اينترنت به جاي تلويزيون
بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد زماني را كه جوانان و نوجوانان به كار كردن با اينترنت اختصاص مي دهند، بيش از ساعت هايي است كه بيننده تلويزيون هستند. به گزارش رويترز بررسي هاي ياد شده توسط مؤسسه هاي تحقيقاتي مستقل Harris Interactive, Teenage Research Unlimited در اواخر خرداد انجام شده است. در اين همه پرسي، پژوهشگران از ۲۶۱۸ جوان و نوجوان بين ۱۳ تا ۲۴ سال نظرخواهي كرده اند. افرادي كه پاسخگوي بررسي هاي ياد شده بوده، ابراز كرده اند كه صرف نظر از زمان خواندن و ارسال نامه هاي الكترونيكي، به طور متوسط هفته اي ۱۷ ساعت با اينترنت كار مي كنند و گفتني اين كه، آنها تنها هفته اي ۱۴ ساعت بيننده تلويزيون هستند و حتي زمان كمتري كه در حدود ۱۲ ساعت در هفته است به گوش فرا دادن به راديو اختصاص مي دهند. همچنين بيشتر نوجوانان مورد بررسي، اشاره كرده اند كه ترجيح مي دهند هم زمان با استفاده از اينترنت، از انجام دادن كارهايي چون گوش فرا دادن به راديو و صحبت كردن با تلفن لذت ببرند.
«و.هريس ميلر» مدير فروش ياهو اشاره كرده: «نوجوانان و جوانان تمام كارهاي خود را به وسيله اينترنت انجام مي دهند و اينترنت براي آنها محور اصلي وسايل ارتباط جمعي است. دلايل بي شماري در اين باره وجود دارد كه نشان مي دهد در نظر نوجوانان دنياي امروز، اينترنت وسيله اصلي براي به دست آوردن اطلاعات گوناگون در زمينه هاي مختلف است.» وي افزود:« هيچگاه نسل جوان براي باخبر شدن از برنامه سينما به روزنامه رجوع نكرده و ترجيح مي دهد از اينترنت اطلاعات مورد نياز خود را به دست آورد.»
اين بررسي هاي نشان مي دهد، اگر چه گروه هاي سني ديگر مايل اند كه تنها از يك نوع وسيله ارتباط جمعي استفاده كنند، اما نوجوانان و جوانان از فراواني گونه هاي رسانه هاي ارتباط جمعي دچار سردرگمي نشده و حتي بيشتر احساس توانمندي مي كنند. همچنين استفاده از گونه هاي پر تعداد رسانه هاي ارتباط جمعي، فرصت انجام چند كار در يك زمان را براي نوجوانان عصر حاضر فراهم مي كند.
مجذوبان بازيهاي آن لاين
تاجر تايلندي مشغول بازي آن لاين Ragnarok در يك مركز بازي در شهر بانكوك است. بازي «راگناروك» كه توسط كمپاني Gravity كره جنوبي ساخته شده است يكي از پرطرفدارترين بازيهاي آن لاين در تايلند است بطوريكه كه حتي اين تاجر تايلندي را هم مجذوب خود كرده است.
شخصيتهاي افسانه اي اين بازي در جهاني فانتزي ساخته شده اند. كاربر با خلق شخصيتهاي تازه و با كشتن هيولاهاي افسانه اي به مراحل بالاتر مي رود. اخيرا يك كمپاني تايلندي با موافقت دولت تايلند دادخواستي را براي بستن اين سايت آن لاين بازي «راگناروك» ترتيب داده تا جلوي ضررهاي شركت خود را بگيرد. در تايلند كودكان وقت زيادي را براي اين بازي اينترنتي صرف مي كنند.
۱۰۰ ميليون دلار اشتراك اينترنتي
بيش از ۴۵ ميليون آمريكايي مشتركان اينترنت در ماه مي (خرداد) هستند. به گزارش خبرگزاري فرانسه براساس آخرين آماري كه پس از پايان هر ماه از مشتركان سايتهاي اينترنتي جمع آوري مي شود مشتركان سايتهاي اينترنتي در آمريكا صد ميليون دلار براي اشتراك خود پرداخت كرده اند. اين در مقايسه با رقم ۱۰ ميليون دلار در دو سال گذشته افزايش قابل توجهي را نشان مي دهد.
۶۸ ميليون كاربر اينترنتي چيني
جوان چيني بازي آن لاين فوتبال را در يك كافه اينترنتي در شهر پكن دنبال مي كند. به گزارش خبرگزاري شين هوا چين ۶۸ ميليون كاربر اينترنتي تا پايان ماه ژوئن دارد. اين رقم ۹/۸ ميليون بيشتر از شش ماه گذشته است كه پانزده درصد رشد نشان مي دهد. چين پس از كشور آمريكا بالاترين آمار كاربران اينترنتي را در اختيار دارد.
افغانستان قدم در راه اينترنت
در افغانستان سازمان ملل براي كمك به يادگيري اينترنت اقدام به راه اندازي كافه هاي آن لاين كرده است. كشور افغانستان سالها نه تنها از اينترنت بلكه از ديگر وسايل ارتباط جمعي دور بود اما سازمان ملل با سرمايه گذاري در افغانستان قصد دارد تا طريقه استفاده از اينترنت را به جوانان افغاني بياموزد. در كابل چندين كافه اينترنتي آن لاين برپا شده است.
امنيت شرط اول در اينترنت
كاربران اينترنت در يك كتابخانه عمومي در فيلادلفيا به استفاده از اينترنت مشغولند. در ايالتهاي مختلف آمريكا كتابخانه ها كافي نتها و مراكز جستجوي شغلي از كاربران عمومي اينترنت پر مي شود. به گزارش رويترز استقبال عمومي از اينترنت باعث مي شود تا بعضي مواقع خطراتي براي سيستمهاي شبكه اي به وجود آيد. كارشناسان اينترنت احتياط و در نظر داشتن امنيت سايتها و شبكه ها را براي مصارف عمومي مورد توجه قرار مي دهند. چرا كه وقتي از يك پايانه عمومي براي اينترنت استفاده مي شود نرم افزارهايي هم وجود دارند كه رمزها را ثبت كرده و از آن سوءاستفاده مي كنند.
رفع مشكل وبلاگها به زودي
سرويس هاي وبلاگ باز هستند هيچ مشكلي از اين جهت روي سرويس دهندگان اينترنتي وجود ندارد. به گزارش آي تي ايران صدري مدير امور مشتركان ديتاي مخابرات اعلام كرد: تنها چند وبلاگ براي مسدود سازي اعلام شده بود اما اشتباه پارس آن لاين اين بود كه به جاي بستن آدرس هاي اينترنتي اقدام به مسدود كردن آماده سازان خدمات اينترنت (Ip) كرد و اين موضوع باعث بسته شدن همه وبلاگ ها شد. اين در حالي است ، زماني كه وبلاگهاي پرشين بلاگ و بلاگ اسپات بسته شدند علاوه بر پارس آن لاين چندين اي اس پي بزرگ ديگر از جمله كاوش، البرز و... دست به محدودسازي وبلاگها زدند.