|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
دانلود كردن در سوئد ممنوع شد
يورش به سارقان اينترنتي
|
|
گروه انفورماتيك- امير بهادري نژاد: كشور سوئد دانلود كردن فيلم ها، بازيها و موسيقي هاي داراي كپي رايت را ممنوع و غيرقانوني اعلام كرد تا شايد با اين ترفند از ترويج و گسترش سرقت هاي آثار هنري و كامپيوتري جلوگيري بكند.
در حال حاضر ۱۰ درصد از مردم كشور سوئد به راحتي موسيقي ها، بازي ها و فيلم هاي دانلود شده از اينترنت را بين كامپيوترهاي خود و دوستانشان رد و بدل مي كنند كه در اين زمينه كشور سوئد در جهان پيشتاز است. با توجه به اين كه قبلاً منع قانوني براي اشتراك فايل ها وجود نداشت، كشور سوئد به قلب سرقت هاي اينترنتي تبديل شده بود كه هر روز تعداد زيادي فيلم، موسيقي و نرم افزار دانلود شده از اينترنت بين افراد جامعه مبادله مي شد.
با اين حال كارشناسان IT معتقدند كه اين تغيير قانون، تأثيرگذار نخواهد بود و مردم سوئد كماكان به دانلود كردن غيرقانوني از اينترنت ادامه خواهند داد.
پس از تصويب اين قانون، سوئد تنها كشور اروپايي به شمار مي آمد كه دانلود كردن آثاري حاوي كپي رايت را براي استفاده شخصي مجاز اعلام كرده بود.
به همين دليل بسياري از كاربران سوئدي با استفاده از خطوط اينترنت پرسرعت و ارزان به بزرگترين دانلودكنندگان جهان تبديل شدند. گفته مي شود كه ۹۰۰ هزار شهروند سوئدي به صورت مداوم به دانلود كردن فيلم، بازي و موسيقي از اينترنت مي پردازند.
به هرحال فشارهاي اتحاديه اروپا و همچنين عزم جدي كشورهاي جهان براي مبارزه با سرقت هاي اينترنتي باعث شد تا مقامات سوئدي اين قانون جديد را تصويب بكنند.
اين قانون زماني تصويب شد كه يك روز پيش از آن دادستان آمريكا اعلام كرد كه ۱۱ كشور جهان در اقدامي هماهنگ اقدام به متلاشي كردن باندهاي سارقان اينترنتي كردند.
با اين حال كارشناسان نسبت به آينده نااميد هستند و معتقدند كه عادت دانلود كردن را نمي توان از سر مردم انداخت.
يكي از اين كارشناسان مي گويد: هيچ نشانه اي مبني بر تغيير عادت سارقان اينترنتي وجود ندارد چون تنها با تغيير قانون نمي توان همه چيز را تغيير داد.
از هر ۲ هزار شهروند سوئدي حداقل يك نفر اخطاريه اي دريافت كرده كه در آن به رد و بدل شدن غيرقانوني فيلم، نرم افزار، موسيقي و بازيهاي كپي رايت شده از طريق كامپيوتر شان اشاره شده است. اين در حالي است كه در كشورهاي ديگر اين رقم يك در هر ۷ هزار نفر است.
با آن كه اغلب سياستمداران سوئدي از تصويب اين قانون استقبال كردند اما وزير دادگستري اين كشور مي گويد تنها زماني، تعقيب سارقان اينترنتي در اولويت پليس قرار خواهد گرفت كه فايل هاي اينترنتي در حجم بسيار بالا دانلود بشوند.
پيش از اين دانلود كردن فايل هاي كپي رايت شده آزاد و تنها ارسال آن از طريق اينترنت براي ديگران ممنوع بود.
يورش به سارقان
روز جمعه هفته اي كه گذشت، در يك اقدام هماهنگ در ۱۱ كشور، توزيع كنندگان فيلم ها، بازيهاي و نرم افزارهاي غيرقانوني در اينترنت مورد يورش مقامات امنيتي قرار گرفتند.در اين اقدام هماهنگ كه توأم با بازرسي محل استقرار اين باندهاي سازمان يافته شده بود، ۵۰ ميليون دلار آثار كپي رايت شده كشف شد و ۷ نفر در رابطه با آن دستگير شدند.
