|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
غبارروبي حرم مطهر امام رضا(ع)
با حضور رهبر معظم انقلاب
ايرنا: در آستانه ميلاد پربركت دخت گرامي پيامبر مكرم اسلام ، حضرت فاطمه زهرا(س ) بقعه مقدس حضرت ثامن الائمه علي بن موسي الرضا(ع ) در مشهد مقدس ، صبح ديروز با حضور حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي غبارروبي شد.
در اين مراسم كه با طنين روح بخش آيات قرآن كريم و مداحي اهل بيت(ع ) در بارگاه ملكوتي علي بن موسي الرضا(ع ) همراه بود، ضريح آن حضرت غبارروبي شد و مزار شريف امام رضا (ع ) با گلاب ناب شستشو داده شد.
حضرت آيت الله خامنه اي در حالي كه لباس سفيدي بر تن داشتند وارد ضريح مطهر شدند و غبار بنشسته بر بقعه متبركه آن امام همام را برگرفتند و جاي جاي آن را با گلاب ناب شستشو دادند. سپس در داخل ضريح مطهر به اقامه نماز پرداختند.
|
|
|
احمدي نژاد در جمع هنرمندان :
هنرمندان بايد نشاط و اميد را در جامعه گسترش دهند
* نگاه ما به عرصه هنر بايد جهاني شود
* رويش هنري در بستر انقلاب اسلامي جريان دارد
|
|
|
|
ايرنا : جمعي از هنرمندان سينما و تلويزيون ديروز با محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري منتخب ديدار و گفت و گو كردند.
احمدي نژاد در اين ديدار صميمي با تبريك ميلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا (س)، انقلاب اسلامي را انقلابي فرهنگي معرفي كرد و گفت: نگاه اسلام به تمامي عرصه ها از جمله عرصه هاي اقتصادي و سياسي نگاهي فرهنگي است كه هدف آن حركت به سوي تعالي انسان است.وي با اشاره به نقش جدي، مستقيم و موثري كه اهالي فرهنگ وهنر مي توانند در امور وبرنامه ريزي هاي فرهنگي كشور داشته باشند، افزود: هنر از زيباترين تجليات و بيان عاطفي فرهنگ، آرمان ها و اعتقادات انسان است و انتقال فرهنگ جز در بستر عاطفه امكان پذير نيست.وي خاطرنشان كرد: فرهنگ، جنسي روحاني دارد و هنر، بيان عاطفي و لطيفي از جنس آن حقيقتي كه وجود دارد.
توسعه روابط عاطفي در بين آحاد مردم بهترين زمينه انتقال فرهنگ و تعالي جامعه است و هنر و هنرمند در اين رابطه نقش بي بديلي دارند.رئيس جمهور منتخب، جايگاه ممتاز هنر در انقلاب اسلامي و اداره كشور را خاطرنشان كرد و گفت: چشم انداز بيست ساله كشور، داراي بستر دانايي و فرهنگي است.
احمدي نژاد هنر را مرتبط با روح و فطرت انسان ها دانست و رمز ماندگاري فعاليت هاي فرهنگي را در بيان آن برشمرد.
وي جمهوري اسلامي ايران را به واسطه غناي فرهنگي، درصدر دانست و گفت: فرهنگ ايراني و اسلامي درهم آميخته و جدانشدني است و در دين، معنويت، همگرايي و فداكاري ريشه دارد.رئيس جمهوري منتخب، خاطرنشان كرد: ريشه ها و مباني فرهنگي كشورمان با هيچ كجاي دنيا قابل قياس نيست و هنر بايد در معرفي اصالت، مكتب و زندگي ما در خط مقدم باشد.
احمدي نژاد با بيان اينكه فعاليت هاي هنري بايد اميدآفرين و برانگيزاننده باشد، از فرهنگ انتظار به عنوان حقيقتي كه سرشار از شعف، اميد و تحرك است و ظرفيت عظيمي براي فعاليت هنري دارد، ياد كرد.
وي دولت آينده را حامي هنر اصيل و متعالي دانست و با بيان اينكه گيشه اي شدن از آفات هنر است، گفت: هنرمند نبايد دغدغه معيشت داشته باشد و از توانمندي خود صرفا به عنوان ابزاري براي زندگي استفاده كند.
