اعزام به عتبات عاليات تا اطلاع ثانوي؛ ممنوع
معاون سازمان حج و زيارت گفت: با وجود اتفاقات رخ داده در كشور عراق و بسته بودن مرزهاي اين كشور، تا اطلاع ثانوي هيچ اعزامي به عتبات عاليات صورت نمي گيرد.
سيد ابوالحسن رضوي در گفتگو با خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر به دليل شرايط خاص، بروز ناامني ها، جنگ داخلي و اتفاقاتي كه در شهرهاي مختلف كشور عراق رخ داده، در حال حاضر از سوي سازمان حج و زيارت هيچ اعزامي به عتبات عاليات صورت نمي گيرد.
وي در خصوص بسته بودن مرزها افزود: مرزهاي اين كشور بسته است و كار كنترل آن بر عهده وزارت كشور است و سازمان حج تنها وظيفه اجرايي و ساماندهي كردن تصميمات دولت را بر عهده دارد.
وي خاطرنشان كرد: تا زماني كه آرامش مجدداً در اين كشور از سر گرفته نشود، اعزامي آغاز نخواهد شد.
معاون سازمان حج و زيارت درباره فعاليت دفتر نمايندگي سازمان حج در عراق، تأكيد كرد: دفتر نمايندگي سازمان حج در شهر بغداد مستقر است و هم اكنون نيز در حال فعاليت است و تعطيل نشده است.
اعتبارات پژوهشي ۴ برابر مي شود
با توجه به رويكرد جديد نظام به مقوله تحقيق و پژوهش،اعتبار پژوهش كشور در برنامه چهارم توسعه به حدود ۳ درصد توليد ناخالص ملي مي رسد كه حدود ۴ برابر اعتبار فعلي آن است.
دكتر جعفر توفيقي وزير علوم، تحقيقات و فناوري در گفت وگويي با خبرگزاري فارس افزود: اعتبار فعلي تحقيق و پژوهش در كشور حدود ۸/۰ درصد از توليد ناخالص ملي است كه با توجه به تعريف رسالت جديد وزارت علوم در بخش تحقيق و پژوهش اين اعتبار به حدود ۳ درصد از بودجه ۱۳۰ ميليارد دلاري توليد ناخالص ملي خواهد رسيد.
وي ادامه داد: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري براي انجام وظايف خود در زمينه پژوهش برنامه هاي گسترده اي در زمينه لحاظ اصلاح ساختار و روش هاي تحقيق و پژوهش دارد كه با تجديدنظر در برنامه هاي پيشين دنبال مي شود.
وي اضافه كرد: در مقوله ايجاد ساختار جديد در اين برنامه ها احداث مراكز رشد و پاركهاي علوم و فناوري دنبال مي شود كه تاكنون اين مراكز در ۱۰ استان كشور تاسيس شده و افزايش اين مراكز نيز در دستور كار وزارت علوم است.
وي افزود: در اين پاركها امكانات و تجهيزات مورد نياز محققان در اختيار آنان قرار مي گيرد و با ارتباط مستقيم با صنعت و بخش هاي توليدي كشور زمينه مناسبي براي خلاقيت و ابتكار آنان فراهم مي شود.
وي ادامه داد: در بحث اصلاح روشها نيز به دنبال تجديدنظر و دستيابي به روش هايي هستيم كه با استفاده از آنها از دنباله روي روشهاي ديگران دور شويم و با اصلاح روشهاي سنتي به مدلهاي جديد و هماهنگ با فرهنگ كشور دست يابيم.
آزمون دكتراي تخصصي دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور تهران جمعه برگزار مي شود
سازمان سنجش آموزش كشور اعلام كرد: آزمون دكتراي تخصصي دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور سال ۱۳۸۳ شهرستان تهران ششم شهريور ماه جاري برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان سنجش ، برگزاري آزمون دكتراي تخصصي در نوبت صبح و بعد از ظهر است .
كارت ورود به جلسه آزمون دكتراي تخصصي روز پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ و۱۴ تا ۱۹ توزيع خواهد شد.
داوطلبان متقاضي هريك از رشته هاي تحصيلي حقوق بين الملل ، زبان وادبيات فارسي وبرنامه ريزي آموزش از راه دور بايد براي دريافت كارت ورودي خودشان به حوزه مربوطه مراجعه كنند.
كارت آزمون داوطلبان زن در دانشگاه تربيت معلم تهران و مردان در دانشگاه علم و صنعت ايران توزيع مي شود.
