|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
۳۰ درصد زباله ها در ساعات روز به خارج از منزل گذارده مي شود
روزانه ۹۵ ميليون مترمربع از معابر تهران رفت و روب مي شود
|
|
مدير كل خدمات شهري شهرداري تهران گفت : به طور شبانه روزي در طول ۳۶۵روز سال ، هر روز ۹۵ ميليون مترمربع معابر تهران رفت و روب شده و حدود هفت هزار تن زباله از سطح شهر جمع آوري مي شود.
حسن كاظم پور دهكردي ، جمع آوري زباله و پاكسازي معابر در كلان شهرتهران بدون مشاركت يكايك شهروندان را كاري غيرممكن دانست .
وي وسعت زياد و جمعيت بالا درنتيجه توليد زباله انبوه در كنار روش نيمه سنتي فعلي و جمع آوري زباله و فرسودگي ناوگان حمل و نقل زباله را موجب عدم كارآيي مورد انتظار سامانه حمل زباله در تهران ذكر كرد.
وي اظهارداشت : به رغم كاستي ها و كمبودهاي موجود، حوزه خدمات شهري تهران به طور تمام وقت در تكاپو است تا زباله ها در سريعترين زمان جمع آوري شده و به خارج از شهر منتقل شود.
كاظم پور تصريح كرد: عدم توجه برخي شهروندان به درخواست هاي شهرداري تهران مبني بربيرون گذاردن زباله درساعات آخر شب ، موجب گرديد تا علاوه بر نازيباشدن چهره شهر، هزينه بسيار بيشتري صرف جمع آوري زباله شود.
وي بااشاره به اين كه براساس آمارهاي موجود، تقريبا ۳۰ درصد زباله ها در ساعات روز به خارج از منازل و حاشيه معابر منتقل مي شود، افزود: اين مساله به ظاهر پيش پاافتاده سالانه حدود ۱۰۰ ميليارد ريال هزينه به شهرداري تهران و در واقع به خود شهروندان تحميل مي كند.
|
|
|
نخستين همايش مردم شناسي آب و نان در آينه آينده ايران
نخستين همايش مردم شناسي آب و نان در آينه آينده ايران از سوي دانشگاه آزاد اسلامي واحدتهران مركزي با همكاري پژوهشكده مردم شناسي سازمان ميراث فرهنگي كشور، سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران، سازمان امور عشاير ايران، سازمان غله كشور از هشتم تا دهم آذرماه در گروه مردم شناسي واحد تهران مركزي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود.
به گزارش واحد اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي كشور، آب، نان، آب و نان و آينده از جمله محورهاي موضوعي اين همايش مي باشد.
شيوه هاي تهيه آب براي خوراك، كشاورزي، امور صنعتي، منابع تأمين آب در شهر و روستا در ميان عشاير، آب و فن آوري، آب و مراسم، آب و فرهنگ مردم، آب و معماري، تقديس آب در عرصه هاي گوناگون از جمله موضوعات مطروحه در اين همايش به شمار مي رود.انواع نان به تفاوت شهري، روستايي، عشايري، شيوه هاي گوناگون تهيه (پخت نان)، انواع نان گندم، جو، برنج، نان در آيين ها و مراسم، نان در فرهنگ مردم، تقديس و حرمت نان، نان ، تغييرات و الگوي مصرف نان از ديگر موضوعات قابل ارائه در اين همايش محسوب مي شود.
|
|
|
براساس مصوبه هيأت وزيران
رانندگي با خودرو فاقد برگه معاينه فني ممنوع است
|
|
گروه شهري: مديرعامل ستاد مركزي معاينه فني خودرو اعلام كرد: طبق ماده ۲ مصوبه هيأت وزيران، رانندگي با وسيله نقليه اي كه فاقد برگ معاينه فني معتبر مي باشد، ممنوع است.
