يك اشتباه كوچك روز موفقي داشت، اما در خط مياني هنوز تقسيم وظايف نشده است و يك مركز ثقل قوي نيز ديده نشد. با مهره هاي موجود در پرسپوليس انتظار مي رود اين نقيصه نيز برطرف شود.
امتياز بزرگ پرسپوليس در برگشت به زمين خود بود. آنها زماني كه توپ را از دست مي دادند در مناطق تعيين شده، قرار مي گرفتند و در اولين اقدام از همانجا عمل پرس را انجام مي دادند. اگر موفق نمي شدند به خط دفاعي خود نزديك مي شدند. برزگر، خانمحمدي، جباري، محمدوند و سلماني با بازي متفاوت و شعاع حركتي طولي كليه فضاهاي خالي را پوشش مي دادند. امتياز اين خط در نظر اول آن بود كه اكثر بازيكنان تهاجمي بودند، حتي يك نفر از جمع اين پنج بازيكن حركت عرضي نداشت و يا به طور ساكن تقسيم توپ نمي كرد. اما نقطه منفي اين آرايش نيز در همان نداشتن يك بازيكن محوري و تقسيم كننده بود كه قادر باشد بازي را در زمانهاي حساس عوض كند. در واقع پرسپوليس يك كريم باقري آماده كم دارد. بازيكني با ويژگي دفاعي، شوت زن، با قدرت پاسهاي بلند و كوتاه كه توانايي فيزيكي لازم را نيز داشته باشد. اگر حامد از ابتداي بازي در ميدان باشد و كريم نيز شرايط آرماني خود را داشته باشد اين پرسپوليس دست نيافتني خواهد بود. باور كنيد اين هشت گل چيزي از ارزش پگاه كم نمي كند، در روزها و هفته هاي آينده، پگاه را در مقابل ديگر حريفان خواهيد ديد. اين پگاه تيمي نيست كه آسان تسليم شود. پگاه توان مقابله با هر تيمي را دارد، اما اين پرسپوليس به دلايل مختلف تيم ديگري بود.

سايه روشن ورزش

جايگاه شاهرخي
008970.jpg

معراج مژده- نگراني ها كلاً برطرف شد. تيم ملي پس از ديدار با اردن صاحب مربي خارجي خواهد شد. نتايجي كه تيم ملي در اين بازيها به دست مي آورد هرگز ملاك سنجش يا انتخاب مربي خارجي و داخلي نخواهد بود. سازمان تربيت بدني در استراتژي خود و نگاه به نتايج ديگر رشته ها به اين نتيجه رسيده است كه فوتبال نيز بايد مربي خارجي داشته باشد. اين خواسته سازمان تربيت بدني بعد از بازيهاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا انجام خواهد شد. ظاهراً فدراسيون فوتبال نيز اين خواسته سازمان را پذيرفته و قول مساعد داده است. در اين ميان باقي مي ماند وضعيت يك مربي شريف، با اخلاق و انسان به نام شاهرخي كه در بينش و نگاهش به ورزش هيچكس ترديد ندارد و بايد در جايگاه خود قرار بگيرد. اتفاقاً با ويژگي هايي كه شاهرخي دارد قادر است در پست مدير فني و سرپرست توأم با يكديگر بهترين نتيجه را بدهد. شاهرخي سابقه مديريتي را سال هاست دارد و با قرار دادن يك مربي خارجي در كنار او تيم ملي از هر جهت در آرامش و آسايش خواهد بود. براي سرپرستي تيم ملي زود تصميم نگيريد، فرصت باقي است.
نسل پشت نسل كشتي
008975.jpg

