|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
وعده به رانندگان درون و برون شهري :
۶۰۰ هزار خانوار در آستانه بهره مندي از بيمه هاي
تأمين اجتماعي هستند
|
|
ايسنا: مشاور ارشد وزير رفاه و تأمين اجتماعي با اشاره به تصويب بيمه رانندگان درون و برون شهري در كميسيون فني دولت گفت: با تصويب نهايي اين طرح ۶۰۰ هزار راننده تحت پوشش بيمه تأمين اجتماعي قرار مي گيرند.
رزاق صادق ضمن اعلام اين مطلب افزود: بر اساس اين طرح رانندگان برون شهري شامل رانندگان حمل بار و مسافر و رانندگان درون شهري شامل رانندگان تاكسي، وانت هاي پلاك قرمز داراي مجوز كار ، ميني بوس ها و وسايط نقليه اي كه با مجوز مراجع ذيربط اقدام به نقل و انتقال مسافر در درون شهر مي كنند، مشمول بيمه تأمين اجتماعي مي شوند.
وي تصريح كرد: در صورت تصويب نهايي اين طرح خدمات درماني، بازنشستگي، از كارافتادگي، فوت و همچنين كمك هاي كوتاه مدت مانند غرامت دستمزد و كمك بارداري و كليه مزاياي پيش بيني شده در قانون تأمين اجتماعي به اين افراد ارائه مي شود.
مشاور ارشد وزير رفاه با اشاره به اينكه ۶۰۰ هزار خانوار شامل ۳۵۰ هزار راننده برون شهري و ۲۵۰ هزار راننده درون شهري تحت پوشش اين طرح قرار مي گيرند، گفت: چارچوب تخصصي طرح بيمه رانندگان درون و برون شهري در كميسيون فني دولت تصويب و مقرر شد ميزان مشاركت دولت در كميسيون اجتماعي هيأت وزيران تعيين شود. به گفته وي بيمه رانندگان درون و برون شهري حتي در صورت عدم مشاركت دولت نيز از حالت اختياري به بيمه اجتماعي تبديل خواهد شد.
صادق همچنين گفت: بر اساس يكي از ساز و كارهاي پيشنهادي دولت بدون برداشت از خزانه مي تواند ۲۰ درصد سهم كارفرما را از طريق دريافت عوارض از محل فعاليت هاي وابسته تأمين كند.
|
|
|
دكتر فاضل در «چهارمين كنگره بين المللي گوارش و كبد» عنوان كرد:
آموزش پزشكي كشور دچار بحران است
|
|
گروه اجتماعي: آموزش پزشكي كشور دچار بحران است و براي برون رفت از اين بحران، تمام اعضاي جامعه پزشكي مسئول هستند.
دكتر ايرج فاضل در آيين گشايش «چهارمين كنگره بين المللي گوارش و كبد و دومين كنگره از بالين تا آزمايشگاه (FBB)» با اعلام اين مطلب افزود: قانون مخرب خود گرداني، بيمارستان هاي آموزشي را از بين برده و امروزه با همت جامعه پزشكي اين وضعيت بايستي سامان يابد.
وي ايجاد روابط سالم ميان پزشك و بيمار، جلوگيري از انحرافات پزشكي و مبارزه با آفت هايي كه از درون و بيرون جامعه پزشكي را تهديد مي كند، را از ديگر راهكارهاي ساماندهي جامعه پزشكي برشمرد.
دكتر فاضل با درخواست از جامعه پزشكي به منظور مشاركت فعال در انتخابات نظام پزشكي كشور تصريح كرد: قانون جديد نظام پزشكي، يكي از بهترين قوانين موجود نظام پزشكي در قبل و بعد انقلاب به شمار مي رود.
وي گفت: با توجه به اختياراتي كه اين قانون به جامعه پزشكي داده، ابزار قانوني به منظور رفع معضلات موجود فراهم آمده است.
رئيس فرهنگستان علوم پزشكي با اشاره به صدور پروانه ها، تعيين تعرفه ها و ماليات ها و... كه در قانون اختيارات نظام پزشكي را افزايش مي دهد، ابراز اميدواري كرد، نابساماني هاي موجود در اين حرفه ساماندهي شود.