به گزارش روابط عمومي ستاد معاينه فني خودرو، ناصر احمدي افزود: همچنين طبق تبصره ماده ۱۰ اين مصوبه برگه و برچسب معاينه فني كه از طريق ستاد معاينه فني و مراكز مجاز صادر مي شود، در سراسر كشور معتبر است و نيز طبق ماده ۱۱ مصوبه مذكور ادارات راهنمايي و رانندگي و پليس راه موظفند با متخلفان موضوع اين آيين نامه برابر مقررات رفتار كنند.
احمدي افزود: مراكز معاينه فني تنها مرجعي است كه شهروندان مي توانند از عيوب خودروي خود به صورت مكانيزه و پس از آزمايش توسط رايانه مطلع گردند. در اين سيستم كوچكترين نقص يا خرابي بدون اينكه نياز به بازكردن قطعات و اجزاء خودرو باشد شناسايي و اعلام مي گردد و مي تواند مالك خودرو را در تشخيص عيوب خودرو بدون نياز به سعي و خطا و يا صرف هزينه هاي اضافي راهنمايي كند.
وي ضمن بيان اين موضوع كه بسياري از شهروندان تصور مي كنند هدف از معاينه فني توجه و اهميت صرف به آلودگي هواست گفت: واقعيت اين است كه يكي از اهداف اصلي معاينه فني كاهش آلودگي هواست ليكن بازديدهاي فني در مراكز معاينه فني كه عبارتند از تست شدت و انحراف نور چراغ ها، تست لغزش جانبي، تست ترمزها، تست كمك فنرها و اتصالات جلوبندي و بازديد زير خودرو بيانگر اهميت سلامت و ايمني خودروها و سرنشينان مي باشد. وي گفت: در ظاهر به نظر مي آيد گذراندن مراحل مذكور زمان زيادي را صرف نمايد ولي تمامي مراحل يادشده در كمتر از ۱۰ دقيقه انجام مي پذيرد.
احمدي درباره اينكه چه نوع خودرويي از ديد مراكز معاينه فني فرسوده مي باشد گفت: تنها خودروهايي كه موفق به قبولي در آزمون معاينه نگشته يا از دريافت آن منصرف شوند فرسوده محسوب مي گردند. طبق آمار حاصل از نتايج آزمون هاي معاينه فني حدود ۵۰ درصد خودروهايي كه به مراكز معاينه فني مراجعه نمي نمايند در نوبت اول و حدود ۴۱ درصد در نوبت دوم و سوم موفق به گذراندن مراحل معاينه فني گشته و تنها كمتر از ۹ درصد مراجعين اين مراكز به واسطه فرسودگي مفرط در قطعات و سيستم تعليق خودرو در نهايت موفق به دريافت برگ معاينه فني نمي گردند و يا از دريافت آن منصرف مي شوند.
احمدي گفت: طبق مستندات موجود در طرح جامع كاهش آلودگي هواي تهران معاينه فني و تنظيم موتور خودروها منجر به ۲۳ درصد كاهش آلودگي هواي ناشي از حمل و نقل، مي شود.وي افزود: طبق مستندات طرح مذكور در اثر تنظيم موتور مناسب خودروهاي درحال تردد در سطح كشور حدود ۱۳ درصد در مصرف سوخت صرفه جويي مي گردد.احمدي درخصوص جريمه معاينه فني گفت: باتوجه به افزايش ميزان جريمه هاي رانندگي كه طبق اعلام اداره راهنمايي و رانندگي از ۱۵ آذرماه اعمال مي گردد، معاينه فني به عنوان يكي از موضوعات اصلي آن از مبلغ يكهزار تومان به پنج هزار تومان افزايش يافته است.وي درباره معاينه فني موتورسيكلت ها گفت: پنج مركز معاينه فني مجهز به ۱۰ خط معاينه فني موتورسيكلت آماده ارايه خدمات به شهروندان مي باشد ليكن باتوجه به عدم ساماندهي و شماره گذاري كامل موتورسيكلت هايي كه در سطح شهر تهران تردد مي كنند تاكنون اين امر تحقق نيافته است.
