گروه اجتماعي: در نيمه شعبان ، سالروز ميلاد با سعادت منجي عالم بشريت ، شهر تهران درميان آذين چراغ ها، اشعار معنوي و پوسترهاي رنگارنگ جلوه اي ديگر به خود گرفت .
در محلات مختلف محافل و مجالس جشن ومولودي برپا شد، شهر در زيرنور چراغ هاي الوان خوش درخشيد.
شهروندان تهراني از چند روز مانده به اين عيد بزرگ با آذين بندي خيابان ها و سر درمنازل و مراكز تجاري و فرهنگي به استقبال اين روزخجسته رفتند.
خيابان ها و كوچه هاي تهران شب گذشته حالت ديگري داشت و كوچك و بزرگ درجشن هاي مردمي شعبانيه شركت كرده و با فرستادن هزار صلوات و ختم قرآن مجيدبراي سلامتي و تعجيل در فرج آن حضرت دعا كرده وبرنامه هاي شاد اين شب را به فضاي معنوي آن پيوند زدند.
مصلي ، مهديه ، مساجد و ديگر اماكن مذهبي پايتخت نيز مملو از مشتاقان ظهور منادي صلح بود كه در سالروز تولدش به جشن پرداختند.
فرهنگسراهاي تهران از اول ماه شعبان به مناسبت اعياد اين ماه و نيمه شعبان برنامه هاي گوناگون فرهنگي و هنري تدارك ديدند و سراسر خيابان ولي عصر(عج ) نيز به مراكزي براي حضور مردم و مشاركت شهروندان در جشن اين عيد بزرگ تبديل شد.
جشن ولادت عشق
جشن ولادت عشق ، جشن بزرگ انتظار، برنامه جمعه ايراني همايش تربيت مهدي و مفهوم انتظار و نمايشگاه هاي بزرگ كتاب نيز به مناسبت نيمه شعبان در تهران برگزار شد.
به مناسبت گراميداشت ماه شعبان و اعياد فرخنده شعبانيه جشنواره بزرگ
فرهنگي - هنري نيز در تهران برگزار شد.
اين جشنواره شامل برپايي ايستگاه هاي صلواتي ، اجراي تئاتر، شعبده بازي ، برگزاري مسابقات ورزشي و اولين جشنواره برترين ها ويژه تهيه كنندگان كيك است .
برنامه هاي اين جشنواره در ميدان وليعصر(عج ) و بوستان لاله برگزار و با مراسم نورافشاني به مناسبت ميلاد يگانه منجي عالم بشريت حضرت مهدي عج همراه بود.
اعياد شعبانيه ۲۵ سال پياپي پس از انقلاب است كه جشن گرفته مي شود وامسال به اين بهانه ۲۵ كيك بزرگ به وزن پنج تن در مناطق مختلف تهران توزيع شد.
برگزاري مراسم اعياد شعبانيه هرساله بر عهده ستاد اين جشنها و كمكهاي مردمي بوده است ، اما امسال شهرداري ها و فرهنگسراهاي تهران براي برگزاري اين جشن به رقابت نشستند.
همچنين معابر پايتخت به اين مناسبت شستشو و ايستگاههاي اتوبوس و ميني بوس نيز و ديوارهاي بوستانها لكه گيري شد.
۲۸ نمايشگاه فرهنگي - هنري در ۱۴ فرهنگسرا و ۱۴ مكان در خيابان وليعصر(عج ) تهران نيز با عنوان سايبان منتظران برپا شد.
درسراسر پايتخت پلاكاردهايي با مضامين ظهور و انتظار نيز نصب شد.
بسياري از ارگان ها و سازمان هاي فرهنگي هنري نيز به مناسبت نيمه شعبان به افرادي كه داراي اسامي مهدي و نرگس بوده جوايزي اهدا كردند.
به گزارش خبرنگار ما اغلب حسينيه ها،تكايا ،مساجد و فضاهاي عمومي شهر مملو از مشتاقان مهدي موعود بود كه در رثاي دوازدهمين امام شيعيان به شادي و سرور پرداختند.
برپايي ايستگاه صلواتي، اجراي موسيقي زنده، مسابقات فرهنگي و مراسم نورافشاني از جمله برنامه هاي گراميداشت خجسته زادروز حضرت قائم بود.
۵۰ ايستگاه اعياد شعبانيه
در شمال شرق تهران ۵۰ ايستگاه شعبانيه تدارك شد كه در اين ايستگاه ها برنامه هاي متنوع فرهنگي، هنري و اجتماعي شامل مولودي خواني توسط مداحان اهل بيت (ع) شعرخواني اجراي موسيقي، مسابقات فرهنگي، مسابقه بزرگ در انتظار موعود اجرا شد.
با مشاركت ستاد شعبانيه در اين ايستگاهها شامل بوستان ها و تقاطع هاي اصلي ديروزمردم از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با مشاركت در برنامه هاي ويژه به جشن و سرور و شادماني پرداختند.
جشن ميلاد حضرت مهدي (ع) در ساير كشورها
شيعيان ساكن كشورهاي آسيايي و اروپايي نيز آيين شادي و سرور را در برخي از كشورها برگزار كردند.
ايرانيان مقيم شهر دوشنبه در تاجيكستان، شيعيان و محبان اهل بيت (ع) به ويژه زائران ايراني و غيرايراني در سوريه نيز آيين جشن و سرور برپا كردند.
به گزارش ايرنا از لندن شيعيان ساكن اين شهر نيز ميلاد منجي عالم بشريت را جشن گرفتند.
از هندوستان نيز خبر رسيده مراسم با شكوهي به همين مناسبت برگزار شده است.
جشن ميلاد مسعود حضرت قائم در شهرهاي آتن يونان، ابوظبي امارات و كويت نيز برگزار شده است.