پروژه ها تا ۱۵مرداد بايد حداقل ۲۵درصد پيشرفت فيزيكي داشته باشند
ضرب الاجل به شهرداري هاي مناطق
عكس : جواد گلزار
|
|
گروه شهري- شهردار تهران با تاكيد بر اينكه شهرداري هاي مناطق بايد امكانات و بودجه خود را در مقياس محلي هزينه كرده و از صرف اعتبارات در پروژه هايي با مقياس شهري پرهيز كنند، تصريح كرد: امكانات و بودجه شهرداري هر منطقه بايد براي ساكنان همان منطقه و در جهت تامين رفاه و بهبود وضعيت محله ها هزينه شود.
به گزارش سما، قاليباف ديروز در جلسه شوراي معاونان كه با حضور معاونان فني و عمراني، شهرسازي و معماري، مالي و اداري و خدمات شهري منطقه ۸ برگزار شد، ضمن تاكيد بر اينكه شهرداري هاي مناطق بايد تمامي فعاليت هاي خود را بر مقياس محلي انجام دهند، تصريح كرد: شهرداري هاي مناطق نبايد امكانات و بودجه خود را صرف پروژه هايي با مقياس شهري كنند، بلكه بايد تمامي فعاليت ها در مقياس محلي باشد.
چرا كه ممكن است با ساخت يك بوستان كوچك در يك محله، ۱۰۰ خانوار منطقه دعاگوي شهرداري منطقه باشند و اين همان وظيفه اصلي شهرداري منطقه است كه در حول بحث محله محوري مي چرخد.
به گفته شهردار تهران، تمام شهرداري هاي مناطق موظف هستند تا نيمه مرداد امسال ۲۵ درصد پيشرفت فيزيكي كار را در همه ابعاد ترافيكي، عمراني، خدمات شهري و... به شهرداري تهران گزارش دهند.
شهردار تهران تاكيد كرد: تمامي مناطق بايد برنامه كاري خود را براي سال آينده تا دي ماه امسال بسته باشند تا شهرداري تهران بتواند آن را به تصويب شوراي اسلامي شهر برساند و تا قبل از اسفند ،۸۵ توافقنامه هاي لازم در اين زمينه با همكاري معاونت هماهنگي و برنامه ريزي رد و بدل شود.
قاليباف با تاكيد بر ضرورت انتقال صحيح موارد ابلاغ شده از رده هاي بالا به پايين ترين رده هاي شهرداري هاي مناطق، تصريح كرد: متاسفانه در حال حاضر انتقال موضوعات از بالا به پايين در شهرداري به سختي انجام مي شود، چرا كه در هر بخش هر مسئولي در هر رده اي ممكن است بخشي از موارد ابلاغي را به سليقه خود تغيير داده و به رده هاي پايين تر ابلاغ كند كه اين مهم ترين مشكل شهرداري است و بايد تلاش كنيم همه مواردي كه از رده بالا ابلاغ مي شود بدون هيچ دخل و تصرفي به رده هاي پايين تر منتقل شود.
مشروعيت در گرو كارآمدي
گزارش ديگري حاكي است كه شهردار تهران گفت: مشروعيت مديران نظام اسلامي به مولد بودن آنان بستگي دارد و علما نيز نبايد نسبت به آنان بي تفاوت باشند.
قاليباف ديروز در همايش نخبگان ائمه جماعات و تمهيد هفته جهاني مساجد كه در شركت برق منطقه اي تهران برگزار شد، اظهار داشت: نظام جمهوري اسلامي يك تفاوت فاحش با ديگر نظام هاي سياسي دارد كه منبعث از آرمان هاي بلند امام خميني (ره) است.
قاليباف با بيان اينكه نظام ما يك نظام ديني است، اظهار داشت: مديران جامعه بايد مشروعيت داشته باشند كه اين مشروعيت در گرو تخصص و كارآمدي مديران است و اگر مديري تخصص نداشته باشد، مشروعيت تصدي مسئوليت را ندارد. چرا كه يك مدير نظام اسلامي كه آشنايي كامل با كار خود نداشته باشد به نظام ضربه مي زند و علما نبايد نسبت به اين مهم بي تفاوت باشند.
شهردار تهران از رعايت سه اصل مهم در مديريت شهري نام برد و افزود: توزيع عادلانه خدمات عمومي، اشتغال زايي مناسب براي شهروندان و تربيت صحيح از جمله وظايف مهمي است كه شهرداري تهران بر آنها تاكيد دارد و در اين راستا آشنايي مردم با حقوقشان بسيار حائز اهميت است.
وي اهميت تربيت جوانان را از اولويت هاي شهرداري دانست و با اشاره به سه رويكرد مهم در اداره شهر، گفت: كار در شهرداري بايد با رويكرد علمي و جهادي همراه شود كه همراه بودن اين دو مهم در كنار دانش، باعث موفقيت و نزديكي به باورهاي ديني جامعه مي شود.
وي با اشاره به هويت مسجد در جمهوري اسلامي و تفاوت آن از ساير مراكز، گفت: اگر مسجد اين قابليت را در مردم ايجاد كند كه كانوني براي تحكيم همه ابعاد مادي و معنوي است، جامعه ما رو به موفقيت خواهد رفت و مردم مسجد را به چشم يك تكيه گاه براي تأمين همه نيازهايشان خواهند ديد.
شهردار تهران، مشاركت شهرداري و مساجد را بسيار مهم ارزيابي كرد و افزود: اميدواريم با همكاري اين دو بخش و حضور همه مردم، امروز نيز مانند گذشته مسجد كانون جامعه باشد و روح مسجدي را در همه كارهاي خود شاهد باشيم.
|