بايد بپذيريم كه هيچ رشته اي چون كشتي ريشه در جامعه ما ندارد. به پشتوانه هاي اين رشته نگاه كنيد كه در طي اين ۵۰ ساله هر روز چهره تازه اي نمايان مي شود. در دهه شصت ميلادي با ظهور بزرگاني چون تختي، حبيبي، صنعتكاران،  موحد، جوادي و.... هيچكس فكر نمي كرد، ديگر بتوانيم در روي سكوهاي اول بايستيم.
به دنبال آن ستاره هاي ديگر آمدند، سيدعباسي، فره وشي، قرباني، مجيد تركان، محمديان،  فلاح، خادم ها و حالا حيدري، دبير، طلايي و فرزان بهرامي ها كه قصد دارند كه سالهاي آينده پا در جاي بزرگان بگذارند. قهرماني بهرامي در مسابقات كشتي آزاد جوانان جهان ادامه همان پشتوانه اي است كه هميشه از كشتي انتظار داشتيم. آيا باورتان مي شود به فاصله ۴۳ سال پس از تختي حالا يك عليرضا حيدري داشته باشيم. يا براي جانشين موحد در جهان يك عليرضا دبير ظهور كند. اين اتفاقات نمايانگر آن است كه كشتي اصيل ترين ورزش ايران است كه ريشه خشك نشدني در جامعه دارد.
فوتبال نفت اين بار از تهران مي آيد
هر گاه اسم نفت در فوتبال مي آيد ياد بچه هاي سوخته آبادان مي افتيم و هنرنمايي آنها در ميادين فوتبال، اما در تهران هم نفت تيم ريشه داري است. آنهايي كه سن و سالي در فوتبال دارند فراموش نكرده اند كه تيم نفت تهران بازيكنان زيادي را تحويل جامعه فوتبال داده است. مثل بهرام ميرشيباني، عبدالعلي كلانتري، محمد مايلي كهن، حميد مجد تيموري و...
حالا نفت تهران دوباره سازماندهي مي شود و قرار است فوتبال نفت زنده شود.
طي حكمي از سوي اكبر نعمت اللهي رئيس هيأت فوتبال باشگاه نفت تهران، ناصر فريادشيران به عنوان سرمربي تيم فوتبال بزرگسالان نفت منصوب و مشغول به كار شد. شعبان كمپاني به عنوان مربي به كادر فني تيم نفت اضافه شده است.
ناصر فرياد شيران فصل قبل سرمربي تيم آذربايجان بود كه اين تيم توانست با قهرماني در رقابتهاي زير گروه جام آزادگان به مسابقه هاي دسته دوم جام آزادگان راه پيدا كند. تيم آذربايجان در سال جاري تحت عنوان قرمزپوشان و با مديريت علي پروين به ميدان مي رود.
شيوه بكامي
008980.jpg

بازيهاي حرفه اي فوتبال هم براي خود حكايتي دارد. اين جناب ديويد بكام انگليسي كه پردرآمدترين مرد انگليس شناخته شد و با ۳۰ ميليون پوند راهي بزرگترين باشگاه جهان شد، در سن ۲۸ سالگي اعلام كرده است كه در حال بررسي اين موضوع است كه فوتبال را كنار بگذارد و به زندگي شخصي خود بپردازد. دوستان نزديك بكام مي گويند او دچار افسردگي شديد مالي شده است و چون اندوخته اش از صدها ميليون پوند بالا زده است حال و روز خوشي ندارد. پدر و مادرش هم از يكديگر جدا شده اند و وقت رسيدگي به امور بچه هايش را ندارد و خلاصه گرفتاري پشت گرفتاري و درنهايت رفتن در برزخ :ماندن در فوتبال يا خداحافظي با آن. جناب ديويد خان فراموش كرده اند كه هرچه دارند از فوتبال است و بس.
اگر فوتبال را رها كنند با كدام تخصص و درجه تحصيلات مي خواهند چنين درآمدي داشته باشند. اما رندان روزگار فوتبال مي گويند اين حركت هم نوعي تبليغات است كه تنها ستاره هاي بزرگ مي توانند انجام دهند. اين مطلب از آن جهت آمد كه دوستان وطني ما مبادا در الگوبرداري دچار اشتباه شوند بخواهند تقليد ناشيانه انجام دهند كه نوع زندگي ما با ايشان تفاوت هاي زيادي دارد، ما هنوز متكي به اخلاقيات خالص ايراني خود هستيم.

آشنايي با باشگاه هاي اسپانيا
آلباسته

نام رسمي: آلباسته پالموپي اس.آ.د
008960.jpg

سال تأسيس: ۱۹۴۰
رئيس باشگاه: آنجل كونتراس
سرمربي: سزار فراندو
آدرس سايت: www.albacete-bp.es
ورزشگاه اختصاصي: كارلوس بلومونتي (۱۷ هزار نفر)
لباس اصلي: سفيد
لباس دوم: قرمز
حامي مالي: maestrosdel dsecanso كمپاني لوازم چوبي
طراح لباس: VIATOR
بودجه: ۳۶ ميليون يورو
افتخارات داخلي
قهرمان رقابت هاي دسته دوم: (۹۱-۱۹۹۰)
مقام فصل پيش : عنوان سوم دسته دوم
پيش بيني مقام اين فصل : بين پانزدهم تا هجدهم
كارلوس روآ
كارلوس روآ در آرژانتين به دروازه بان پنجه طلايي معروف است.او در رقابت هاي جام جهاني ۹۸ فرانسه موفق شد در مرحله يك هشتم نهايي ديدار با انگليس با مهار ضربات انگليسي ها حريف را از رسيدن به مرحله يك چهارم نهايي باز دارد.
روآ متولد سال ۱۹۶۹ در منطقه سانتافي آرژانتين است.
او با قدي ۱۹۰ سانتي متر و وزني بالغ بر ۸۷ كيلو يكي از اميدهاي موفقيت  الباسته در اين فصل به شمار مي رود.
او فوتبال را از سال ۱۹۸۸ از باشگاه راسينگ آوالندا آغاز كرد او در سال ۱۹۹۴ به تيم لانوس پيوست و مدت ۳ سال در اين تيم عضويت داشت. در سال ۱۹۹۷ مايوركا براي استخدام او فعاليتش را آغاز كرد تا در نهايت به عضويت اين تيم درآمد. او با مايوركا دوره خوشي را سپري كرد و تا سال ۲۰۰۲ در اين باشگاه به فعاليت پرداخت يك عنوان قهرماني جام حذفي و يك قهرماني در سوپر جام اسپانيا حاصل تلاش او در مايوركا بود.
008965.jpg