رئيس جمهوري منتخب از هنر به عنوان فريادي لطيف كه حق و حقيقت را بيان مي كند، ياد كرد و اظهار داشت: انتظار ما از هنرمندان اين است كه فريادگر باشند.
وي ياس و سرخوردگي را در فرهنگ ايراني اسلامي بدون مفهوم دانست و گفت: نشاط و اميد، بستر حركت و تلاش است و همه به ويژه هنرمندان بايد نشاط و اميد را در جامعه گسترش دهند.
احمدي نژاد سطحي شدن را از جمله دغدغه هاي عرصه فرهنگ و هنر دانست و گفت: هر ميزان هنر با مباني، آرمان و فرهنگ بومي و خود انسان مرتبط تر و به لحاظ محتوا عميق تر باشد، ماندگارتر است.
وي محافظه كاري را مطلوب عرصه فرهنگ و هنر ندانست و با بيان اينكه محافظه كاري هنر را به عرصه ابتذال و سقوط مي كشاند، گفت: هنرمند بايد در فضاي ملكوت رها شده و خود را محدود به شرايط زمان و مكان نكند.
احمدي نژاد انفعال هنرمندان در مقابل تهاجم فرهنگي را از ديگر دغدغه ها دانست و اظهار داشت: نبايد در مقابل هاي و هوي ظاهري دنيا منفعل و خودباخته شد.وي افزود: اگر فرهنگ ايراني كه فرهنگ الهي - انساني و فرهنگ انتظار و عدالت است به طور صحيح در هر كجاي دنيا مطرح شود، جاذبه دارد و بشريت را مجذوب خود مي كند.
رئيس جمهوري منتخب با بيان اينكه بايد هنري كه از جنس نور و معنويت است از دل هنرمند بجوشد تا تجلي يابد، اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامي شاهد رويش عظيمي در عرصه هاي هنر به ويژه در سينما بوده ايم كه بايد با رفع دغدغه ها از آن حفاظت كرده و اين روش را استمرار بخشيم.
احمدي نژاد راه كمال در عرصه هنري را منحصر به شخص يا عده اي خاص ندانست و گفت: رويش هنري در بستر انقلاب اسلامي جريان دارد و بايد آن را دريافت و به جوانان نشان داد.
رئيس جمهوري منتخب به عدم توجه كافي به فرهنگ دفاع مقدس به تبع انفعال، يا سهل انگاري برخي مسئولان اشاره كرد و گفت: فرهنگ دفاع مقدس فرهنگ جنگيدن نيست بلكه فرهنگ زيستن، درست زندگي كردن و مردن است و كمال هنر معرفي بهترين زيستن و بهترين مردن است.
وي هنر شهادت را زيباترين، الهي ترين و ماندگارترين نوع هنرنمايي دانست و با اشاره به اين سخن امام راحل كه ملتي كه شهادت دارد، اسارت ندارد، تأكيد كرد: فرهنگ سينماي دفاع مقدس صرفا به دنبال نوع جنگيدن و تاكتيك و تكنيك نيست، بلكه به دنبال ارايه نوعي از زيستن است كه انسان را به كمال مي رساند.
احمدي نژاد با بيان اينكه دفاع مقدس گنجينه عظيمي است كه مي توان سال ها درباره آن كار هنري كرد، گفت: جنس دفاع مقدس، معنويت و تعالي روح انسان است و زواياي ناگفته بسياري براي بشريت دارد.
رئيس جمهوري منتخب هنرمندان را جزو موجوديت انقلاب اسلامي دانست و گفت: زمينه فعاليت در دولت آينده براي هنرمندان باز است و بايد با همت شما و حمايت دولت نگاه ما به عرصه هنر، جهاني شود.
وي تصريح كرد: هنر اصلي آن است كه در مسير الهي حركت كنيم و ترديد نداشته باشيم كه اسلام تمام سنگرهاي كليدي جهان را فتح خواهد كرد.
پيش از سخنان رئيس جمهوري منتخب، تعدادي از هنرمندان عرصه سينما ديدگاههاي خود را درخصوص ضرورت مشاركت مردمي در عرصه هاي فرهنگي و هنري، حمايت از قشر هنرمندان جوان، توسعه فضاهاي فرهنگي مطلوب و مقابله اصولي با تهاجم فرهنگي ارايه كردند.