از سوي ديگر ۸ سرور كه به توزيع اين آثار سرقتي در اينترنت مي پرداختند مسدود شدند. گفته مي شود كه جرايم سنگيني براي مجرمان در نظر گرفته خواهد شد. البته در جريان اين عمليات ۱۲۰ نفر ديگر از سارقان اينترنتي شناسايي شدند.
آثاري كه اين روزها بيشتر سارقان اينترنتي به صورت غيرقانوني به انتشار آن در شبكه جهاني مي پردازند عبارتند از: نسخه سوم جنگ ستارگان، Autodesk، Autocad ۲۰۰۶ و Adobe Photoshop.
|
|
|
كاشف اجرام دنباله دار در آستانه برخورد عميق
گروه دانش: فضاپيماي موسوم به «برخورد عميق» (ِDeep Impact) به زودي يك شيء پرتابي به اندازه يك ماشين لباسشويي را به يك جرم دنباله دار خواهد كوبيد تا محتويات دروني آن را آشكار كند.
به گزارش پايگاه اينترنتي بي. بي. سي، اين كاوشگر يك گوي ۳۷۲ كيلوگرمي را امروز (يكشنبه) در مسير دنباله دار «تمپل ۱» قرار مي دهد و انتظار مي رود برخورد صبح فردا (دوشنبه) صورت گيرد.
دانشمندان قصد دارند با مطالعه محتويات دروني اين جرم دنباله دار اطلاعاتي درباره نحوه تشكيل منظومه شمسي و آن دسته از مصالح شيميايي كه باعث پيدايش حيات در زمين شد كسب كنند.اين بخش از ماموريت اين كاوشگر، كوتاه اما تماشايي خواهد بود.
تجهيزات اين فضاپيما و همچنين تلسكوپ هاي زميني و فضايي اين رويداد را كه تصور مي شود حفره اي به وسعت يك ورزشگاه در سطح دنباله دار ايجاد كند ضبط خواهند كرد.انتظار مي رود اين آتش بازي آسماني در ساعت ۵ و ۵۲ به وقت گرينويچ امروز (چهارم جولاي) قابل مشاهده باشد.«برخورد عميق» كه حامل شيء پرتابي است از اين برخورد كه در فاصله ۱۳۳ ميليون كيلومتري زمين روي مي دهد عكسبرداري كرده و به جمع آوري داده ها خواهد پرداخت. دنباله دارها گلوله هاي يخي و سنگي پرمنفذي هستند كه از كرانه هاي دوردست و سرد منظومه شمسي مي آيند. برخي از آنها در حركتي تناوبي به خورشيد نزديك و سپس از آن دور مي شوند.«تمپل ۱» نيز مانند ساير دنباله دارها حاوي موادي «بكر» است كه از زمان تشكيل منظومه شمسي تغييري نكرده اند. اين مواد زير يك پوسته نهفته است.جسيكا سانشاين، از دانشمندان اين ماموريت در يك كنفرانس خبري در شهر پاسادينا در كاليفرنيا گفت: «اين مواد براي مدت ۶/۴ ميليارد سال رنگ آفتاب را به خود نديده اند.»وي افزود: «ما هم مثل زمين شناسان مي خواهيم با چكش سطحش را بشكافيم تا بفهميم درونش چيست.»
ريك گرامير، مدير پروژه «ديپ ايمپكت» توضيح داد: «مي خواهيم دريابيم آن مواد چه بوده است.»
|
|
|
ساخت اسكنرهاي بسيار پيشرفته
|
|
گروه دانش- مرتضي اسلام زاده: بريتانيا يكي از كشورهاي بسيار پيشرفته در زمينه هاي پزشكي و امنيتي است و اين موضوع به شهر لندن براي كسب ميزباني المپيك سال ۲۰۱۲ كمك شايان توجهي خواهد كرد. زيرا تلاش و مبارزه براي ميزباني المپيك سال ۲۰۱۲ به روز هاي پاياني خود نزديك مي شود و كميته بين المللي المپيك قرار است تا هشتم ماه جولاي كشور ميزبان را انتخاب و معرفي كند و لندني ها بسيار اميدوار هستند كه با به نمايش در آوردن دو اسكنر يا پويشگر فوق العاده پيشرفته بتوانند شانس خود را براي تصاحب ميزباني سال ۲۰۱۲ افزايش دهند.
