مدرسه نيمه شبانه
حتي مدارس شبانه هم نيمه شب تعطيل هستند، اما يك پسربچه 8 ساله آلماني نيمه شب راهي مدرسه شد و وقتي كه در مدرسه را بسته ديد، تصميم گرفت به خانه برگردد، ولي در راه پليس او را دستگير كرد. پسرك به پليس توضيح داد كه به مدرسه رفته بود، اما مدرسه تعطيل بود و حالا در حال بازگشت به خانه است و ماموران پليس به او گفتند كه ساعت 3 نيمه شب است. او تازه متوجه شد وقتي كه ساعت زنگي اش زنگ زده بود، چشمان خواب آلودش به او دروغ گفته بودند. پليس پسربچه را به خانه رساند، اما والدين نگران هنوز خواب بودند.
حقوق 6/4 كيلوگرمي
چين كشور قانونمندي است و حقوق كاركنان هرطور كه شده بايد سر موعد مقرر پرداخت شود، حتي اگر قرار باشد به دليل كمبود اسكناس تمام حقوق كارمندان با سكه هاي پول خرد پرداخت شود. اخيرا يك شركت اتوبوسراني در چين حقوق ماهانه كاركنانش را به سكه پرداخت كرد، چراكه بانك محلي از تبديل سكه هاي شركت اتوبوسراني به اسكناس خودداري كرده بود. در چين مسافران اتوبوس به جاي بليت پول خرد مي دهند. شركت اتوبوسراني هاودو ديستريك به هر كدام از 500 كارمند خود، يكهزار سكه يك يواني به عنوان حقوق ماه فوريه پرداخت كرد. بيچاره هر كارمند اين شركت كه مجبور بود كيسه اي از پول خرد را به وزن 6/4 كيلوگرم با خود به خانه ببرد.
مسوول بانك محلي گفت: كمبود نيرو در بانك باعث شد نتوانيم درخواست شركت اتوبوسراني را به انجام برسانيم.
ياغي 8 ساله
مدارس آمريكايي هر چند وقت يك بار حوادث عجيب و غريبي را تجربه مي كنند. ويليام اسبورگ نام محصل شرور 8 ساله اي است كه چند روز پيش تمام مدرسه را به هم ريخت. او در كلا س درس ناگهان با معلم خود درگير شد و با كله خود ضربه اي محكم نثار صورت معلم كرد. بعد از آن ويليام از مسوولا ن مدرسه كه براي پيگيري موضوع خود را به محل حادثه رسانده بودند، با مشت و لگد پذيرايي كرد و تمام ميز و نيمكت هاي كلا س را به هم ريخت، اما وقتي دستبند را در دستان خود ديد، فهميد كه نمي تواند حريف پليس شود.
پليس، ياغي كوچك را به والدينش سپرد.
هيتلر بمب اتم داشت؟
راينر كارلش در كتابي به نام بمب هيتلر كه هنوز به چاپ نرسيده است، ادعا مي كند كه نازي ها در جنگ جهاني دوم راكتورهسته اي در اختيار داشته اند و آن زمان او در مركز آلمان مسووليت امتحان سلا ح هاي هسته اي را برعهده داشته است. اين كتاب در تاريخ 14 مارس 24( اسفندماه) منتشر خواهد شد.
كارلش، بنابر اسناد و مداركي كه از سال 1941 و از ميان دفتر خاطرات روزانه محقق آمريكايي نيروگاه هسته اي و جاسوس شوروي در اختيار دارد، مي گويد سلا ح هاي هسته اي براي بمباران مناطق جنگي دشمن به دست هواپيماهاي ارتش هيتلر به اندازه كافي كامل و پيشرفته نبودند. در اواخر سال 1938 آلمان براي پس گرفتن دالن دانزيك به لهستان حمله كرد و هيتلر براي آنكه با قدرت بيشتري بتواند دست به كشورگشايي بزند، دانشمند معاصر آن زمان يعني اينشتين را تحت فشار قرار داد تا براي نازي ها بمب اتم بسازد، اما اينشتين كه بعد از انجام بخشي از كار، دريافت كه امكان دارد هيتلر با در اختيار داشتن بمب اتم فاجعه عظيمي را در جهان به بار بياورد، به هر نحوي كه بود از آلمان فرار كرد و رهسپار آمريكا شد تا دانش اتمي خود را در جهت استفاده هاي غيرنظامي در اختيار اين كشور قرار دهد. به هر حال به جاي هيتلر، روزولت رئيس جمهوري آن زمان آمريكا بزرگترين فاجعه تاريخ را در هيروشيما و ناكازاكي رقم زد.