برخي از هنرمندان بر لزوم رويكرد به مباني نظري و بنيادين اسلام و توجه به انديشه هاي امام راحل درخصوص استقلال فرهنگي در قالب زبان وبيان هنر تأكيد كردند.
|
|
|
تاكيد اروپا بر صلح آميز بودن فعاليت هاي هسته اي ايران
فارس: يك ديپلمات غربي مرتبط با مذاكرات هسته اي سه كشور اروپايي با ايران تأكيد كرد، اروپا با دست يابي ايران به آنچه كه وي سلاح هسته اي ناميد، به شدت مخالف است.به گزارش روزنامه مصري «الاهرام» ، اين ديپلمات غربي در وين افزود: «سه كشور اروپايي مذاكره كننده با ايران از اين كشور مي خواهند تضمين هاي عيني درباره استفاده صلح آميز از برنامه هسته اي خود ارائه كند و از هر گونه فعاليت براي دست يابي به مواد هسته اي شكاف پذير براي استفاده هاي نظامي دست بردارد.»
جمهوري اسلامي ايران بارها تأكيد كرده است دست يابي به تسليحات هسته اي كه آمريكا مدعي آن است، هرگز در دكترين نظامي تهران جايگاهي ندارد اما ايران به هيچ وجه از حق خود براي دست يابي به فن آوري صلح آميز هسته اي چشم پوشي نخواهد كرد.اين ديپلمات غربي كه به نام وي هيچ اشاره اي نشده است، در ادامه گفت: اروپا براي همكاري هاي سياسي و اقتصادي با ايران و دست يابي تهران به فناوري هسته اي صلح آميز تحت نظارت بين المللي، تأكيد دارد.
|
|
|
خرازي: تغيير دولت در ايران به معناي
تغيير روابط ديپلماتيك نيست
ايسنا: كمال خرازي با اشاره به روبه رشد بودن روابط تجاري و سياسي ايران و امارات متحده عربي اظهار داشت: روابط ايران با امارات و ساير كشورهاي حوزه خليج (فارس) در دوره رياست جمهوري محمد خاتمي شاهد نوعي جهش بوده است كه اميدواريم همين شيوه در دوره رياست جمهوري جديد نيز پي گرفته شود.
كمال خرازي وزير امور خارجه كشورمان در گفت وگو با روزنامه دارالخليج - چاپ امارات متحده عربي - تأكيد كرد: تغيير دولت در ايران به معناي تغيير روابط ديپلماتيكي و تخريب آن نيست.
وي در ادامه، اخبار رسانه ها مبني بر تغييرات احتمالي در روابط ديپلماتيك ايران با كشورهاي جهان بعد از دوره تصدي رئيس جمهور منتخب را رد كرد و آن را نادرست و غيرمسئولانه خواند و گفت: رفتن محمد خاتمي به معناي رخت بر بستن روابط خارجي با كشورهاي جهان نيست، هر دولتي شيوه كار خودش را دارد اما هيچ دولت جديدي نمي تواند به اصول ثابتي كه در سياست خارجي ايران رعايت مي شود، لطمه وارد كند.سياست خارجي ايران ارتباط با تمام كشورها به غير از اسرائيل است.
خرازي با ابراز خرسندي از روابط كشورمان با كشورهاي منطقه و جهان اسلام، درخصوص برنامه هسته اي صلح آميز ايران بيان داشت: اگر كشورهاي اروپايي حق ايران را رعايت نكنند، ايران پيشنهادات آنها را درخصوص برنامه هسته اي نخواهد پذيرفت.
وي درباره موضع گيري تهران در قبال ارجاع پرونده هسته اي به شوراي امنيت گفت: به نظر ما مساله ارجاع پرونده هسته اي به شوراي امنيت كار آساني نيست، چرا كه تحولاتي در پرونده هسته اي به وقوع پيوسته است و مذاكرات بين المللي نيز انجام شده است.ارجاع هر نوع پرونده اي به مدرك و دليل نياز دارد.
