«پيام بيمه ايران» منتشر شد
نخستين شماره فصلنامه تخصصي «پيام بيمه ايران»، ويژه بهار ۱۳۸۳ منتشر شد. اين شماره پيام بيمه ايران به موضوع مديريت ريسك اختصاص دارد.
در اين شماره فصلنامه پيام بيمه ايران مطالب زير آمده است: بررسي فعاليت هاي مديريت ريسك بيمه در گفت وگو با مسئولان فني/ ديدگاه چند سطحي و چند مرحله اي در باب مديريت ريسك/ تصميم گيري و كنترل ريسك/ استاندارد مديريت ريسك/ مسائل مرتبط با ريسك/ بيمه و نقش آن در كاهش ريسك صنعت نفت و گاز/ صنعت نفت و مديريت بلايا/ گفت وگو با مدير اجرايي و كارشناس مديريت ريسك صنايع هوايي شركت «ويليس» بريتانيا/ نگرشي بر مديريت ريسك در بيمه مسئوليت و... مديريت ريسك هاي بيمه هاي اتومبيل.
مديرمسئولي و سردبيري فصلنامه پيام بيمه ايران
به عهده محمدرضا ثابتي است.
قرائت خانه هاي ايران
(از آغاز تا سال ۱۳۱۱ شمسي)
گردآوري، تدوين و مقدمه: مسعود كوهستاني نژاد/ ناشر: مركز مطالعات و تحقيقات رسانه ها/ چاپ اول، ۱۳۸۲/ ۲۳۸صفحه، رقعي/۱۴۰۰ تومان.
سالهاي آخر سلطنت ناصرالدين شاه و اوايل سلطنت مظفرالدين شاه را مي بايد ايام نضج گرفتن حركت هاي اصيل و بنياني فرهنگي در جامعه ايران قلمداد كرد. در همان دوران، جرايد منتشر شده در داخل و خارج از كشور، كمك مهمي به تعميق حركت هاي فرهنگي مي كردند، چاپ مقالات متعدد علمي، فرهنگي، انعكاس اخبار و رويدادهايي كه در نقاط ديگر مي گذشت و شرح و تفسير آنها، نقشي ارزشمند در روشنگري تحصيلكردگان و بخش فرهنگي ايران داشت.
قرائت خانه ها نيز محل هايي بودند براي عرضه نشريات فارسي زباني كه در اين ايام چاپ و منتشر مي شده اند. تقريباً هدف اصلي از تأسيس قرائت خانه ها، گسترش معارف و فرهنگ در جامعه بود. زدودن آثار جهالت در ايران، نيل به ترقي و تمدن، تعميم و تزريق علم و معارف به مردم، تهذيب اخلاق از جمله اهدافي قلمداد مي شود كه در اعلان هاي موجود از قرائت خانه ها، به آنها اشاره مي شود. در طول حيات قرائت خانه ها در ايران، عصر مشروطيت، شاهد انجام طيف وسيعي از فعاليت هاي فرهنگي، اجتماعي و حتي سياسي در آنها هستيم. عوامل گوناگوني دست به دست هم دادند تا قرائت خانه ها به مكاني براي انجام فعاليت هاي روزمره جامعه در بخش هاي فرهنگي تبديل شوند.
انتشار سه كتاب درباره
روش هاي جنگ رواني
نشر حم، سه كتاب با موضوع روش هاي جنگ رواني منتشر كرده است. اطلاعات اين كتاب ها به قرار زير است:
روش هاي جنگ رواني-۱
(اخبار و تحقيقات در پرده)
نويسنده: جان وايت/ مترجم: فرهاد كاظمي / چاپ اول، ۱۳۸۲ / ۳۴۰ صفحه، رقعي/ ۲۱۰۰ تومان.
از ديدگاه برخي ناظران، بعدي هراس انگيز از جنگ سرد در حال ظهور است، بعد توسعه فوق سري فناوري هاي انرژي زايي رواني الكترونيكي، اسناد فاش شده و اخبار و اطلاعات موجود از امكان وقوع جنگ هاي فرارواني سخن مي گويند. جنگ هايي كه عامل اصلي در آنها، قواي ذهني و رواني تمركز يافته است. و از طريق اعمالي نظير جاسوسي از راه دور، تأثيرگذاري غيرحضوري بر انديشه و اعمال مشخص، همچنين بر ابزار حساس انجام مي شود. اين كتاب، مجموعه كاملي از اسناد و اطلاعات موجود براي هشدار دادن نسبت به خطر جدي و وحشتناكي است كه عصر جديد با آن مواجه است، يعني تهديد جنگ رواني.
روش هاي جنگ رواني -۲
(به كارگيري فنون كهن و جادويي)
نويسنده: ديون فورچون/ مترجم: فرهاد كاظمي/ چاپ اول، ۱۳۸۲/ ۳۱۸ صفحه، رقعي/ ۱۹۰۰ تومان.
علوم خفيه و سري در همه فرهنگ هاي بشري حضور انكارناپذير و تأثيرگذار داشته است. آنجا كه اين علوم به حوزه تأمين اهداف و مقاصد شخص و تجاوز به حقوق انسان ها وارد شد، نام جادو و جادوگري به خود گرفته است. جادوگري در همه مكاتب الهي، منفور و مطرود اعلام شده است، چرا كه برخلاف اراده الهي و دخالت در حريمي است كه خداوند تجاوز به آن را جايز ندانسته است. نويسنده كتاب خود تحت تأثير حمله روحي و رواني قرار مي گيرد و در پي آن براي افزايش آگاهي عموم نسبت به آسيب هاي رواني ناشي از حملات جادوگري به مطالعه و پيگيري در اين زمينه مي پردازد. بخش عمده اي از كتاب نيز به ارائه روش هاي دفاعي در مقابل حملات مطرح شده، اختصاص يافته است.
روش هاي جنگ رواني - ۳
(نتايج تحقيقات و كشفيات فرارواني)
نويسنده: الماز آر.گروبر/ مترجم: فرهاد كاظمي/ چاپ اول، ۱۳۸۲/ ۴۱۲ صفحه، رقعي/ ۲۵۰۰ تومان.
«المار آر. گروبر» محقق آمريكايي در اين كتاب، آخرين و جالب ترين نتايج تجربي، اما اغلب ناشناخته پيرامون مطالعات و اكتشافات فرارواني كه طي چند دهه گذشته در مراكز مهم علمي تحقيقي و به ويژه در آمريكا انجام گرفته را گردآوري كرده است. اين تحقيقات اكثراً در مؤسسه «استنفورد» انجام گرفته و از سوي سيا و ارتش آمريكا، حمايت مالي و عملي شده است.