بهترين عود ايراني در دست مشهورترين نوازنده كويتي
* برادران مجيد (۱۳۵۵) و سعيد (۱۳۵۷) صفري با صرف يكسال وقت ساز عود منحصر به فردي را با بهره گيري از تجربيات استاد قنبري ساختند.
* استاد قنبري با وجود كهولت سن گاهي روزانه ۴ تا ۵ بار تماس مي گرفتند و جوياي مراحل در پيشرفت ساز بودند. ايشان بارها نيز به صورت حضوري در محل كارگاه اين دو جوان حاضر شدند و راهنمايي هاي لازم را ارائه دادند. استاد معتقد بودند من عمر خويش را در اين كار صرف كردم تا روزي بتوانم آن تجربه را به جوانهاي مستعد انتقال بدهم و اينك خوشحالم كه به اين نقطه رسيدم.
*هدف سازندگان از طرح اين ساز، شناساندن هنر سازگري ايراني به ديگر كشورها بود. گرچه آنها هنوز نتوانستند در يكي از جشنواره هاي مربوط به ساز شركت كنند، ولي اميدوارند با حمايت مراكز مرتبط با اين هنر بتوانند سهمي در معرفي هنرسازگري خود كه در واقع تلفيقي از مينياتور و ساز سازي است، داشته باشند.
* عود مزبور كه هم اينك در دستان اسماعيل كرم بهترين نوازنده كويتي قرار دارد، به اعتقاد كارشناسان در جهان كاملا منحصر به فرد بوده و ارزش مادي آن بسيار بالا است.
* در زمان ساخت برخي از موسيقيدانان و سازندگان بنام ساز، از مراحل پرداخت كار به تناسب بازديد كردند. از جمله جلال ذوالفنون، محمدعلي كياني نژاد، استاد قنبري، رامين جزايري و مهرداد ترابي.
* از ديگر مشوقان و نوازندگان بنام عود مي توان به استاد نريمان، ارسلان كامكار، حسين بهروزي نيا، محمد فيروزي، استاد احمد ابراهيمي، شريف لطفي و شهرام غلامي اشاره كرد.
انتشار دفترچه ديدگاه راهبردي
و پيش آگاهي جشنواره موسيقي فجر
مركز موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در يك اقدام ابتكاري دفترچه اي ۲۶ صفحه اي حاوي اهداف، راهبردها و ريزبرنامه هاي جشنواره بيستم موسيقي فجر را انتشار داده است.