او در سال ۱۹۹۸ به عنوان دروازه بان اصلي تيم ملي آرژانتين درون دروازه تيم ملي اين كشور قرار گرفت اما اين تيم در ديدار مرحله يك چهارم نهايي با شكست ناباورانه مقابل هلند از صعود به جمع ۴ تيم برتر دنيا بازماند.
او در سال ۲۰۰۲ به الباسته رفت و در اولين سال حضورش به همراه اين تيم به رقابت هاي دسته اول لاليگا راه يافت.
روآ تا سال ۲۰۰۴ با الباسته قرارداد دارد. او اكنون با ۳۳ سال سن يكي از اركان اصلي تيم مي باشد.
رونالدو ثاني
كارلوس ادواردو فراري معروف به كاكا كه اسپانيايي ها معتقدند او يك رونالدو ثاني است .اگر چه كاكا متولد منطقه پارانا آرژانتين است. او با ۲۴ سال سن در خط حمله داراي قدرت دريبل زني بالا و ضربه هاي چپ قدرتمند است كه مهار ضربات او براي دروازه بانان اسپانيايي مشكل است.
او بعد از يك فصل بازي در سالامانكا به تيم آلباسته آمده است. او سابقه بازي در تيم هاي بانگو، رنجرز، ميراسول و بيرمنگام را دارد.
از ويژگي هاي ديگر كاكا قدرت بازي هوايي اوست كه مي تواند با ضربات سر نيز گلزني كند.
آلباسته كوچك در ميان بزرگان
آلباسته شهر كوچكي در كنار رود هوكار در منطقه جغرافيايي عربي اسپانياست و از جمله شهرهاي كوچك اين كشور به شمار مي رود اين تيم در رقابت هاي دسته دوم در فصل پيش موفق شد به مقام سوم دست يابد تا به همراه دو تيم ديگر به لاليگا راه يابد. آلباسته به رهبري سزار فراندو با فاصله ۶ امتياز نسبت به تيم چهارم به لاليگا صعود كرد.
آلباسته براي اين فصل پراروبائودوس (مايوركا) پاديا (توسا) خاندرو (سلتا) پاري (والنسيا) كانو (اكمريا) مونتيانو (آتلتيكو مادريد) دني روئيس، ايراسوكي، وودي را به باشگاه هاي مربوط فروخته است.
شكار بزرگ آلباسته كاكا برزيلي است كه ۱۸ سال سن دارد و از سالامانكا به اين تيم آمده است. علاوه بر او گابريل آماتو و پابلو گارسيا ۱۹ ساله نيز به اين تيم تازه وارد آمده اند. آلباسته يك دروازه بان مطمئن به نام كارلوس روآ در اختيار دارد. او سابقه زيادي در تيم ملي آرژانتين دارد و مي تواند به عنوان يك رهبر مقتدر تيم را در داخل ميدان هدايت كند.
اسامي بازيكنان آلباسته
دروازه بانان: آلومينا، فواكينوموسو، رائول نوتز اورال كارلوس دوآ (آرژانتين)
مدافعان: كاتالا، مارچينهو (برزيل) اسكار مونيتل مارين،پابلو ايبانز، پدرو هرناندز، فرانسيسكو پينا، گوستاو ليونيل سويرو (آرژانتين) اوناي ورگارا
هافبك ها: آلوارو روبيو، لوديو دلپورتي (فرانسه) ايوان دياز رويز، گاربا لاوال، مانوئلو، كريستين مادتينز پرودين، خوزه وينسنتدسيموني، لورنت ويادو (فرانسه)
مهاجمان: گابريل آماتو (آرژانتين) باستا، كاكا (برزيل) كارلوس آراندا، جيووانو (برزيل) پابلو گارسيا

|  ادبيات  |   اقتصاد  |   سفر و طبيعت  |   سياست  |   فرهنگ   |   مدارا  |
|  ورزش  |

|   صفحه اول   |   آرشيو   |   بازگشت   |