انصراف تهيه كننده
به دنبال كاهش زمان برنامه تلويزيوني سينماي كودك كه موجب حذف بخش هايي از فيلم و حتي قطع يكي از فيلم ها از اواسط آن شد، اميرحسين فدايي تهيه كننده از ادامه كار با اين برنامه انصراف داد.
به گفته تهيه كننده سينماي كودك بنا به گفته مسئولان، زمان سينماي كودك را به برنامه ديگري كه بايد پخش مي شد، اختصاص داده اند.
اميرحسين ندايي افزود: كوتاه شدن زمان برنامه از ۵ و ۱۰ دقيقه آغاز شد و به جايي رسيد كه زمان در نظر گرفته شده حتي براي پخش فيلم هم كافي نبود و اين باعث شد كه فيلمي بدون مجري روي آنتن برود و حتي نصفه قطع كنند كه اين عمل شبكه تهران اعتراض هاي زيادي را در پي داشت و بچه ها نامه هايي نيز در اين باره نوشتند.
ندايي، آغاز اين روند را از يك هفته گذشته ذكر كرد و افزود: مسئولان به ما گفتند كه زمان برنامه را گرفته اند و برنامه اي كه بايد پخش مي شد را جايگزين كردند، در صورتي كه برنامه سينماي كودك برآوردهايي دارد و تيراژ و دكور آن ساخته شده است.
وي درباره برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي سري جديد سينماي كودك، با بيان اين كه بر اساس پيش بيني ها هر روز مهماني در برنامه حضور مي يافت كه شامل استادان سينما و انيميشن، پژوهشگران و مشاغل مختلف توليد آثار هنري بود، ادامه داد: علاوه بر اين قرار بود هر روز يك قطعه كوتاه مستند كه يكي از مفاهيم سينما از حركت تكنيك هاي انيميشن را آموزش مي داد در برنامه پخش شود.
پايان سي نامه
فيلم تلويزيوني «سي نامه» (خانه دل) به كارگرداني و تهيه كنندگي جهانگير جهانگيري آخرين مراحل تصويربرداري خود را طي مي كند.
ساخت اين مجموعه تلويزيوني كه هم اينك در گاراژي در جاده دماوند تصويربرداري مي شود، از ۳۱ خرداد ماه ۸۳ آغاز شده است. اين فيلم تلويزيوني با بازي فرامرز صديقي و محبوبه بيات متشكل از ۱۴۳ سكانس است كه در لوكيشن هايي چون پست خانه، بازار و گاراژ توحيد واقع در جاده دماوند تصويربرداري شده است.
گفتني است فيلم تلويزيوني «سي نامه» در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد مي شود و هنوز زمان پخش مشخصي براي آن در نظر گرفته نشده است.
غفوريان در سه و نيم
تهيه كننده مجموعه طنز «شبكه سه و نيم» از آمدن مهران غفوريان به جاي حسين رفيعي خبر داد.
محمد صدري گفت: حضور حسين رفيعي در برنامه زنده مهتاب كه دقيقا پس از اين برنامه پخش مي شود، برايمان قابل قبول نبود.
لازم به ذكر است كه پخش مجموعه طنز «شبكه سه و نيم» به كارگرداني داريوش كاردان از ۴ تير ماه آغاز شده و تا به حال ۱۵ قسمت آن پخش شده و حسين رفيعي در نقش معاون اول استاد خرناس در آن به ايفاي نقش مي پرداخت.
اين مجموعه طنز كه محصول گروه اجتماعي شبكه سوم سيماست، به نويسندگي داريوش كاردان و آزيتا ايراني است.
شبكه تلويزيوني شخصي
گسترش فناوري اطلاعات و ارتباطات و شبكه جهاني اينترنت با فراهم كردن امكان ايجاد هزاران هزار سايت خبري، روزنامه و مجله الكترونيكي و وبلاگ در حوزه ها و زمينه هاي مختلف تنها با استفاده از يك رايانه شخصي، عرصه روزنامه نگاري سنتي را با چالشي جدي مواجه كرده است.
به گزارش ايسنا، دكتر رجايي و دستيارانش در گروه تحقيقاتي «ميراژ» دانشگاه «اورگان» پاسخ روشني براي اين پرسش دارند. تجسم روزي كه هر كس بتواند با استفاده از يك رايانه شخصي از منزل يا محل كارش يك شبكه تلويزيوني جهاني را اداره كند براي آنها به هيچ وجه دور از ذهن نيست.
اين ايده كه آنها با جديت براي تحقق آن تلاش مي كنند، دير يا زود گردانندگان شبكه هاي تلويزيوني ماهواره اي را نيز در غم روزنامه نگاران سنتي شريك مي كند. رضا رجايي، استاديار جوان ايراني رايانه و علوم اطلاعات دانشگاه Oregon به دليل ارائه اين طرح چندي پيش جايزه CAREER 2005 بنياد ملي علوم آمريكا را نيز دريافت كرده است.
دكتر رجايي از اين جايزه كه گرنتي پنج ساله است براي توسعه تكنيك هاي ابداعي خود براي مبادله صوت و تصوير در سيستم هاي P2P در اينترنت استفاده مي كند.
اين تحقيق به كاربران اينترنت امكان مي دهد كه تصاوير مورد نظر خود را در اختيار شمار نامحدودي از كاربران نامتجانس و متغير در اينترنت قرار دهند بدون اين كه به سرويس خاصي از شبكه نياز باشد به اين ترتيب كاربران مي توانند كانال هاي تلويزيوني شخصي در شبكه ايجاد كنند.
اين طرح همچنين بسياري از چالش ها و مشكلات موجود در زمينه مديريت توزيع منابع در سيستم هاي P2P مقياس بزرگ، نامتجانس و متغير را بر طرف مي كند.