افزايش سرعت اينترنت بدون سيم
ايسنا: يك شركت ارائه دهنده اينترنت پرسرعت موفق به دريافت اولين پروانه سرويس وايرلس حرفه اي شد.
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور با اعلام اين خبر گفت: در پروانه شركت هاي PAP(ندا) اعلام شده كه در صورت تمايل مي توانند براي ارائه خدمات اينترنت پرسرعت از شبكه وايرلس يا بي سيم استفاده كنند.
داوري نژاد در توضيح عملكرد اين سيستم گفت: تا قبل از اين، تمام سيستم هاي وايرلس موجود در باندهاي ۴/۲ و ۸/۵ گيگاهرتز و به صورت رايگان و با تكنيك طيف وسيع بدون ضمانت مورد استفاده قرار مي گرفت كه باند قابل تكيه اي نبود، در حالي كه در باند وايرلس حرفه اي، اجازه فعاليت در باند ۳/۳ گيگاهرتز تا حدود ۵۰ مگاهرتز داده مي شود.
وي يادآور شد: نخستين شركت ايراني براي استفاده از اين شبكه اقدام كرده و تاكنون در تهران ۶۰۰ كيلومتر مربع فضاي فركانسي براي فعاليت شركت در نظر گرفته شده و فكر مي كنيم تا پايان آذرماه شاهد سرويس دهي در تهران باشيم.
وي با بيان اينكه مبلغ دريافت اين پروانه ۱۰۰ ميليون تومان است، افزود: اين شركت در باند UHF فعاليت وايرلس حرفه اي خواهد داشت كه با نصب دستگاهي به نام CPE در منازل مشتركان و آنتن هاي BTS در مراكز مختلف خود، تمام مشكلات دسترسي به كاربر نهايي را به شدت ساده كرده و سرعت متغير ۱۲۸ كيلو بيت را تا حدود ۸ مگابيت بدون سيم افزايش خواهد داد. وي تأكيد كرد: اين سيستم اجازه كاربرد براي مشترك سيار را نداشته و بايد در منازل مورد استفاده قرار گيرد.
توليد نمايشگرهاي LCD ، ۶۵ اينچ
موج: شركت ژاپني شارپ توليد نمايشگرهاي ۴۵ اينچي كريستال مايع (LCD) را جهت تلويزيون و به منظور در دست گرفتن بازار محصولات صفحه نمايشي پلاسمايي (PDP) آغاز مي كند.
شركت شارپ بزرگترين توليد كننده نمايشگرهاي LCD اعلام كرد، ورژن كوچكتري از اين محصولات (LCD) را در اندازه ۵۰ اينچي در پايان مارس (خرداد) سال ۲۰۰۶ وارد بازار مي كند.
شركت شارپ توليد اين محصول را سبب توسعه دامنه محصولات LCD دانست و توليد محصولات LCD را در آينده براي تلويزيون هايي در اندازه ۴۰ اينچ يا كوچكتر و محصولات پلاسمايي PDP را براي تلويزيون هايي در اندازه بزرگتر پيش بيني كرد.
شارپ قيمت محصول جديد خود را آشكار نكرد اما آن را قابل رقابت با نمايشگرهاي پلاسمايي تلويزيون ها دانست.شركت شارپ و شركت سامسونگ كره جنوبي اولين توليد كننده نمايشگرهاي LCD در اندازه بيش از ۴۰ اينچ هستند.
شارپ فروش اولين محصول LCD خود را در اندازه ۴۰ اينچ در آگوست (شهريور) آغاز كرد و شركت سامسونگ فروش اولين محصول خود را در اين نوع و در اندازه ۴۶ اينچ در ژاپن آغاز كرد.
شركت شارپ پيش بيني مي كند با ارايه محصول جديد خود به ۷۷ ميليارد ين سودآوري در مقايسه با ۵۸/۵۸ ميليارد ين سودآوري در شش ماه نخستين سال، دست يابد.سهام شركت شارپ در آخرين معاملات آن ۴۴/۱ درصد در ۱۵۷۳ ين كاهش يافت.