وي افزود: ما با قطعنامه هاي بين المللي درخصوص مسايل هسته اي مخالفتي نداريم، اما همواره از جامعه جهاني خواسته ايم تا حقوق مان را براساس قوانين بين المللي و همچنين قوانين آژانس بين المللي انرژي اتمي رعايت كنند و اين مساله در روابط بين المللي چيز جديدي نيست، ما مي خواهيم مانند ساير كشورها از حقوق مسلم خود برخوردار باشيم.
خرازي درباره تيراندازي به سفارت ايران در بغداد اظهار داشت: تروريستها تمامي موسسات نظامي و غيرنظامي در عراق را هدف قرار مي دهند، ما هم طبيعتا اين اقدامات تروريستي را محكوم مي كنيم و معتقديم كه حضور آمريكايي ها در گسترش اقدامات تروريستي سهيم است.
وي افزود: تيراندازي به سفارت خسارتي در بر نداشته است، تحقيقاتي نيز درخصوص اين حادثه انجام شده واعلام مي كنم كه تمام جوانب احتياط رعايت مي شود، همچنين اقدامات تروريست ها نمي تواند به نزديكي در روابط تهران بغداد- آسيبي وارد كند.
|
|
|
پس از سه دهه انتخابات تك نامزدي
نخستين انتخابات چند كانديدايي
مصر ماه آينده برگزار مي شود
ايرنا: خبرگزاري رسمي مصر اعلام كرد: كميسيون انتخابات رياست جمهوري اين كشور پس از برگزاري نخستين نشست خود، تاريخ برگزاري انتخابات چند كانديدايي مصر را هفتم سپتامبر( ۱۶شهريور) اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از قاهره ، انتظار مي رود حسني مبارك ۷۷ساله كه از سال ۱۹۸۱ ميلادي قدرت را در دست دارد، بار ديگر درصدد رسيدن به پنجمين دوره شش ساله رياست جمهوري برآيد؛ اما وي هنوز اين تصميم را اعلام نكرده است .به دليل تصويب يك متمم قانون اساسي در ماه مه كه شرايط دشواري را پيش روي كانديداهاي مستقل قرار داد و برخي از احزاب سياسي را بر آن داشت كه كانديدايي را ارائه نكنند، انتظار نمي رود مبارك با رقيب جدي در اين انتخابات رو به رو شود.بنا بر اين گزارش ، ايمن نور از حزب ليبرال الغد مهمترين سياستمداري است كه همچنان در نظر دارد در انتخابات شركت كند.ايمن نور ماه ژانويه دستگير شد و بررسي پرونده اتهامات مطروحه عليه وي درخصوص جعل اسناد، هنوز به پايان نرسيده است .نور طرح چنين اتهاماتي را بنا به دلايل سياسي و با هدف بي اعتبار ساختن خود مي داند.خبرگزاري منا افزود كه بنا بر چارچوب زماني تعيين شده از سوي كميسيون انتخاباتي ، ضرورتي ندارد كه مبارك تصميم خود را درخصوص كانديدا شدن تاچهارم اوت يعني آخرين روز پر كردن درخواست ثبت نام ، اعلام كند.
خبرگزاري رسمي مصر زمان تبليغات انتخاباتي را ۱۷ اوت تا چهارم سپتامبر ذكر كرد.
|
|
|
واكنش رئيس قوه قضائيه به گزارش
عملكرد حقوق شهروندي
فارس: رئيس قوه قضائيه با اشاره به گزارش منتشر شده در برخي خبرگزاري ها و مطبوعات درباره اقدامات قوه قضائيه در زمينه حفظ حقوق شهروندي گفت: مطالبي كه در اين گزارش آمده مربوط به محكومين چك، مواد مخدر و محكوميت هاي مالي است كه شاكي خصوصي دارند و مطابق قانون در زندان هستند.سيد محمود هاشمي شاهرودي در جلسه ديروز مسئولان عالي قضايي افزود: برخي از دستگاه هاي داخلي بعضاً مطالبي را مطرح مي كنند كه موجب سوء استفاده دشمنان و برخي دولت هايي مي شود كه خودشان در مجموعه عملكرد خود بسياري از افراد و گروه ها از جمله مسلمانان را از طبيعي ترين حقوق خود مانند حجاب محروم مي كنند.رئيس قوه قضائيه با تأكيد بر اينكه بيش از دوسوم زندانيان را محكومان مواد مخدر و محكومان مالي تشكيل مي دهند كه مطابق تلاش براي حفظ حقوق شهروندان و حقوق بشر و براي جلوگيري از تضييع حقوق مردم در زندان هستند، گفت: دستگاه قضايي حافظ حقوق مردم است و بي توجهي به جرايمي مانند مواد مخدر در واقع خلاف حقوق بشر است.هاشمي شاهرودي افزود: شان دستگاه قضايي در اين است كه فارغ از جنجال هاي سياسي كار خود را طبق قانون انجام دهد.