بخش انگليسي يك اينترنتي پايگاه در اين باره گزارش داد: آيا تا به حال فكر كرده ايد كه درون بدن يك ورزشكار المپيكي شبيه چيست؟
جيمز كراكنل (James Cracknell) قهرمان دو دوره مسابقات رشته قايقراني قهرماني المپيك خوشحال است كه مي تواند اسرار اعضاي بدن خود را نمايان شده ببيند. او اين مسأله را مديون نمايشگر پيشرفته اسكنر پزشكي جهان مي داند كه در يكي از پيشرفته ترين بيمارستان هاي جهان يعني Charing Cross Hospital در لندن به كار گرفته است.
دكتر «آدام وادر من» ، از مسئولان اين بيمارستان مي گويد: من فكر مي كنم مزيت عمده در اين جا اين است كه مي توانيم در يك زمان بدون اين كه لازم باشد بيمار را از اسكنر خارج كنيم بيش از يك نقطه از بدن را اسكن كنيم. اين به ما اجازه مي دهد كه به نقاط متعددي از بدن نگاه كنيم و اين امر به ويژه در مورد بيماري هايي كه ممكن است بيش از يك نقطه خاص را درگير كند بسيار حائز اهميت است.تصاوير، جزئيات شگفت انگيزي از ريه هاي ورزشكاران، اعضاي داخلي سيستم عروقي و همچنين ساختار عضلاني و استخواني آنان را نشان مي دهد. جيمز كراكنل كه بدن وي مورد اسكن قرار گرفته مي گويد: برايم جالب بود كه معده خود را مي ديديم و يا حتي چايي را كه خورده بودم و از همه مهم تر قلب خود را كه در حال پمپاژ كردن خون بود همه را مي ديديم.
كانتر دامپر، مدير بخش بريتانيايي شركت زيمنس مي گويد: اين تكنولوژي گسترده، در سال ۲۰۱۲ حتي پيشرفته تر از آنچه امروز هست خواهد بود و فرصت خوبي براي ورزشكاران ايجاد خواهد كرد تا بي درنگ عوارض كشيدگي ها و ديگر صدمات مشكوك ورزشي را بررسي كنند. اين تكنولوژي نقش خود را در سلامت ورزشكاران ايفا خواهد كرد و هم اكنون نيز فوايد خود را نشان داده است، من فكر مي كنم اين مساله در انتخاب شهر برگزار كننده بازي هاي المپيك ۲۰۱۲ به لندن كمك شاياني خواهد كرد.
هدف اصلي اين اسكنر يا پويشگر تشخيص بيماري هاي جدي همچون سرطان است و از آنجايي كه استفاده از اين روش كاملاً بي خطر است پس مي تواند روش مناسبي براي كمك به افراد سالم جهت تشخيص صدمات ورزشي باشد. اين گزارش در ادامه مي افزايد: يكي از مسايل مورد توجه كميته بين المللي المپيك، امنيت فرودگاه هاي كشور ميزبان است. براي همين منظور نيز يك اسكنر فوق العاده پيشرفته در يكي از فرودگاه هاي بريتانيا به طور آزمايشي در حال بهره برداري است. اين اسكنر جديد قادر است آنچه را كه در زير لباس مسافران مخفي شد به راحتي شناسايي كند.