وي يكي از مهم ترين وظايف انجمن هاي علمي را دركنار برپايي كنگره ها، سمينارها و انتشار كتب و مقالات تخصصي ارتباط با مردم به منظور افزايش دانش عمومي برشمرد و گفت: استحكام اين ارتباط از يك سو سبب از بين رفتن انحرافات اجتماعي مي شود و از ديگر سو با پيشگيري مي توان از درمان هاي پيچيده جلوگيري كرد.
|
|
|
زنگ پژوهش در مدارس تهران به صدا درمي آيد
خبرگزاري فارس: زنگ پژوهش صبح روز ۲۱ آذر ماه به صورت نمادين و با حضور سه تن از وزرا در دبيرستان دخترانه نرجس تهران به صدا در مي آيد.
همزمان با اولين روز از هفته پژوهش، زنگ پژوهش در تمام مدارس به صدا درخواهد آمد ضمن اينكه در دبيرستان نرجس واقع در منطقه ۶ تهران به صورت نمادين اين زنگ با حضور وزير آموزش و پرورش، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري و وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي زده مي شود. بر اساس اين گزارش، مراسم نمادين زنگ پژوهش، به منظور ارج نهادن به خدمات علمي پژوهشگران برگزار مي شود. گفتني است به همين منظور نمايشگاهي نيز از آثار پژوهشي آموزش و پرورش در محل دائمي نمايشگاههاي تهران برگزار خواهد شد.
|
|
|
يك نماينده مجلس دلايل تحقيق و تفحص از وزارت بهداشت را تشريح كرد
گروه اجتماعي: موضوع تحقيق و تفحص از وزارت بهداشت و احتمال استيضاح وزير اين وزارتخانه كم كم به طور جدي تري مطرح مي شود.
اظهار نظرهاي چند تن از نمايندگان مجلس- اعم از اعضاي كميسيون بهداشت يا غير از اعضاي اين كميسيون- درباره استيضاح احتمالي «مسعود پزشكيان» در صحن علني مجلس اين گمان را شدت بخشيده است.
عملكرد وزارت بهداشت درباره مسايل مالي، نيمه تمام ماندن برخي پروژه هاي عمراني و موضوع اورژانس و كمبودهاي اين بخش و... از مواردي است كه ممكن است پس از تحقيق و تفحص نمايندگان، پاي وزير را به مجلس بكشاند تا درباره وزارتخانه تحت مسئوليتش روشنگري كند.
يك عضو كميسيون بهداشت و درمان روز گذشته با خبرگزاري فارس در همين باره گفت وگو كرده است.
اين عضو كميسيون بهداشت درباره دلايل تحقيق و تفحص توضيح داد: وزارت بهداشت يكي از وزارتخانه هاي مظلوم كشور است كه با وجود خدمات قابل توجه آن، با كمبودهاي فراوان مواجه است به همين علت طرح تحقيق و تفحص از اين وزارتخانه براي كمك به رفع مشكلات آن در مجلس مطرح شده است.
يك عضو كميسيون بهداشت مجلس با اعلام اين مطلب افزود: نگاه نمايندگان مجلس در طرح تحقيق و تفحص از وزارت بهداشت نگاه انتقادي و اصلاحي است و به عنوان متهم به اين وزارتخانه نگريسته نمي شود و اگرچه اشتباهاتي در نحوه خدمت رساني اين مجموعه وجود دارد اما به هيچوجه خدمات آن ناديده گرفته نمي شود.
مسعود اميني ادامه داد: وزارت بهداشت با اجراي برنامه هاي موثر خود به خصوص در سالهاي اخير سطح سلامت را در كشور تا حد زيادي ارتقا داده است كه در شرايط عادي مورد توجه قرار نمي گيرد اما به محض آنكه كه سلامت كشور با تهديد مواجه مي شود همه نگاهها متوجه وزارت بهداشت مي شود.
وي گفت: وزارت بهداشت به تازگي با تغيير معاون پارلماني خود گام موثري در جهت نزديك شدن به مجلس برداشته است و مجلس نيز همه تلاش خود را براي رفع كاستي هاي مالي و تصويب قوانين مورد نياز انجام مي دهد.