وي تأكيد كرد: آزادي انسان ها، حفظ حقوق شهروندي از جمله توجه به حقوق زنان، كودكان و اقليت هاي ديني در كشور ما از بسياري كشورهاي مدعي حقوق بشر بيشتر رعايت مي شود كه اين مسئله در بازديد هيات هاي خارجي و سازمان بين المللي نيز مورد تأييد قرار گرفته است.
|
|
|
دادستاني كل كشوركيفرخواست صدام را آماده مي كند
فارس: يك مقام آگاه از تدوين كيفرخواست عليه صدام و همدستانش در دادستاني كل كشور خبر داد و گفت: كيفرخواست صدام ظرف سه هفته آينده آماده مي شود.وي با بيان اينكه كار تدوين و تهيه كيفر خواست صدام در كميته حقوقي شوراي امنيت ملي و با مسئوليت دادستاني كل كشور در حال تدوين است، گفت: تاكنون دو جلسه براي تنظيم و تدوين كيفر خواست در دادستاني كل كشور تشكيل شده است و سومين جلسه آن روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
به گفته اين مقام آگاه اعضاي اين جلسه را نمايندگاني مركب از وزارت خارجه، دفتر خدمات حوزه رياست جمهوري، وزارت اطلاعات و ستاد فرماندهي نيروهاي مسلح تشكيل مي دهند و اين افراد با برگزاري جلسات جنايات صدام عليه ايران را بررسي و در تدوين كيفر خواست همكاري مي كنند.
|
|
|
خاتمي انتخاب رئيس جمهوري قرقيزستان را تبريك گفت
ايرنا: سيدمحمد خاتمي رئيس جمهوري اسلامي ايران با ارسال پيام براي قربان بيك باقي اف انتخاب وي را به عنوان رئيس جمهوري جديد قرقيزستان تبريك گفت .در اين پيام بااشاره به همكاريهاي خوب جمهوري اسلامي ايران و قرقيزستان در سالهاي اخيردر زمينه روابط دوجانبه و نيز منطقه اي تأكيد شده است كه اين مناسبات درآينده نيز بيش از پيش تقويت و توسعه خواهد يافت .
در انتخابات رياست جمهوري قرقيزستان در ۱۹ تير كه ۹۶/ ۷۴ درصد ازمردم واجد شرايط راي دادن شركت كردند، باقي اف با ۷۱/ ۸۸ درصد از آرا به پيروزي رسيد.
|
|
|
جمعي از نمايندگان مجمع ملي عراق به
مقام امام خميني (ره ) اداي احترام كرد
جمعي از نمايندگان مجمع ملي عراق به مقام امام خميني (ره ) اداي احترام كردند
ايرنا: رئيس كميسيون شهدا و زندانيان سياسي عراق و هيات همراه ديروز با حضور در حرم مطهر بنيانگذار جمهوري اسلامي ، با نثار تاج گل به مقام شامخ امام خميني (ره ) اداي احترام كردند.سوريه السلطاني رئيس اين كميسيون ، هدف از سفر خود به ايران را ديدار با مسئولان بنياد شهيد كشورمان و تبادل تجربيات درخصوص چگونگي تردد مسئولان عالي رتبه بين دو كشور ذكر كرد.
در اين مراسم اداي احترام ، چند تن از معاونان و مسئولان سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران ، هيات عراقي را همراهي كردند.
|
|
|
بيمه روستائيان گامي بزرگ در جهت
اجراي عدالت اجتماعي است
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام بيمه روستائيان و توجه به پزشك خانواده را گام بزرگي براي بهبود بهداشت جامعه و رسيدن به عدالت اجتماعي دانست و گفت: ايران مصمم است كه راه هاي توجه به بهداشت و كم كردن فشارهاي جسمي و روحي بيماران را فراهم نمايد.