فضاپيمايي با قابليت استفاده مجدد به مدار زمين پرتاب مي شود
ايسنا: فضاپيماي X-۳۷ با قابليت استفاده مجدد، تابستان سال ۱۳۸۵ براي انجام دوره جديدي از آزمايش ها به مدار زمين فرستاده مي شود.
خبرهاي جديد حاكي از ادامه تحقيقات بر روي طرح X-۳۷ است.
مؤسسه توسعه مهندسي آرنولد (AEDC) وابسته به نيروي هوايي آمريكا از تحقيقاتي كه بر روي فضاپيماي X-۳۷ ناسا انجام داده بود، نتيجه گيري كرد.
X-۳۷ فضاپيماي قابل استفاده مجددي است كه پس از بازگشت مي توان مجددا از آن استفاده كرد. اين فضاپيما قرار است تعدادي از تجهيزات بسيار پيشرفته جديد را به خدمت بگيرد. اين تجهيزات در قسمت بال و تامين نيرو به كار گرفته شده اند؛ همچنين نحوه بلند شدن اين فضاپيما با فضاپيماهاي ديگر كاملا متفاوت است.
فضاپيماي X-۳۷ قرار است در آينده اي نه چندان دور در مداري به دور زمين حركت كند. اين فضاپيما همچنين قادر است به تنهايي به زمين برگردد.
X-۳۷ قرار است يا توسط شاتل حمل شود و يا اينكه سكوي پرتابي مقرون به صرفه براي اين فضاپيما ساخته شود. البته پس از انفجار شاتل كلمبيا در STS-،۱۰۷ قطعا شاتل گزينه خوبي براي چنين فضاپيماي پيشرفته اي نيست. فضاپيماي X-۳۷ از نظر حجم باريك تر و از نظر طول بلندتر طراحي شده است تا بتواند مانند موشك Delta IV پس از بازگشت دوباره قابل استفاده باشد.
پخش برنامه زنده تلويزيوني در هواپيما
موج: شركت هاي بي بي سي و بوئينگ به منظور پخش برنامه هاي زنده اين شبكه در هواپيماهاي بوئينگ با يكديگر همكاري مي كنند.
بوئينگ طرح پخش برنامه هاي زنده تلويزيوني در هواپيماهاي اين شركت را از بهار گذشته با همكاري بوئينگ سيستم آغاز كرده بود.
بوئينگ سيستم خدمات مشابهي را به شركت هواپيمايي لوفت هانزاي آلمان و هفت شركت هواپيمايي بزرگ ديگر نيز ارائه مي كند.
بر اساس اين گزارش از اين پس مسافران هوايي مي توانند از طريق اتصال لب تاپ خود به شبكه اينترنت هواپيما برنامه هاي شبكه هاي تلويزيوني مختلف را در هنگام پرواز تماشا كنند.
قرار است به زودي برنامه هاي دو شبكه تلويزيوني بي بي سي و سي ان ان در پروازهاي هواپيماهاي بوئينگ پخش شود.
اين گزارش حاكي است، شركت بوئينگ پيش بيني مي كند طي يك دهه آينده ارزش بازار ارائه خدمات اينترنت در مسافرت هاي هوايي به دو و نيم تا سه ميليارد دلار بالغ شود.بهاي اتصال ۶ ساعته به اينترنت در هنگام پرواز ۲۹ دلار و ۹۵ سنت است.
رشته طب سنتي و مكمل، راه اندازي مي شود
گروه دانش: براي نخستين بار در كشور، رشته طب سنتي و مكمل پس از تصويب مراجع قانوني راه اندازي مي شود.
دكتر حيبب الله پيروي رئيس دانشكده علوم پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي در جريان برپايي دومين همايش بين المللي طب سنتي و مفردات پزشكي با اعلام اين خبر افزود: از آنجايي كه طي سال هاي اخير طب سنتي و مكمل در دنيا جاي خود را باز كرده و مردم با وجود پيشرفت هاي چشمگيري كه هر روز در عرصه طب مدرن اتفاق مي افتد، به سمت طب سنتي گرايش دارند، ضروري است، مراكز دانشگاهي، با هدف ساماندهي اين شاخه از طب، به آموزش رسمي مبتني بر اصول طب سنتي بپردازند.