وي افزود: مسائلي كه در طرح تحقيق و تفحص از وزارت بهداشت مطرح است بيشتر به مشكلات مالي و سوء تدبيرهاي موجود، ساخت بيمارستانهاي نيمه تمام، خريد آمبولانسها و مسائل آزمونهاي پزشكي مربوط مي شود كه مسئولان وزارت بهداشت بايد در اين موارد توضيحات روشن بدهند.
اميني اضافه كرد: مسئولان وزارت بهداشت مي توانند با حضور در يك جلسه غير علني در كميسيون بهداشت و درمان مجلس به سئوالات موجود پاسخ دهند.
وي گفت: بحث كسر بودجه وزارت بهداشت مطلب درستي است كه در ديدار اعضاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس با رياست جمهوري نيز مطرح شد و با دستور رئيس جمهوري قرار شد با اختصاص بودجه ۲۵۰ ميليون دلاري به اين وزارتخانه براي كاهش كسر بودجه، از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي، كمك شود.
وي گفت: سرانه بيمه هر فرد در كشور نيز در حال حاضر حدود ۲۷۰۰ تومان است كه بايد حداقل تا ۳۵۰۰ تومان افزايش يابد كه اميدواريم با همكاري مجلس براي رفع مشكلات قانوني و محدوديت هاي مالي، وزارت بهداشت نيز براي رفع مشكلات اجرايي و سوء مديريتها اقدام كند.
|
|
|
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خبر داد
كسري بودجه ۹۰۰ ميليارد ريالي آموزش و پرورش
گروه علمي و فرهنگي: رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس از كسري بودجه ۹۰۰ ميليارد ريالي وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: طي هماهنگي هاي صورت پذيرفته كسري بودجه وزارت آموزش و پرورش به رئيس جمهور ابلاغ شده و درخواست شده است كه براي حل مشكل وزارت آموزش و پرورش اين كسري پرداخت شود.
دكتر علي عباسپور تهراني فرد در گفت وگو با خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه كسري اعتبار وزارت آموزش و پرورش به سه گروه تقسيم مي شود، افزود: كسري اعتبار وزارت آموزش و پرورش ناشي از انتقال هزينه هاي پرسنلي سال ۸۲ به سال جاري، كسري اعتبار ناشي از عدم پيش بيني بار مالي افزايش هاي پرسنلي سال جاري و كسري اعتبار ناشي از عدم تامين كامل سهم سازمان آموزش و پرورش استانها از اعتبارات مصوب استان است.
وي با اشاره به اين كه دو هزارو ۴۰۰ ميليارد ريال از اعتبارات سال جاري در قالب تنخواه براي هزينه هاي سال گذشته به مصرف رسيده است، گفت: بار مالي ناشي از تصويب قانون بودجه بر مجوزهايي كه براي افزايش هزينه هاي پرسنلي سال جاري صادر شده، اساساً پيش بيني نشده است.رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات با تاكيد بر اينكه افزايش كمك هاي غيرنقدي از ۶۰۰ به ۸۰۰ هزار ريال و افزايش حقوق كاركنان از ۸۵۰ هزار به ۱۰۶۰ هزار ريال جزء مواردي است كه سبب افزايش هزينه هاي پرسنلي سال جاري شده است، اظهار كرد: بخشي از ديون معلمان به دليل عدم تامين اعتبار از سال قبل پرداخت نشده است كه مهمترين عوامل آن عبارتند از ديون ناشي از عدم اجراي ماده ۳۷ قانون برنامه سوم توسعه (كسورات جانبازان و بازنشستگان) و ديون معلمان مدارس خارج از كشور كه بيش از ۷۵۰ ميليارد ريال اعتبار براي پرداخت آنها مورد نياز است.
|
|
|
زمان آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي
اعلام شد
واحد مركزي خبر: رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت : آزمون كارشناسي ناپيوسته سال ۸۳ اين دانشگاه ۲۷ آذرماه جاري به طور همزمان در سراسر كشور برگزار مي شود.