هاشمي رفسنجاني در ديدار مدير دفتر منطقه مديترانه شرقي سازمان جهاني بهداشت با تاكيد بر پيگيري بحث عوامل موثر اجتماعي بر سلامت، گفت: فقر، جهل و مرض در مسايل بهداشتي، كاملا به هم مرتبط هستند و اگر دنيا از سه ضلع اين مثلث شوم بيرون بيايد، مردم جهان با راحتي زندگي خواهند كرد.
هاشمي رفسنجاني در ادامه گفت: ايران به برنامه هاي عملي سازمان جهاني بهداشت علاقه مند است و انجام آنها را از وظايف ملي و ديني خود مي داند.
مدير دفتر منطقه مديترانه شرقي سازمان جهاني بهداشت هم در اين ديدار با ابراز خرسندي از روند توجه به بهداشت عمومي ايران، گفت: بيمه ۲۰ ميليون روستايي در ايران مي تواند الگويي براي كشورهاي منطقه باشد.
دكتر جزائري گفت: سيستم بهداشت ايران در دو مقطع خانه هاي بهداشت و بيمارستانها خوب عمل مي كند و مشكل اصلي در سيستم ارجاع است كه اميدواريم برطرف شود.مدير دفتر منطقه مديترانه شرقي سازمان جهاني بهداشت مهار بيماري هاي عفوني در ايران را ستود و گفت: بر اساس آمار، بيشترين مرگ در جامعه ايران به خاطر حوادث و سوانح رانندگي است كه در سنين ۱۸ تا ۲۵ سالگي اتفاق مي افتد.
|
|
|
هاشمي رفسنجاني: رسانه ملي بايد فراجناحي باشد
ايرنا: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام باتأكيد برفراجناحي بودن رسانه ملي دركشور، گفت : رسانه ملي بايد عمومي ، فراجناحي و در خدمت واقعي مردم باشد.اكبر هاشمي رفسنجاني روز گذشته در بيست و پنجمين مجمع مديران كل روابط عمومي وزارتخانه ها، نهادها و سازمانهاي جمهوري اسلامي در محل مجمع تشخيص مصلحت نظام ، جناحي فكر كردن رسانه ملي را يكي از خطراتي دانست كه به جامعه ضررهاي فراواني خواهد زد.هاشمي رفسنجاني اظهار داشت : بدليل اهميت نقش رسانه ملي در جامعه واهميت فراجناحي بودن آن ، رسانه ملي در اختيار رهبري كه خود يك شخصيت فراجناحي است قرار گرفته است كه به بهترين وجه ممكن اقدام نمايد.
رفسنجاني اطلاع رساني درست ، دقيق و شفاف به جامعه و مردم را ازوظايف مهم روابط عمومي ها عنوان كرد و افزود: حقيقت گويي به مردم باعث افزايش اعتماد عمومي مي شود و پيشرفت جامعه را بدنبال خواهد داشت .
وي تصريح كرد: استعمارگران هميشه در تلاش بوده اند كه جوامع و انسانهارا در بي اطلاعي و ناآگاهي نگه دارند تا بتوانند از اين طريق منافع خودرا تامين كرده و اهداف خود را جامه عمل بپوشانند.وي نظام جمهوري اسلامي را يك نظام مظلوم در جهان معرفي كرد و افزود: روابط عمومي ها بايد با اطلاع رساني درست و عالمانه ابعاد مختلف نظام جمهوري اسلامي را در بين افكار عمومي دنيا روشن كنند.
هاشمي رفسنجاني وجود ابزار اطلاع رساني پيشرفته در جهان امروز را يكي از راههاي موفقيت روابط عمومي ها دراطلاع رساني شفاف و درست به جامعه خواند و گفت : ابزار پيشرفته اطلاع رساني امروز اگر بدرستي مورد استفاده قرار گيرد، مي توان به راحتي مردم را در جريان امور قرار داد.وي ادامه داد: آرزوي من اين است كه روزي به يك جامعه آگاه و دانابرسيم كه همه مردم بتوانند واقعيات و حقايق را بشناسند و بتوانند از آن دفاع كنند و غير مطلوب ها را كنار بگذارند.
|
|
|