معمر قذافي رهبر ليبي به دنبال ديدار و گفت وگو با حسني مبارك رييس جمهوري مصر در طرابلس تاكيد كرد: ليبي بر كناره گيري از اتحاديه عرب اصرار دارد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، قذافي چهارشنبه گذشته با ابراز اين مطلب افزود: كشورهاي عرب بر باقي ماندن ليبي در اتحاديه اصرار مي ورزند.
به گزارش ايرنا، وي افزود: اگر اعراب در راه بهبود وضعيت موجود و خاتمه دادن به بحران در عراق و فلسطين با يكديگر متحده شده و اوضاع امنيتي و اقتصادي خود را مورد بحث و بررسي قرار دهند، ليبي حاضر است كه در اتحاديه عرب باقي بماند.
قذافي گفت: ننگ و ذلت به طور روزافزون در جهان عرب در حال متراكم شدن است و ليبي نمي خواهد اين ننگ تاريخي را به جان بخرد. ليبي نمي تواند عرب باشد و تنها تماشاگر اوضاع باقي بماند.
رييس جمهوري ليبي در مورد اوضاع عراق گفت: عراق به ويتنامي ديگر تبديل شده است و آمريكا به اين امر اذعان دارد و عراق چاره اي جز مقاومت ندارد. اوضاع در عراق و فلسطين به طور روزافزون روبه وخامت است.
رهبر فرقه آئوم به اعدام محكوم شد
يك پزشك ژاپني كه قبلاً رهبري فرقه آئوم را در ژاپن به عهده داشت، به خاطر استفاده از گاز سمي سارين (گاز فلج كننده اعصاب) در متروي يوكوهاما در مارس سال ۱۹۹۵ كه باعث كشته شدن ده ها تن شد، به اعدام محكوم شد.
پايگاه اينترنتي سي.ان.ان در گزارش ديروز گفت: وي پيش از آن نيز در مرگ ۷ تن ديگر دست داشت.
بنابراين گزارش طبق راي دادگاه توكيو كه روز چهارشنبه گذشته صادر شد، قرار است اين شخص كه توموماسا ناكاگاوا نام داشته و ۴۱ ساله است، به خاطر تهيه گاز سارين كه در مترو از آن استفاده شد به دار مجازات آويخته شود.
وي دهمين نفر از پيروان فرقه «آئوم شينيري كايو» است كه به مرگ محكوم مي شود.بر اثر انتشار گاز سمي سارين (گاز فلج كننده اعصاب) كه در فروردين سال ۷۴ در چند خط مركزي متروي توكيو پخش شد، ۱۲ تن كشته و بيش از ۵ هزار نفر ديگر مسموم شدند.
شكايت نماينده اخراجي حزب كارگر
جورج گالووي نماينده ضد جنگ حزب كارگر انگليس كه هفته گذشته از اين حزب اخراج شد اعلام كرده است كه عليه اين تصميم حزب به دادگاه شكايت مي كند.
وي تاكيد كرد كه قصد ندارد در حال حاضر از سمت نمايندگي مجلس عوام استعفا دهد.
گالووي پنجشنبه هفته گذشته پس از حدود پنج ماه تعليق عضويتش در حزب كارگر با راي كميته ملي انتخاباتي اين حزب بالاخره از عضويت در حزب كارگر به طور كلي اخراج شد.وي كه هم اكنون نماينده حوزه انتخابيه «كلوين» منطقه «گلاسكو» اسكاتلند است گفت كه در انتخابات ماه ژوئن سال آينده با همكاري گروه هاي ضد جنگ، گروه هاي چپ، مسلمانان و همه آنهايي كه با سياست هاي حزب كارگر نوين توني بلر مخالفند تلاش خواهد كرد تا كرسي هاي اروپايي به دست نامزدهاي حزب كارگر نيفتد.
آخرين جلسه كابينه به رياست ماهاتير محمد
ماهاتير محمد در هشتصدو هشتادوسومين و آخرين نشست هفتگي كابينه اين كشور در عصر چهارشنبه شركت و با اعضاي كابينه خداحافظي كرد.
ماهاتير محمد نخستين جلسه كابينه دولت خود را شش روز پس از منصوب شدنش به سمت چهارمين نخست وزير مالزي و در تاريخ ۲۲ ژوييه ۱۹۸۱ برگزار كرد.
نخست وزير ۷۸ ساله مالزي پس از ۲۲ سال رييس كابينه اين كشور قرار است امروز بعدازظهر به طور داوطلبانه از سمت خود كناره گيري كند.
عبدا... احمد بداوي معاون وي به عنوان پنجمين نخست وزير مالزي و جانشين وي سوگند خواهد خورد.
وزيران كابينه مالزي پس از برگزاري اين نشست خود با ماهاتير محمد به عنوان نخست وزير ديدار و از تلاش هاي مجدانه وي در راه توسعه مالزي قدرداني كردند.
دولت مالزي تاكنون بارها اعلام كرده است كه با كناره گيري ماهاتير محمد از قدرت، خط مشي ها و راهبردهاي آن تغيير نخواهد كرد.