دكتر كيوين مورفي مدير توليد اين دستگاه مي گويد كه اين تحولي عظيم در عرصه بازرسي بدني است، ماموران به جاي شنيدن بوق و يا چراغ قرمز كه در دستگاه هاي قديمي نشان از احتمال وجود اشياء در زير لباس مسافران بود حالا مي توانند با اين پويشگر يا اسكنر به راحتي وجود هر نوع شيء را تشخيص دهند. موج هاي ميليمتري توليد شده توسط اين اسكنر جديد در طيف نوري بين اشعه ايكس و مادون قرمز قرار گرفته است و در حال حاضر كه حملات تروريستي در فرودگاه ها روبه افزايش است دولت ها و خطوط هوايي مختلف سعي در يافتن راه هاي موفق براي افزايش ايمني مسافران خود هستند.
اين اسكنر جديد كه MMW نام دارد به ماموران امنيتي اجازه مي دهد بدون وقفه و با دقت بسيار زياد امنيت مسافران را تأمين و تضمين كنند. حال بايد ديد با استفاده از اين دو اسكنر يا پويشگر به شانس لندن براي ميزباني المپيك سال ۲۰۱۲ افزوده مي شود يا خير؟
|
|
|
همايش آشنايي با تجارت الكترونيك
اولين نشست از سلسله نشست هاي آشنايي با تجارت الكترونيك از سوي خانه هنر گلها به عنوان يكي از مراكز فناوري اطلاعات سازمان فرهنگي- هنري شهرداري تهران برگزار مي شود. اولين جلسه اين همايش روز دوشنبه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در محل خانه هنر گلها واقع در بزرگراه جلال آل احمد، مقابل قزل قلعه با حضور مسئولان ذيربط، كارشناسان، اساتيد دانشگاه ها، دانشجويان و فعالان عرصه تجارت الكترونيك برگزار مي شود.در اين نشست دكتر روشنفكرراد پيرامون موضوع كاربرد تجارت الكترونيك براي خانواده ها سخنراني خواهد كرد.
|
|
|
ايران
سيستم عامل ملي بودجه ندارد
گروه انفورماتيك: از سال ۸۳ تا به حال بودجه اي براي لينوكس فارسي و توسعه آن اختصاص نيافته است؛ با توجه به اين كه براي بسترسازي فني آن نيازمند بودجه كافي هستيم.
مدير پروژه لينوكس فارسي در مركز IT شريف، در گفت وگو با خبرنگار همشهري با بيان اين مطلب گفت: يكي از مهمترين ابعاد بهره برداري از پروژه لينوكس و بهره گيري از آن به عنوان نرم افزاري با كد باز و آزاد، فرهنگ سازي و شناخت عموم مردم از آن و مزاياي آن است.
دكتر محمد خوانساري افزود: با توجه به اهميت استفاده از لينوكس به عنوان نرم افزاري با كد باز و بحث بومي كردن زبان فارسي كه در آن صورت گرفته است، براي ايجاد زيرساخت فني و همچنين گسترش فرهنگي آن در بين آحاد جامعه نيازمند اختصاص بودجه است. وي تصريح كرد: از ابتداي سال ۸۳ كه طرح و بودجه بندي اين پروژه آماده شده است، شوراي عالي انفورماتيك، بودجه اي به اين امر اختصاص نداد و شوراي عالي اطلاع رساني هم كه توافقاتي در اين باره صورت داده بود، اعتباري به اين مهم تخصيص نداده و تا به حال بودجه اي دريافت نكرده ايم.
خوانساري خاطرنشان كرد: بحث نرم افزارهاي آزاد، بحث علمي و منطقي براي آينده كشور است و زمينه لازم را براي توسعه صنعت IT ايجاد كرده و سبب ايجاد جامعه دانايي محور مي شود.وي يادآور شد: هدف از اجراي اين پروژه جايگزيني لينوكس با مايكروسافت نيست، بلكه انتخابي ديگر در اين زمينه است يعني ايجاد قابليت انتخاب و توانايي رشد صنعت IT با استفاده از نرم افزارهاي كد باز. وي تأكيد كرد: در آينده با ايجاد دولت الكترونيكي، بايد از وابستگي به شركت هاي نرم افزاري همچون مايكروسافت رها شده و بتوانيم با در اختيار داشتن نرم افزارهاي آزاد و كد اصلي آنها، امنيت لازم را با افزودن قابليت هاي استاندارد طبق شرايط داخلي كشور و بر اساس مصالح آن در فضاي تبادل اطلاعات برقرار سازيم.
