مرور
تنديس برتر ايران در مسابقه «ورزش، المپيك و هنر ۲۰۰۴»
|
|
هنرمندان برتر كشور در مسابقه «ورزش، المپيك و هنر» كه آذر ماه در سطح ملي برگزار شد، معرفي شدند و آثار برگزيده اين مسابقه در نمايشگاهي در محل آكادمي ملي المپيك در معرض ديد عموم قرار گرفت. اين مسابقه كه با كمك و همكاري كميته هاي ملي المپيك كشورهاي عضو به منظور بسط و گسترش بيشتر «هنر و ورزش» در جهان، در سطوح ملي و منطقه اي انجام مي شود، مرحله نهايي و اعلام نتايج و اهداي جوايز آن در شهر «لوزان» سوئيس صورت مي گيرد.اين مسابقه در دو بخش هنري شامل «مجسمه سازي و پيكره سازي» و «گرافيك» برگزار خواهد شد كه آثار گرافيكي شامل نقاشي و تابلو، طراحي، حكاكي و كنده كاري است و كليه آثار با مضمون «ورزش والمپيزم» ارائه مي شوند.
هيأت داوران مسابقه كه متشكل از مصطفي اوجي، كامران افشار مهاجر، ايرج اسكندري و حميد دهقانپور بودند، نفرات برگزيده در بخش مجسمه سازي را به اين شرح معرفي كردند: اهداي لوح تقدير، ديپلم افتخار و پنج ميليون ريال به نفر اول، امين صدرايي طباطبايي به خاطر استفاده مناسب از مواد در جهت بيان تجسمي مطلوب و دستيابي به توازن و زيبايي.
اهداي لوح تقدير، ديپلم افتخار و چهار ميليون ريال به نفر دوم، عبدالعظيم آذرخيل به خاطر توجه به ورزش باستاني سواركاري و استفاده از مواد در جهت خلاصه كردن فرم هاي طبيعي و اهداي لوح تقدير، ديپلم افتخار و سه ميليون ريال به نفر سوم، سيد محمود حسيني به خاطر تلاش و جست وجوي پيگير در تجسم رشته هاي گوناگون ورزشي.
در بخش گرافيك هيأت داوران هيچكدام از آثار دريافتي را شايسته دريافت برترين ها ندانست و فقط لوح تقدير را به مهدي تهرانچي به جهت توجه به مضامين پهلواني، ديني و سنتي اهدا كرد.
اثر برتر بخش مجسمه سازي كشورمان براي حضور در رقابت هاي بين المللي مسابقه «ورزش، المپيك و هنر» به شهر لوزان سوئيس ارسال خواهد شد.
امين صدرايي طباطبايي هنرمند برتر بخش مجسمه سازي مسابقه «ورزش، المپيك و هنر ۲۰۰۴» فارغ التحصيل رشته مجسمه سازي است كه از سال ۱۳۷۳ نزد رضايي از استادان دانشگاه تهران شروع به فراگيري اين رشته هنري كرده است. وي در كارگاه تاكسيدرمي سازمان حفاظت محيط زيست مشغول به كار شده و مدت سه سال در اين محل تحت نظر استاد وزيري به ساخت مجسمه هاي بزرگ پرداخته است. صدرايي كه عضو انجمن مجسمه سازان ايران است، تاكنون نمايشگاه هاي متعددي از آثارش را در داخل و خارج از كشور برپا كرده كه از جمله اين نمايشگاه ها و فعاليت ها مي توان به شركت در بي ينال مجسمه سازي ايران (موزه هنرهاي معاصر تهران)، شركت در نمايشگاه خانه هنرمندان ايران، شركت در نمايشگاه مهرجان دبي و برنده بهترين طراح و اجرا-۲۰۰۱، انتخاب به عنوان بهترين طراح براي فراخوان سازمان زيباسازي تهران در رابطه با ساخت دروازه و نماد پارك دوچرخه سواري چيتگر و فعاليت در پارك پرديسان تهران اشاره كرد.
|