احمدي درباره ساعات كاري مراكز معاينه فني گفت: مراكز معاينه فني از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الي ۱۸ و پنجشنبه ها از ساعت ۸ صبح الي ۱۴ نسبت به ارايه خدمات به شهروندان اقدام خواهند كرد كه درصورت استقبال شهروندان قابليت افزايش ساعات كاري وجود دارد.
احمدي درپايان با اشاره به اين موضوع كه احتمال ازدحام و شلوغي در مراكز معاينه فني بدور از انتظار نمي باشد از شهرونداني كه به هر نحو تاكنون موفق به دريافت برگ معاينه فني نگشته اند خواست از هم اكنون به ۶ مركز معاينه فني بيهقي، سراج، الغدير، شكوفه، نيايش و آبشناسان مراجعه و نسبت به معاينه فني خودروي خود اقدام كنند.
|
|
|
نگاه
جرايد :زنان خانه دار دردوره هاي آموزشي شركت مي كنند
|
|
|
گزارش «ال پائيس» از برپايي نمايشگاه «۷ هزار سال هنر پارسي» در اسپانيا
روزنامه «ال پائيس » - پرشمارگان ترين روزنامه اسپانيا - روز چهارشنبه در گزارشي ، برپايي نمايشگاه « ۷ هزارسال هنر پارسي »در اين كشور را به عنوان هديه اي سرشار از زيبايي و شناخت ستود.
مشروح اين گزارش با عنوان «سوييا، ميزبان ۷ هزارسال هنرپارسي »چنين است : «موزه هنرهاي زيباي شهر سوييا از امروز نمايشگاهي از فرهنگ پارسي را عرضه مي كند كه از طريق مشاهده اشياي باارزش آن كه از موزه ملي ايران آورده شده است ، مي توان گذري فرهنگي به اين سرزمين كرد.»
نمايشگاه هفت هزار سال هنر پارسي كه روزگذشته توسط «مانوئل چاوس» رئيس دولت محلي ايالت اندولوسيا گشايش يافت ، دربردارنده ۱۷۶ شيء باستاني است كه از نظر هنري و تاريخي ارزشي فراوان دارند و بسياري از آنها تاكنون هرگز از ايران خارج نشده بود.
اين نمايشگاه كه باني آن بنياد اسپانيايي لاكايشا است ، از روز گذشته آغاز و تا بيست وپنجم ژانويه - پنجم بهمن - به كار خود ادامه خواهد داد.
اشياي سراميك ، انواع مهر و كتيبه به زبانهاي باستاني ، قطعات برنزي ظروف داراي اشكال جانوران و ظروف طلا و نقره برخي از آثاري هستند كه در اين نمايشگاه به معرض ديد عموم درآمده اند.
اين نمايشگاه اجازه مي دهد كه فرهنگ هفت هزار سال پيش ايران را بتوان دوباره درك و لمس كرد.
نمايشگاه داراي دو بخش است كه از نظر زماني تقسيم بندي شده است .
بخش نخست اجازه مي دهد گوناگوني و تنوع فرهنگي سرزمين ايران را در دوره ماقبل تاريخ و دوران آهن مشاهده كنيم .
باارزش ترين قطعه نمايشگاه نيز در همين بخش است يعني مجسمه اي بسيار كوچك از يك مادر كه فرزند خود را در آغوش گرفته است .
تاريخ ساخت اين مجسمه ۶۵۰۰ سال پيش است .
براي مشاهده اين قطعه بسيار كوچك كه نمادي از الهه باروري است ، يك ذره بين گذاشته اند زيرا بدون وجود آن ، تشخيص مادر و فرزند امكان پذير نيست .