مدير پروژه لينوكس با اشاره به خصوصيات نرم افزارهاي آزاد خاطرنشان ساخت: با استفاده از اين نرم افزار كاربر مي تواند براي هر كاربردي آن را اجرا كند. كد اصلي نرم افزار در اختيار كاربر است و مي تواند قابليت هاي دلخواه به آن اضافه كند يا آن را با تغييراتي منتشر و با انتقال دانش آن را در اختيار ديگران قرار دهد.
خوانساري يادآوري كرد: تغييرات اعمال شده بر روي لينوكس در اين پروژه، تغييرات بر اساس استاندارد جهاني و به طور كلي براي زبان فارسي است كه راه براي بسترسازي در تمام نسخه هاي لينوكس باز مي شود و در حقيقت يك كار بين المللي انجام شده است.
وي در خصوص تبعات آن براي ايران اظهار داشت: با ايجاد استقلال نرم افزاري، وابستگي به فروشنده و شركت خاص خارجي را براي پشتيباني نرم افزار و به روزرساني آن از بين برده و همچنين زمينه را براي اختصاصي كردن، بومي كردن و افزودن و يا تغييرات قابليت هاي امنيتي در آن ايجاد مي كند.خوانساري مشكل در استفاده از نرم افزارهايي مانند ويندوز مايكروسافت را بيان كرد و گفت: هم اكنون با عدم رعايت قانون كپي رايت وجهي براي نرم افزارهاي مايكروسافت نمي دهيم، اما با توجه به پيوستن به سازمان تجارت جهاني (WTO) رفته رفته بايد با اجراي اين قانون، حق مجوز پرداخته و آنها را با قيمت هاي گزاف تهيه كنيم، اما اگر به سمت نرم افزار كد باز رفته و يكي از نمونه هاي آن لينوكس را مورد استفاده قرار دهيم، از اين هزينه ها رها شده ايم.
مدير پروژه لينوكس فارسي افزود: توسعه لينوكس در دانشگاه ها، توسعه IT در بخش هاي خصوصي و دولتي، تربيت نيروي انساني فراوان مسلط به لينوكس، پشتيباني مستقل، آسان و بومي، عدم پرداخت حق مجوز، قابليت سفارشي كردن نرم افزار براي كاربردي خاص و ايجاد امكان استفاده از دانش مجتمع به عبارت ديگر استفاده از دانش جمع آوري شده در نرم افزار لينوكس از بدو تولد آن تا به حال به دليل قرار گرفتن كد باز آن در اختيار كاربران و همچنين استفاده از صفحه كليد بر اساس استاندارد ملي كشور از جمله مزاياي بهره مندي از لينوكس فارسي است.
|
|
|
فضا
يك خلبان زن فرماندهي سفر ديسكاوري به فضا
را عهده دار شد
|
|
گروه دانش: يك زن به فرماندهي ديسكاوري منصوب شد. به گزارش پايگاه اينترنتي ناسا، گروه سرنشينان ديسكاوري را آيلين كالينز فرماندهي خواهد كرد.
سفينه فضايي ديسكاوري بين روزهاي ۱۳ تا ۳۱ جولاي سال جاري ميلادي به فضا پرتاب مي شود كه از هنگامي كه آن فاجعه وحشتناك براي سفينه فضايي كلمبيا در دو سال و نيم پيش رخ داد اين اولين پرتاب يك سفينه خواهد بود. در پرتاب سفينه كلمبيا در سال ۲۰۰۳ ميلادي يك قطعه بزرگ از مخزن خارجي سوخت آن شكست و با بال سمت چپ برخورد كرد و بر اثر اين سانحه هر هفت فضانورد جان خود را از دست دادند.نام آيلين كالينز به عنوان اولين زن فرمانده سفينه فضايي در سال ۱۹۹۹ در تاريخ ثبت شد. آيلين كالينز سرگرم آماده شدن براي مبارزه اي جديد است و آن فرماندهي اولين سفينه و گروه به فضا از سال ۲۰۰۳ تاكنون مي باشد.