«ناصر اقبالي» افزود: كارت ورود به جلسه اين آزمون ۲۴ و ۲۵ آذر ماه توزيع خواهد شد.براساس اين گزارش ، زمان و محل توزيع كارت داوطلبان اين آزمون ۱۷ و ۲۴ آذر ماه در هفته نامه فرهيختگان و نوزده و بيست ودوم همين ماه نيز در روزنامه آفرينش اعلام خواهد شد.
|
|
|
عملكرد پژوهشي وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
۳۰۰ پژوهش براي يك سال
گروه علمي و فرهنگي: دبير ستاد پژوهش وزارت آموزش و پرورش گفت: هر سال به طور متوسط ۳۲۰ پژوهش در آموزش و پرورش انجام مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس احمد حج فروش، ديروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تصميم گيري در سطح ملي براي بيش از ۱۶ ميليون دانش آموز بدون تحقيق، جز آسيب رساندن به تعليم و تربيت ثمري نخواهد داشت.
وي گفت: يكي از شاخص هاي توليد علم، مقالات نوشته شده است. بر اساس آخرين آمار منتشر شده در دو پايگاه اينترنتي معتبر در خصوص توليد علم، در سال ۱۳۵۷ ، ۴۰۰ مقاله در اين دو پايگاه وجود داشته است كه در سال ،۱۳۸۱ اين تعداد به دو هزار و ۲۶۶ مقاله رسيده است. ضمن اينكه تعداد مراكز پژوهشي كه يكي ديگر از شاخص هاي توليد علم است در سال ۱۳۵۷ ، ۴۶ مركز بوده كه در سال ۱۳۸۱ به ۳۴۵ مركز در كشور رسيده است. حج فروش تصريح كرد: در هفته پژوهش سعي مي كنيم كه فرهنگ تحقيق، بررسي، پرسشگري و كاوشگري را بين دانش آموزان، معلمان، كارشناسان و محققان توسعه دهيم ضمن اين كه اين هفته فرصتي است تا از آنهايي كه در راه علم، انديشه مي ورزند و حاصل تحقيقات خود را منتشر كرده اند، قدرداني كنيم. وي ادامه داد: ستاد پژوهش از ۶ ماه قبل در آموزش و پرورش مركب از ۲۲ نماينده سازمانها، معاونتها، پژوهشكده ها و اداراتي كه در زمينه فعاليتهاي پژوهشي نقش دارند تشكيل شده است و برنامه هاي متنوعي را در اين هفته در نظر دارد.
|
|
|
تغيير روش در جراحي هاي بيني
ايسنا: برداشتن تومورهاي خوش خيم و بدخيم بيني به وسيله ليزر امكانپذير است.
دكتر محمد فرهادي رييس بخش و مركز تحقيقات گوش، حلق و بيني و جراحي سر و گردن دانشگاه علوم پزشكي ايران، ضمن بيان اين مطلب گفت: كوچك كردن شاخه هاي تحتاني و مياني بيني، تسهيل عبور جريان هوا از طريق بيني، برداشتن تيغه هاي وسط بيني، باز كردن دهانه سينوسها، باز كردن مجراي اشكي بسته شده و بسته بودن سوراخ خلفي بيني در نوزادان و رفع انسداد بيني اعمالي هستند كه توسط ليزر انجام مي شوند.
وي افزود: بيماريهاي بيني و سينوسهاي اطراف آن عمدتا موجب انسداد راه هوايي و افزايش ترشح از پشت حلق مي شوند كه سردرد، گرفتگي بيني و تنفس دهاني نيز از علايم آن است.
وي تصريح كرد: ليزرهايي كه در داخل بيني استفاده مي شوند عمدتا دو نوع هستند؛ ليزرهايي گازي كه از دور شليك مي شوند و ليزرهايي كه قابل ديدن هستند و از طريق فيبر نوري رد مي شوند.
|
|
|
اصلاح اساسنامه بانك رفاه كارگران
فارس: در پي اعتراض هيات عمومي ديوان عدالت اداري مبني بر اين كه تامين اجتماعي با بالا بردن ميزان سهام بانك رفاه كارگران، قصد خصوصي كردن آن را دارد، اساسنامه اين بانك اصلاح مي شود.
