اعتراض گلاور به هائيتي
دني گلاور، در اعتراض به مخلوع شدن ژان برتراند آريستايد از رياست جمهوري هائيتي، از شركت در جشن ملي اين كشور ( به مناسبت ۲۰۰ سالگي تشكيل دولت هائيتي) خودداري كرد.
سوينا سانچز، شاعر صاحب نام نيز در اقدامي مشابه، جشن هائيتي را تحريم كرد.
گلاور در رابطه با تصميم خود به نشريه ميامي هرالد گفت: وخامت روز افزون اوضاع سياسي در هائيتي كه به قيمت مرگ وآوارگي هزاران نفر از مردم ادامه دارد، مرا به اخذ اين تصميم وا داشته است.
آريستايد كه۲۹ فوريه گذشته از مقام خود خلع و به آفريقاي جنوبي تبعيد شد، آمريكا را عامل اصلي تحولات كشورش خوانده است.
رابرت دنيرو، هم مغضوب، هم محبوب
براي ميليون ها نفر از سينماروهاي جهان، رابرت دنيرو تداعي گر يك مرد ايتاليايي است، اما تصوير خشن و زمخت او در فيلم هاي قدرتمندي مثل پدر خوانده۲ و روزي روزگاري آمريكا، محبوبيت چنداني از او نزد آمريكايي هاي ايتاليايي تبار به ارمغان نياورده است.
هفته گذشته يك سازمان ايتاليايي - آمريكايي از سيلويو برلوسكوني، نخست وزير ايتاليا - خواست تا مراسم قدرداني ايتاليا از دنيرو و اعطاي افتخار شهروندي به وي را لغو كند.
سازمان اسيا كه در واشنگتن بر پا است و ۶۰۰ هزار عضو دارد معتقد است دنيرو در فيلم هاي خود شخصيت تبهكار و خطرناكي از ايتاليايي هاي مهاجر ارايه داده و از همين روي، شايسته تقدير نيست.
دنيرو در حالي مغضوب ايتاليايي ها واقع شده كه بنا دارد به زودي در فيلمي از استيون اسپيلبرگ دوباره به دنياي ايتاليايي هاي مهاجر وارد شود. در اين فيلم كارتوني كه آشكارا بيان مي دارد ايتاليايي ها، به كل مافيايي اند، دنيرو به جاي شخصيت يك كوسه، صحبت خواهد كرد.
از ديگر سو، مردم دهكده فرازانو در ايتاليا، جايي كه جد پدري دنيرو در قرن ۱۹ به دنبال روياهاي خود آن را به قصد آمريكا ترك كرد، عقيده دارند دنيرو بهترين هنرپيشه جهان است و ايتاليايي ها بايد از اين امر بر خود ببالند. دنيرو كه خود به سال ۱۹۴۳ در نيويورك متولد شده هرگز اين روستا را نديده است.
مايكل مور دست بردار نيست
مايكل مور صحنه هايي بريده شده از فارنهايت ۱۱/۹ را كه از ناتواني رئيس جديد سيا مي گويد، منتشر كرد. اين تصاوير «پرتر گاس» را نشان مي دهد كه آشكارا بر ضعف گفتار و فقر دانش كامپيوتر اعتراف مي كند، دو عاملي كه براي گزينش و استخدام در سيا اجباري است. شش ماه پيش، گاس به كمپاني توليد فيلم هاي مور گفته بود با ضعف هايي از اين دست، شك دارد بتواند در سازمان اطلاعات آمريكا استخدام شود. وي كه ۳۰ سال پيش در خدمت سيا بوده گفته است: من فاقد مهارت هاي زباني و گفتاري هستم و از كامپيوتر هم چيزي نمي دانم. بنابراين صلاحيت استخدام در سيا را ندارم.
مستندي از جنگ عراق
ديويد راسل، خالق فيلم «سه پادشاه» محصول ۱۹۹۹ مشغول ساخت مستندي از جنگ عراق است و قصد دارد آن را زودتر از فيلم قبلي خود به اكران بگذارد.
كمپاني برادران وارنر ۱۸۰ هزار دلار روي اين پروژه سرمايه گذاري كرده است. فيلم، شامل چند مصاحبه با همان آوارگان عراقي است كه در فيلم «سه پادشاه» هم حضور داشتند. سه پادشاه با بازي جورج كلوني به جنگ خليج فارس در سال ۹۱ مي پردازد.خوان كارلوس زالديوار و تريسيا رگان در مقام دستيار كارگردان، ديويد راسل را در ساخت مستند جديد ياري مي دهند.