توانايي آيلين كالينز از اوايل جواني مشهود بود. آيلين در سن ۱۹ سالگي به فرودگاه محلي خود رفت و به مدرسين پرواز گفت تا هنگامي كه به او خلباني را ياد ندهند فرودگاه را ترك نخواهد كرد. مدرسين فني وقتي مصمم بودن آيلين را ديدند قبول كردند كه به او خلباني ياد بدهند. و از آن زمان آيلين به سمت تحقق آرزوهاي بزرگتر خود پيش رفت. خود آيلين مي گويد: سالي كه من آموزش ديدن خلباني نظامي را در نيروي هوايي در سال ۱۹۷۸ شروع كردم سالي بود كه ناسا نيز اولين زن را در برنامه فضايي خود وارد كرد. آن زنان كه در اين پروژه بودند الگوي من شدند ولي تخصص آنها مأموريت فضايي بود و من مي خواستم خلبان شوم اما وقتي آن زنان را ديدم تصميم بزرگتري گرفتم و دلم مي خواست روزي فضانورد بشوم.
آيلين كالينز در سال ۱۹۹۰ به طور رسمي فضانورد ناسا شد. پس از سه سال آيلين نام خود را در تاريخ جاودانه كرد و اولين زن فرمانده سفينه شد.
ميشل توگني ني (Michal Tognini) رييس آژانس فضانوردي اروپا كه داراي عالي ترين مدارك از سازمان فضايي ناسا است و مدتي را نيز تحت فرماندهي آيلين خدمت كرده در مورد آيلين مي گويد: آيلين كالينز واجد همه شرايط است. او يكي از اولين خلبان هاي زن هواپيماهاي جنگي آمريكا بود و همچنين در يكي از آزمايش هاي سفينه اي شركت داشت. ناسا او را به عنوان يك فضانورد آن هم در صندلي خلباني انتخاب كرده است. بنابراين تمام شرايط براي خلباني را داراست. او قبلا بسيار عالي عمل كرد و باز هم اين چنين خواهد بود. بيش از دو سال پس از فاجعه كلمبيا ،كالينز گروه هفت نفره فضانوردان ديسكاوري را به پايگاه بين المللي فضايي هدايت خواهد كرد. اين گروه موادغذايي و وسايل علمي لازم براي توسعه بزرگترين سازه فضايي كه در فضا به دست انسان ساخته شده است انتقال خواهند داد. در اين سفر ۵ فضانورد مرد و يك فضانورد زن با آيلين خواهند بود. آنچه مسلم است اين است كه گروه فضانوردان ديسكاوري الهام بخش نسل آينده فضانوردان خواهند بود.
اين مقام اروپايي در ادامه مي افزايد بودن زن براي اكتشافات فضايي آينده ضروري است و وجود زنان در ميان فضانوردان بسيار اهميت دارد. ما نمي خواهيم كه گفته شود فضانوردي فقط متعلق به مردان است بلكه مي خواهيم زنان هم باشند. ما براي دو سال آينده تعدادي فضانورد ديگر را از بين مهندسان، معلمان، پزشكان و دانشمندان انتخاب خواهيم كرد كه در بين اين افراد زنان نيز جايگاه ويژه دارند. حتي ممكن است دو برابر ظرفيت پذيرش نماييم تا مطمئن شويم برخي از آنها فضانوردان فعال و حرفه اي مي شوند.
از سال ۱۹۵۹ كه اولين فضاپيما به فضا رفته است تاكنون ۳۲۱ فضانورد انتخاب شده اند.
|
|
|
تكنولوژي
هميشه تلويزيون همراه خود داشته باشيد
|
|
گروه انفورماتيك _ محمدتقي رسولي: شايد شما نيز جزو افرادي باشيد كه به تلويزيون تعلق خاطر زيادي داريد و آرزو مي كنيد كه يك تلويزيون كوچك كه مزاحم شما نباشد را هميشه همراه داشته باشيد. شركت Sling Media يك جعبه كوچك طراحي كرده كه مي تواند به شبكه هاي تلويزيون وصل شده و به شما امكان تماشاي كانال هاي مختلف را بدهد.