غلامرضا سليماني ضمن اعلام اين خبر افزود: هيات عمومي ديوان عدالت اداري اعلام كرده كه مجمع فوق العاده بانك رفاه، اختيار تعويض اساسنامه بانك رفاه را نداشته كه در حال حاضر تامين اجتماعي بر اساس قوانين و مقررات موجود اساسنامه بانك رفاه را دوباره تنظيم مي كند. وي در خصوص اين كه طبق شكايت سازمان بازرسي بانك رفاه كارگران به دليل تعلق كليه سهام آن به دولت و بخش عمومي بانكي غيردولتي نيست ، گفت: تامين اجتماعي مالك اصلي بانك رفاه است و ۹۴ درصد سهام آن متعلق به تامين اجتماعي است. مديرعامل سازمان تامين اجتماعي يادآور شد: با شكايت سازمان بازرسي كل كشور در خصوص مصوبه مجمع فوق العاده بانك رفاه به ديوان عدالت اداري، ديوان واگذاري سهام بانك رفاه به تامين اجتماعي را ابطال كرد.
|
|
|
«هفته پژوهش» در سايت دانشگاه شريف
همزمان با برگزاري هفته پژوهش، نمايشگاه توانمنديها و دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه صنعتي شريف برپا شده و آماده بازديد علاقه مندان است.
برنامه هاي بازديد از اين نمايشگاه در سايت دانشگاه شريف به نشاني: www.sharif.edu به كليه علاقه مندان عرضه مي شود.
|
|
|
تعداد مراكز مشاوره پزشكي ژنتيك به ۳۰۰
مركز خواهد رسيد
ايلنا: راه چمني با بيان اينكه مراكز مشاوره پزشكي ژنتيك تا پايان برنامه چهارم توسعه به ۳۰۰ مركز خواهد رسيد، گفت: تا پايان برنامه چهارم توسعه، در تمام شهرستان هايي كه حداقل ۳۰۰ هزار نفر جمعيت داشته باشند، يك مركز مشاوره پزشكي ژنتيك احداث مي شود كه مي توانيم سالانه به ۶۰۰ هزار نفر مشاوره پزشكي ژنتيك بدهيم.
رئيس سازمان بهزيستي با اشاره به اينكه در مراكز خصوصي مشاوره پزشكي ژنتيك از افراد ويزيت دريافت مي كنند، گفت: افراد بي بضاعت كه مي خواهند مشاوره ژنتيك انجام دهند، به دليل ناتواني در پرداخت ويزيت، مشاوره انجام نمي دهند كه اين امر به معلوليت ژنتيكي فرزندان آنان منجر مي شود.
وي افزود: سازمان بهزيستي براي پيشگيري از چنين حادثه اي و براي جلوگيري از دريافت ويزيت بخش هاي خصوصي از افراد بي بضاعت، پيشنهاد دادن يارانه به بخش هاي خصوصي را در بودجه سال ۸۴ خود، به سازمان مديريت و برنامه ريزي داده است.
وي درباره طرح شنوايي سنجي، گفت: طرح غربال گري شنوايي در مهدكودك ها از سوي بهزيستي بر روي كودكان زير يك سال در سراسر كشور به صورت رايگان انجام مي شود.
راه چمني با بيان اينكه انجام طرح بينايي سنجي در سراسر كشور، زير نظر سازمان نابينايي كشور انجام مي شود، گفت: هر سال با معاينه چشم ۵/۱ ميليون كودك در مهدكودك ها و آمادگي هاي سراسر كشور، از ايجاد تنبلي چشم در آنها جلوگيري مي شود.
رئيس سازمان بهزيستي درباره طرح پيشگيري از عقب ماندگي ذهني، گفت: اين طرح با آموزش تحريكات روانشناختي در هنگام شير دادن به مادران، از عقب ماندگي ذهني در كودكان جلوگيري مي كند.
|
|
|
همايش اولين جشنواره علمي بهداشت و خانواده
برگزار مي شود
فارس: همايش اولين جشنواره علمي «بهداشت و خانواده» ششم دي سال جاري در سالن همايشهاي بين المللي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار مي شود.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي، در اين همايش محققان و انديشمندان به ارائه آخرين دستاوردهاي پژوهشي در زمينه بهداشت و سلامت خانواده خواهند پرداخت و بهترين پژوهشها مورد تشويق و تقدير قرار خواهند گرفت.
