نظاميان اسراييلي چندين پل،نيروگاه،فرودگاه و تأسيسات زير بنايي را در غزه با بمب و راكت ويران كردند
گروه بين الملل - حمله نيروهاي رژيم صهيونيستي به جنوب نوار غزه و آماده باش نيروهاي اين رژيم در سراسر مرز با غزه كه همراه با بمباران شريان هاي حياتي باريكه غزه بود، همچنان خبرسازترين موضوع سياسي جهان است.
رژيم صهيونيستي كه به بهانه ربوده شدن يك سرباز نوزده ساله اسرائيلي نيروهاي رزمي خود را در كنار مرزهاي غزه مستقر كرده بود با بمباران چند پل و سپس حمله هوايي به نيروگاهي در غزه نه فقط قسمت اعظمي از اين منطقه را با بحران مواجه كرد بلكه در آخرين مورد از جنايت هاي خود ساختمان وزارت كشور فلسطين را نيز بمباران كرد.
به گزارش منابع فلسطيني نظاميان رژيم صهيونيستي همچنين ۴۵ نفر از وزيران و نمايندگان مجلس فلسطين وابسته به حماس را نيز ربودند و آنان را به بازداشتگاه عوفر در شمال كرانه باختري منتقل كردند.
بنا به اين گزارش بازداشت شدگان در اعتراض به اين اقدام رژيم صهيونيستي به اعتصاب غذاي نامحدود دست زده اند.
عكس از epa
كودك فلسطيني به حمله نظاميان رژيم صهيونيستي اعتراض مي كند؛ اشغالگري اسرائيل را پايان دهيد
حملات تروريستي اسرائيل را متوقف كنيد
رژيم صهيونيستي در بازداشتگاه عوفر بيش از هزار فلسطيني را در شرايط نامناسب انساني نگهداري مي كند.
ميني مازوز مشاور حقوقي كابينه رژيم صهيونيستي اعلام كرد كه در حال تدوين فهرست اتهام هاي جنايي بر عليه وزيران و نمايندگان وابسته به حماس است و آنان بزودي محاكمه خواهند شد.
عزام الاحمد رئيس فراكسيون جنبش ملي آزاديبخش فلسطين (فتح) در مجلس قانونگذاري فلسطين اعلام كرد: از آنجا كه يك سوم اعضاي هيات وزيران و يك چهارم نمايندگان مجلس اسير شده اند حكومت خودگردان با مشكل قانوني روبرو شده و اداره مناطق خودگردان بسيار دشوار شده است.
وي گفت: محمود عباس رئيس حكومت خودگردان براي حل مشكل مي تواند به نهادهاي وابسته به سازمان آزاديبخش فلسطين (ساف) با هدف اداره امور مناطق خودگردان، متوسل شود.
اين درحالي است كه اتحاديه عرب تنها به تقبيح حمله رژيم صهيونيستي به نوار غزه اكتفا كرده است و حسني مبارك از موافقت مشروط حماس با آزادي نظامي صهيونيستي خبر داد.
روزنامه جماهيريه چاپ ليبي در سرمقاله شماره روز پنجشنبه خود با عنوان سقوط مثلث توجيه نوشت: رهبران عرب در برابر جنايات اسرائيل جز محكوميت، تقبيح و ابراز انزجار كه در واقع مثلث توجيه آنان است، كار ديگري نمي كنند.جماهيريه نوشت: چندين سال است كه ديپلماسي اشك ريزي تنها عكس العمل دولتمردان جهان عرب در برابر سيل خوني است كه اسرائيل هر روز در فلسطين جاري مي سازد.تنها محكوميت، تقبيح و ابراز انزجار مثلت توجيه جهان عرب است كه در مقابل قتل عام صهيونيست ها ابراز مي شود و از همين رو ملت هاي عرب به اين موضوع با ديده تمسخر نگاه مي كنند.
سرمقاله جماهيريه افزود: در چنين شرايطي اسرائيل نيز همان رژيم خون آشامي است كه هر روز قربانيان بيشتري را مي بلعد اما اعراب در اتحاديه عرب و سازمان ملل متحد نوحه گري مي كنند و اشك جاري مي سازند اما آيا اين اشكها فايده اي دارد؟
كوفي عنان نيز از اسرائيل و فلسطين خواست تا به درگيري پايان دهند. در همين رابطه در ميان سكوت نسبي عرب ها يك مقام سازمان ملل نسبت به بحران انساني در نوار غزه هشدار داد. الجزيره نيز خواستار تشكيل نشست فوق العاده شوراي امنيت شد. حزب سعادت تركيه نيز اين حمله را تقبيح كرد. در اسپانيا نيز مردم در حمايت از فلسطينيان راهپيمايي خواهند كرد. اتحاديه اروپا و پاپ نيز اين اقدام غيرانساني رژيم صهيونيستي را محكوم كردند.