در همين بخش ، همچنين مجموعه اي از ابزارآلات برنزي متعلق به عصر مفرغ موسوم به برنز لرستان به نمايش درآمده است كه مجموعه اي از سلاح و ساير اشياي برنزي را شامل مي شود كه آنها را به همراه مردگان دفن مي كردند.
اين قطعات با استفاده از تصاوير جانوران و موجودات افسانه اي زينت داده شده است .
در دوره آهن يعني از ۱۵۰۰ تا ۶۰۰ سال قبل از ميلاد مسيح ، فرهنگ ديگري در سرزمين ايران شكل گرفت كه آثار گسترده اي از آن در قالب ظروف سراميكي جانورگونه برجاي مانده است .
اين اشيا محصول اقوام ماد و پارس يعني دو قوم هند و اروپايي است كه از استپهاي روسيه به سمت شمال ايران پيشروي كردند.
بخش دوم نمايشگاه هفت هزار سال هنر پارسي با دوره هخامنشي آغاز مي شود و آثار مختلفي از دوره پارس تا ورود سربازان مسلمان در قرن هفتم ميلادي را به ايران به نمايش مي گذارد.
در اين بخش نمونه هايي از اشياي اهدايي از سوي ملتهاي مختلف به «كوروش كبير» و پس از وي به جانشينش ، «داريوش اول » به چشم مي خورد.
اين اشيا شامل ظروف طلايي و نقره اي هستند كه در كاخهاي سلطنتي پارس روي هم انباشته مي شد چراكه در اين زمان از هنر براي بيان قدرت جهاني پادشاه ايران بهره مي گرفتند.
به عنوان نمونه ، در اين بخش يك جام طلايي به شكل شير بالدار عرضه شده كه متعلق به اشياي سلطنتي بوده است و تاريخ آن را بين سالهاي ۵۰۰ تا ۴۵۰ قبل از ميلاد مسيح برآورد مي كنند.
تعدادي از اشياي متعلق به دوران اوليه اسلامي به عنوان مثال يك قرآن متعلق به قرن نهم و دهم ميلادي - سوم هجري - پايان بخش نمايشگاه ۷ هزارسال هنر ايران است .
|
|
|
توضيح و پوزش
نقشه مندرج در صفحه پنج امروز همشهري مربوط به مطلبي پيرامون مهاجرت هاي بين استاني و جذب نيروي كار به مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در ايران و كشورهاي همسايه است كه اشتباهاً همراه مطلب ديگري چاپ شده است.
از خوانندگان ارجمند به دليل اين قصور پوزش مي طلبيم.
|
|
|
كودكان كار، شماري از سفيران بهداشت پايتخت
مدتي است شاهد حضور نوجوانان ملبس به لباس كارگران خدمات شهري در پايتخت هستيم ، آنها را مي توان در حالي كه يك بيل در دست دارند در كنار خودروهاي وانت جمع آوري زباله از جوي هاي آب ، لايروبي اين آب راه هاي شهري يا در كارچرخه بي پايان كندن و پركردن چاله هاي شهر ديد.
برخي از اين كودكان بسيار ريز جثه و كم سن هستند.
غلام يكي از سفيران بهداشت شهر است كه بيشتر وقت خود را ميان زباله ها و فاضلاب ها مي گذراند.
او شبانه زباله هايي را كه پشت درها گذاشته شده است ، جمع آوري مي كند، اما برخي مواقع سركارگر از او مي خواهد تا خيابان هاي فرعي را جارو بزند.
كارگران شب كار، روز را وقت استراحت خود قرار مي دهند، اما غلام بعضي وقت ها روز نيز كار مي كند.
غلام ۱۵ ساله ، كارگر ساعتي است ، بنابر اين گاهي تمام وقت خود در طول شبانه روز را كار مي كند و در برابر كار، تنها دستمزد از پيمانكارش دريافت مي كند.
