• تحقق پيشگويي هاي تورات
مايكل اوانس نويسنده آمريكايي در كتاب پرفروش اخير خود موسوم به «فراسوي عراق» به نقشي پرداخته كه ايالات متحده در تحقق روياهاي يهوديان و آنچه آنان تحت عنوان عينيت يافتن پيش گويي هاي تورات به آن اشاره مي كنند پرداخته است. او در اين كتاب يك به يك به تحولات اخير خاورميانه و جهان و نقشي كه اسرائيل در پشت پرده اين تحولات براي هدايت آمريكا به سمت و سويي كه خود مي خواهد پرداخته است. اوانس در كتاب خود تمامي تلاشش را براي بيدار كردن مسيحيان به كار گرفته است. اوانس كه روزنامه نگار است طي دو دهه گذشته به عنوان كارشناس امور خاورميانه در حال فعاليت بوده است. او يازده مطلب برنده جايزه هاي مختلف مطبوعاتي در مورد اين منطقه سراسر تنش به رشته تحرير درآورده است.
• احتمال تغيير محل استقرار ناتو
ايالات متحده، بلژيك را تهديد كرد در صورتي كه پرونده گشوده شده عليه نظاميان ارشد آمريكايي به اتهام ارتكاب جنايات جنگي مختومه اعلام نشود واشنگتن خواستار تغيير مكان استقرار دفاتر مركزي ناتو خواهد شد كه اكنون در بروكسل قرار گرفته است. دولت بوش با حمايت كنگره آمريكا، بروكسل را تهديد كرد در صورتي كه پرونده هاي گشوده شده عليه نظاميان آمريكايي در دو جنگ ارتش آمريكا با عراق كنار گذاشته نشود بلژيك با تبعات چنين كاركردي روبه رو خواهد شد. ديك چني معاون رئيس جمهور كنوني آمريكا كه در زمان جنگ ۱۹۹۱ خليج فارس وزير دفاع ايالات متحده بود در زمره متهمان پرونده اي است كه در بروكسل عليه نظاميان آمريكايي گشوده شده است. علاوه بر او، بوش پدر، رئيس جمهور سابق آمريكا، كالين پاول فرمانده ارتش آمريكا در سال ۱۹۹۱ و نورمن شوارتسكف ژنرال بازنشسته كه رهبري عمليات توفان صحرا را برعهده داشت از متهمان اين پرونده هستند.
• حمله اي نامعمول
نيروهاي امنيتي سعودي در اقدامي نامعمول با حمله به يك واحد آپارتماني در مكه پنج نفر را كه ادعا شده از فعالان گروه هاي تروريستي بوده اند به قتل رساندند. در اين حمله هفت نفر از جمله يك نفر كه جليقه ويژه انجام عمليات انتحاري بر تن كرده بود به بازداشت نيروهاي امنيتي سعودي درآمدند. حمله به اين آپارتمان يكشنبه شب در منطقه اي نزديك به حرم امن الهي به وقوع پيوست و در جريان تبادل آتش بين دو طرف پنج عضو واحدهاي امنيتي هم كشته شدند. اين حمله از آنجا كه سعودي ها بسيار تأكيد دارند تا حد امكان در اطراف حرم امن الهي درگيري خونبار به وقوع نپيوندد از سوي مطبوعات خارجي از جمله روزنامه السفير نامعمول توصيف شده است.
• زندگي در خانه اي معمولي
راقد صدام دختر ارشد صدام حسين در اولين مصاحبه مطبوعاتي خود پس از سقوط عراق يكشنبه شب گفت مطمئن است پدرش هنوز در قيد حيات است. او كه ۳۶ سال دارد در گفت وگويي با روزنامه انگليسي تايمز گفت اولين شب جنگ را به همراه دو خواهر ديگر و فرزندانشان در مزرعه اي در اطراف بغداد سر كرده است. راقد صدام ادعا كرد پدر و برادرانش از حملات آمريكا جان سالم به در برده اند اما گفت آخرين باري كه با صدام صحبت كرده پنج روز قبل از آغاز جنگ بوده است: «سقوط بغداد آنقدر سريع اتفاق افتاد كه موجب شد ما از هم جدا شويم و هر كس راه خود را برود اما مطمئن هستم آنها هنوز زنده اند.» بر اساس گزارش روزنامه تايمز راقد و خواهرش رعنا به همراه چهار فرزندشان در منزلي معمولي در عراق زندگي مي كنند. تأكيد شده او و ساير اعضاي خانواده صدام شب قبل از سقوط بغداد اين شهر را ترك گفته اند.
• اوباشي گري بدترين صادرات آمريكا
اگر تصور مي كنيد بدترين صادرات ايالات متحده به جهان غذاهاي آماده است شايد لازم باشد در ديدگاه خود تجديدنظر كنيد. شايد صادرات فرهنگ اوباشي گري اين كشور را بايد بدترين چيزي دانست كه به دنياي خارج راه پيدا مي كند. پس از تصويب لوايح اصلاح قوانين مربوط به مهاجرت غيرقانوني و مسئوليت مهاجران در سال ۱۹۹۶ هزاران نفر از اعضاي گروه هاي اراذل و اوباش كه اكثراً از مهاجران غيرقانوني بوده اند از خاك آمريكا اخراج شده و به كشورهاي موطن خود بازگردانيده شده اند. اين جنايتكاران كه به رفتارهاي گانگستري جنايتكاران آمريكايي چون اوباش سانفرانسيسكو و لس آنجلس خو گرفته اند در بازگشت به كشورهاي خود كه اكثراً از كشورهاي آمريكاي لاتين هستند فرهنگ خشونت را با خود به ارمغان مي برند. اين پديده جديد كشورهايي چون السالوادور را با مشكلاتي جدي روبه رو كرده است.