بر اساس اين گزارش، اين همايش داراي ۳ امتياز آموزش مداوم براي متخصصان زنان و زايمان، داخلي، كودكان، روانپزشكي، دكتراي اپيدميولوژي، بهداشت و پزشكان عمومي مي باشد.
اين گزارش مي افزايد: علاقه مندان براي شركت در اين همايش مي توانند تا تاريخ سي ام آذر به دبيرخانه دائمي جشنواره «بهداشت و خانواده» به آدرس: تهران، ميدان ونك، نبش خيابان گاندي جنوبي، ساختمان جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي ايران ، طبقه دوم مراجعه يا با شماره تلفن ۸۷۹۶۰۸۲ تماس حاصل نمايند.
|
|
|
جسته گريخته
عسل ضد سرطان
ايرنا: پژوهشگران كروات بر اين عقيده اند كه عسل و ديگر توليدات زنبور عسل مي تواند به عنوان سلاحي براي مقابله با سرطان استفاده شود. پايگاه اينترنتي بي بي سي ، گزارش داد پژوهشگران دانشگاه «زاگرب» ، در آزمايش بر روي موشها دريافته اند كه عسل مي تواند رشد تومورهاي سرطاني را متوقف كند. اين يافته ها كه در مجله علمي «غذا و كشاورزي» منتشر شده ، مي افزايد: عسل براي افرادي كه به سرطان مبتلا هستند مفيد است . اين در حالي است كه پزشكان معتقدند، استفاده از محصولات عسل نبايد به جاي شيمي درماني بلكه همراه با آن صورت پذيرد.
قربانيان اصلي در عراق
ايرنا: صندوق حمايت از كودكان ملل متحد (يونيسف ) نگراني خود را نسبت به افزايش سوءتغذيه در بين كودكان عراقي ابراز كرد.به گزارش خبرگزاري فرانسه از نيويورك ، يونيسف با انتشار بيانيه اي افزود: سوءتغذيه در بين كودكان كمتر از پنج سال در دو سال اخير در عراق تقريباً دو برابر شده است .در اين بيانيه آمده است : حدود هشت درصد از كودكان كمتر از پنج سال عراقي از اسهال روزانه و كمبود ويتامين رنج مي برند.اين در حالي است كه اسهال علت مرگ ومير ۷۰ درصد از كودكان عراقي به شمار مي رود و علت به وجود آمدن اين بيماري نيز نبود آب آشاميدني در بسياري از مناطق عراق است.
يك گام ديگر عليه ايدز
ايرنا: وزير بهداشت سنگاپور از اجباري شدن انجام آزمايشات پيش از ازدواج مربوط به تشخيص بيماري ايدز براي زوج هاي جوان خبر داد.به نوشته روزنامه «استريتز تايمز» چاپ سنگاپور «خاو بون وان» گفت : در راستاي مبارزه جدي با بيماري ايدز و ويروس «اچ آي وي» انجام آزمايشات تشخيص اين بيماري براي زوج هاي جواني كه قصد ازدواج دارند اجباري مي شود.به نظر مي رسد وزارت بهداشت سنگاپور تصميم به اجباري كردن انجام آزمايشات مربوط به ايدز در اين كشور را پس از انتشار اخير آمار افزايش بي رويه شمار زنان و دختران آلوده به ويروس اچ آي وي در منطقه جنوب شرقي آسيا اتخاذ كرده است .خاو بون وان روابط نامشروع مردان به ويژه با زنان خياباني را علت عمده رشد بي رويه شمار زنان و دختران مبتلا به ويروس اچ آي وي در جنوب شرقي آسيا دانست .
بي نمك
ايسنا: محدود كردن مصرف نمك در رژيم غذايي از مرگ و مير افراد پيشگيري مي كند. مطالعات پزشكان حاكي از آن است كه با محدود كردن مصرف نمك در غذاي روزانه افراد مي توان سالانه از تعداد زيادي مرگ جلوگيري كرد. نتايج مطالعات نشان مي دهد حتي كاهش اندك مصرف نمك در روز مي توان از ۶ هزار مورد سكته قلبي و مغزي در سال جلوگيري كرد.
