oبنازم به هنداونه
يك كارشناس پراشتهاي ارشد تغذيه كه حسابي اين روزها دمار از روزگار ميوه هاي تازه و آبدار تابستاني درآورده، در يك اظهار نظر كارشناسي و فارغ از غم كمبود و گراني ميوه گفته است: «مصرف ميوه در تابستان آب و املاح مورد نياز بدن را تأمين مي كند.»
ميوه ها به سبب داشتن انواع رنگ دانه هاي ارغواني به غشاي سلول ها كمك مي كند و مانع از تخريب آنها مي شود. بگذريم از اين كه پيدا كردن يك كيلو ميوه نوبرانه تابستاني، با قيمت مناسب، تا حالا جيب خيلي ها را سوراخ و مشكلات خاصي را براي خانواده ها به ارمغان آورده است. در روزهايي كه خريد يك كيلو ميوه حكم كيميا را پيدا كرده چطور مي توان به همين راحتي و بدون نگاه كارشناسي به جامعه، خوردن ميوه ها را به مردم توصيه كرد.
شما پيدا كنيد ميوه هاي خوردني و آب دار تابستاني را، آن هم با قيمت مناسب،آن وقت ما هم توصيه هاي شما را به خيل مردم انتقال دهيم.
بنازم به هندوانه كه اين روزها جور همه ميوه ها را به تنهايي مي كشد.
o شكايت همه از هم
دادستان كل كشور در خصوص آيين نامه اجرايي ماده ۲۹ قانون برنامه سوم توسعه از وزير جهاد كشاورزي شكايت كرده است، همچنين شهرداري مانع از ديواركشي وزارت اطلاعات در حريم جنگل هاي لويزان شده است، گفتني است كه سازمان ميراث فرهنگي اصفهان از شهرداري اصفهان به خاطر عبور خط قطار شهري از محدوده چهار باغ شكايت خواهد كرد.
اگر تمام شكايت هاي مسئولان و سازمان هاي دولتي و عمومي از يكديگررا كنار هم بچينيم شايد نزديك به يك سوم حجم كاري دادگستري را به خود اختصاص دهد و اين خود به توليد اشتغال كمك خواهد كرد.
اما حسن ديگر اين نوع شكايت ها اين است كه چنين سازمان هايي كمتر با ارباب رجوع دچار مشكل مي شوند و به عبارت ديگر وقتي سازمان ها به خاطر منافع با هم چالش داشته باشند بي گمان هيچ چالشي را با مردم نخواهند داشت.
البته ما انتظار داريم دستگاه هاي دولتي مسائل اختلاف برانگيز را در اتاق هاي دربسته با هم حل كنند و خود و دادگستري به حل مشكلات مردم بپردازند. در غير اين صورت چاره اي نمي ماند جز اين كه مردم نجيب نيز به خاطر عدول از انجام وظايف از دستگاه هاي مسئول شكايت كنند، آن وقت همه از هم شاكي خواهند بود.
oآمبولانس هاي قشنگ
رئيس اورژانس كشور گفته كه تعداد آمبولانس ها در كشور آن قدر كم است كه حتي نمي تواند جوابگوي ۱۰ درصد نيازهاي مردم باشد و اغلب مردم نيز از خدمات اورژانس ناراضي هستند و اين شكايت و اعتراض از سوي مسئولان اورژانس كشور هم وجود دارد. در مجموع يك هزار و ۱۰۰ دستگاه آمبولانس در كشور وجود دارد كه بيش از ۵۰ درصد از آنها به علت داشتن عمر بالاي ۲۰ سال و كاركرد بيش از يك ميليون كيلومتر فرسوده هستند.
ديروز تصور اين بود كه علت مرگ و مير بالا در جاده ها همين فرسودگي اتومبيل ها، ناآشنايي راننده ها و در نهايت چاله و چوله هاي راه هاي كشور است اما به تازگي و با اين اعترافات مشخص شد كه دست اندركاران اورژانس كشور هم در اين مرگ و ميرها مقصرند!
قرار نيست در شرايطي كه وزير راه و ترابري در مجلس شوراي اسلامي پاسخگوي كارهاي كرده و ناكرده هستند پرونده اي هم براي راننده آمبولانس ها باز كنيم. اما بهتر است مسئولان در برنامه هاي آتي نيم نگاهي به اين آمبولانس هاي پنچر و فرسوده داشته باشند، عليرغم اين چغولي ها، دست مسئولان بهشت زهرا درد نكند كه آمبولانس هاي قشنگ بنز را در خط تهران- بهشت زهرا راه اندازي كرده اند و اگر براي زندگي و نجات مجروحان حوادث آمبولانس نو نداريم لااقل براي مردن خوبش را داريم.
oآب خنك
يك پليس زن كه در مقر پليس روماني كار مي كرد متوجه نشد كسي كه در برابر او ايستاده يكي از وزراي مهم دولت است. اين خانم پليس هنگامي كه با پرسش هاي پي درپي يك نفر در اداره پليس روبه رو شد پس از داد كشيدن سر او، در را به رويش بست.
شايد اين رفتار پليس روماني از منظر قانوني درست نباشد به همين خاطر هم بايد به مسئولان خود حساب پس بدهد. اما جالب است كه اين قضايا در ايران برعكس عمل مي شود، چون برخي از مديران در اداره ها ارباب رجوع را دست به سر مي كنند و يا پشت درهاي بسته آن قدر معطل مي كنند تا طاقتشان طاق شود!
البته تاكنون هم سابقه نداشته كه يكي از وزيران براي پيگيري كار خود اين گونه به اداره مراجعه كند. شايع است كه چند سال قبل يكي از مديران ارشد وزارت راه و ترابري خارج از چارچوب معمول اداري بدون خدم و حشم براي ورود به جلسه اي در وزارت صنايع مثل مردم عادي عمل مي كند اما چشمتان روز بد نبيند، مأموران انتظامات چنان بلايي به سرشان آوردند كه اگر وزير وقت صنايع به دادش نرسيده بود شايد حالا حالاها آب خنك مي خورد!
o كافي شاپ دل شكستگان
يك رستوران چيني براي جلب مشتري، دست به ابتكار جديدي زده است. اين رستوران براي دل شكستگان راه اندازي شده و مشتريان مي توانند آنجا گريه كرده و حتي با پرت كردن عروسك، خشم خود را تخليه كنند. در اين رستوران تمام مدت، آهنگ غمناك پخش مي شود.
شايد اين رستوران طرح جديدي نباشد چون قبل از اين در ايران، كافي شاپ مخصوص دل شكستگان راه اندازي شده بود و اغلب جوانان دل شكسته و زخم خورده براي يافتن سنگ صبور به اين نوع رستوران ها مراجعه مي كنند.
البته برخي از مشتريان مرد همين رستوران ها بعد از كلي گريه و خنده در كافي شاپ ها به جاي عروسك ، گاهي آدم راستكي را از پنجره به بيرون پرت مي كنند.