اين جعبه كه به نام Sling Box ارائه شده شبيه يك شمش نقره اي است كه داراي درگاه هاي صوتي تصويري در پشت آن مي باشد و امكان اتصال آن به ويدئو، ويدئوسي دي و... را مي دهد. اين دستگاه همچنين داراي ۲ چراغ سبز است كه نشانگر روشن بودن و همچنين اتصال به شبكه مي باشد. همچنين دستگاه مورد نظر داراي يك كنترل شبيه به كنترل راه دور تلويزيون هاي معمولي است.
راه اندازي اين دستگاه نيز بسيار ساده است. شما مي توانيد با نصب نرم افزار اين دستگاه بر روي هر كامپيوتري كه خواستيد، آن را تنظيم نماييد و پس از تنظيم آن را از كامپيوتر جدا نماييد و تا زماني كه مجدداً احتياج به تغيير تنظيمات نداشته باشيد لزومي به اتصال آن به كامپيوتر نداريد.
اين دستگاه شامل يك درگاه جهت اتصال آنتن يا كابل ماهواره مي باشد كه با استفاده از كابل هاي Composite، S-Video و يا كواكسيال مي توان از آنها استفاده نمود. همچنين دو فرستنده و گيرنده مادون قرمز روي آن قرار دارد كه مربوط به كنترل از راه دور و برقراري ارتباط با دستگاه هاي ديگر است. با اين ابزار مي توانيد از راه دور اين دستگاه را با استفاده از كامپيوتر تنظيم كنيد.
|
|
|
كاربران بازي هاي رايانه اي چشمان تيزبيني دارند
محققان اعلام كردند كه علاقه مندان به بازيهاي ويديويي داراي دقت بيشتر و چشمان تيز بين تري هستند. جالب است بدانيد افرادي كه بيشتر اوقات فراغت خود را صرف بازيهاي ويديويي هيجاني و بازيهايي كه دقت كامل فرد را مي طلبد همچون Super Mario و غيره مي كنند بهتر از سايرين مي توانند محيط اطراف خود را با دقت ببينند و هدف مورد نظر و يا شيء گم شده خود را جست وجو كنند.البته مسئولان به هيچ عنوان بر اين كه بازيهاي ويديويي خوب و يا مضر هستند نظر خاصي را ارائه نداده اند، بلكه تنها تاثير آن بر دقت افراد را در نظر داشته اند.
|
|
|
تلفن
جوانان اروپاي غربي خواهان گوشي هاي ساده تر هستند
موج: ۶۳ درصد از جوانان اروپاي غربي خواهان گوشي هاي ساده هستند و تنها از تلفن هاي همراه خود به منظور ارسال پيغام و مكالمات تلفني استفاده مي كنند.
بيش از ۶۰ درصد از كاربران تلفن همراه در رده سني ۱۶ تا ۲۴ در كشورهايي همچون فرانسه، آلمان، ايتاليا، اسپانيا و انگلستان داراي گوشي هايي با قابليت اتصال به اينترنت هستند اما از اين تعداد تنها ۱۸ درصد از خدمات اينترنتي تلفن هاي همراه خود استفاده مي كنند.
همان طور كه مي دانيد با گذشت زمان، شركت ها گوشي هاي نوين و پيشرفته تري را به بازار ارائه مي دهند كه مجهز به صفحه نمايش رنگي بوده همچنين قابليت اتصال به اينترنت و دانلود بازي هاي اينترنتي را نيز دارند، اما نظرخواهي ها نشان مي دهد، تقربياً ۶۳ درصد از كاربران جوان ترجيح مي دهند گوشي هاي ساده تري را خريداري كنند. گفتني است، به طور كلي ۷۰ درصد از كاربران تلفن همراه از خدمات sms استفاده مي كنند و همچنين ۱۷ ميليون كاربر در كشورهاي اروپايي به خدمات اينترنتي تلفن همراه دسترسي دارند. در حال حاضر ۱۵ درصد از كاربران تلفن همراه در انگليس از خدمات اينترنتي استفاده مي كنند.
|
|
|