اسپانيا ميعادگاه كودكان خارجي
«آمپارو والكارسه» وزير مشاور خدمات اجتماعي اسپانيا در گزارشي اعلام كرد: «در سال 2004 ميلادي حدود 4 هزار كودك از خارج به اين كشور آمده اند كه از اين نظر اسپانيا پس از آمريكا دومين جايگاه را در جهان دارد.» وي افزود: «از ميان كودكاني كه سرپرستي آنها قبول شده است 2 هزار و 300 نفر از چين بوده اند و پس از آن كودكان روسي، اوكرايني، كلمبيايي و اتيوپيايي قرار دارند. خانواده ها براي پذيرش كودكان بايد ثبات مالي خود را نيز نشان دهند. داشتن حداقل 25 سال سن براي والدين و حداقل 14 سال اختلاف سني با كودك مورد سرپرستي از ديگر شرايط لازم براي كسب قيموميت آنان در اسپانيا است».
زنان انگليسي ثروتمند تر از مردان
B.B.C: تا سال 2025 زنان انگليسي ثروتمند تر از مردان اين كشور خواهند بود و 60 درصد دارايي هاي شخصي اين كشور را در اختيار خواهند گرفت. دلايل اين رشد، عملكرد بهتر زنان در آموزش، داشتن خانه شخصي و طول عمر بيشتر آنان عنوان شده است. هم اكنون زنان ميليونر بين سنين 18 تا 44 سال، 24 درصد بيشتر از مردان هستند و 47 هزار و 300 زن ثروتمند در مقابل 37 هزار و 900 مرد ميليونر از همين گروه سني قرار دارند. اين تحقيق نشان دهنده اين است كه در سال 2004 حدود 70 درصد از زنان بين 16 تا 64 سال در انگليس شاغل بوده اند، در حالي كه اين رقم در سال 1971 حدود 56 درصد بود. در همين مدت سهم مردان از اشتغال از 92 درصد به 80 درصد كاهش يافته است. اين تحقيق در عين حال نشان مي دهد كه زنان كمتر از مردان در برنامه هاي مالي طولاني مدت شركت مي كنند.
سوئيس در انتظار چيني ها
صنعت گردشگري سوئيس فعاليت هاي خود را براي جلب توريست هاي چيني آغاز كرده است. يكي از روزنامه هاي سوئيسي چند روز پيش در اين باره نوشت: توجه سوئيس به گردشگران چيني به اين دليل است كه چين از نظر گردشگري به يك كشور بدون حد و مرز معروف شده است. «روژه زبيندن»، مديربخش آسياي شرقي صنعت توريسم سوئيس گفت: «ما بايد با جديت تمام روي جلب گردشگران چيني سرمايه گذاري كنيم، زيرا 150 ميليون نفر از جمعيت يك ميليارد و 300 ميليون نفري اين كشور را طبقه متوسط تشكيل مي دهد كه مسافرت به خارج براي آنها امكانپذير نيست. هر چند كه اكثر اين افراد هم اكنون بيشتر به كشورهاي همجوار سفر مي كنند، اما با اين وجود باز هم تلاش براي جلب نظر آنها براي مسافرت به سوئيس بسيار مهم است.»
وي افزود: «در سال 2003 ميلادي، 106 هزار شب اقامت در هتل از سوي گردشگران چيني در سوئيس ثبت شد و اين رقم در سال 2004 به 230 هزار شب افزايش يافت و احتمال داده مي شود كه اين رقم امسال به 300 هزار شب برسد.» زبيندن براي سال 2006 و 2007 افزايشي حدود 25 درصد را در خصوص گردشگران چيني تخمين مي زند و مي گويد: «امروز چين در زمينه اعزام توريست به سوئيس، ژاپن را كه پيش از اين در صدر قرار داشت پشت سر گذاشته است. بزرگترين مانع بر سر راه افزايش ديدار توريست هاي چيني از سوئيس اخذ ويزا است كه براي يك خانواده چهار نفره چندين روز زمان لازم است و هزينه آن نيز بالغ بر هزينه يك شب اقامت در سوئيس است.» زبيندن در اين مورد مي افزايد: «اگر بخواهيم اين مانع بزرگ را از سر راه برداريم، مردم كشور ما بايد در همه پرسي پنجم ژوئن در زمينه الحاق سوئيس به قرارداد شينگن و دوبلين پاسخ مثبت دهند.» تصويب اين قرارداد موانع ويزاي سفر به سوئيس را برطرف مي كند و گردشگران اتحاديه اروپا مي توانند بدون اخذ ويزاي سوئيسي آزادانه به اين كشور سفر كنند.
تحولي نو در صنعت توريسم انگليس
گزارش وزارت گردشگري انگليس در مورد ميزان توريست اين كشور در ماه فوريه سال جاري نشان مي دهد كه ورود توريست هاي خارجي به اين كشور كاهش يافته است. اين كاهش 1/4 درصدي در حالي است كه مقامات گردشگري انگليس پيش از اين اعلام كرده بودند كه شمار قابل توجهي از توريست هاي اروپاي غربي به انگليس سفر كرده اند. با اين حال انگليسي ها اميدوارند كه در ماه هاي آينده شمار بيشتري توريست به انگليس سفر كنند. وزير امور اقتصادي و بازرگاني انگليس در سفر خود به چين اعلام كرد اميدوار است تا دولت چين گردشگران چيني بيشتري را جهت سفر به انگليس ترغيب كند. يكي از مقامات توريسم انگليس از طرحي بسيار جالب سخن به ميان مي آورد و مي گويد: «طرح هاي بلند پروازانه گروه صنعتي ما براي سفرهاي تجاري به فضا تكميل شده و اولين مسافر تا سه سال ديگر دور مدار زمين گردش خواهد كرد. ما مي خواهيم مسافرت فضايي را تا حد امكان براي مردم سراسر جهان ارزان سازيم.» براشون 45 ساله كه يكي از ثروتمند ترين افراد انگليس است مي افزايد: «من همراه پدر و مادرم و نيز پسر و دخترم در اولين پرواز به فضا سفر خواهيم كرد.»