بوي بد دهان
ايسنا: خشكي دهان يكي از علل شايع بوي بد دهان در هنگام صبح است.
بزاق حاوي يك آنتي بيوتيك طبيعي است كه باكتري ها را مهار مي كند. ترشح بزاق شب ها كاهش يافته و هنگام صبح ممكن است بوي ناخوشايندي ايجاد شود.مسواك زدن و خلال كردن دندانها با نخ ابريشمي در برطرف كردن اين بو در طول روز مؤثرست.دهان شويه ها در بهترين شكل خودشان اثرشان موقتي و به ندرت مورد نياز هستند. گفتني است، بوي بد دهان ممكن است در اثر اختلال در مري يا ريه ها نيز ايجاد شود اما علت آن معمولا دهاني است. بوي بد زودگذر دهان ممكن است بعد از مصرف خوراكي هايي مثل پياز و سير و ... پديد آيد.مهار اين بوها مشكل است زيرا اين بو وارد جريان خون مي شود و از آنجا به ريه ها مي رود و سپس از طريق بازدم خارج مي شود. بوي بد دهان به طور مزمن ممكن است در اثر التهاب لثه ها ايجاد شود كه دندانپزشك مي تواند بهترين رهنمود را براي درمان مطلوب آن ارائه كند. نارسايي كبد، بيماري قند و سيگار كشيدن نيز مي تواند باعث ايجاد بوي بد دهان شود.
يك گياه عجيب
ايسنا: مصرف سير چه به صورت خام يا پخته از بروز سرطان پيشگيري مي كند.
اثر ضد سرطاني بودن سير طي چندين مطالعه اپيدميولوژيكي و آزمايشهاي انجام شده بر حيوانات ثابت شده است. مركز بهداشت استان مركزي اعلام كرد: آزمايش هاي كلينيكي متعددي نيز اثر مثبت مصرف سير را بر سلامتي قلب از طريق كاهش كلسترول و فشار خون ثابت كرده اند.مصرف سير تازه يك راه طبيعي براي مقابله با بيماريهاي عفوني و اسهال، از بين بردن باكتريهاي خطرناك و قارچهاست.
|
|
|
پرداخت ۵۰ درصد حق بيمه زنان خانه دار
واحد مركزي خبر:معاون امور اجتماعي بهزيستي جنوب تهران گفت : سازمان بهزيستي ۵۰ درصد حق بيمه زنان خانه دار را پرداخت مي كند.
كريمي با بيان اينكه طرح بيمه زنان خانه دار در بهزيستي شهرستان ري به اجرا درآمده است افزود: اين طرح به منظور تحقق اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسي است. وي با اشاره به اينكه هدف اجراي طرح بيمه زنان خانه دار كمك به استحكام بنيان خانواده است تاكيد كرد: اين طرح در مشاركت زنان خانه دار در توسعه نظام بيمه كشور، تامين امنيت نظام اقتصادي و اجتماعي زنان خانه دار و ايجاد بستر مناسب براي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي موثر است.
كريمي با بيان اينكه خانه دار بودن زنان مهمترين شرط اين طرح است گفت: طرح بيمه زنان خانه دار مشمول زنان دانش آموز، دانشجو و شاغل نمي شود.
وي با بيان اينكه زنان واجد شرايط بايد حداقل ۲۰ و حداكثر ۵۰ سال داشته باشند تاكيد كرد: در پايان ۲۰ سال به زنان بيمه شده به ميزان حداقل دستمزد تعيين شده امور استخدامي كشوري مستمري پرداخت مي شود. وي با اشاره به اينكه زنان خانه دار داراي سرپرست در صورت انصراف ، اصل و سود پولي را كه سرمايه گذاري كرده اند دريافت مي كنند افزود: زناني كه بيش از بيست سال مطلقه ، بيوه ،بي سرپرست( بدسرپرست ) از كارافتاده و بيمار مي شوند، دولت آنان را از مزاياي مستمري بيمه بهره مند مي كند.
|
|
|