شخص پيمانكار را تاكنون نديده ، مزد او توسط سركارگر شمرده و به او تحويل داده مي شود.
از هرگونه مزايا در كنار حقوق بي اطلاع است ، مگر بيمه ، البته جرات اعتراض براي استيفاي اين مزيت يا حق را نيز ندارد.
غلام مانند بسياري ديگر از كودكان كار، نان آور خانواده است و اعتراض قطعا منجر به بيكاري او مي شود.
۱۵ سالگي و اميد به آينده ، هنوز انسان را چندان نگران پيري و نيستي و روز مبادا نمي كند.
تاكنون براي بيمه شدن اقدام نكرده است زيرا نمي داند بايد به كجا مراجعه كند و شكايت از پيمانكار را قطعا منجر به بيكار شدن خود مي داند بنابراين مجبور مي شود به روستاي خود در گيلان باز گردد و البته بي كار شود.
كودكان و نوجواناني كه از وضع معيشتي نامطلوب برخوردارند و تحصيل نمي كنند شكارهاي خوبي براي كارفرماياني هستند كه در جستجوي نيروي كار ارزان قيمت هستند.
يك جامعه شناس در خصوص كودكان كار گفت : آنها افرادي هستند كه در سنيني كه بايد از محيطهاي آموزشي بهره ببرند، مجبور به كسب درآمد هستند.
انور صمدي افزود: شعار ما اين است كه جاي كودك در مدرسه است نه در محيط كار، اما قوانين نيز مجبور مي شوند همراه با شرايط اين گونه كودكان منعطف شوند.
وي توضيح داد: كار بچه ها معمولا از كار بزرگترها طولاني تر است و درآمد كمتري نيز دارند، بنابر اين بايد براي اين وضعيت چاره اي انديشيد.
كودكان كار به تامين مخارج زندگي توسط خود همچنين با موضوع توزيع نابرابر امكانات اجتماعي به صورت منطقي كنار آمده اند.
كارشناس معاونت خدمات شهري شهرداري تهران در خصوص حضور كودكان كار درامور خدمات شهري ، گفت : شهرداري با هيچ كارگري قرارداد ندارد بلكه پيمانكار با كارگران و شهرداري قرارداد مي بندد. زيرا شهرداري تهران از سالها قبل در حال واگذاري تصدي گري به پيمانكاران بخش خصوصي است و تعداد زيادي پيمانكار دارد كه در قسمت هاي مختلف مشغول به كار هستند.پيمانكار يك شركت مستقل است و البته موظف به رعايت بهداشت رواني كارگر و جامعه است و وزارت كار نيز بنا بر وظايف قانوني بايد جلوي هر نوع تخلف شركت ها از جمله به كارگيري كودكان را بگيرد.
به گفته مديركل كار و امور اجتماعي استان تهران ، بر اساس ماده ۷۹ قانون كار، بكار گماردن كودكان كمتر از ۱۵ سال ممنوع است .
جان محمد عزيزي به ماده ۸۰ همين قانون اشاره كرد كه براساس آن افراد۱۵ تا ۱۷ سال تمام ، در بدو استخدام بايد مورد آزمايشات پزشكي قرار گيرند و در ماده ۸۱ تكرار اين آزمايشات را همه ساله الزامي كرده است .
وي اضافه كرد: حتي ماده ۸۴ قانون كار نيز تأكيد دارد كه شغل نوجوان بايد ماهيتا به گونه اي باشد كه به سلامت جسم و اخلاق او آسيب نرساند.
عزيزي ، به كار گرفتن كودكان توسط كارگاه ها يا خانواده هاي آنها را خلاف قانون دانست ، اما تأكيد كرد كه موضوع كار افراد زير ۱۵ سال را نبايد بطور انتزاعي و تنها با ديد قانون نگاه كرد.