معلمان و مردم نخستين و آخرين گروه مورد اعتماد
جوانان هستند
حدود ۷۵ درصد جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال به معلمان بيش از همه اعتماد دارند. به گزارش ايسنا، بر اساس مطالعات صورت گرفته بر روي جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال پيرامون ميزان اعتماد به اقشار مختلف جامعه پس از معلمان به عنوان مورد اعتمادترين قشر از ديد جوانان استادان با ۶۸ درصد و ورزشكاران با ۵۹ درصد از ديد اين جوانان به عنوان اقشار مورد اعتماد جامعه مطرح شدند.همچنين بر اساس اين مطالعات پزشكان با ۵۷ درصد و پليس راهنمايي و رانندگي و نيروي انتظامي با ۵۵ درصد مورد اعتمادترين اقشار جامعه از ديد جوانان هستند.
سرانه فضا در زندانهاي ايران ۱۰ متر مربع است
رئيس سازمان زندانهاي كشور گفت: سرانه فضا در زندانهاي ايران ۱۰ مترمربع است و اين امر نتيجه كاهش شمار زندانيان است كه آن نيز با توجه به اجراي طرح كاهش حبس حاصل شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس علي اكبر يساقي افزود: در قوانين جاري كشور مجازات ۴۰۰ عنوان جرم حبس تعيين شده است كه با توجه به تاكيدات مكرر مسئولان اين تعداد بايد كاهش يابد. او همچنين با اشاره به اقدامات تربيتي و تاميني در سطح زندانهاي كشور افزود: اگر بگوييم سطح بهداشت برخي زندانها به مراتب بهتر از خوابگاههاي دانشجويي است اغراق نگفته ايم و اقدامات تعليم و تربيتي و ايجاد مراكز آموزش علمي و فني در سطح زندانها نيز نتايج بسيار مثبتي در پي داشته است و تعداد زندانيان بسيار كمتر شده است.
۵۰ درصد كودكان خانه هاي بهزيستي «سرراهي» هستند
مديركل دفتر شبه خانواده سازمان بهزيستي كشور با اعلام اين كه ۵۰ درصد كودكان خانه هاي نگهداري بهزيستي سرراهي هستند، گفت: سالانه يكهزار كودك به فرزند خواندگي پذيرفته مي شوند. نبي الله عشقي در گفت وگو با ايسنا، با بيان اين كه ۶ هزار و ۵۶۲ كودك در خانه هاي بهزيستي نگهداري مي شوند، تصريح كرد: از اين تعداد ۱۵ تا ۲۰ درصد كودكان به علت زنداني بودن والدين۱۰، درصد عدم صلاحيت، ۱۰ درصد فوت و ۵ درصد به علت مفقودالاثر بودن والدين خود در مراكز نگهداري از كودكان هستند.عشقي هزينه ماهانه نگهداري و مراقبت از هر كودك را بين ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بيان كرد و گفت: ورود و خروج كودكان به خانه هاي نگهداري سازمان بهزيستي تنها با حكم قضايي صورت گرفته و در مجموع سالانه حدود ۲۰ درصد آمارهاي فوق ورود وخروج به مراكز وجود دارد.
افزايش ۵۰ درصدي گردشگران خاورميانه از سريلانكا
براساس تازه ترين مطالعات انجام شده توسط نشريه توريسم آسيا تعداد گردشگراني كه در شش ماهه نخست سال ۲۰۰۴ از خاورميانه به سريلانكا مسافرت كرده اند، در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته ۵۰ درصد افزايش يافته است.
براساس آمار منتشره، تعداد گردشگراني كه طي ماه هاي مه و ژوئن سال جاري به سريلانكا مسافرت كردند، در مقايسه با سال گذشته افزايش ۲/۵۵ درصدي را نشان مي دهد كه بخش اعظمي از اين توريست ها از كشورهاي خاورميانه بوده اند و پس از آن اروپاي غربي و استراليا بيشترين ميزان گردشگر به سريلانكا را داشته اند. به گزارش ايسنا مسافت نه چندان زياد سريلانكا با كشورهاي منطقه خاورميانه و نيز وجود پروازهاي مستقيم به اين كشور از جمله دلايل افزايش سفر آسيايي ها است.
پايگاهي مستقل براي«تاق بستان» راه اندازي مي شود
مسئولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، پايگاهي مستقل براي محوطه باستاني تاق بستان تشكيل مي دهند. دبيرخانه همگاني پروژه هاي بزرگ سازمان، در اين باره اعلام كرد: به زودي پايگاهي براي ساماندهي فعاليت هاي مربوط به محوطه تاريخي تاق بستان تشكيل خواهد شد. اين محوطه تاكنون جزو زير مجموعه هاي پايگاه ميراث فرهنگي بيستون بوده است كه به دليل حجم و گستردگي مسايل مربوط به اين محوطه، چنين تصميمي گرفته شد.
بستان در دامنه كوهي در شمال شرقي حاشيه شهر كرمانشاه و در نزديكي چشمه اي قرار دارد و از جمله آثار و بناهاي آن كه متعلق به دوره ساساني هستند، مي توان به نقش برجسته اردشير سوم و دو ايوان سنگي (ايوان بزرگ و ايوان كوچك) اشاره كرد.