اردلان شجاع كاوه
صاحبدلان و سه كار تازه
گروه ادب و هنر- اردلان شجاع كاوه كه اين روزها سريال صاحبدلان با بازي او از شبكه اول سيما در حال پخش است، مي گويد: سريال هاي شبانه به بركت ماه مبارك رمضان با استقبال گسترده مخاطب روبه رو مي شوند.اردلان شجاع كاوه كه همزمان با پخش صاحبدلان از شبكه يك، به تازگي بازي در اين مجموعه را به پايان برده است، مي گويد: اميدوارم كه اين سريال هم مثل ديگر كارهاي مناسبتي با استقبال روبه رو شود، چون محمد حسين لطيفي در اين سريال مسائل روز جامعه ما را به تصوير كشيده و ضمن پرداختن به اختلافات خانوادگي، با بياني امروزي به مفاهيم قرآني توجه كرده است. اگر سريال هاي مناسبتي با استقبال روبه رو مي شود به اين دليل است كه بعد از افطار، مردم ديدن سريال هاي مناسبتي را در برنامه خود قرار داده اند و اين سريال ها را دوست دارند.
شجاع كاوه در مورد كارهاي تازه خود مي گويد: فيلم سينمايي پاپيتال به كارگرداني اردشير شليله و كارهاي ذهن زيبا و يك فنجان چاي در شهر به كارگرداني مجيد واشقاني را آماده پخش دارم كه در كار اخير، در كنار بهزاد رحيم خاني و شراره رخام بازي داشته ام. همچنين در فيلم سينمايي 90 دقيقه اي م مثل معلم به كارگرداني رامين مشكين مقدم كه به مناسبت روز معلم ساخته شد، در كنار زهرا اويسي و محسن ذهتاب بازي كردم.
محمدرضا ورزي:
رمضان بهترين ماه اكران
محمد رضا ورزي كارگردان ابراهيم خليل الله معتقد است: بهترين زمان براي اكران فيلمي چون ابراهيم خليل الله ؛ همين ايام مبارك و معنوي ماه رمضان است.
محمدرضا ورزي مي گويد: اگر فيلم در زماني غير از ماه رمضان اكران مي شد، چندان خوشايند نبود. به عبارتي ديگر، اگر قرار است ابراهيم خليل الله توفيقي داشته باشد، در همين ماه مبارك اتفاق مي افتد و قطعا با اكران در زماني غير از اين، شايد اصلاً لطماتي هم بخورد. ابراهيم خليل الله ، يك فيلم تجاري نيست و براي پخش آن، بهترين طراحي را براساس محتواي فيلم داشته ايم و بر اين اساس، از نمايش فيلم و استقبال مخاطب از آن راضي هستم.
ورزي كه در سال هاي اخير در ساخت مجموعه هاي تلويزيوني تاريخي فعاليت هاي موفقي داشته، در مورد كارهاي تازه اش گفت: بايد اكران فيلم مان تمام شود و سپس به كار بعدي فكر كنم. فعلا كه صحبت جديدي براي ساخت فيلم يا سريال نداشته ايم.
محمد درمنش:
سفارت در مراحل فني
محمد درمنش كارگردان سينما در مورد فعاليت هاي تازه اش مي گويد: فيلمبرداري فيلم سينمايي سفارت را به تازگي به اتمام رسانده ام و فعلاً درگير مراحل فني فيلم هستم.مراحل فني سفارت چند ماهي طول مي كشد و پس از اتمام آن، پروه شمع و آينه را آغاز خواهم كرد.
او در مورد اين فيلم كه به تازگي پروانه ساخت آن تمديد شده است، مي گويد: فيلمبرداري شمع و آينه تا سه ماه ديگر آغاز خواهد شد و تا همه چيز به قطعيت نرسد، بهتر است خبري ديگر راجع به آن ندهم.
فيلمنامه سفارت بر اساس حوادث واقعي و مستندات سال 1980 كه زمان حقيقي رويداد است، نگارش يافته و در خلاصه اين فيلم آمده است: شش جوان ايراني كه بعضاً خود را منتسب به جريان سياسي خلق عرب مي دانند، عازم انگلستان شده و سفارت ايران در لندن را به اشغال خود در مي آورند.
كارمندان دولت، پليس ديپلمات و چند خبرنگار از مليت هاي مختلف جزو گروگان ها هستند. حادثه پديد آمده پس از التهابات فراوان منجر به ضرب و شتم و قتل تعدادي از افراد مي شود تا آنكه ....
مجيد مشيري، علي سليماني، عليرضا عليا، گلاره عباسي و... از جمله بازيگران اين فيلم هستند.
خسرو سينايي
پايان مثل يك قصه
خسرو سينايي، نويسنده و كارگردان سينما، فيلمبرداري فيلم سينمايي مثل يك قصه را در روزهاي اخير به پايان برده است. او مي گويد: فيلمبرداري فيلم سينمايي مثل يك قصه كه اواخر شهريور ماه در جنوب كشور آغاز شده بود، چند روز پيش به پايان رسيد.مراحل مونتا اين فيلم طي روزهاي آينده آغاز خواهد شد.تمام لوكيشن هاي فيلم سينمايي مثل يك قصه كه پيش از اين كوير خون نام داشت، در جنوب كشور و بوشهر بوده است.
فيلم سينمايي مثل يك قصه با پس زمينه دفاع مقدس به نوعي مرتبط با جنگ ايران و عراق است و تمامي بازيگران اين فيلم بومي بوده اند.
داستان فيلم سينمايي مثل يك قصه در سال 61 توسط خسرو سينايي نوشته شده و ماجراي دوستي يك سرباز جوان عراقي و يك پسر بچه ايراني را نشان مي دهد.تهيه كننده اين فيلم را سعيد سعيدي بر عهده دارد.