وي مدعي شد كه كارگاه هاي زير زميني و نيز محل هاي كار كه داراي مجوز نيز هستند مرتب بازرسي مي شوند تا مواردخلاف قانون رسيدگي شود.
|
|
|
سازمان هواشناسي خبر داد: كاهش محسوس دما در شمال غرب كشور
سازمان هواشناسي كشور اعلام كرد: نقشه هاي پيش بيني عددي نشان دهنده نفوذ مركز كم ارتفاع بسته اي در شرق درياي مديترانه است كه در سطح زمين با زبانه هاي يك سيستم پرفشار همراهي مي شود.به گزارش ايسنا، حاشيه غربي كشور در حال حاضر در دامنه فعاليت اين مركز قرار دارد و طي چهار روز آينده در دامنه رشته كوههاي البرز، زاگرس، شمال غرب و سواحل شمال كشور و نهايتاً شمال شرق كشور نيز ضمن افزايش ابر، بارشهاي پراكنده برف و باران انتظار مي رود.با فعاليت اين سيستم پنج شنبه در شمال غرب و طي روزهاي جمعه و شنبه در دامنه رشته كوههاي البرز، تهران، سواحل درياي خزر و شمال شرق كشور كاهش دما محسوس خواهد بود.سازمان هواشناسي كشور آسمان استانهاي تهران و قزوين را كمي تا نيمه ابري از اواخر وقت با احتمال بارندگي پيش بيني كرد كه حداكثر دماي تهران در اين روز به ۱۲ درجه سانتي گراد بالاي صفر مي رسد. در اين مدت آسمان ديگر نقاط كشور صاف تا كمي ابري همراه با وزش ملايم باد خواهد بود.
|
|
|
۱۱۵ هزار خانوار ساكن جنگل هاي شمال ۳ ميليون متر مكعب هيزم و چوب مصرف مي كنند
معاون محيط طبيعي و تنوع زيستي سازمان حفاظت محيط زيست هشدار داد: ۱۱۵ هزار خانوار در داخل و حاشيه جنگل هاي كشور سكونت دارند. مهندس انوشيروان در گفت وگو با ايسنا مصرف چوب براي سوخت و مصارف ديگر توسط خانوارهاي ساكن جنگل را يكي از معضلاتي دانست كه به عنوان عامل مهم تخريب جنگل ها مطرح است و افزود: خانوارهاي ساكن جنگل هاي شمال، سالانه حدود ۳ ميليون مترمكعب هيزم و چوب براي سوخت استفاده مي كنند كه بايد هرچه سريعتر راهكارهاي لازم براي تامين سوخت جايگزين مورد نياز آن ها پيش بيني شود. وي تأكيد كرد: از سوي ديگر اصلاح روشهاي دامداري جنگل نشينان و يا تغيير شغل آن ها به مشاغلي مانند زنبورداري و غيره نيز ضروري است.
گفتني است جنگلهاي شمال كشور با مساحتي قريب به ۱/۶ ميليون هكتار و اكوسيستم هاي بسيار پيچيده اي از دهها نوع گونه گياهي و جانوري داراي كاربردهاي متنوعي است كه مهم ترين آنها، تامين امكانات زندگي براي قريب به ۴/۴ ميليون نفر روستايي است؛ به گونه اي كه نزديك به يك ميليون نفر در داخل يا حاشيه جنگل و مابقي در پايين دست آن زندگي مي كنند.
|
|
|
۹ نفر هنگام خروج غير قانوني از كشور غرق شدند
نه نفر هنگام خروج غيرمجاز از كشور در نهر عبود اروندكنار غرق شدند.
