سايه روشن
علي كفاشيان: رسانه ها براي ورزش مزيت به شمار مي روند
|
|
معراج مژده-معاون ورزشي سازمان تربيت بدني گفت: روشنگري و شفافيت لازم در ارايه اخبار از سوي خبرگزاري ها موجب مي شود تا مسئولين با دقت نظر بيشتر در ارايه اطلاعات اقدام كنند.
علي كفاشيان اظهار داشت: شفاف سازي موجود از سوي رسانه ها دليلي است تا مسئولان نتوانند مسايل غيرواقع را بگويند، همين شفاف سازي ارتباط خوبي را ميان مسئولان و خبرگزاري ها پديد آورده است. در اين ميان اگر مسئولين ديگر كه دست اندركار ورزش هستند بيشتر در صحنه ورزش حضور يابند، به ورزش كمك خوبي خواهد شد.وي با بيان اينكه بدون شك رسانه هاي گروهي نوعي فرصت براي ورزش به شمار مي روند، گفت: اگر نقش رسانه هاي گروهي نبود تا اين اندازه به ورزش اهميت داده نمي شد و اساسا مسئولان مطلبي براي بيان نداشتند، اما از آنجا كه رسانه ها فرصت بسيار بزرگي براي ورزش مي باشند شرايط لازم را براي انتقال سريع اخبار فراهم مي كنند.وي با بيان اينكه متون علمي و مطالعه آنها نقش ويژه اي در ارتقاي دانش ورزشكاران دارد، گفت: يكي از بزرگترين مشكلات ورزشكاران به عدم مطالعه آنها در زمينه متون ورزشي بازمي گردد و اين امر ناشي از كمبود وقت آنها يا از سوي ديگر بازخواست كردن از ورزشي ها براي مطالعه متون علمي است.وي در ادامه گفت: براي ارتقاي دانش ورزشكاران،ما تلاش زيادي انجام داده ايم و بر همين اساس تقاضا كرديم تا درصدي از بودجه براي امر آموزش مربيان تخصيص داده شود، اما هنوز به جايگاه لازم نرسيده ايم، شايد در اين ميان پيگيري هاي ما نياز به زمان دارد. به عبارت ديگر ورزشكاراني كه به فعاليت قهرماني در ورزش مشغول هستند، به دليل كمبود وقت فرصت مطالعه را از دست مي دهند. بنابراين مي توان گفت ورزشكاراني كه در بعد قهرماني موفق بوده اند، از لحاظ علمي با ضعف مواجه هستند و ورزشكاراني كه از بعد علمي ارتقا يافته اند بعضا در بعد قهرماني با مشكل مواجهند.
معاون ورزشي سازمان تربيت بدني افزود: اما بخشي از مشكلات موجود در بار علمي ورزشكاران به دانشگاه ها نيز بازمي گردد چرا كه دانشجويان با تحصيلات بالا از دانشگاه فارغ التحصيل مي شوند، اما داراي بار علمي چنداني نيستند. اين در حالي است كه ما منكر ارايه امتياز به ورزشكاران نيستيم. به هر حال بايد ميان افرادي كه قهرمان شده اند و افرادي كه به صورت معمولي وارد دانشگاه مي شوند، تفاوتي وجود داشته باشد.
|