ماهاتير محمد طي چند سال اخير بارها دولت هاي غربي خصوصاً آمريكا را مورد انتقاد شديد قرار داده است.
درخواست نمايندگان كنگره آمريكا براي برخورد با ژنرال بويكن
۱۷ تن از نمايندگان كنگره آمريكا با ارايه طرح پيشنهادي به جورج بوش رييس جمهوري آمريكا، خواستار مجازات و بركناري ژنرال بويكن به دليل اظهارات ضداسلامي وي شدند.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره جان كونرز نماينده حزب دموكرات كنگره از رييس كميته قانونگذاري مجلس نمايندگان آمريكا خواست به اين مسئله رسيدگي كند.
جان كونرز در سخناني در اين باره گفت كه نمايندگان كنگره بايد نسبت به اظهارات تنش آفرين و مكرر ژنرال بويكن كه ملبس به لباس نظامي آن را بيان كرد، ابراز نارضايتي كنند.
وي با قرائت مقاطعي از اين اظهارات جنجال آفرين در برابر نمايندگان كنگره گفت كه بيان چنين اظهاراتي آسيب هاي جدي به تلاش هاي آمريكا براي نزديك شدن به دوستان خود در خاورميانه به ويژه در عراق و جامعه اسلامي در جهان وارد مي كند.وي افزود: اين گونه اظهارات همچنين از متحد كردن تلاش هاي ضد تروريستي آمريكا مي كاهد.ژنرال بويكن در اظهارات ضد اسلامي خود گفته بود: دشمن روحي ما سركوب نخواهد شد مگر اين كه ما به نام مسيح به جنگ او برويم، البته خداوند ما يك خداوند واقعي است و مسلمانان به دليل مسيحي بودن مردم آمريكا از اين كشور متنفرند.
يو.اس.اي.تودي: بوش در سراشيبي
روزنامه يواس اي تودي در شماره روز چهارشنبه خود نوشت: افزايش هزينه ها و تلفات جنگ در عراق، حمايت از جنگ و اطمينان به جورج بوش رييس جمهوري آمريكا را كاهش داده است.
يواس اي تودي در گزارشي با اعلام اين مطلب مي نويسد: پنتاگون روز سه شنبه گفت كه از اول ماه مي (۱۱ ارديبهشت) ـ روزي كه رييس جمهوري پايان عمليات عمده را در عراق اعلام كرد ـ تاكنون يكصدو۱۵ نفر از نيروهاي آمريكايي در عراق كشته شده اند كه اين رقم از يكصدو ۱۴ نفري كه در طول جنگ كشته شده اند تجاوز كرده است.
يواس اي تودي افزود: اگرچه مردان به طور كلي بيشتر از زنان از عمليات نظامي حمايت مي كنند اين كاهش حمايت در ميان مردان بيشتر از زنان بوده است.
اين كاهش در ميان افراد ۶۵ سال به بالا در مقايسه با افراد زير ۳۰ سال كه گروه هاي سني اي را تشكيل مي دهند كه بيشترين لطمات جنگ را تحمل مي كنند بيشتر است. ميانگين سني نيروهاي آمريكايي كه در حملات عراق كشته شده اند ۲۷ سال است.
اين روزنامه نوشت: در نظرسنجي پاييز امسال ۸۳ درصد از جمهوري خواهان گفتند كه عراق ارزش جنگيدن داشت كه اين رقم با ۴۹ درصد در ميان افراد مستقل و ۲۵ درصد در ميان دموكرات ها قابل مقايسه است.
يواس اي تودي نوشت: عراق عناوين اصلي خبرها را تشكيل مي دهد و از ۱۵ سؤالي كه از رييس جمهوري در كنفرانس خبري روز سه شنبه (گذشته) پرسيده شد، ۱۲ سؤال درباره عراق بود، پنج سؤال درباره موضوعات ديگر مطرح شد و هيچ سؤالي از وضعيت اقتصادي مطرح نشد.
اين روزنامه براساس تحليل از نظرسنجي هاي خود كه از ۴۶۶۷ آمريكايي در چند ماه گذشته به عمل آمده است نوشت: جاي تعجب نيست كه ميزان حمايت از جنگ در ميان دموكرات ها ۳۰ واحد و ۲۱ واحد در ميان ليبرال ها كاهش داشته است. مخالفت با جنگ به موضوعي بالقوه در مسابقه نامزدهاي حزب دموكرات تبديل شده است.
آنچه كه غيرمنتظره بود كاهش ۲۱ واحدي حمايت از جنگ در ميان مردان در مقايسه با ۱۶ واحد در ميان زنان بود و اين علامت خطري براي جمهوري خواهاني به شمار مي رود كه از مدت ها قبل بر روي مردان به عنوان اساس حمايت خود محاسبه كرده اند. با اين حال ۵۵ درصد از مردان مي گويند كه عراق ارزش جنگيدن را داشت كه اين با ۵۰ درصد ميزان حمايت از جنگ در ميان زنان قابل مقايسه است.