به گزارش روابط عمومي نيروي انتظامي آبادان اين مسافران كه قصد عبور غيرمجاز با قايق از كشور را داشتند بين نهرهاي عبود و كوت اروند دچار حادثه شده و سرنشينان آن غرق شدند. عيسي ماكناني افزود: جنازه دو تن از سرنشينان اين قايق كه خانم هاي ۴۵ و ۵۰ ساله هستند در نوار مرزي كشف شد. وي با بيان اينكه اجساد شش نفر ديگر از سرنشينان قايق ناپديد شده است گفت: گشت آبي ارتش جمهوري اسلامي ايران موفق به نجات يك نفر از سرنشينان اين قايق شد.
|
|
|
تلفات رانندگي كشور به ۳۷۰ هزار نفر در سال مي رسد
در صورتي كه روند فزاينده موجود در زمينه تصادفات رانندگي همچنان ادامه يابد، تعداد تلفات ناشي از حوادث رانندگي كشور طي ده سال آينده به رقم ۳۷۰ هزار نفر در سال خواهد رسيد.
مهندس محمود صرافين - كارشناس ارشد حمل و نقل - تعداد تلفات رانندگي در سال ۱۳۷۲ را تنها سه هزار و ۸۰۰ نفر ذكر كرد و با اعلام اين كه سال گذشته اين تعداد به ۲۲ هزار نفر افزايش يافته، پيش بيني كرد چنانچه اين وضعيت در دهه آينده تغييري نكند، رقم تلفات رانندگي سالانه كشور به ميزان ۳۷۰ هزار نفر در سال كه برابر با مجموع كشته هاي كل كشورهاي جهان به علت سوانح رانندگي است، خواهد رسيد.
به گزارش روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، وي با اعلام اين آمار و با بيان اين كه كشتار وحشتناك در جاده هاي ايران برازنده كشور ما نيست، اظهار داشت: در حالي كه براساس استانداردهاي سازمان بهداشت جهاني نسبت كشته ها به مجروحان در تصادفات رانندگي زير ۳ درصد است، اين شاخص در كشور ما ۳/۱۸ درصد مي باشد.
|
|
|
گشايش مهم در ترافيك غرب تهران
خيابان فاطمي به بزرگراه چمران متصل شد
گروه شهري : خيابان فاطمي غربي از بن بست خارج و به بزرگراه شهيد چمران متصل شد.
محمد علي آبادي معاون فني و عمراني شهرداري تهران در مصاحبه با واحد مركزي خبر در اين باره گفت : از چند روز قبل مسير شرق به غرب اين خيابان به صورت آزمايشي به بهره برداري رسيد و مسير ديگر آن در حال آماده سازي است كه تا دو هفته آينده گشايش مي يابد.
وي افزود: خيابان فاطمي غربي در برخورد با يكي از پادگانها مسدودبود و خودروهايي كه از شرق به غرب حركت مي كردند بايد از طريق خيابان باقرخان وارد بزرگراه چمران مي شدند كه معمولا ترافيك سنگيني در اين منطقه ايجاد مي شد.
پس از سالها و در پي توافق شهرداري و ارتش با آزادسازي ادامه خيابان فاطمي غربي دسترسي مستقيم شهروندان به بزرگراه شهيد چمران فراهم شد كه اين كار تاثير بسزايي در رواني ترافيك در اين محدوده شهر خواهد داشت .
وي طول اين مسير را ۵۰۰ متر اعلام كرد و گفت : احداث اين مسير وخريد املاك معارض آن جمعا ۵۰ ميليارد ريال هزينه داشته است .
گزارش ديگري حاكيست مسير شرق به غرب پل نصر بعد از پايان روكش كردن باز شد.
علي آبادي با بيان اينكه شركت طرف قرارداد روكش جديد اين پل را به مدت ده سال تضمين كرده است گفت : براي مرمت ديگر پل هاي فلزي تهران نيز از اين روكش استفاده خواهد شد.وي در باره روكش كردن مسير غرب به شرق اين پل خاطرنشان كرد: اين كار با هماهنگي راهنمائي و رانندگي از دوشنبه هفته آينده آغاز مي شود وچنانچه در اين مدت در تهران باران نبارد عمليات اجرايي آن ده روز طول خواهد كشيد.
|
|
|